Dr. Merritz lac de unghii – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

189 lei 378 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Dr. Merritz lac de unghii – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Dr. Merritz lac de unghii – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
189 lei 378 lei

Lacul pentru unghii împotriva ciupercii unghiei Dr. Merritz este un produs special conceput pentru a preveni și trata infecțiile micotice ale unghiilor.

Acest lac pentru unghii oferă protecție și îmbunătățește aspectul unghiilor afectate de ciuperca unghiei.

Forma de prezentare 💊 Lac de unghii
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 189 lei

Ce este Dr. Merritz şi pentru ce se utilizează

Lacul pentru unghii Dr. Merritz împotriva infecțiilor micotice este un produs specializat, creat pentru a preveni și trata ciuperca unghiei.

Indicatii terapeutice

Iată o listă a situațiilor în care se recomandă utilizarea lacului pentru unghii împotriva ciupercii unghiei Dr. Merritz:

 • Infecții micotice ale unghiilor, inclusiv ciuperca unghiei (onicomicoza).
 • Prevenția infecțiilor micotice ale unghiilor, mai ales în medii umede sau la utilizarea frecventă a piscinelor sau saunelor.
 • Deteriorarea sau slăbirea unghiilor cauzată de infecții fungice.
 • Când se dorește îmbunătățirea aspectului unghiilor afectate de ciuperca unghiei.

Ciuperca dermatofită: Potrivit Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA (CDC), ciupercile dermatofite sunt una dintre cele mai comune cauze ale infecțiilor micotice ale unghiilor. Aceste ciuperci pot pătrunde în unghii prin fisuri sau leziuni minore.

 • Candidoza: Infecția cu Candida poate afecta, de asemenea, unghiile, în special la persoanele cu sistem imunitar slăbit sau în cazul expunerii la medii umede.
 • Ciuperca mucegăitoare: Mucegaiurile pot provoca, de asemenea, infecții micotice ale unghiilor, mai ales dacă unghiile sunt expuse la medii umede sau umezeală excesivă.
 • Traumele sau leziunile unghiilor: Rănile minore sau traumatismele la nivelul unghiilor pot crea un mediu propice pentru dezvoltarea infecțiilor micotice.
 • Utilizarea frecventă a încălțămintei închise și umede: Încălțămintea închisă și umedă poate favoriza dezvoltarea infecțiilor micotice la nivelul picioarelor și unghiilor.
 • Diabetul: Persoanele cu diabet sunt mai susceptibile la infecțiile micotice ale unghiilor, deoarece nivelurile ridicate de zahăr din sânge pot crea un mediu favorabil pentru ciuperci.
 • Vârsta înaintată: Persoanele mai în vârstă pot avea unghiile mai subțiri și mai puțin capabile să respingă infecțiile micotice.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Lacul pentru unghii împotriva ciupercii unghiei Dr. Merritz acționează în următoarele moduri:

 • Distruge ciupercile: Acest lac conține ingrediente active antifungice care pătrund în unghie și distrug ciupercile responsabile de infecția micotică a unghiei.
 • Prevenirea răspândirii: Prin formarea unei bariere protectoare la suprafața unghiei, lacul previne răspândirea infecției la unghiile sănătoase.
 • Consolidarea unghiilor: Unele lacuri pentru unghii împotriva ciupercii conțin ingrediente care ajută la consolidarea și întărirea unghiilor afectate de infecție.
 • Îmbunătățirea aspectului: Lacul poate îmbunătăți aspectul unghiilor afectate, făcându-le să pară mai sănătoase și mai estetice.

