Best price

Fish XXL – ce este, cât costă, de unde să îl cumpărați, opiniile medicilor și clienților, cum să îl folosiți

49 € 98 €
Reducere -50% pe site-ul oficial
Fish XXL – ce este, cât costă, de unde să îl cumpărați, opiniile medicilor și clienților, cum să îl folosiți
Fish XXL – ce este, cât costă, de unde să îl cumpărați, opiniile medicilor și clienților, cum să îl folosiți
49 € 98 €

În această viață trepidantă, în care acumulăm tot timpul stres, există foarte puține activități care ne pot liniști cu noi înșine, să ne relaxăm și să ne distram. Printre acestea se numără pescuitul! Ce satisfacție să prindeți un pește mare pe cârlig și apoi să îl împărtășiți cu prietenii în fața unui foc!

Îți place pescuitul dar există o problemă! Nu reușiți niciodată să prindeți pești care depășesc 100 de grame! Imposibil să hrănești o masă de prieteni! Dar acum ai un prieten care te ajută să găsești cel mai mare pește din lac sau mare. Acesta este Fish XXL, momeala care vă permite să prindeți cel mai bun pește. Peștele XXL, de fapt:

 • Are un miros pe care peștele îl poate mirosi chiar și de la distanțe mari
 • Are un gust la care nu pot rezista și vor dori să-l muște
 • Se asigură că peștii, mai ales dacă sunt mari, mușcă în mai puțin timp

De astăzi puteți spune cu adevărat că sunteți pescar și, pentru a face acest lucru, trebuie doar să comandați Fish XXL, el se va ocupa de restul! Destul cu așteptările lungi nereușite și suficient cu găsirea peștilor care să-ți muște cârligul. Fish XXL este un mare căutător de pește!

Fish XXL
49 € 98 €
Reducere -50% pe site-ul oficial

Ce este Peștele XXL

Fish XXL vine într-o formulare spray într-o sticlă de 50 ml. Îl poți purta oricând cu tine, doar câteva spray-uri, iar peștele îl poate mirosi la sute de metri distanță. Peștele XXL este un produs al cărui miros atrage peștii, în special cei mari, care vor dori să alerge spre tine să muște momeala atunci când îl vor auzi.

back to menu ↑

Cât costă și cum se comandă Fish XXL

Fish XXL este produsul pe care l-ați căutat, dar nu știți cum să îl obțineți? Abia aștepți să-i faci invidios pe tovarășii tăi de pescuit? Ai un concurs de pescuit în zece zile și ai nevoie de el acum? Nici o problema. Asigurați-vă că ați cumpărat originalul Fish XXL în România fără a risca să primiți falsuri, deoarece Fish XXL este cu adevărat unic. Iată ce trebuie să faceți. Între timp, amintiți-vă că Fish XXL nu poate fi comandat în farmacii, pe Aliexpress, pe Amazon, ci doar pe site-ul oficial cu o reducere de 50% doar direct de la cei care îl produc.

Tot ce aveți nevoie este o conexiune la internet pentru a accesa site-ul oficial, așa că într-adevăr nu puteți risca să comandați falsul Fish XXL. Puteți comanda adevăratul Fish XXL în câțiva pași simpli: conectați-vă, selectați produsul, indicați cantitatea. Ajunge! După scurt timp veți fi contactat de consultanții care vă ajută să finalizați comanda și să aplicați o reducere de 50% pe lista de prețuri. Peștele original XXL va fi în casa dvs. înainte de începerea călătoriei de pescuit!

back to menu ↑

Compoziția peștelui XXL

Peștele XXL este un produs care depășește orice alt tip de momeală. Acest lucru se datorează compoziției sale, bazată pe substanțe conținute în toate celelalte momeli și prin adăugarea de ingrediente unice, care îl fac inimitabil și de neegalat:

· Feromoni complexi sintetizați sau mici organisme unicelulare care au capacitatea de a atrage pești, deoarece eliberează mirosuri foarte puternice, care atrag peștii. Prin urmare, acționează la nivel nazal.

Uleiuri esențiale în soluție concentrată care fac spray-ul ușor de aplicat pe cârlig, facilitând aplicarea chiar și pe momeala vie.

· Furaj universal pentru pești care acționează ca o momeală pentru mușcătura peștilor, datorită formulării care amintește furajele normale, dar care are, în plus, substanțe deosebit de plăcute pentru palatul peștelui, care nu este, prin urmare, puternic atras.

Fish XXL
49 € 98 €
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Instructiuni de folosire. Cum se aplică Fish XXL și când ajung primele rezultate

Peștele XXL este un spray care, datorită compoziției sale, atrage peștii deosebit de mari prin simțul mirosului. De fapt, este capabil să dezlănțuie foamea de pește care îl poate mirosi chiar și pe distanțe mari, declanșând dorința de a alerga spre cârlig în cel mai scurt timp posibil. Spray-ul se aplică direct pe cârlig sau nălucă și funcționează în câteva secunde. De fapt, formularea sa degajă un miros pe care peștele nu îl poate rezista.

