Nine Eyed Dzi Bead Amulet amuletă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

45 € 90 €
Reducere -50% pe site-ul oficial
Nine Eyed Dzi Bead Amulet amuletă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Nine Eyed Dzi Bead Amulet amuletă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
45 € 90 €

Nine Eyed Dzi Bead Amulet cu nouă ochi este o amuletă puternică și semnificativă, care a fost folosită în cultura tibetană timp de secole. Designul său unic și semnificația sa spirituală o fac o alegere populară pentru cei care caută protecție, noroc și iluminare spirituală.

Forma de prezentare 💊 Amuletă
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 45€

Ce este Nine Eyed Dzi Bead Amulet şi pentru ce se utilizează

Nine Eyed Dzi Bead Amulet este un talisman puternic, originar din Tibet. Se crede că această amuletă aduce noroc, alungă energia negativă și protejează posesorul său de orice rău. Cuvântul “Dzi” este tradus din tibetană prin “strălucire, luminozitate, claritate”. Se crede că purtarea unei amulete cu margele Dzi cu nouă ochi îi conferă purtătorului un sentiment de calm și pace interioară. De asemenea, se spune că sporește conștiința spirituală și oferă protecție împotriva energiilor negative și a spiritelor rele.

Indicatii terapeutice

Se spune că utilizarea Nine Eyed Dzi Bead Amulet este recomandată în următoarele cazuri:

 • Când ai nevoie de protecție împotriva energiei negative și a spiritelor rele
 • Când vrei să-ți îmbunătățești conștiința spirituală
 • Când ai nevoie de ajutor pentru a găsi echilibrul spiritual
 • Atunci când aveți nevoie de protecție suplimentară împotriva evenimentelor nedorite ale vieții
 • Când vrei să atragi norocul și prosperitatea în viața ta

Potrivit unei surse autorizate, problemele cu energia negativă pot apărea din diverse motive, printre care stresul, lipsa somnului, conflictele de la locul de muncă sau de acasă, gândurile și emoțiile negative, precum și influențele mediului, cum ar fi câmpurile electromagnetice și zonele geopatogene.

Toți acești factori pot duce la un dezechilibru de energie în corpul nostru, ceea ce poate avea consecințe negative asupra sănătății și bunăstării, cum ar fi oboseala cronică, insomnia, anxietatea, depresia, bolile sistemului imunitar și alte probleme de sănătate.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Nine Eyed Dzi Bead Amulet este un talisman care poate atrage norocul, protejează împotriva energiilor negative și aduce pace și liniște purtătorului. Se crede că amuleta poate fi purtată pentru a atinge echilibrul spiritual și pentru a întări puterile spirituale ale cuiva, precum și pentru a proteja împotriva evenimentelor nedorite. Amuleta poate fi folosită, de asemenea, în practicile religioase și spirituale din cultura tibetană.

Nine Eyed Dzi Bead Amulet
45 € 90 €
Reducere -50% pe site-ul oficial

Beneficiile Nine Eyed Dzi Bead Amulet

Iată o listă a beneficiilor asociate cu purtarea unei Nine Eyed Dzi Bead Amulet:

 1. Protecție împotriva energiilor negative: Amuleta Dzi este considerată o amuletă protectoare care ajută la îndepărtarea energiilor negative, a spiritelor rele și a ghinionului. Ea creează un scut energetic care îl protejează pe purtător.
 2. Atragerea norocului: Purtarea unei amulete cu nouă ochi poate ajuta la atragerea norocului și a prosperității. Se crede că amuleta asigură un flux pozitiv de energie și duce la evenimente favorabile în viață.
 3. Echilibru mental: Amuleta Dzi joacă un rol în promovarea echilibrului mental și a calmului. Aceasta poate ajuta la calmarea minții, la ameliorarea stresului și la creșterea păcii interioare.
 4. Dezvoltarea spirituală: Purtarea unei amulete cu nouă ochi poate promova spiritualitatea. Se crede că amuleta sprijină imersiunea în practici spirituale, îmbunătățește meditația și rugăciunea și ajută la obținerea unei înțelegeri mai profunde a propriei persoane și a lumii.
 5. Un simbol al tradiției: Amuleta cu nouă ochi Dzi cu mărgele are o istorie îndelungată și rădăcini adânci în cultura tibetană. Purtarea amuletei evocă un sentiment de legătură cu această tradiție și moștenire.
 6. Design estetic: Amuleta Dzi are un design unic cu nouă cercuri care creează un aspect atractiv. Poate fi o bijuterie interesantă care adaugă stil și personalitate.
back to menu ↑

