Fungo Killer Spray – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Fungo Killer Spray – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Fungo Killer Spray – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
159 lei 318 lei

Fungo Killer este un spray inovator destinat combaterii infecțiilor fungice ale pielii și unghiilor, oferind o soluție rapidă și eficientă împotriva ciupercii. Cu o formulă unică bazată pe fitoextrase, acesta promite eliminarea simptomelor neplăcute, precum mâncărimea, exfolierea și iritarea, încă de la prima aplicare, restabilind sănătatea și aspectul pielii și unghiilor afectate.

Forma de prezentare 💊 Spray
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 159 lei

Ce este Fungo Killer şi pentru ce se utilizează

Fungo Killer este un spray antifungic destinat tratării și prevenirii infecțiilor fungice ale pielii și unghiilor. Acest produs se remarcă prin compoziția sa unică, care include extracte naturale cu proprietăți puternice antifungice și de stimulare a imunității. Utilizat în mod regulat, Fungo Killer ajută la eliminarea ciupercii tălpilor și unghiilor, suprimând simptomele neplăcute precum mâncărimea, exfolierea și iritarea pielii. De asemenea, contribuie la restabilirea structurii sănătoase a unghiilor și la vindecarea rănilor și fisurilor de pe picioare, oferind protecție împotriva reinfectării și dezvoltând imunitatea locală față de agenții patogeni fungici.

Indicatii terapeutice

Spray-ul Fungo Killer este indicat pentru utilizare în următoarele cazuri:

 • Infecții fungice ale pielii tălpilor și unghiilor, caracterizate prin mâncărime, exfoliere și iritare.
 • Prevenirea reapariției infecțiilor fungice și a reinfectării.
 • Tratamentul hiperhidrozei (transpirația excesivă a picioarelor) care favorizează dezvoltarea ciupercilor.
 • Vindecarea rănilor și fisurilor de pe picioare, care pot servi ca porți de intrare pentru infecții fungice.
 • Eliminarea mirosului neplăcut asociat cu infecțiile fungice ale picioarelor.
 • Normalizarea funcționării glandelor sudoripare ale picioarelor.
 • Dezvoltarea imunității locale împotriva agenților patogeni fungici, reducând astfel riscul de noi infecții.

Neluat în serios și netratat, ciuperca piciorului poate duce la o serie de complicații neplăcute și chiar grave. Potrivit Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), ignorarea tratamentului poate rezulta în:

 1. Răspândirea infecției la alte părți ale corpului, inclusiv la unghii, mâini și, în cazuri rare, la inghinal sau scalp.
 2. Suprainfecția cu bacterii, care poate cauza răni și fisuri dureroase, uneori necesitând tratament antibiotic.
 3. Modificări ale culorii și structurii unghiilor, care devin groase, friabile și pot fi dureroase.
 4. Dermatită de contact, o reacție alergică care poate agrava simptomele și face pielea mai susceptibilă la alte infecții.

În cazuri severe, infecția poate afecta mersul și postura, ducând la probleme ortopedice.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Spray-ul Fungo Killer acționează prin mai multe mecanisme pentru a combate infecția fungică și a restabili sănătatea pielii și a unghiilor:

 • Antifungic puternic: Extractul de propolis prezent în compoziția spray-ului are proprietăți antifungice remarcabile, eliminând ciupercile responsabile de infecție.
 • Imunostimulant: Componentele naturale, inclusiv extractul de propolis, stimulează sistemul imunitar local, ajutând la protejarea împotriva reinfectării.
 • Regenerarea pielii: Ajută la vindecarea rănilor și fisurilor de pe picioare, restabilind integritatea barierei cutanate.
 • Eliminarea mirosului neplăcut: Acționează eficient împotriva mirosurilor neplăcute asociate cu infecțiile fungice, îmbunătățind astfel igiena picioarelor.
 • Normalizarea transpirației: Contribuie la normalizarea funcționării glandelor sudoripare, reducând transpirația excesivă care poate favoriza dezvoltarea ciupercilor.
 • Restabilirea aspectului sănătos al unghiilor: Favorizează regenerarea și restabilirea structurii sănătoase a unghiilor afectate de ciupercă.
 • Prevenirea reinfectării: Dezvoltă imunitatea locală față de agenții patogeni fungici, reducând riscul de noi infecții.

