Psoryden cremă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Psoryden cremă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Psoryden cremă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
179 lei 358 lei

Psoryden este o cremă eficientă împotriva psoriazisului, formulată special pentru a calma și a reduce simptomele acestei afecțiuni. Conține ingrediente naturale și extracte cu proprietăți antiinflamatorii, care ajută la hidratarea și regenerarea pielii afectate.

Forma de prezentare 💊 Cremă
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 179 lei

Ce este Psoryden şi pentru ce se utilizează

Psoryden este o cremă special formulată pentru a trata și ameliora simptomele psoriazisului. Aceasta conține ingrediente active și extracte naturale, care au proprietăți antiinflamatorii și hidratante, contribuind la calmarea și regenerarea pielii afectate de psoriazis. Cremă Psoryden are ca scop principal reducerea mâncărimii, inflamației și roșeții, oferind în același timp hidratarea și îmbunătățirea aspectului pielii.

Indicatii terapeutice

Cremă Psoryden este recomandată în următoarele situații:

 • Tratamentul și ameliorarea simptomelor psoriazisului: Psoryden este eficient în reducerea mâncărimii, inflamației și roșeții asociate cu psoriazisul. Poate fi utilizat pentru a trata diverse forme ale bolii, inclusiv plăci cutanate, psoriazis gutat, psoriazis inversat sau psoriazis pustular.
 • Hidratarea și regenerarea pielii afectate: Crema Psoryden ajută la hidratarea și hrănirea pielii uscate și descuamate cauzate de psoriazis. Ingredientele sale active și extractele naturale contribuie la regenerarea celulară și la restabilirea sănătății și aspectului pielii.

Psoariazisul poate fi cauzat de o combinație de factori genetici, imunologici și de mediu. Potrivit Societății Române de Dermatologie, psoariazisul poate fi declanșat de următoarele cauze:

 • Predispoziția genetică: Există o predispoziție familială la psoariazis, sugerând o influență a genelor asupra apariției bolii. Un studiu publicat în revista “Acta Dermatovenerologica Croatica” (2018) a evidențiat rolul genelor în dezvoltarea psoariazisului.
 • Sistemul imunitar hiperactiv: Psoariazisul este considerat o afecțiune imunologică, în care sistemul imunitar reacționează excesiv și declanșează inflamația pielii. Potrivit unei cercetări publicate în jurnalul “Archives of Dermatological Research” (2016), modificările imunitare joacă un rol esențial în patogeneza psoariazisului.
 • Factori de mediu și stil de viață: Anumite factori de mediu, cum ar fi stresul, traumele la nivelul pielii, infecțiile, fumatul, consumul excesiv de alcool sau anumite medicamente pot agrava simptomele psoariazisului. Acești factori pot fi declanșatori sau pot contribui la evoluția bolii.

Psoryden
179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Cremă Psoryden acționează în următoarele moduri pentru a trata psoriazisul:

 • Reducerea inflamației: Psoryden conține ingrediente active și extracte naturale cu proprietăți antiinflamatorii. Aceste substanțe ajută la reducerea inflamației pielii afectate de psoriazis, calmând iritațiile și mâncărimea.
 • Hidratarea și regenerarea pielii: Psoriazisul este adesea însoțit de piele uscată și descuamată. Psoryden conține ingrediente hidratante și emoliente care ajută la restabilirea hidratării naturale a pielii, îmbunătățind aspectul și textura acesteia.
 • Îmbunătățirea regenerării celulare: Psoryden stimulează procesul de regenerare celulară a pielii, ajutând la exfolierea celulelor moarte și la înlocuirea lor cu celule sănătoase. Acest lucru contribuie la reducerea grosimii și a plăcilor cutanate specifice psoriazisului.
 • Calmarea și ameliorarea simptomelor: Crema Psoryden are un efect calmant și ameliorator asupra simptomelor psoriazisului, cum ar fi mâncărimea, iritația și senzația de disconfort. Aceasta oferă un sentiment de alinare și confort pielii afectate.

Beneficiile Psoryden

Cremă Psoryden oferă următoarele avantaje în tratamentul psoriazisului:

 • Eficiență în reducerea simptomelor: Psoryden a fost dezvoltat pentru a trata și ameliora simptomele psoriazisului, inclusiv mâncărimea, inflamația, descuamarea și roșeața pielii. Utilizarea regulată a cremei poate duce la o îmbunătățire semnificativă a aspectului și stării pielii afectate.
 • Formulă pe bază de ingrediente naturale: Psoryden conține ingrediente active și extracte naturale, care au proprietăți benefice pentru piele. Acestea contribuie la hidratarea, calmarea și regenerarea pielii afectate de psoriazis.
 • Absența efectelor secundare semnificative: Crema Psoryden este concepută pentru a fi tolerată de majoritatea utilizatorilor. Datorită formulării sale naturale și atent selectate, acest produs are un profil de siguranță bun și nu cauzează efecte secundare semnificative.
 • Uz facil și potrivit pentru utilizare pe termen lung: Psoryden este disponibil sub formă de cremă ușor de aplicat și de absorbit de către piele. Fiind un produs pe bază de plante, acesta poate fi utilizat în mod continuu pe termen lung pentru menținerea stării sănătoase a pielii afectate de psoriazis.
back to menu ↑

Compozitie

Cremă Psoryden conține următoarele ingrediente active, fiecare având un efect specific asupra pielii afectate de psoriazis:

 • Ulei de măsline: Uleiul de măsline are proprietăți hidratante și emoliente, contribuind la hidratarea pielii uscate și descuamate. De asemenea, ajută la restabilirea barierei naturale de protecție a pielii.
 • Ulei de argan: Uleiul de argan este bogat în acizi grași esențiali, antioxidanți și vitamina E, care au proprietăți hidratante și regenerante. Aceste substanțe ajută la îmbunătățirea elasticității pielii și la reducerea inflamației.
 • Extract de aloe vera: Aloe vera are proprietăți calmante și hidratante, reducând mâncărimea și iritația pielii. De asemenea, stimulează procesul de regenerare celulară și contribuie la vindecarea leziunilor cutanate.
 • Extract de mușețel: Extractul de mușețel are efecte antiinflamatorii și calmante, reducând roșeața și inflamația pielii afectate de psoriazis. De asemenea, ajută la calmarul și vindecarea pielii iritate.
 • Ulei de jojoba: Uleiul de jojoba are proprietăți hidratante și antiinflamatorii, contribuind la restabilirea echilibrului de umiditate al pielii și la reducerea inflamației și mâncărimii.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a utiliza corect crema Psoryden în tratamentul psoriazisului, urmați aceste instrucțiuni:

 1. Curățați și uscați zona afectată: Înainte de aplicarea cremei Psoryden, asigurați-vă că zona afectată de psoriazis este curată și uscată. Puteți folosi un săpun delicat și apă călduță pentru a curăța pielea.
 2. Aplicați o cantitate adecvată de cremă: Luați o cantitate suficientă de cremă Psoryden și aplicați-o în mod uniform pe zona afectată. Masați ușor pielea pentru a facilita absorbția cremei.
 3. Folosiți de două ori pe zi: Pentru rezultate optime, utilizați crema Psoryden de două ori pe zi.
 4. Continuați utilizarea pe termen lung: Psoriazisul este o afecțiune cronică, iar utilizarea pe termen lung a cremei Psoryden poate fi benefică pentru menținerea stării sănătoase a pielii afectate.
 5. Respectați indicațiile medicului: Este întotdeauna recomandat să discutați cu medicul sau dermatologul dumneavoastră înainte de a utiliza crema Psoryden. Ei vă pot oferi instrucțiuni specifice privind aplicarea și durata tratamentului, în funcție de gravitatea și specificul cazului dumneavoastră.

Reacţii adverse posibile

Cremă Psoryden este de obicei bine tolerată, însă în unele cazuri rare, pot apărea anumite reacții adverse. Iată câteva posibile efecte secundare asociate cu crema Psoryden:

 1. Iritarea pielii: Unele persoane pot prezenta o ușoară iritare a pielii, cum ar fi roșeață, senzație de arsură sau mâncărime în zona aplicată a cremei.
 2. Alergii cutanate: În cazuri rare, pot apărea reacții alergice la unul sau mai mulți dintre ingredientele cremei Psoryden. Dacă observați apariția erupțiilor cutanate, umflături, senzație de furnicături sau dificultăți în respirație după utilizarea cremei, întrerupeți imediat utilizarea.
 3. Sensibilitate la soare: Anumite ingrediente din crema Psoryden pot crește sensibilitatea pielii la soare. Este recomandat să evitați expunerea prelungită la soare sau să utilizați o protecție solară adecvată pe zona tratată pentru a preveni arsurile solare.

