Beewax soluție pentru curățarea suprafețelor din lemn – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

139 lei 278 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Beewax soluție pentru curățarea suprafețelor din lemn – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Beewax soluție pentru curățarea suprafețelor din lemn – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
139 lei 278 lei

Curățătorul pentru lemn Beewax este un produs special pe bază de ceară de albine naturală, care îndepărtează eficient murdăria, petele și straturile vechi de ceară de pe suprafețele din lemn, lăsându-le curate și strălucitoare.

Forma de prezentare 💊 Mai curat
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 139 lei

Ce este Beewax şi pentru ce se utilizează

Produsul de curățare a lemnului Beewax este o formulă specială pe bază de ceară de albine naturală. Este conceput pentru a îndepărta murdăria, petele și murdăria acumulată pe suprafețele din lemn, lăsând în urmă un strat protector și lăsându-le strălucitoare și frumoase în mod natural.

Pe lângă curățare, Beewax hrănește și îngrijește lemnul, împiedicându-l să se usuce și să crape. Este sigur de utilizat, nu conține substanțe chimice dăunătoare și are un parfum plăcut. Soluția este ușor de aplicat și de întins pe suprafață, asigurând un strat uniform și o protecție de lungă durată a lemnului împotriva influențelor externe.

Indicatii terapeutice

Soluția Beewax pentru curățarea suprafețelor din lemn este recomandată pentru următoarele aplicații:

 • Suprafețe cu murdărie acumulată: Soluția Beewax îndepărtează eficient praful, murdăria, amprentele, petele și alte murdării vizibile de pe suprafețele din lemn.
 • Straturi vechi de ceară: În cazul în care suprafața lemnului este deja acoperită cu ceară, mortarul Beewax poate îndepărta straturile vechi și poate reîmprospăta aspectul lemnului, conferindu-i un aspect nou și strălucitor.
 • Redă strălucirea și frumusețea: Soluția de ceară de albine nu numai că curăță, ci și conferă suprafețelor din lemn o strălucire și o frumusețe naturală, redându-le atractivitatea și impactul estetic.
 • Hrănirea și protejarea lemnului: Utilizarea soluției Beewax hrănește și îngrijește lemnul, împiedicându-l să se usuce, să se crape și asigurând o protecție de lungă durată împotriva deteriorării și a efectelor mediului.
 • În cazul în care este necesar un produs sigur și natural: Soluția Beewax are la bază ceară de albine naturală, nu conține substanțe chimice dăunătoare și are un parfum plăcut, ceea ce o face sigură pentru utilizarea pe suprafețele din lemn.

Beewax
139 lei 278 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Cauzele comune ale problemei de murdărire a suprafețelor din lemn:

 • Praf și murdărie: Toate suprafețele sunt supuse acumulării de praf și murdărie în timp, inclusiv suprafețele din lemn. Aceasta poate proveni din mediul înconjurător, de la ferestrele deschise, scurgeri, aerul care trece, etc.
 • Utilizare: Suprafețele din lemn, cum ar fi mesele, podelele sau mobilierul, sunt supuse unei utilizări constante. Acest lucru poate avea ca rezultat urme de alimente, băuturi, produse cosmetice, pantofi și alte obiecte care pot duce la murdărire.
 • Întreținere insuficientă: Întreținerea necorespunzătoare sau insuficientă a suprafețelor din lemn poate contribui la acumularea de murdărie și pete. Lipsa unei curățări și a unei protecții regulate poate duce la probleme de murdărire pe termen lung.
 • Influențele mediului: Mediul înconjurător, inclusiv aerul, umiditatea, fumul, praful și alți factori, pot avea un efect negativ asupra suprafețelor din lemn și pot contribui la contaminarea acestora.
 • Condiții meteorologice și climatice: Schimbările condițiilor meteorologice și climatice, cum ar fi umiditatea, radiațiile solare, ploaia și zăpada, pot afecta, de asemenea, starea suprafețelor din lemn și pot contribui la contaminarea acestora.