Dr. Merritz
189 lei 378 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Beneficiile Dr. Merritz

Iată o listă a principalelor avantaje ale lacului pentru unghii împotriva ciupercii unghiei Dr. Merritz:

 • Eficacitate antifungică: Lacul Dr. Merritz este formulat cu ingrediente active antifungice puternice, care combat și distrug ciupercile responsabile de infecția micotică a unghiei.
 • Prevenirea răspândirii infecției: Aplicarea regulată a acestui lac creează o barieră protectorie la suprafața unghiei, împiedicând astfel răspândirea infecției la alte unghii sau zone ale pielii.
 • Consolidarea și întărirea unghiilor: Unele formule de lac Dr. Merritz conțin ingrediente care contribuie la consolidarea și întărirea unghiilor afectate de infecție, ajutându-le să devină mai rezistente.
 • Aspect estetic îmbunătățit: Utilizarea regulată a lacului poate îmbunătăți aspectul unghiilor afectate, făcându-le să arate mai sănătoase și mai estetice.
 • Uz facil: Aplicarea lacului pentru unghii este simplă și convenabilă, permițând tratamentul la domiciliu, fără necesitatea unei intervenții medicale.
 • Prevenirea recidivelor: Utilizarea regulată a lacului Dr. Merritz poate ajuta la prevenirea recidivelor și la menținerea sănătății unghiilor pe termen lung.
 • Rezultate vizibile în timp: Deși rezultatele pot varia de la o persoană la alta, multe persoane observă îmbunătățiri semnificative în starea unghiilor după utilizarea regulată a acestui lac.
 • Fără prescripție medicală: Lacul este disponibil fără prescripție medicală, ceea ce face mai ușor accesibil pentru utilizare.

back to menu ↑

Compozitie

 • Clotrimazol: Un antifungic puternic, care distruge ciupercile responsabile de infecțiile micotice ale unghiilor.
 • Tolnaftat: Un alt ingredient antifungic utilizat pentru tratarea infecțiilor micotice ale unghiilor.
 • Ulei de arbore de ceai: Un ingredient natural cu proprietăți antimicrobiene, care poate ajuta la combaterea ciupercilor.
 • Ulei de oregano: Un ulei esențial cu proprietăți antimicrobiene și antifungice.
 • Ulei de lavandă: Are efecte antimicrobiene și poate ajuta la reducerea inflamației.
 • Ulei de mentă: Poate avea proprietăți antifungice și poate ajuta la reducerea mâncărimii și disconfortului.
 • Extract de aloe vera: Ajută la hidratarea unghiilor și poate avea efecte antiinflamatorii.
 • Extract de ceai verde: Conține antioxidanți și poate ajuta la reducerea inflamației.
 • Vitamina E: Contribuie la întărirea și hidratarea unghiilor.
 • Extract de semințe de grapefruit: Poate avea proprietăți antimicrobiene.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

 1. Curățați unghia afectată: Spălați și uscați bine unghia înainte de aplicare.
 2. Tăiați sau șlefuiți unghia: Dacă este necesar, puteți tăia sau șlefui unghia afectată pentru a îndepărta părțile deteriorate. Acest pas nu este întotdeauna necesar.
 3. Aplicați lacul: Aplicați lacul pentru unghii conform instrucțiunilor de pe etichetă. De obicei, se aplică un strat subțire de lac pe întreaga suprafață a unghiei afectate și pe marginea sa liberă. Unele produse pot necesita aplicarea zilnică, în timp ce altele pot avea un program diferit.
 4. Lăsați să se usuce: Lăsați lacul să se usuce complet înainte de a purta încălțăminte sau de a vă implica în activități care ar putea îndepărta lacul.
 5. Repetăți procedura: Urmați programul recomandat pe etichetă pentru aplicare. Este important să fiți consecvent în utilizare pentru a obține cele mai bune rezultate.
 6. Menținere și igienă: Pentru a preveni răspândirea infecției sau reinfectarea, asigurați-vă că unghiile sunt mereu curate și uscate. Evitați încălțămintea închisă și umedă cât mai mult posibil și luați măsuri pentru a menține picioarele uscate.

Reacţii adverse posibile

Lacul pentru unghii împotriva ciupercii Dr. Merritz poate, în unele cazuri, provoca efecte secundare. Aceste efecte pot varia în funcție de reacțiile individuale la componentele produsului. Iată câteva dintre posibilele efecte secundare:

 1. Reacții alergice: Rareori, pot apărea reacții alergice la unul sau mai mulți dintre componentele lacului pentru unghii, cum ar fi mâncărime, umflături sau roșeață.
 2. Modificări ale gustului: Lacul pentru unghii conține adesea substanțe chimice cu gust amar. Dacă acesta intră în contact cu gura sau mâncarea, poate modifica gustul.

