Softisenil cremă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

189 lei 378 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Softisenil cremă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Softisenil cremă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
189 lei 378 lei

Кrema antifungică pentru picioare Softisenil este un produs special creat pentru combaterea eficientă a infecțiilor fungice la nivelul picioarelor. Formula sa inovatoare și textura cremoasă asigură o aplicare ușoară și rapidă, contribuind la vindecarea pielii afectate și prevenind recurența ciupercii.

Forma de prezentare 💊 Cremă
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 189 lei

Ce este Softisenil şi pentru ce se utilizează

Crema antifungică pentru picioare Softisenil este un produs special conceput pentru a trata infecțiile fungice la nivelul picioarelor. Formula sa eficientă ajută la vindecarea pielii afectate de ciuperci și previne recurența infecțiilor, asigurând totodată o aplicare ușoară și confortabilă.

Indicatii terapeutice

 • Pentru tratarea infecțiilor fungice ale pielii picioarelor, inclusiv a micozelor interdigitale.
 • În cazul apariției mâncărimii, roșeții și descuamării la nivelul picioarelor, semne caracteristice ale infecțiilor fungice.
 • Pentru prevenirea recurenței infecțiilor fungice după vindecare.
 • În situații în care se observă miros neplăcut asociat cu infecțiile fungice ale picioarelor.
 • Pentru a menține o igienă corespunzătoare și sănătatea pielii picioarelor.

Iată câteva motive comune pentru apariția ciupercii piciorului:

 1. Mediu umed: Ciupercile care cauzează piciorul atletului se dezvoltă în medii calde și umede, cum ar fi încălțămintea udă de transpirație.
 2. Locuri publice: Infecțiile fungice se pot transmite prin spori fungici care rămân în locuri publice, cum ar fi piscinele, dușurile și vestiarele.
 3. Tip de încălțăminte: Încălțămintea confecționată din materiale sintetice care nu permit pielii să respire poate contribui la apariția ciupercii piciorului.
back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Krema antifungică pentru picioare Softisenil acționează în moduri multiple pentru a combate infecțiile fungice ale picioarelor. Iată câteva moduri în care acționează:

 1. Antifungic: Conține agenți antifungici eficienți pentru distrugerea ciupercilor care cauzează infecțiile piciorului.
 2. Vindecare și regenerare: Formula sa inovatoare ajută la vindecarea pielii afectate de ciuperci și promovează regenerarea celulelor sănătoase.
 3. Prevenție a recurenței: Contribuie la prevenirea recurenței infecțiilor fungice, consolidând bariera naturală a pielii împotriva ciupercilor.
 4. Calmează mâncărimea și iritația: Reducerea senzațiilor de mâncărime și iritație asociate infecțiilor fungice, oferind astfel confort pacientului.
 5. Textură cremoasă: Ușurează aplicarea și pătrunderea eficientă a ingredientelor active în piele, asigurând un tratament convenabil și plăcut.
Softisenil
189 lei 378 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Beneficiile Softisenil

Iată câteva dintre avantajele cremei antifungice pentru picioare Softisenil:

 • Eficiență antifungică: Conține agenți antifungici puternici pentru combaterea eficientă a infecțiilor fungice ale picioarelor.
 • Vindecare rapidă: Ajută la vindecarea rapidă a pielii afectate de ciuperci, contribuind la restabilirea sănătății pielii.
 • Prevenirea recurenței: Consolidează bariera naturală a pielii împotriva ciupercilor, contribuind astfel la prevenirea recurenței infecțiilor.
 • Reduzerea mâncărimii și iritației: Calmează senzațiile de mâncărime și iritație asociate infecțiilor fungice, asigurând confortul pacientului.
 • Textură cremoasă: Ușurează aplicarea și pătrunderea în piele, facilitând utilizarea zilnică și oferind o senzație plăcută în timpul tratamentului.
 • Hidratare și îngrijire a pielii: Oferă hidratare suplimentară și îngrijire pentru a menține pielea moale și sănătoasă.
 • Confort în utilizare: Prin formula sa, este conceput pentru a oferi un tratament eficient într-un mod convenabil și plăcut pentru utilizator.

back to menu ↑

Compozitie

Iată lista ingredientelor din crema antifungică pentru picioare Softisenil și efectele fiecărui ingredient:

 • Unt de shea (Shea Butter): Hidratează și înmoaie pielea, contribuind la restabilirea elasticității acesteia.
 • Ulei de soia (Ulei de soia): Bogat în vitamine și antioxidanți, hrănește pielea și ajută la vindecarea acesteia.
 • Lanolina (Lanolin): Are proprietăți emoliente și hidratante, contribuind la refacerea stratului de protecție al pielii.
 • Extract de mentă (Extract de mentă): Are un efect răcoritor și revigorant, ameliorând senzațiile de disconfort.
 • Alantoína (Allantoin): Ajută la regenerarea celulelor pielii, având proprietăți calmante și de vindecare.
 • Beta-sitosterol (Beta-sitosterol): Contribuie la menținerea barierei naturale a pielii și la protejarea acesteia împotriva factorilor externi.
 • Squalane (Squalane): Hidratează și catifelează pielea, conferindu-i o senzație plăcută și netedă.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a utiliza crema antifungică pentru picioare Softisenil, urmați aceste instrucțiuni:

 1. Curățați și uscați zona afectată: Spălați picioarele cu apă și săpun, asigurându-vă că zona afectată este complet uscată înainte de aplicarea cremei.
 2. Aplicați o cantitate adecvată de cremă: Luați o cantitate suficientă de cremă Softisenil și aplicați-o uniform pe zona afectată a picioarelor.
 3. Masați ușor: Masați ușor crema în piele, asigurându-vă că este absorbită în mod corespunzător.
 4. Repetați de două ori pe zi: Aplicați crema de două ori pe zi, dimineața și seara, pentru rezultate optime. Continuați utilizarea timp de cel puțin o perioadă recomandată sau până când simptomele dispar complet.
 5. Evitați contactul cu ochii: Asigurați-vă că crema nu intră în contact cu ochii. În cazul contactului accidental, clătiți imediat cu apă din abundență.
 6. Păstrați igiena picioarelor: Pentru a preveni recurența infecției, mențineți o bună igienă a picioarelor, asigurați-vă că încălțămintea și șosetele sunt curate și uscate.

Reacţii adverse posibile

Krema antifungică pentru picioare Softisenil poate avea unele efecte secundare, așa cum este cazul cu majoritatea medicamentelor. Iată câteva dintre ele care pot să apară:

 1. Reacții rare ale pielii: Este posibil ca unele persoane să experimenteze reacții alergice, cum ar fi roșeața, mâncărimea sau iritația în zona aplicată. În astfel de cazuri, se recomandă să întrerupeți utilizarea cremei și să consultați un medic.
 2. Uscăciunea pielii: În cazuri rare, poate apărea uscăciune și descuamare a pielii. Aceasta poate fi asociată cu o reacție individuală la componentele cremei.
 3. Intoleranță la cremă: La unii oameni, se poate dezvolta intoleranță la anumite componente ale cremei, ceea ce poate provoca disconfort.

Contraindicatii / Atentionari

Krema antifungică pentru picioare Softisenil poate avea anumite contraindicații, iar acestea trebuie luate în considerare în timpul utilizării. Iată câteva dintre posibilele contraindicații:

 1. Intoleranță individuală: Dacă aveți cunoștință despre o alergie la oricare dintre componentele cremei, utilizarea acesteia poate provoca reacții alergice. Se recomandă verificarea prealabilă a compoziției și evitarea utilizării în cazul unei alergii cunoscute.
 2. Răni deschise sau zgârieturi pe piele: În cazul existenței unor răni deschise, zgârieturi sau alte leziuni ale pielii, utilizarea cremei poate provoca iritații suplimentare. În astfel de situații, se recomandă consultarea prealabilă a unui medic.
 3. Sarcină și alăptare: Femeilor aflate în perioada de sarcină sau alăptare li se recomandă să consulte un medic înainte de a utiliza orice medicament, inclusiv creme.

Rezultatele tratamentului pentru organism

În urma utilizării cremei antifungice pentru picioare Softisenil, utilizatorii au raportat următoarele rezultate pozitive:

 • Reducerea inflamației: Crema Softisenil ajută la ameliorarea rapidă a inflamației și a roșeții, conferind pielii un aspect sănătos.
 • Diminuarea mâncărimii și disconfortului: Componentele active ale cremei calmează pielea, reducând senzația de mâncărime și disconfort, îmbunătățind semnificativ calitatea vieții.
 • Restaurarea structurii pielii: Proprietățile regenerante ale cremei contribuie la refacerea structurii pielii, conferindu-i un aspect mai elastic și mai neted.
 • Prevenirea recidivelor: Utilizarea regulată a cremei ajută la prevenirea recurenței infecțiilor fungice, asigurând o protecție pe termen lung.
 • Sensatie plăcută și aromă îmbietoare: Crema are o textură delicată, se absoarbe ușor și conferă o aromă plăcută, creând o senzație de prospețime și confort.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Softisenil: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Softisenil poate fi achiziționat în România din următoarele farmacii: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Cu toate acestea, în prezent, produsul nu este disponibil în stoc. Prețul în farmacii este mai mare, iar așteptarea pentru o nouă livrare de la producător poate dura între 2 și 3 luni.

Softisenil preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Produsul Softisenil are prețul de 189 lei, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este temporară, fără necesitatea unui cod promoțional. Pentru a profita de această reducere, vă rugăm să accesați site-ul oficial folosind link-ul și să plasați comanda. Cantitatea de produse cu reducere este limitată.

Softisenil
189 lei 378 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea este disponibilă prin curier în toată țara. Plata se poate face fie în numerar la primirea produsului, fie cu cardul de credit.

Pot cumpara Softisenil de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro au crescut cazurile de vânzare a produselor contrafăcute și fraude. Prin urmare, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste site-uri.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Softisenil

Am verificat numeroasele opinii ale cumpărătorilor despre Softisenil pe forumuri, recenzii, pe Amazon, comentarii pe site-urile farmaciilor, grupuri de pe Facebook și Instagram. Majoritatea acestora sunt pozitive. Un procent foarte mic de opinii sunt legate de reacții alergice.