Dacă problema murdăririi suprafețelor din lemn nu este rezolvată, pot apărea următoarele probleme:

 • Deteriorarea treptată a aspectului: murdăria și petele de pe suprafețele din lemn le pot face mai puțin atractive și estetice. Acest lucru poate duce la pierderea strălucirii și frumuseții naturale a acestora, ceea ce este deosebit de important pentru mobilier și alte articole pentru care aspectul joacă un rol important.
 • Deteriorarea treptată a lemnului: murdăria și impuritățile pot pătrunde în porii și straturile de suprafață ale lemnului, ceea ce poate provoca deteriorări în timp. Pot apărea pete, zgârieturi, lovituri și chiar crăpături, ceea ce poate reduce rezistența și durabilitatea produselor din lemn.
 • Riscuri sporite pentru sănătate: Unele murdării de pe suprafețele din lemn pot conține bacterii, ciuperci sau alergeni care pot fi dăunători pentru sănătate. Lipsa de curățare a suprafețelor poate crește riscul de reacții alergice, astm sau alte probleme de sănătate, în special pentru persoanele cu sensibilitate la alergeni.
 • Durabilitate și caracteristici de performanță reduse: Contaminarea poate avea un efect negativ asupra funcției și performanței obiectelor din lemn. De exemplu, murdăria de pe podea poate duce la alunecări și pete pe ustensile sau pe suprafețele de lucru de pe masă.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Soluția de curățare a lemnului Beewax funcționează după cum urmează:

 • Îndepărtează murdăria: Soluția de ceară de albine are proprietăți puternice de curățare care îndepărtează eficient diverse tipuri de murdărie, inclusiv praful, murdăria, amprentele, petele și straturile vechi de ceară. Aceasta pătrunde în porii lemnului, înmoaie și sfâșie murdăria, făcând-o mai ușor de îndepărtat.
 • Redă strălucirea și frumusețea: Soluția Beewax conferă suprafețelor din lemn o strălucire și o frumusețe naturală. Reîmprospătează fibrele de lemn, le netezește textura și conferă suprafeței un aspect sănătos și nobil.
 • Hrănește și hidratează lemnul: Ingredientele active ale cerii de albine din soluția Beewax hrănesc și hidratează suprafețele din lemn. Acestea pătrund în structura lemnului, ajutând la prevenirea uscării, a crăpării și a pierderii umidității naturale a acestuia.
 • Creează un strat protector: Mortarul de ceară de albine formează un strat protector subțire pe suprafețele din lemn care împiedică pătrunderea murdăriei, a prafului și a umidității. Acest strat protejează lemnul de deteriorări, zgârieturi, decolorare și asigură o suprafață durabilă.
 • Are un parfum plăcut: Soluția de ceară de albine are un parfum plăcut, natural, care lasă un miros proaspăt și plăcut pe suprafețele tratate.

Beneficiile Beewax

Beneficiile utilizării soluției Beewax pentru curățarea suprafețelor din lemn includ:

 • Naturalețe: Soluția de ceară de albine are la bază ceară de albine naturală, ceea ce o face sigură pentru utilizarea pe suprafețele din lemn. Nu conține substanțe chimice dăunătoare, ceea ce face posibilă îngrijirea lemnului într-un mod ecologic.
 • Curățare eficientă: Soluția de ceară de albine are proprietăți puternice de curățare care îndepărtează eficient diverse tipuri de murdărie de pe suprafețele din lemn. Aceasta atacă praful, murdăria, petele și straturile vechi de ceară, lăsând suprafețele curate și proaspete.
 • Redă strălucirea și frumusețea: Utilizarea soluției Beewax ajută la redarea strălucirii și frumuseții naturale a suprafețelor din lemn. Reîmprospătează fibrele de lemn și le conferă un aspect sănătos și nobil, redând suprafețelor farmecul lor.
 • Hrănire și hidratare: Ingredientele active ale cerii de albine din soluția Beewax hrănesc și hidratează suprafețele din lemn. Acestea pătrund în structura lemnului, ajutând la prevenirea uscării și a crăpării acestuia și la păstrarea umidității naturale, ceea ce contribuie la longevitatea produselor din lemn.
 • Protecție împotriva deteriorării: Mortarul Beewax creează un strat protector pe suprafețele din lemn care împiedică pătrunderea murdăriei, a prafului și a umezelii. Acest lucru ajută la protejarea lemnului de deteriorări, zgârieturi, decolorare și îi prelungește durata de viață.
 • Parfum plăcut: Soluția Beewax are un parfum plăcut și natural care lasă un miros proaspăt și plăcut pe suprafețele tratate, creând o atmosferă plăcută.

back to menu ↑

Compozitie

 • Ceara de albine are proprietăți nutritive, redă strălucirea suprafețelor din lemn, hrănește și hidratează lemnul și creează un strat protector care împiedică pătrunderea umezelii și a murdăriei.
 • Uleiurile ajută la îmbunătățirea texturii mortarului și oferă hrană suplimentară suprafețelor din lemn. Ele pot reface uleiurile naturale ale lemnului, conferind suprafețelor un finisaj strălucitor și îmbunătățind aspectul general al acestora.
 • Solventul asigură o distribuție uniformă a mortarului și o aplicare ușoară pe suprafața lemnului. Ajută mortarul să pătrundă în pori.