Contraindicatii / Atentionari

Există câteva posibile contraindicații sau situații în care utilizarea lacului pentru unghii împotriva ciupercii Dr. Merritz poate să nu fie recomandată sau ar trebui făcută sub supraveghere medicală. Iată câteva dintre acestea:

 1. Alergie la componente: Dacă sunteți alergic sau hipersensibil la oricare dintre ingredientele din lacul pentru unghii Dr. Merritz, ar trebui să evitați utilizarea acestuia.
 2. Infecții severe ale unghiilor: În cazul unor infecții micotice ale unghiilor severe sau răspândite, lacul poate să nu fie suficient de eficient și poate fi necesar un tratament oral sau alte opțiuni terapeutice.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele utilizării lacului pentru unghii împotriva ciupercii Dr. Merritz pot varia de la o persoană la alta în funcție de gradul de infecție, respectarea instrucțiunilor și alți factori. Iată câteva posibile rezultate:

 • Eradicarea infecției: Produsul poate ajuta la distrugerea ciupercii și eliminarea infecției, ceea ce duce la îmbunătățirea stării și aspectului unghiilor afectate.
 • Prevenirea recidivelor: Aplicarea regulată a lacului pentru unghii poate ajuta la prevenirea revenirii infecției și la menținerea sănătății unghiilor.
 • Întărirea unghiilor: Unele formulări pot conține ingrediente care ajută la întărirea unghiilor afectate de infecție, făcându-le mai rezistente.
 • Îmbunătățirea aspectului: Utilizarea produsului poate îmbunătăți aspectul unghiilor, făcându-le să pară mai sănătoase și mai estetice.
 • Reducerea simptomelor: Lacul poate contribui la reducerea simptomelor neplăcute, cum ar fi mâncărimea, durerea sau descuamarea.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Dr. Merritz: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Dr. Merritz poate fi achiziționat în România din următoarele farmacii: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com, dar în prezent produsul nu este disponibil în stoc. În farmacii, prețul poate fi mai ridicat, iar așteptarea următoarei livrări de la producător poate dura între 2-3 luni.

Dr. Merritz preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Produsul costă 189 de lei, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Oferta este temporară și nu necesită un cod promoțional. Vă rugăm să vizitați site-ul oficial pentru a plasa comanda. Cantitatea de produse cu reducere este limitată.

Dr. Merritz
189 lei 378 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea este disponibilă în toată țara prin intermediul serviciilor de curierat. Plata poate fi efectuată fie în numerar la momentul livrării, fie cu cardul de credit.

Pot cumpara Dr. Merritz de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro au fost înregistrate frecvent cazuri de vânzare de produse contrafăcute și fraude. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produselor sale pe aceste site-uri.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Dr. Merritz

Am analizat numeroasele recenzii ale cumpărătorilor despre Dr. Merritz pe forumuri, recenzii, comentarii de pe Amazon, site-uri de farmacii, grupuri de pe Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Un procent foarte mic dintre recenzii menționează reacții alergice.

Dr. Merritz pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Sunt bucătăreasă și îmi petrec mult timp în bucătărie. Unghiile mele au fost mereu vulnerabile la infecțiile micotice din cauza expunerii la apă și umezeală. Cu Dr. Merritz, viața mea s-a schimbat. Acest lac pentru unghii a fost o adevărată binecuvântare. L-am folosit conform instrucțiunilor și, într-o perioadă scurtă, am observat îmbunătățiri semnificative. Unghiile mele arată acum sănătoase și frumoase, iar mâncărimea și descuamarea au dispărut. Cel mai important lucru este că nu am avut niciun efect advers sau reacții alergice. Recomand cu încredere Dr. Merritz tuturor celor care se confruntă cu infecțiile micotice ale unghiilor. Este un produs minunat!”