Compozitie

Colierul amuletă Dzi cu nouă ochi este confecționat din piatră naturală de agat, despre care se crede că are proprietăți vindecătoare. Piatra este sculptată într-o formă cilindrică și are nouă ochi gravate pe suprafața sa. Se crede că fiecare ochi reprezintă un anumit tip de energie, cum ar fi compasiunea, puterea și înțelepciunea.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Acesta trebuie purtat în jurul gâtului.

Reacţii adverse posibile

Nine Eyed Dzi Bead Amulet nu are efecte secundare cunoscute.

Contraindicatii / Atentionari

Nine Eyed Dzi Bead Amulet nu are contraindicații cunoscute.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Iată o listă de posibile rezultate sau efecte benefice pe care oamenii le asociază cu utilizarea amuletelor și farmecelor:

 • Atrage norocul și prosperitatea: Se crede că amuletele și talismanele pot atrage energie pozitivă care promovează norocul, succesul și prosperitatea în diverse domenii ale vieții.
 • Protecție împotriva energiilor negative: Amuletele pot servi ca un scut protector pentru a ajuta la îndepărtarea sau blocarea energiilor negative, a spiritelor rele sau a evenimentelor negative.
 • Consolidare spirituală și armonie: Unii oameni cred că amuletele și talismanele pot ajuta la întărirea puterii spirituale, la găsirea echilibrului interior, a păcii și a armoniei.
 • Menținerea unei structuri mentale pozitive: Utilizarea amuletelor poate servi drept memento sau semn simbolic pentru a susține atitudini mentale pozitive, cum ar fi încrederea în sine, optimismul și speranța.
 • Stimularea încrederii în sine și a stimei de sine: Amuletele pot contribui la stimularea încrederii în sine și a stimei de sine, care, la rândul lor, pot avea un impact pozitiv asupra interacțiunii cu ceilalți și asupra atingerii obiectivelor.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Nine Eyed Dzi Bead Amulet: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Nine Eyed Dzi Bead Amulet a fost disponibil în următoarele farmacii din România: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Cu toate acestea, produsul este în prezent în afara stocului. Prețul produsului poate fi mai mare în farmacii, iar timpul de așteptare pentru următorul transport de la producător va dura aproximativ 2-3 luni.

Nine Eyed Dzi Bead Amulet preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Produsul are în prezent un preț de 45€. Cu toate acestea, producătorul oferă o reducere temporară de -50%. Pentru a beneficia de această promoție, trebuie să accesați site-ul oficial prin intermediul linkului și să plasați comanda. Nu este necesar niciun cod promoțional. Vă rugăm să rețineți că numărul de produse cu reducere este limitat.

Nine Eyed Dzi Bead Amulet
45 € 90 €
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se face prin curierat în toată țara. Plata: fie prin numerar, fie cu cardul de credit, la recepție.

Pot cumpara Nine Eyed Dzi Bead Amulet de pe site-ul Amazon sau Emag?

Vă rugăm să rețineți că a existat o creștere a vânzărilor contrafăcute și frauduloase pe Amazon și Emag Ro, astfel încât producătorul oficial a interzis vânzările pe aceste site-uri.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Nine Eyed Dzi Bead Amulet

Am analizat multe recenzii ale clienților despre Nine Eyed Dzi Bead Amulet pe diverse forumuri, în recenzii, pe Amazon, în comentarii pe site-urile farmaciilor, precum și în grupurile de Facebook și Instagram. Majoritatea recenziilor au fost pozitive, ceea ce indică faptul că produsul este de înaltă calitate. Cu toate acestea, am găsit un mic procent de recenzii legate de reacții alergice, așa că vă recomandăm să studiați cu atenție compoziția produsului înainte de a-l cumpăra.