Beewax
139 lei 278 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a utiliza soluția Beewax pentru a curăța suprafețele din lemn, urmați acești pași:

 1. Pregătirea suprafeței: Înainte de a aplica Beewax Mortar, asigurați-vă că suprafața lemnului este curată și uscată. Îndepărtați praful și murdăria cu o perie sau o cârpă moale.
 2. Aplicați soluția: Luați o cantitate mică de soluție Beewax pe o cârpă moale și curată sau pe un burete. Aplicați soluția pe suprafața lemnului într-un strat subțire, întinzând-o uniform pe întreaga suprafață.
 3. Masați și frecați: Folosiți o cârpă sau un burete pentru a masa ușor soluția în lemn. Faceți mișcări circulare, acordând o atenție deosebită zonelor murdare sau petelor. Frecați suprafața lemnului pentru a permite soluției să se absoarbă în pori și să îndepărteze orice murdărie reziduală.
 4. Lustruire: După ce soluția a pătruns în lemn, puteți folosi o cârpă curată și uscată sau o perie moale pentru a lustrui suprafața. Acest lucru va contribui la conferirea strălucirii lemnului și îl va face mai neted.
 5. Straturi suplimentare (dacă este necesar): În cazul în care suprafața lemnului necesită o curățare sau o protecție mai intensă, puteți aplica un alt strat de soluție Beewax, repetând procesul de aplicare, masaj și lustruire.
 6. Îndepărtarea excesului: Dacă rămâne soluție în exces pe suprafață după lustruire, îndepărtați-o ușor cu o cârpă uscată și curată.
 7. Setare și uscare: După tratarea suprafeței de lemn cu mortar Beewax, lăsați o perioadă de timp să se usuce și să se usuce. Acest lucru poate dura câteva ore, în funcție de condițiile de mediu.

Reacţii adverse posibile

Soluția de curățare a lemnului Beewax este, în general, sigură de utilizat, dar în cazuri rare pot apărea unele efecte secundare. Unele dintre posibilele efecte secundare pot include:

 • Reacții alergice: Unele persoane pot avea o reacție alergică la componentele soluției Beewax, în special la ceara de albine sau la alte ingrediente. Aceasta se poate manifesta prin roșeață, mâncărime, erupții cutanate sau umflături pe zona de contact. Dacă observați astfel de reacții, se recomandă să nu mai utilizați soluția și să consultați un medic.
 • Prea gros: Aplicarea unui strat prea gros de mortar Beewax pe suprafețele din lemn poate duce la efecte nedorite. Acest lucru poate cauza dificultăți de lustruire sau poate duce la formarea unei pelicule lipicioase pe suprafață. Se recomandă aplicarea unui strat subțire și uniform pentru a evita aceste probleme.
 • Schimbarea nuanței lemnului: Unele suprafețe din lemn pot reacționa la soluția Beewax, ceea ce poate cauza o schimbare a nuanței acestora. Acest lucru se poate întâmpla în special pe suprafețele din lemn de culoare deschisă. Este recomandabil să testați în prealabil soluția pe o zonă puțin vizibilă pentru a vă asigura că nu există modificări nedorite de culoare.
 • Alunecos: Utilizarea mortarului de ceară de albine poate face ca suprafața lemnului să devină temporar alunecoasă. După tratament, este recomandabil să fiți atenți pentru a evita posibile alunecări sau căderi. Dacă este necesar, se pot utiliza agenți antiderapanți sau se pot lua măsuri de siguranță.