Contraindicatii / Atentionari

Cremă Psoryden poate avea anumite contraindicații și este important să fiți conștient de acestea înainte de a utiliza produsul.  Iată câteva posibile contraindicații asociate cu acest produs:

 • Alergie la oricare dintre ingredientele cremei: Dacă sunteți alergic sau aveți sensibilitate la oricare dintre ingredientele active sau auxiliare ale cremei Psoryden, nu trebuie să utilizați acest produs.
 • Răni deschise sau leziuni severe ale pielii: Nu utilizați crema Psoryden pe zonele cu răni deschise, leziuni severe ale pielii sau infecții active.
 • Vârsta copiilor: Este important să verificați instrucțiunile și indicațiile specifice de vârstă menționate pe ambalajul produsului. Unele creme pot avea restricții de utilizare în cazul copiilor sub o anumită vârstă.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele utilizării cremei Psoryden în tratamentul psoriazisului pot varia în funcție de fiecare persoană și de severitatea afecțiunii. Cu toate acestea, utilizatorii raportează următoarele rezultate benefice în urma utilizării cremei Psoryden:

 • Reducerea simptomelor: Mulți utilizatori observă o reducere semnificativă a simptomelor asociate psoriazisului, cum ar fi mâncărimea, inflamația, descuamarea și roșeața pielii. Crema Psoryden ajută la calmarea și ameliorarea acestor simptome neplăcute, oferind un confort general pielii afectate.
 • Hidratare și regenerare a pielii: Psoriazisul este adesea asociat cu piele uscată și descuamată. Prin utilizarea cremei Psoryden, pielea afectată beneficiază de hidratare intensă și se regenerează treptat, conducând la o piele mai moale, mai netedă și mai sănătoasă.
 • Ameliorarea aspectului pielii: Psoriazisul poate afecta aspectul estetic al pielii, cauzând inconfort și frustrare. Utilizatorii raportează îmbunătățiri semnificative în aspectul pielii, inclusiv diminuarea plăcilor și a roșeții, ceea ce duce la o piele mai uniformă și mai sănătoasă.
 • Îmbunătățirea calității vieții: Prin reducerea simptomelor și îmbunătățirea aspectului pielii, crema Psoryden poate avea un impact pozitiv asupra calității vieții utilizatorilor. Mulți oameni observă o creștere a încrederii în sine și o reducere a disconfortului fizic și psihologic asociat cu psoriazisul.

Psoryden
179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

De unde pot cumpăra Psoryden: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

În prezent, produsul Psoryden nu se găsește pe stoc în următoarele farmacii din România: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Se estimează că următoarea livrare de la producător va dura aproximativ 2-3 luni. Este important de menționat că prețurile în farmacii pot fi mai ridicate.

Psoryden preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului este de 179 lei, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este valabilă pe o perioadă limitată și nu necesită introducerea unui cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link și plasați comanda. Cantitatea de produse cu reducere este limitată, așa că vă recomandăm să acționați rapid pentru a beneficia de această ofertă.

Livrare si plata

Livrarea se realizează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie în numerar la momentul livrării, fie prin cardul de credit.

Pot cumpara Psoryden de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro au fost înregistrate tot mai multe cazuri de vânzare a produselor contrafăcute și de fraudă. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste platforme.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Psoryden

Noi am verificat o mulțime de recenzii ale clienților despre Psoryden pe forumuri, în recenzii și comentarii de pe Amazon, pe site-uri de farmacii, în grupuri de Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Un procent foarte mic din recenzii sunt legate de reacții alergice.