Nine Eyed Dzi Bead Amulet pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Mă numesc Anastasia și sunt interesată de multă vreme de obiectele de spiritualitate tradițională. Când am văzut Nine Eyed Dzi Bead Amulet cu nouă ochi, am simțit imediat că am nevoie de ea. Am purtat-o în fiecare zi timp de câteva luni și am observat că aveam mai multă energie și putere. De asemenea, simt că amuleta mă protejează de influențele negative. Sunt foarte mulțumită de achiziția mea și o recomand tuturor celor care caută un sprijin suplimentar în viața lor.

femeie pensionară în vârstă de 70 de ani

Mă numesc Konstantin și am fost întotdeauna sceptic în ceea ce privește amuletele și talismanele. Cu toate acestea, când prietenul meu mi-a recomandat Amuleta cu mărgele Nine Eyed Dzi Bead Amulet, am decis să o încerc. Am fost surprins de cât de mult impact a avut asupra vieții mele. Am observat că am mai multă încredere și putere în luarea deciziilor. De asemenea, simt că amuleta mă ajută să atrag norocul și să îmi ating obiectivele. Acum o port cu mine tot timpul și o recomand oricui dorește să își îmbunătățească viața.

om de afaceri de 45 de ani

Numele meu este Anna și am crezut întotdeauna în puterea amuletelor și a talismanelor. Când am văzut Nine Eyed Dzi Bead Amulet, m-am îndrăgostit imediat de ea. O port în fiecare zi și am observat că am mai multă încredere în mine și în abilitățile mele. De asemenea, simt că amuleta mă ajută să atrag norocul și să îmi ating obiectivele. Sunt foarte mulțumită de achiziția mea și o recomand oricui dorește să își îmbunătățească viața.

Studentă în vârstă de 20 de ani

Nine Eyed Dzi Bead Amulet este o înșelătorie? Există păreri negative?

În ciuda avertismentelor privind vânzările contrafăcute pe unele site-uri web, Nine Eyed Dzi Bead Amulet în sine nu este o înșelătorie. Dimpotrivă, majoritatea recenziilor clienților sunt pozitive, ceea ce indică faptul că produsul este de înaltă calitate. Unele recenzii negative sunt legate de reacții alergice la ingredientele produsului. Dacă nu sunteți alergic la ingrediente, nu există reacții negative la produs.

back to menu ↑

Părerile medicilor

Lucrez ca medic de peste 20 de ani. Când am auzit de amuleta cu mărgele Dzi Bead cu nouă ochi, am fost sceptic. Cu toate acestea, după ce am început să port amuleta, am observat că mă pot concentra mai bine asupra muncii mele și mă simt mai încrezător în luarea deciziilor. De asemenea, simt că amuleta mă ajută să fac față stresului și oboselii. Recomand amuleta cu mărgele Nine Eyed Dzi Bead Amulet tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească munca și calitatea vieții.

Dr. Dietrich
Nine Eyed Dzi Bead Amulet
45 € 90 €
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Ce este o Nine Eyed Dzi Bead Amulet?

Este o amuletă folosită pentru a îmbunătăți calitatea vieții.

Cum funcționează?

Amuleta ajută la creșterea energiei și a forței și protejează împotriva influențelor negative.

Cât timp trebuie să port amuleta înainte de a observa rezultate?

Rezultatele pot fi vizibile în câteva zile sau săptămâni, dar pentru cele mai bune rezultate este recomandabil să purtați amuleta timp de câteva luni.

Pot purta amuleta la serviciu sau la școală?

Da, Nine Eyed Dzi Bead Amulet poate fi purtată oriunde și oricând.

Cum îmi pot îngriji amuleta în mod corespunzător?

Amuleta nu necesită o îngrijire specială, trebuie doar să vă asigurați că nu intră în apă sau că nu suferă lovituri puternice.

De unde pot cumpăra o Nine Eyed Dzi Bead Amulet?

Pe site-ul oficial.