Softisenil pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Sunt foarte încântat să împărtășesc experiența mea cu crema Softisenil. De-a lungul anilor, am avut probleme persistente cu micozele piciorului, iar multe produse antifungice nu au adus rezultate durabile. Cu toate acestea, de când am început să utilizez Softisenil, am observat o îmbunătățire semnificativă. Textura ușoară și absorbția rapidă au făcut aplicarea zilnică o plăcere. Mâncărimea și roșeața au scăzut vizibil, iar pielea piciorului meu este acum mai sănătoasă și mai hidratată. Un aspect important pentru mine, în calitate de pensionar, este că prețul este accesibil și rezultatele sunt remarcabile. Îi recomand cu căldură Softisenil tuturor celor care se confruntă cu probleme fungice ale picioarelor.”

Pensionar de 68 de ani, Gheorghe

“Deși nu lucrez într-un birou, în fiecare zi sunt pe picioarele mele în bucătărie și am avut mereu probleme cu ciupercile piciorului. Softisenil a fost o descoperire minunată pentru mine. Ca bucătar, mă confruntam cu disconfortul constant al mâncărimii și a senzației de arsură. După ce am început să folosesc Softisenil, am simțit o ameliorare semnificativă. Textura fină a cremei se absoarbe rapid, lăsând pielea moale și hidratată. În plus, nu am avut reacții alergice, ceea ce a fost o problemă cu alte produse pe care le-am încercat în trecut. Este ușor de integrat în rutina mea zilnică și, cu un preț accesibil, consider că Softisenil este alegerea perfectă pentru cei care doresc să scape de ciupercile piciorului fără disconfort suplimentar.”

Bucătar de 44 de ani, Elena

“Softisenil a fost răspunsul la problemele mele cu ciupercile piciorului. Ca avocat, petrec mult timp în instanță și birou, iar acest stil de viață sedentar și umed a contribuit la apariția infecțiilor fungice. Am încercat diverse creme și unguente, dar Softisenil a fost cu adevărat eficient. Textura sa delicată se absoarbe rapid, lăsând o senzație de prospețime și hidratare. Am observat o îmbunătățire semnificativă în ceea ce privește mâncărimea și iritația. Ceea ce apreciez cel mai mult este faptul că nu doar tratează infecția, ci și previne recurența. Prețul accesibil face din Softisenil o alegere practică pentru oricine dorește să scape de disconfortul provocat de ciupercile piciorului. Îl recomand cu încredere colegilor mei de profesie și oricui se confruntă cu această problemă.”

Avocat de 36 de ani, Andreea

Softisenil este o înșelătorie? Există păreri negative?

Softisenil nu este o înșelătorie. Puținele opinii negative pe care le puteți găsi despre produs sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu aveți alergii la niciunul dintre ingredientele sale, nu sunt semnalate reacții negative la produs.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“Sunt dermatolog și am avut ocazia să încerc diverse produse antifungice de-a lungul carierei mele. Softisenil a reușit să mă surprindă în mod plăcut. Formula sa inovatoare și ingrediente naturale îl fac o opțiune eficientă în tratarea infecțiilor fungice ale piciorului. Am observat o recuperare rapidă a pacienților mei, iar textura sa delicată și absorbția rapidă au fost apreciate de aceștia. Este o alternativă solidă și sigură pentru pacienții care caută soluții eficiente în combaterea ciupercilor piciorului. Recomand cu încredere Softisenil ca parte integrantă a regimului de îngrijire a pielii.”

Dr. Markus Schneider, Dermatolog
Softisenil
189 lei 378 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Care sunt ingredientele active ale cremei Softisenil?

Principalele ingrediente active includ unt de shea, ulei de soia, lanolină, extract de mentă, alantoína, beta-sitosterol și squalane.

Cât timp trebuie să utilizăm Softisenil pentru a vedea rezultatele?

Rezultatele pot varia, dar majoritatea utilizatorilor observă îmbunătățiri semnificative după câteva săptămâni de utilizare regulată. Este recomandat să continuați aplicarea până când simptomele dispar complet.

Există contraindicații pentru utilizarea cremei Softisenil?

Softisenil poate provoca reacții alergice la anumite persoane.

Poate fi folosit Softisenil de către copii?

Da, în general, este potrivit și pentru copii, dar este întotdeauna bine să consultați un medic pediatru înainte de utilizare, pentru a vă asigura că este potrivit pentru vârsta și nevoile copilului dumneavoastră.

Pot continua să folosesc Softisenil după ce simptomele au dispărut?

Da, este recomandabil să continuați utilizarea pentru o perioadă suplimentară pentru a preveni recurența infecției.

Cum pot achiziționa Softisenil în România?

Puteți cumpăra Softisenil din farmaciile partenere sau de pe site-ul oficial al producătorului. Asigurați-vă că achiziționați produsul de la surse de încredere pentru autenticitate și calitate garantată.