Fungo Killer
159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Beneficiile Fungo Killer

Beneficiile utilizării spray-ului Fungo Killer includ:

 • Acțiune rapidă: Elimină simptomele neplăcute, precum mâncărimea, exfolierea și iritarea, încă de la prima aplicare.
 • Efect antifungic puternic: Datorită extractului de propolis și a extractului de Thymus vulgaris, combate eficient ciupercile responsabile de infecții.
 • Prevenirea reinfectării: Crește imunitatea locală împotriva agenților patogeni fungici, reducând riscul de reinfectare.
 • Vindecarea rănilor și fisurilor: Ajută la repararea și regenerarea pielii afectate de ciupercă.
 • Eliminarea mirosului neplăcut: Luptă împotriva mirosurilor neplăcute asociate cu infecțiile fungice ale picioarelor.
 • Normalizarea transpirației: Contribuie la reglarea funcționării glandelor sudoripare, prevenind astfel condițiile favorabile dezvoltării ciupercilor.
 • Restabilirea aspectului sănătos al unghiilor: Favorizează regenerarea unghiilor afectate, restabilindu-le aspectul sănătos.
 • Compoziție naturală: Formula bazată pe ingrediente naturale minimizează riscul reacțiilor alergice și este sigură pentru utilizare pe termen lung.
 • Ușor de utilizat: Aplicarea simplă și rapidă face ca tratamentul să fie convenabil și eficient.

back to menu ↑

Compozitie

Compoziția spray-ului Fungo Killer include următoarele ingrediente principale și efectele lor:

 • Extract de Propolis: Acest ingredient natural are proprietăți antifungice, antibacteriene și antivirale puternice. Ajută la eliminarea ciupercilor și a bacteriilor de pe piele, stimulează vindecarea rănilor și fisurilor, și întărește imunitatea locală a pielii.
 • Extract de Thymus Vulgaris (Cimbru): Cunoscut pentru proprietățile sale antiseptice și antimicrobiene, extractul de cimbru combate eficient infecțiile fungice și bacteriene. De asemenea, ajută la reducerea inflamației și promovează vindecarea rapidă a pielii afectate.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a obține cele mai bune rezultate în utilizarea spray-ului Fungo Killer, urmați următoarele instrucțiuni de dozare și administrare:

 1. Curățarea zonei afectate: Înainte de aplicare, este important să spălați și să uscați bine zona afectată de ciupercă.
 2. Aplicarea spray-ului: Agitați bine flaconul înainte de utilizare. Aplicați spray-ul direct pe zona afectată de ciupercă, asigurându-vă că acoperiți complet toate zonele infectate, inclusiv tălpile picioarelor, între degete și unghiile dacă este necesar.
 3. Frecvența aplicării: Utilizați spray-ul de două ori pe zi, o dată dimineața și o dată seara, pentru a asigura o acoperire continuă și eficientă împotriva ciupercii.
 4. Durata tratamentului: Continuați să utilizați spray-ul conform instrucțiunilor pentru cel puțin 14 zile, chiar dacă simptomele par să se amelioreze mai devreme. Este crucial să completați întregul curs de tratament pentru a preveni reapariția infecției.
 5. Măsuri de precauție: Evitați contactul cu ochii și mucoasele. Dacă spray-ul ajunge accidental în ochi, clătiți imediat cu apă din abundență. Nu utilizați produsul pe pielea rănită sau iritată grav.

Reacţii adverse posibile

Deși spray-ul Fungo Killer este formulat cu ingrediente naturale, care în general sunt bine tolerate de piele, există posibilitatea apariției unor reacții adverse în cazuri rare. Acestea pot include:

 1. Reacții alergice locale: Unii utilizatori pot dezvolta reacții alergice la unul sau mai multe dintre ingredientele active sau auxiliare ale produsului. Simptomele pot include roșeață, mâncărime, iritație sau umflături ale pielii tratate.
 2. Sensibilitate la piele: În cazuri izolate, aplicarea spray-ului poate cauza o senzație de arsură sau usturime, mai ales dacă pielea este foarte sensibilă sau dacă există leziuni deschise.
 3. Uscăciunea pielii: Utilizarea prelungită a produsului poate duce la uscăciunea pielii în zona aplicată, datorită proprietăților antifungice care pot afecta și flora cutanată benefică.