bucătăreasă, 32 de ani, Elena

“Sunt designer și, desigur, prețuiesc aspectul și estetica în fiecare detaliu. Știți cât de important este ca mâinile să arate impecabil. Din păcate, am avut probleme cu unghiile mele din cauza ciupercii. Dr. Merritz a fost soluția salvatoare. Am încercat multe produse înainte, dar acesta a făcut cu adevărat diferența. A devenit parte din rutina mea de îngrijire a unghiilor și pot spune cu încredere că a fost o alegere excelentă. Unghiile mele arată acum sănătoase, curate și frumoase, și nu pot decât să fiu recunoscătoare pentru asta. Este un produs de încredere pentru toți cei care doresc să aibă unghiile în formă și sănătoase!”

designer, 27 de ani, Andreea

“În calitate de bancheră, petrec mult timp în mediul de lucru. Manichiura mea este importantă pentru mine, iar ciuperca unghiei a fost o adevărată bătălie. Dr. Merritz a fost răspunsul la preocupările mele. Acest lac pentru unghii este uimitor. L-am folosit conform instrucțiunilor și rezultatele au fost remarcabile. Unghiile mele arată acum sănătoase și frumoase. Este un produs simplu și eficient care m-a scutit de disconfort și senzații neplăcute. Sunt extrem de mulțumită și îl recomand cu încredere tuturor celor care doresc unghiile lor în formă și aspect impecabil.”

banchează, 43 de ani, Larisa

Dr. Merritz este o înșelătorie? Există păreri negative?

Dr. Merritz nu este o înșelătorie. Câteva dintre puținele recenzii negative asociate cu acest produs sunt legate de reacții alergice la anumite ingrediente. Dacă nu aveți alergii la niciunul dintre ingredientele sale, nu ar trebui să observați nicio reacție negativă la acest produs.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“Experiența mea cu lacul pentru unghii Dr. Merritz a fost extrem de pozitivă. Ca dermatolog, am avut oportunitatea de a examina și de a recomanda acest produs pacienților mei cu infecții micotice ale unghiilor. Dr. Merritz s-a dovedit a fi o opțiune eficientă și sigură pentru tratamentul acestor infecții. Ingrediențele sale bine alese și modul său de acțiune au avut rezultate notabile în ameliorarea infecțiilor micotice și îmbunătățirea aspectului unghiilor afectate. Recomand cu încredere Dr. Merritz ca o opțiune viabilă în tratamentul infecțiilor micotice ale unghiilor.”

Dr. Klaus Weber, dermatolog
Dr. Merritz
189 lei 378 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Cum funcționează lacul pentru unghii Dr. Merritz împotriva infecțiilor micotice ale unghiilor?

Lacul pentru unghii Dr. Merritz conține ingrediente antifungice care ajută la eliminarea ciupercilor responsabile de infecțiile micotice ale unghiilor. Se aplică pe unghii conform instrucțiunilor pentru tratament.

Cât de eficient este Dr. Merritz în tratarea infecțiilor micotice ale unghiilor?

Eficiența poate varia de la o persoană la alta, dar Dr. Merritz a fost conceput pentru a ajuta la combaterea infecțiilor micotice ale unghiilor. Este important să-l utilizați conform instrucțiunilor și să aveți răbdare, deoarece rezultatele pot dura câteva săptămâni sau luni.

Pot utiliza Dr. Merritz dacă am alergii cutanate sau sensibilitate la anumite produse?

Este important să verificați lista de ingrediente și să efectuați un test de patch înainte de utilizare pentru a evita reacțiile alergice.

Cum se aplică corect lacul pentru unghii Dr. Merritz?

De obicei, se aplică un strat subțire de lac pe unghiile afectate și în jurul marginii lor. Urmăriți cu atenție instrucțiunile de pe etichetă pentru a obține cele mai bune rezultate.

Este necesară rețetă medicală pentru a achiziționa Dr. Merritz?

De obicei, Dr. Merritz poate fi achiziționat fără rețetă medicală, dar este întotdeauna recomandabil să discutați cu un medic sau un specialist înainte de a începe orice tratament.

Care sunt posibilele efecte secundare ale utilizării lacului Dr. Merritz?

Efectele secundare pot include iritații sau senzații de arsură. Este important să citiți cu atenție instrucțiunile.