Contraindicatii / Atentionari

Soluția de ceară de albine pentru curățarea suprafețelor din lemn este, în general, sigură de utilizat, dar există câteva contraindicații și limitări pe care trebuie să le cunoașteți:

 • Alergia la ceară de albine: Dacă se știe că sunteți alergic la ceară de albine sau la alte produse apicole, trebuie să evitați utilizarea soluției Beewax, deoarece conține ceară de albine ca ingredient principal. O reacție alergică se poate manifesta prin roșeață, mâncărime, erupții cutanate sau umflături pe zona de contact.
 • Piele sensibilă: Unele persoane pot avea o sensibilitate deosebită la anumite ingrediente din soluția Beewax. Dacă aveți o piele sensibilă sau sunteți predispus la iritații, este indicat să testați pe o suprafață mică de piele înainte de a aplica soluția pe o zonă mai mare.
 • Copii și animale de companie: Fiți atenți atunci când utilizați soluția Beewax în prezența copiilor și a animalelor de companie. Evitați contactul soluției cu pielea acestora sau ingestia persistentă. De asemenea, copiii și animalele de companie trebuie să evite inhalarea directă a vaporilor sau a parfumului din soluție.
 • Suprafețe deteriorate sau crăpate: Mortarul Beewax este conceput pentru a curăța și proteja suprafețele din lemn. Cu toate acestea, dacă suprafața din lemn prezintă deteriorări grave, fisuri sau finisaje care se exfoliază, este posibil ca soluția să nu aibă efectul dorit sau să provoace o reacție imprevizibilă. În astfel de cazuri, este recomandabil să consultați un profesionist sau un tehnician de reparații.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele aplicării soluției Beewax pentru curățarea suprafețelor din lemn pot fi următoarele:

 • Curăță și îndepărtează murdăria: Soluția de ceară de albine îndepărtează eficient praful, murdăria, amprentele și alte murdării de pe suprafețele din lemn. Redă frumusețea naturală a lemnului și îi redă strălucirea.
 • Protecție și îngrijire: Mortarul Beewax formează un strat protector pe suprafața lemnului care ajută la prevenirea pătrunderii umezelii, a petelor și a deteriorării. Ajută la menținerea suprafețelor din lemn în stare bună și le prelungește durata de viață.
 • Hrănire și îmbunătățirea texturii: Soluția de ceară de albine conține nutrienți care hrănesc lemnul și îi îmbunătățesc textura. Aceasta poate ajuta la refacerea suprafețelor uscate și lucioase, oferindu-le o senzație mai moale și mai netedă.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Beewax: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Beewax a fost disponibil în următoarele farmacii din România: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Cu toate acestea, produsul este în prezent în afara stocului. Prețul produsului poate fi mai mare în farmacii, iar timpul de așteptare pentru următorul transport de la producător va dura aproximativ 2-3 luni.

Beewax preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Produsul are în prezent un preț de 278 lei. Cu toate acestea, producătorul oferă o reducere temporară de -50%. Pentru a beneficia de această promoție, trebuie să accesați site-ul oficial prin intermediul linkului și să plasați comanda. Nu este necesar niciun cod promoțional. Vă rugăm să rețineți că numărul de produse cu reducere este limitat.

Beewax
139 lei 278 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se face prin curierat în toată țara. Plata: fie prin numerar, fie cu cardul de credit, la recepție.

Pot cumpara Beewax de pe site-ul Amazon sau Emag?

Vă rugăm să rețineți că a existat o creștere a vânzărilor contrafăcute și frauduloase pe Amazon și Emag Ro, astfel încât producătorul oficial a interzis vânzările pe aceste site-uri.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Beewax

Am analizat multe recenzii ale clienților despre Beewax pe diverse forumuri, în recenzii, pe Amazon, în comentarii pe site-urile farmaciilor, precum și în grupurile de Facebook și Instagram. Majoritatea recenziilor au fost pozitive, ceea ce indică faptul că produsul este de înaltă calitate. Cu toate acestea, am găsit un mic procent de recenzii legate de reacții alergice, așa că vă recomandăm să studiați cu atenție compoziția produsului înainte de a-l cumpăra.

Beewax pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Am folosit Beewax pentru curățarea suprafețelor din lemn și sunt extrem de mulțumită de rezultate. Produsul a reușit să îndepărteze eficient petele și murdăria de pe mobilierul meu din lemn, restabilindu-i strălucirea și frumusețea naturală. De asemenea, am observat că Beewax a creat un strat protector, care a ajutat la menținerea suprafețelor curate și mai ușor de întreținut. Sunt foarte mulțumită de acest produs și îl recomand cu căldură.

Un pensionar de, 60 de ani, Mariana

Beewax a devenit salvatorul meu în ceea ce privește curățarea și îngrijirea suprafețelor din lemn în casa mea aglomerată. Având doi copii mici, mobilierul și parchetul se murdăresc constant. Cu Beewax, însă, este mult mai ușor să îndepărtez petele și să păstrez lemnul într-o stare impecabilă. Îmi place faptul că este un produs natural și nu conține substanțe chimice agresive, ceea ce îmi dă încredere că este sigur pentru familia mea. Beewax face ca lemnul să arate minunat și îmi economisește timp și efort în curățenie. Recomand cu încredere acest produs tuturor mămicilor ocupate!

mamă a 2 copii, 45 de ani, Ana-Maria

Beewax este uimitor pentru întreținerea mobilierului meu din lemn. Îl folosesc atât pe biroul meu, cât și pe rafturile și măsuța de cafea, și rezultatele sunt remarcabile. Beewax curăță în profunzime, eliminând orice urmă de murdărie și redând lemnului un aspect nou și strălucitor. Ceea ce îmi place cel mai mult este faptul că are un miros plăcut și natural, fără să fie copleșitor. Este ușor de aplicat și oferă o protecție suplimentară împotriva deteriorării lemnului. Ca student, apreciez și faptul că este un produs accesibil ca preț și are un impact ecologic redus. În concluzie, Beewax este un partener excelent pentru menținerea lemnului într-o stare perfectă.

student , 20 de ani, Adrian

Beewax este o înșelătorie? Există păreri negative?

În ciuda avertismentelor privind vânzările contrafăcute pe unele site-uri web, Beewax în sine nu este o înșelătorie. Dimpotrivă, majoritatea recenziilor clienților sunt pozitive, ceea ce indică faptul că produsul este de înaltă calitate. Unele recenzii negative sunt legate de reacții alergice la ingredientele produsului. Dacă nu sunteți alergic la ingrediente, nu există reacții negative la produs.

back to menu ↑

Părerile medicilor

În calitate de curățător profesionist de lemn, lucrez cu diferite produse în fiecare zi, dar Beewax m-a impresionat cu adevărat. Performanța și calitatea acestui detergent pentru suprafețe din lemn sunt excepționale. Beewax îndepărtează fără efort murdăria, petele și amprentele de pe mobilierul din lemn și lasă o suprafață strălucitoare și curată. Este ușor de utilizat, iar parfumul plăcut face ca experiența de curățare să fie și mai plăcută. Ceea ce apreciez în mod deosebit este compoziția naturală a camerei Beewax, care este sigură pentru lemn, oferind în același timp rezultate eficiente. În calitate de profesionist, pot recomanda cu căldură Beewax pentru a menține suprafețele din lemn în stare excelentă.

Friedrich Schmidt, maestru în curățarea suprafețelor din lemn
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Ce tipuri de suprafețe din lemn pot fi curățate cu soluția Beewax?

Soluția de ceară de albine poate fi utilizată pentru a curăța diferite tipuri de suprafețe din lemn, inclusiv mobilier, parchet, laminat, podele din lemn, mese și alte produse din lemn.

Pot folosi soluția Beewax pe suprafețe din lemn vopsit sau lăcuit?

Soluția de ceară de albine nu este recomandată pentru utilizarea pe suprafețele din lemn vopsit sau lăcuit, deoarece poate schimba culoarea sau nuanța stratului de acoperire. Se recomandă testarea pe o zonă mică și discretă înainte de a o utiliza pe întreaga suprafață.

Cât de des ar trebui să folosesc soluția Beewax pentru a curăța suprafețele din lemn?

Frecvența de utilizare depinde de nivelul de murdărie și de intensitatea de utilizare a suprafeței din lemn. În general, se recomandă utilizarea soluției Beewax pentru curățarea și întreținerea suprafețelor din lemn o dată la câteva luni sau la nevoie.

Pot folosi mortarul Beewax pe suprafețele exterioare din lemn, cum ar fi gardurile sau ușile din lemn?

Mortarul Beewax nu este potrivit pentru utilizarea pe suprafețele exterioare din lemn, deoarece nu oferă protecție suficientă împotriva condițiilor meteorologice. Pentru suprafețele exterioare, se recomandă utilizarea unor produse speciale concepute pentru a proteja împotriva umidității și a radiațiilor UV.

Pot folosi mortarul Beewax pe alte materiale decât lemnul?

Soluția Beewax este concepută special pentru curățarea și întreținerea suprafețelor din lemn și nu este recomandată pentru utilizarea pe alte materiale, cum ar fi sticla, plasticul, metalul și ceramica.

De unde să cumpărați?

Pe site-ul oficial.