Contraindicatii / Atentionari

Spray-ul Fungo Killer, deși este un tratament eficient împotriva infecțiilor fungice, are anumite contraindicații și avertismente de care utilizatorii trebuie să țină cont:

 1. Alergii la ingrediente: Nu utilizați Fungo Killer dacă sunteți alergic la extract de propolis, extract de Thymus Vulgaris sau la oricare dintre celelalte componente ale produsului.
 2. Pielea rănită sau foarte iritată: Evitați aplicarea spray-ului pe răni deschise sau pe zonele de piele care sunt foarte iritate sau infectate.
 3. Utilizarea la copii: Siguranța și eficacitatea utilizării acestui produs la copii nu au fost stabilite.
 4. Sarcina și alăptarea: Nu există suficiente studii care să confirme siguranța utilizării Fungo Killer în timpul sarcinii sau alăptării.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Utilizarea spray-ului Fungo Killer pentru tratamentul infecțiilor fungice ale pielii și unghiilor aduce o serie de beneficii și rezultate pozitive pentru organism:

 • Eliminarea ciupercii: Spray-ul distruge eficient ciupercile responsabile de infecții, ajutând la curățarea și eliminarea acestora de pe piele și unghii.
 • Reducerea simptomelor neplăcute: Utilizatorii observă o diminuare semnificativă a mâncărimii, arsurii, exfolierii și iritației pielii, încă de la primele aplicări ale produsului.
 • Vindecarea rănilor și fisurilor: Spray-ul contribuie la regenerarea rapidă a pielii, vindecând rănile și fisurile care pot apărea în urma infecțiilor fungice.
 • Prevenirea reinfectării: Prin stimularea imunității locale, Fungo Killer ajută la protejarea pielii împotriva viitoarelor infecții fungice, reducând riscul de reinfectare.
 • Îmbunătățirea aspectului pielii și unghiilor: Pielea și unghiile își recâștigă aspectul sănătos, fiind mai curate, mai netede și mai rezistente la agenții patogeni.
 • Normalizarea transpirației picioarelor: Spray-ul ajută la reglarea funcționării glandelor sudoripare, reducând transpirația excesivă care poate favoriza dezvoltarea ciupercilor.
 • Eliminarea mirosului neplăcut: Fungo Killer combate mirosurile neplăcute asociate cu infecțiile fungice, îmbunătățind igiena personală.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Fungo Killer: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Fungo Killer poate fi căutat în România în farmacii precum Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, și Springfarma.com. Cu toate acestea, în prezent, produsul nu este disponibil în stoc. Prețul în farmacii este mai mare, iar așteptarea pentru următoarea livrare de la producător poate dura între 2 și 3 luni.

Fungo Killer preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului Fungo Killer este de 159 lei pe site-ul oficial al producătorului, care oferă o reducere de 50%. Promoția este temporară și nu necesită un cod promoțional. Pentru a beneficia de această ofertă, vizitați site-ul oficial prin linkul furnizat și plasați comanda. Stocul produselor la preț redus este limitat.

Fungo Killer
159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se efectuează prin curier pe întreg teritoriul țării. Plata se poate face fie la primirea coletului, în numerar, fie prin card de credit.

Pot cumpara Fungo Killer de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro au fost raportate cazuri de vânzare a unor produse contrafăcute și de înșelătorie. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea Fungo Killer pe aceste platforme.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Fungo Killer

Am verificat numeroase recenzii ale consumatorilor despre Fungo Killer pe forumuri, în recenzii, comentarii pe Amazon, pe site-urile farmaciilor, în grupuri de Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Există un procent foarte mic de recenzii care menționează reacții alergice.

Fungo Killer pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“De când lucrez ca paznic, petrec mult timp pe picioare și am început să observ simptomele neplăcute ale ciupercii piciorului. Am încercat mai multe remedii, dar nimic nu a funcționat așa cum speram. Când am auzit de Fungo Killer, am fost sceptic, dar am decis să îi dau o șansă. După doar câteva zile de utilizare, am observat o îmbunătățire semnificativă. Mâncărimea și iritația au dispărut, iar pielea mea a început să arate și să se simtă mult mai sănătoasă. Ce m-a surprins cel mai mult a fost cât de repede a acționat în eliminarea mirosului neplăcut. Sunt foarte mulțumit de rezultate și recomand Fungo Killer oricui se luptă cu ciuperca piciorului. Este ușor de aplicat, eficient și, cel mai important, a rezolvat problema fără efecte secundare. Pentru mine, a fost soluția perfectă.”

Paznic de 38 de ani, Marius

“Am fost plăcut surprinsă de eficiența spray-ului Fungo Killer împotriva micozelor. Ca și coafor, lucrul într-un mediu umed poate fi un teren propice pentru dezvoltarea ciupercilor, așa că am căutat un produs care să mă protejeze. După ce am început să folosesc acest spray, am observat o îmbunătățire semnificativă în starea pielii picioarelor mele. Extractul de propolis și extractul de Thymus Vulgaris din compoziția sa au avut un efect calmant și antiinflamator, reducând senzația de mâncărime și roșeața. Îmi place faptul că nu are un miros puternic sau iritant, ceea ce face utilizarea sa plăcută și discretă. Îl recomand cu încredere tuturor celor care se confruntă cu probleme de ciuperci sau infecții micotice ale pielii.”

Coafor de 32 de ani, Ana Maria

“Folosesc spray-ul Fungo Killer de ceva vreme acum și pot să spun că sunt extrem de mulțumit de rezultate. Ca avocat, petrec mult timp în birou, iar acest lucru poate duce la umiditate în exces în pantofi, creând un mediu propice pentru dezvoltarea ciupercilor. Am încercat diverse produse în trecut, dar niciunul nu a avut același efect eficient și rapid ca acest spray. Extractul de propolis și extractul de Thymus Vulgaris au ajutat la reducerea senzației de mâncărime și disconfort cauzate de ciuperci, iar eficacitatea sa în combaterea infecțiilor micotice ale pielii este cu adevărat impresionantă. Îmi place că poate fi folosit atât preventiv, pentru a preveni recurențele, cât și curativ, pentru a trata infecțiile existente. Recomand cu căldură acest produs tuturor celor care se confruntă cu această problemă.”

Coafor de 51 de ani, Adrian

Fungo Killer este o înșelătorie? Există păreri negative?

Fungo Killer nu este o înșelătorie. Majoritatea recenziilor pozitive reflectă eficacitatea sa în combaterea micozelor. Există totuși câteva opinii negative, dar acestea sunt legate în principal de posibile reacții alergice. Dacă nu aveți alergii la niciunul dintre ingredientele sale, nu se observă nicio reacție negativă la produs. Este important să consultați întotdeauna eticheta produsului și să vă asigurați că nu sunteți alergic la niciunul dintre componentele sale înainte de utilizare.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“Am avut o experiență pozitivă în recomandarea și utilizarea spray-ului Fungo Killer în tratamentul infecțiilor micotice ale pielii. Compoziția sa, bogată în extract de propolis și extract de Thymus Vulgaris, demonstrează eficacitate în reducerea simptomelor asociate cu ciupercile. În practica mea, am observat o ameliorare semnificativă a stării pacienților mei după utilizarea acestui produs. Este important să se sublinieze că, în cazul pacienților cu alergii cunoscute la oricare dintre ingredientele produsului, se pot produce reacții adverse. Cu toate acestea, în general, consider că Fungo Killer este un adjuvant valoros în tratamentul infecțiilor micotice cutanate și îl recomand ca parte a unei abordări comprehensive în gestionarea acestor afecțiuni.”

Dr. Klaus Müller, Dermatolog
Fungo Killer
159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

În cât timp pot observa primele rezultate utilizând Fungo Killer?

Majoritatea utilizatorilor raportează îmbunătățiri semnificative în câteva zile până la o săptămână de utilizare regulată.

Este Fungo Killer sigur de utilizat pe pielea sensibilă?

Da, Fungo Killer este formulat să fie blând și sigur pentru pielea sensibilă, dar este întotdeauna recomandat să efectuați un test de toleranță cutanată înainte de utilizare pe o suprafață extinsă.

Pot folosi Fungo Killer împreună cu alte tratamente pentru ciuperci?

Da, Fungo Killer poate fi utilizat ca parte a unui regim de tratament mai amplu.

Cât de des trebuie aplicat spray-ul Fungo Killer?

De obicei, se recomandă aplicarea spray-ului de două ori pe zi, dimineața și seara, pentru rezultate optime. Cu toate acestea, consultați instrucțiunile de pe ambalaj pentru recomandările specifice ale producătorului.

Cum pot preveni recurența infecțiilor micotice după utilizarea Fungo Killer?

Pentru a preveni recurența infecțiilor micotice, este important să păstrați picioarele uscate și curate, să evitați încălțămintea strâmtă și să utilizați în continuare Fungo Killer periodic ca măsură preventivă.

Pot folosi Fungo Killer pe alte zone ale corpului în afara picioarelor?

Da, Fungo Killer poate fi utilizat pe alte zone ale corpului afectate de infecții micotice, cum ar fi unghii sau pliurile cutanate. Cu toate acestea, este important să urmați instrucțiunile de pe ambalaj și să evitați contactul cu ochii sau membranele mucoase.