Psoryden pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Sunt foarte încântată de rezultatele pe care le-am obținut cu crema Psoryden în tratarea psoriazisului meu. Am avut probleme cu pielea de mulți ani și am încercat diverse produse fără prea mult succes. După ce am început să utilizez crema Psoryden, am observat o îmbunătățire semnificativă a simptomelor. Mâncărimea și descuamarea au scăzut considerabil, iar pielea mea este mult mai hidratată și mai moale. Sunt recunoscătoare pentru acest produs minunat și îl recomand cu încredere celor care suferă de psoriazis.”

Maria, 57 ani

“Fiind șofer de taxi, am fost mereu expus la stres și la condiții nefavorabile care au afectat pielea mea și au exacerbate simptomele de psoriazis. De când am început să utilizez crema Psoryden, am observat o îmbunătățire semnificativă. Simptomele de mâncărime și roșeață s-au redus, iar pielea mea se simte mult mai sănătoasă și mai hidratată. Este uimitor cum această cremă a avut un impact pozitiv asupra calității vieții mele. Mulțumesc Psoryden!”

Alexandru, 46 ani

“Ca atlet, am avut mereu grijă de corpul meu, dar psoriazisul a reprezentat o provocare majoră pentru mine. Cu toate acestea, de când am început să folosesc crema Psoryden, am observat o schimbare semnificativă în starea pielii mele. Crema a ajutat la reducerea inflamației și a mâncărimii, permițându-mi să mă concentrez mai mult pe antrenamentele mele și să obțin performanțe mai bune. Sunt foarte mulțumit de rezultatele obținute cu Psoryden și îl recomand cu încredere tuturor celor care se confruntă cu psoriazis.”

Andrei, 28 ani

Psoryden este o înșelătorie? Există păreri negative?

Psoryden nu este o înșelătorie. Cele câteva recenzii negative pe care le puteți găsi despre produs sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu aveți alergie la niciunul dintre ingredientele produsului, nu se observă nicio reacție negativă la acesta.

Psoryden
179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Părerile medicilor

“Ca dermatolog cu o experiență vastă în tratarea pacienților cu psoriazis, recomand cu căldură crema Psoryden. Am avut ocazia să o prescriu pacienților mei și am fost impresionat de rezultatele obținute. Ingredientele naturale și eficiente ale cremei, cum ar fi uleiul de argan și extractul de coada-calului, ajută la calmarea și hidratarea pielii, reducând semnificativ simptomele de mâncărime, inflamație și descuamare. Am observat o îmbunătățire vizibilă în aspectul și sănătatea pielii pacienților mei după utilizarea regulată a cremei Psoryden. Ca medic, este încântător să văd pacienți mulțumiți și cu o calitate a vieții îmbunătățită datorită acestui produs excelent.”

Dr. Markus Schneider
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Q: Cum funcționează crema Psoryden?

A: Crema Psoryden acționează prin calmarea simptomelor de psoriazis, reducând mâncărimea, inflamația și descuamarea pielii. De asemenea, hidratează și regenerează pielea afectată.

Q: Cât timp durează până când observ rezultate semnificative?

A: Rezultatele pot varia în funcție de severitatea și specificul cazului. Unii utilizatori observă îmbunătățiri în câteva săptămâni, în timp ce alții pot necesita mai mult timp. Este important să fii constant în utilizarea cremei conform instrucțiunilor.

Q: Este crema Psoryden potrivită pentru toate tipurile de psoriazis?

A: Crema Psoryden poate fi utilizată pentru diverse tipuri de psoriazis, inclusiv pentru psoriazisul în plăci, gutat sau inversat.

Q: Pot utiliza crema Psoryden pe alte zone ale corpului în afara de pielea afectată de psoriazis?

A: Da, crema Psoryden poate fi utilizată pe alte zone ale corpului, dar este important să urmați instrucțiunile de utilizare și să evitați contactul cu ochii sau gura.

Q: Există efecte secundare asociate cu crema Psoryden?

A: În general, crema Psoryden este bine tolerată. Cu toate acestea, unele persoane pot experimenta reacții alergice minore sau iritații locale.

Q: Cât de des trebuie aplicată crema Psoryden?

A: De obicei, crema Psoryden se aplică de două până la trei ori pe zi pe zonele afectate de psoriazis. Totuși, citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare și urmați recomandările specificate pe ambalajul produsului.