Conținutul pachetului este suficient pentru a fi aplicat de până la 5 ori și are efect în mare, în râu, în lac, în canale, în orice condiție climatică.

back to menu ↑

Care sunt rezultatele Fish XXL

Rezultatele Fish XXL sunt vizibile clar și rapid, imediat. Fish XXL te asigură:

 • Ușurință în utilizare
 • Capacitatea de a fi dus oriunde
 • Practicitatea pachetului care se potrivește confortabil în geanta de pescuit
 • Eficacitate imediată: după câteva secunde, peștele, în special peștele mare, îl poate mirosi deja
 • Dezlănțuirea foamei de pește, care abia așteaptă să ia momeala
 • Ușurința de a putea atrage în cele din urmă pești cu adevărat mari și nu mai sardine!
 • Creșterea stimei de sine, pentru că te vei întoarce acasă după pescuit cu adevărate trofee pentru a le arăta familiei și prietenilor
 • Mese incredibile de pește la grătar în compania celor dragi
 • Victoria competițiilor de pescuit, pentru că cel mai frumos pește va fi atras doar de cârligul tău
 • Zile de pescuit cu adevărat relaxante, care te fac să iei mereu acasă o captură plăcută!
Fish XXL
49 € 98 €
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Ce schimbări pot fi văzute cu Fish XXL

Folosirea Fish XXL te transformă cu adevărat dintr-un pescar amator într-un pescar profesionist. Veți observa imediat diferențe între ÎNAINTE și DUPĂ:

INAINTE DE

· Ai adus acasă doar pești precum hamsii, sardine, mormoloci și toată lumea și-a luat joc de tine

· Cheltuiai o grămadă de bani pentru că tot încercai momeli diferite, dar toate ineficiente

· Te-ai pierdut de fiecare dată când ai participat la un concurs de pescuit, pentru că cei mai buni pești i-au prins întotdeauna și doar prietenii tăi

· Ai venit acasă mai stresat decât atunci când ai ieșit

DUPĂ

Vii acasă expunând adevărate trofee de vânătoare, iar prietenii tăi te consideră cu adevărat unul care știe să pescuiască

Ați încetat să mai faceți încercări inutile, deoarece Peștele XXL vă satisface complet

· Câștigă aproape fiecare cursă, apucând cel mai bun pește pe mile

Întoarceți-vă acasă mândru și mulțumit, după ce ați eliminat toate toxinele cu o călătorie de pescuit relaxantă și plină de satisfacții

back to menu ↑

Opinii ale experților despre Peștele XXL

Andrea Muro, director al revistei «Pescare»

Ori de câte ori un pescar uimește cu rezultate excelente, răspunsul la întrebarea despre cum a reușit este întotdeauna „Cu Peștele XXL, desigur”. Un produs cu adevărat portentos, care se remarcă mai presus de toate celelalte de pe piață, foarte scump și ineficient.

Fish XXL
49 € 98 €
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Recenzii și comentarii de la cei care au încercat Fish XXL

Ador pescuitul, de când eram mic și m-am dus cu tatăl meu. Trebuie să spun că știu bine tehnicile de prindere a peștilor, dar întotdeauna mi-a lipsit ceva care să facă saltul de calitate. Acest salt este Fish XXL – ce diferență uriașă! Astăzi printre prietenii mei sunt întotdeauna cel care prinde pe cârlig cel mai mare pește!

Herst

Sunt pescar amator și sincer, deși îmi place foarte mult, până de curând nu am avut niciodată multă satisfacție în ciuda orelor și orelor petrecute așteptând să muște un pește. Apoi am cunoscut Peștele XXL și pescuitul a devenit mult mai distractiv pentru mine și tot mai des mă întorc acasă cu exemplare pentru a fi la grătar. O recomand tuturor pescarilor, amatori sau profesioniști.

Donat

Pescuiam săptămâna trecută și un prieten de-al meu mi-a arătat cum a amestecat Peștele XXL cu năluca lui. Nici măcar timpul pentru a pune cârligul în apă, care a luat un pește după altul. Nu mi-am crezut ochii. Am comandat imediat și eu!

Petru

Am cunoscut Fish XXL când mi l-au dat prietenii mei pescari. Mereu se bateau joc de mine pentru că eram singurul care continua să prind doar pe cei mai mici pești. Într-o seară la cină, după o zi la lac, am fost la un club și mi-au dat un pachet. L-am deschis și am găsit Fish XXL. Nu am înțeles, apoi mi-au spus că este secretul lor de a putea face excursii de pescuit grozave. Este tare mișto, îl recomand oricui îi place să pescuiască.

Stephen
9 Total Score
REZULTATE

Peștele original XXL schimbă radical modul în care pescuiți. Peștii îl miros de la distanțe foarte mari și se grăbesc să vină și să mănânce momeala. Cu Fish XXL, peștii mari vor aștepta cu nerăbdare mușcătura. Comandați-l cu ușurință și primiți-l direct acasă, economisind 50%. Peștele XXL este practic, convenabil, eficient și vă permite să preparați mâncăruri groase de pește! Cumpărați Fish XXL online și în doar câteva zile viața dvs. va merge de la pescar amator la pescar profesionist!

Prezență în farmacii
10
Preț
9
Disponibilitatea certificatelor și licențelor
8.5
Eficacitate
9.5
Compoziția produsului
9
Opinia medicului
8
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply