Best value

Fungent cremă pentru micoza – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect

179 RON 358 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
Fungent cremă pentru micoza – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
Fungent cremă pentru micoza – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
179 RON 358 RON

Fungent este o cremă care luptă împotriva ciupercii picioarelor și unghiilor, combate mâncărimea, descuamarea și iritarea pielii picioarelor, contribuie la eliminarea mirosurilor urâte și neplăcute, reduce transpirația prin normalizarea activității glandelor sudoripare, precum și ajută la cicatrizarea rănilor și fisurilor în talpa piciorului.

Crema dată reușește să reducă simptomele micozei de la prima aplicare și să elimine definitiv ciuperca după 1 curs de administrare

Pentru cine Unisex
Forma de prezentare 50 ml
Contraindicații Nu are, cu excepția unei reacții alergice individuale la componentele produsului
Este o înșelătorie? Nu, dacă cumperi de la producător
Cum se pastreaza Într-un loc uscat cu temperatura moderată
Funcționează? Da
Contraindicații și reactii adverse Nu, numai în caz de alergie la ingrediente
Condiții de păstrare Într-un loc uscat cu temperatura moderată
Termeni și condiții de vânzare în farmacii Fără rețetă
Achitare La primire
Termen de livrare 3-7 zile
Disponibilitate În stoc
Preț 179 RON

Ce este Fungent mai exact și cum funcționează?

Micoza este o infecție cu ciuperci, care cauzează discomfort și neplăceri la foarte multe persoane din lumea întreagă, fiind considerată una din cele mai molipsitoare infecții. Deși pare o problemă de care poți ușor scăpa, nu trebuie să ignorați o astfel de infecție și subestimați impactul său. Fungent reprezintă o metodă nouă și simplă de a scăpa de micoză după doar 30 de zile de utilizare a cremei. Crema dată are capacitatea de a distruge ciuperca direct de la rădăcina infecției fungice prin ingrediente antimicotice puternice care atacă infecția, dar în același timp nu produce reacții nedorite pe piele și se potrivește pentru utilizarea pe pieli sensibile.

Cu ajutorul produsului dat, nu numai se combate ciuperca din interior, dar și se elimină toate semnele neplăcute și discomfortul cauzat de ciuperci la picioare și unghii. Astfel, crema elimină mirosul urât ale picioarelor, calmează mâncărimea între degete de la picioare, reduce inflamația pielii, regenerează unghiile afectate de ciuperci și contribuie la întărirea barierelor de protecție a pielii pentru a preveni noi infecții.

Cu acest produs, veți putea observa primele efecte chiar după prima aplicare a cremei.

Fungent
179 RON 358 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Recomandări și simptome

Conform statisticii globale, o treime din populația țării a avut experiența cu cel puțin unul din simptomele micozei. Infecția fungică sau micoza sau piciorul atletului se caracterizează prin transmiterea sau răspândirea sa rapidă în cazul purtării încălțămintei strâmte din materiale non-naturale, sau după utilizarea ciorapilor din fibre sintetice, și, de asemenea, după vizite regulate la saună, băi publice sau bazine de înot. Pericolul infectării cu ciuperci este mai sporit în sezonul verii, deoarece vă puteți infecta pe plaje, în parcuri, în locurile unde se merge de obicei desculț sau în medii calde și umede precum cabina de duș

Ciuperca picioarelor și unghiilor se poate manifesta prin următoarele simptome:

  • Miros neplăcut sau acru
  • Usturimi și mâncărimi între degetele de la picioare sau la tălpi
  • Fisuri, bătături, întărituri și descuamarea pielii la călcâie și pe talpa piciorului
  • Bășici, iritații și roșeață
  • Formă incorectă a unghiei și denivelări
  • Modificarea culorii unghiilor la galben sau maro
  • Îngroșarea plăcii unghiei

Fiți atent la aceste semne și încercați să le verificați pe pielea dumneavoastră. Și dacă ați observat măcar unul dintre simptomele menționate, atunci se recomandă să începeți un tratament antimicotic cu scopul de a combate infecția.

Cum funcționează?

Exclusiv datorită ingredientelor selectate în compoziția sa care pătrund adând în piele și acționează direct la structura ciupercii, Fungent se deosebește de alte preparate antimicotice deoarece reușește definitiv să elimine infecțiile fungice în doar 30 de zile. Acest fapt a fost demonstrat prin cercetări clinice în masă. Cu ajutorul produsului, nu numai este distrusă focarul de infecție cu ciuperci, dar și se combat eficient semnele micozei precum mirosul neplăcut, transpirația excesivă, pielea înăsprită de pe tălpile picioarelor, precum și mâncărimile și discomfortul între degetele de la picioare.

back to menu ↑

Compozitie si ingrediente active

Fungent este un produs sub formă de cremă care elimină ușor și eficient infecțiile fungice apărute pe picioarele și unghiile dumneavoastră. Produsul dat conține o compoziție cu o formulă antimicotică puternică ce atacă structura ciupercii din interior cu biocomponente naturale sigure și eficiente. Totodată crema include ingrediente antiinflamatorii care calmează inflamația și mâncărimea pielii, precum și componente umectante și emoliente care au grijă de pielea iritată din cauza infecțiilor ciupercilor.

back to menu ↑

Instructiuni de folosire. Prospect

Contraindicații. Efecte secundare

Fiind o cremă creată cu ingrediente naturale extrase din plante, Fungent nu aduce efecte secundare negative și nu include contraindicații. Astfel, crema dată este potrivită pentru utilizare pentru oricine, indiferent de vârstă.

Cum să luați, cum să utilizați și dozarea Fungent

Toate recomandările de aplicare incluse în prospect trebuie urmate pentru a putea scăpa definitiv de ciupercă. Pentru a putea obține rezultatele de lungă durată, aplicarea zilnică a a cremei este crucială timp de cel puțin 30 de zile. În cazul utilizării permanente a cremei Fungent, produsul vă protejează în continuu de diverse probleme a pielii picioarelor.

Mod de administrare

Dozarea cremei trebuie să fie cu un strat subțire de unguent în limite raționale, iar crema trebuie aplicată anume în zonele picioarelor afectate de ciuperci. Totodată, înainte de aplicare, se recomandă mai întâi să spălați și să ștergeți picioarele până la uscare. Doar după aceasta, puteți aplica crema pe pielea curată în care aveți simptome ale ciupercii. Fricționați ușor unguentul în piele, până la absorbire (1-2 minute). Este foarte important de repetat toată procedura în fiecare seară, înainte de culcare, timp de 30-35 de zile.

back to menu ↑

Prețul și Cum să comanzi Fungent adevărat în România

Cumpărați produsul original de pe site-ul oficial oriunde nu v-ați afla:  București, Iași, Constanța, Timișoara, Brașov, etc.

Crema Fungent se poate fi găsită în farmacii online ca Tei sau Catena. Acest produs se găsește doar pe site-ul web al producătorului. Tot pe site-ul producătorului aveți oportunitatea de participa în promoții avantajoase cu reducerea prețului cremei cu 50% de la 358 RON EUR la 179 RON.

Disponibil în farmacie? Nu, nu original (doar înșelătorie)
Disponibil la Catena? Nu, nu original (doar înșelătorie)
Disponibil la Tei? Nu, nu original (doar înșelătorie)
Contraindicații și reactii adverse Nu, numai în caz de alergie la ingrediente

Site oficial al producătorului Fungent – 50% reducere

Crema Fungent poate fi găsită doar prin site-ul oficial al producătorului. Dacă accesați acum pagina web oficială, încă aveți timp să participați în promoția de preț redus de cumpărare cu 50%, posibilă doar pe site-ul oficial. Cu reducerea de 50%, prețul cremei iese la numai 179 RON în loc de prețul complet de 358 RON.

Fungent
179 RON 358 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Crema Fungest se livrează de către companii de curierat cunoscute în România pentru serviciile sale eficiente, precum UPS și GSL. Costul livrării și comenzii de cremă se achită doar la primirea produsului în locul livrării, așadar nu se cere o plată în avans pentru livrare.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Fungent

PĂRERI, discuții forum despre Fungent

În rândurile de mai jos se găsesc niște recenzii ale utilizatorilor:

Ciuperca era prezentă pe unghiile mele deja de foarte mult timp. O ascundeam sub ciorapi, în pantofi închiși, încălțăminte de sport și orice altceva. Înainte mai încercasem ceva produse împotriva ciupercilor, dar am pierdut orice speranță să scap definitiv de ciupercă. Acest produs nou a reușit rezultatul mult dorit, iar unghiile mele sunt sănătoase, frumoase și nu mai trebuie ascunse!

Iuliana, 47 de ani

După utilizarea sălii de sport la care m-am înscris recent, am observat că pielea mea de pe picioare era foarte iritată și cu descuamare. Nu am atras atenție, dar deja cu mâncărimea intensă am văzut că m-am infectat cu ciuperci. Cu crema dată, mâncărimea a dispărut de la prima utilizare. Acum deja nu am nici urmă de ciupercă pe picioare. Recomand!

Dragomir, 50 de ani

Mereu mergeam la piscina lângă casa mea în timpul verii. Doar că vara trecută, am avut ghinionul să iau acolo ciuperca la picioare. O prietenă mi-a recomandat această cremă și am comandat în aceeași zi. Cu fiecare zi când o utilizam, se vedea că pielea tălpilor devenea mai sănătoasă, fără roșeață și bășici. Cred că acum picioarele mele sunt mai sănătoase ca înainte!

Lavinia, 39 de ani

Există opinii negative despre Fungent?

După aflarea la păreri de la clienții consumatorilor nu s-a putut citi comentariile negative despre această cremă

Este o înșelătorie?

Nu, dacă produsul este cumpărat direct de pe site-ul web al producătorului.

back to menu ↑

Părerile medicilor

Din categoria la opinii medicilor, specialistul Emmerich Ritter afirmă:

Crema Fungent este o soluție nouă între produse antimicotice care a arătat o eficiență extraordinară împotriva micozei și simptomelor sale. Deși infecțiile fungice sunt mult mai aproape de noi și este foarte ușor de a se molipsi cu ciuperci în ziua de azi, crema dată cu ingredientele sale anti-fungice nu lasă nicio șansă micozei și o elimină complet de pe picioarele și unghiile dumneavoastră

Emmerich Ritter
back to menu ↑

Rezultatele tratamentului pentru organism

Crema Fungest a fost testată în diverse studii clinice, care au arătat destule rezultate pozitive pentru sănătatea picioarelor și unghiilor. Cel mai important rezultat cu crema dată este că ciuperca picioarelor și a unghiilor a fost eliminată definitiv după 30 de zile de utilizare. De asemenea, datorită produsului Fungest, senzația de discomfort și de mâncărime la picioare a dispărut de la prima aplicare. Pe lângă aceasta, mirosul urât și transpirația abundentă de la picioare s-au eliminat cu succes.

Fungent
179 RON 358 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

La nivelul pielii, Fungest a conferit senzații de finețe, comfort și reînnoire, cu o piele mai netedă și mai hidratată. Așadar, picioarele afectate de ciupercă au putut să se restabilească de infecție în totalitate, recăpătând starea lor ideală, care creează mai multă încredere personală în orice circumstanțe.

back to menu ↑

Concluzie

Crema Fungent reprezintă cu produs nou care elimină ușor ciuperca piciorului și unghiilor, micoza sau piciorul atletului după doar 30 de zile de utilizare a produsului. Prin formula sa naturală cu ingrediente anti-micotice, antiinflamatorii și emoliente, Fungest distruge ciuperca din interior și ajută la restabilirea pielii și unghiilor de așa simptome ale infecțiilor fungice precum mâncărimea, descuamarea, iritații, inflamații, bășici, fisuri, miros urât, decolorarea și îngroșarea unghiilor și orice alt semn al prezenței infecțiilor cu ciuperci.

back to menu ↑

FAQ

Care este site-ul oficial al Fungent?

Site-ul oficial a producătorului este unica sursă unde veți putea cumpăra crema originală și unde o să puteți lua o reducere de preț cu 50%.

Cum funcționează Fungent?

Crema Fungent acționează eficient direct în interiorul sursei infecției fungice și în același timp combate semnele de inflamație a pielii, mâncărimea, roșeața, iritația și descuamarea pielii, precum și decolorarea și îngălbenirea unghiei provocate de ciupercă.

Pot cumpăra Fungent de la farmacii?

Nu, deoarece această cremă se vinde doar prin site-ul web al producătorului.

Există contraindicații Fungent?

Crema Fungent este un produs natural care nu include efecte secundare și nu oferă contraindicații.

Cât costă Fungent?

În cazul în care comandați crema Fungent de pe site-ul oficial al producătorului, puteți participa în reducerea avantajoasă la prețul cremei cu 50% de la 358 RON la 179 RON.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply