Best value

Foot Trooper capsule pentru auz – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect

189 RON 378 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
Foot Trooper capsule pentru auz – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
Foot Trooper capsule pentru auz – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
189 RON 378 RON

Foot Trooper este un produs in spray care luptă împotriva ciupercilor picioarelor și ciuperca unghiilor, distruge structura infecției ciupercii, curăță pielea si unghiile de sporii fungici, precum și elimină mirosul urât de transpiratie la picioare, păstrând picioarele proaspete și protejate până la 24 de ore după utilizarea sa. De asemenea produsul reduce mâncărimea, iritația și inflamatia pielii, mai ales între degetele de la picioare

Pentru cine Unisex
Forma de prezentare 30 ml
Contraindicații Nu are, cu excepția unei reacții alergice individuale la componentele produsului
Este o înșelătorie? Nu, dacă cumperi de la producător
Cum se pastreaza Într-un loc uscat cu temperatura moderată
Funcționează? Da
Contraindicații și reactii adverse Nu, numai în caz de alergie la ingrediente
Condiții de păstrare Într-un loc uscat cu temperatura moderată
Termeni și condiții de vânzare în farmacii Fără rețetă
Achitare La primire
Termen de livrare 3-7 zile
Disponibilitate În stoc
Preț 189 RON

Foot Trooper
189 RON 378 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Ce este Foot Trooper mai exact și cum funcționează?

Foot Trooper este un spray creat pe baza unei formule naturale îmbunătățite cu clotrimazol și testate de specialiști pentru a elimina orice urmă de ciupercă pe picioare și unghii, precum și de a combate transpirația excesivă a picioarelor. Acest produs funcționează în două direcții.

În primul rând, spray-ul acționează ca o protecție împotriva ciupercilor. Astfel ingrediente Foot Trooper elimina sporii ciupercilor a 98% din tipurile comune a infecțiilor fungice de unghii si picioare. Totodată spray-ul combate eficient problema mirosului urât prin acțiunea sa de antiperspirant. În acest sens, produsul ingusteaza canalele glandelor în care se produce sudoarea, blocheaza transpirația, elimină mirosul urât și confera picioarelor senzația de confort și prospețime.

Recomandări și simptome

Potrivit statisticii publice, multe persoane se confruntă cu ciuperca piciorului. Transpirația excesivă la picioare este unul din cele mai importante factori de risc de infectare cu ciupercă. Prin transpirație, se creează un teren ideal de reproducere a microorganismelor patogene, 40% dintre acestea fiind cauza directă a ciupercilor pe picioare și unghii. De asemenea aceste microorganisme sunt cele care provoaca mirosul persistent și intens al picioarelor.

Dacă aveți unul din următoarele simptome, este posibil că aveți o infecție cu ciuperci:

 • Miros urât la picioare
 • Mâncărime și iritații ale pielii și între degetele de la picioare
 • Fisuri și bataturi la călcâie și talpa piciorului
 • Modificarea culorii, grosimii si formei unghiilor

Este important de atras atenția la faptul că ciuperca piciorului și unghiilor este contagioasa și poate fi transmisă altor persoane, în cazul dacă nu este tratată corespunzător.

Cum funcționează?

Foor Trooper este un spray cu ingrediente naturale care atacă structura ciupercii și sporii acesteia adânc sub piele și sub placa unghiilor, având un mecanism de acțiune ce vizează blocarea răspândirii infecțiilor fungice si întârirea prtecției pielii pentru prevenirea reinfectării.

De asemenea Foot Trooper funcționează pentru a combate transpirația excesivă la picioare, ce poate fi cauza înmulțirii organismelor patogene.

back to menu ↑

Compozitie si ingrediente active

Spray-ul Foot Trooper se bazează pe o compoziție naturală cu o formulă îmbunătățită în componente anti-fungice, care au capacitatea de a pătrunde direct la sursa infecției cu ciuperci și de a combate toate simptomele legate ciuperca picioarelor și ciuperca unghiilor.

Lista de ingrediente din spray-ul Foot Trooper este descrisă mai jos:

 • Ulei de citrice
  Acționează cu proprietăți antifungice si antiseptice puternice și naturale. Distruge infecția ciupercii, precum sporii si miceliul de ciupercă, impiedicând inmultirea lor. De asemenea distruge bacteriile.
 • Serina (extract de matase)
  Îmbunătățește pielea prin efectul său de hidratare si de asemenea previne transpiratia excesivă a picioarelor.
 • Mentol
  Sterilizeaza și răcorește pielea picioarelor si unghiile. Ingusteaza vasele de sânge, reduce nivelul de sensibilitate a nervilor, combate durerea si mâncărimile. În afară de aceasta, oferă un efect de împrospătare a pielii si o senzatie de confort durabil.
 • Extract de miere
  Hidrateaza pielea picioarelor, protejând-o de fisuri, abraziuni si bataturi.
 • Clotrimazol
  Distruge cele mai des întânite tipuri de infecții fungice, precum și contribuie la prevenirea răspândirii lor.
Foot Trooper
189 RON 378 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Instructiuni de folosire. Prospect

Contraindicații. Efecte secundare

Fiind un supliment bazat pe ingrediente active din extracte din plante, Ottomax+ nu provoacă efecte secundare negative și nu presupune contraindicații. Astfel, acest supliment este potrivit pentru toate persoanele de orice vârstă.

De asemenea spray-ul este potrivit pentru utilizare in diferite locuri, precum camping în natură, sala de sport sau acasă.

Cum să luați, cum să utilizați și dozarea Foot Trooper

Toate indicațiile referitoare la utilizarea spray-ului descrise în prospect trebuie urmate pentru a putea scăpa de simptomele și cauza infecției cu ciuperci. Este foarte important aplicarea zilnică a spray-ului.

Mod de administrare

Dozarea este efectuată prin pulverizarea produsului pe picioare curate, după spălarea lor prealabilă. După pulverizare, trebuie să aștetați aproximativ 1 minut pentru ca spray-ul să se usuce. Imediat ce produsul s-a uscat, este important să pui doar șosete curate

Cursul minim recomandat de utilizare este de 14 zile, însă pentru efectul maxim și durabil se recomandă utilizarea spray-ului timp de cel puțin 30 zile.

back to menu ↑

Prețul și Cum să comanzi Foot Trooper adevărat în România

Cumpărați produsul original de pe site-ul oficial oriunde nu v-ați afla: București, Sighișoara, Cluj, Galați, Oradea, Timișoara, etc.

Spray-ul Foot Trooper nu se distribuie în farmacii online precum Tei sau Catena. Acest produs poate fi cumpărat doar pe site-ul web al producătorului. Pe același site, aveți ocazia de a profita de promoții interesante cu reducerea prețului spray-ului cu 50% de la 189 RON la 378 RON.

Disponibil în farmacie? Nu, nu original (doar înșelătorie)
Disponibil la Catena? Nu, nu original (doar înșelătorie)
Disponibil la Tei? Nu, nu original (doar înșelătorie)
Contraindicații și reactii adverse Nu, numai în caz de alergie la ingrediente

Site oficial al producătorului Foot Trooper – 50% reducere

Spray-ul Foot Trooper poate fi cumpărat doar prin site-ul web oficial al producătorului. Dacă accesați acum site-ul web oficial, încă mai mai aveți timp să beneficiați de promoția cu preț redus de vânzare a spray-ului cu 50%, posibilă doar pe site-ul oficial. Cu reducerea de 50%, prețul spray-ului va fi la numai 189 RON în loc de prețul complet de 378 RON.

Foot Trooper
189 RON 378 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Acest spray se livrează de către întreprinderi de curierat de încredere în România, precum Cargus și FanCourier.

Costul serviciului de livrare se plătește doar la primirea spray-ului în locul livrării, fără nevoia de a realiza o plată în avans pentru livrare.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Foot Trooper

PĂRERI, discuții forum despre Foot Trooper

În rândurile următoare niște recenzii ale utilizatorilor:


Aveam niște unghii cu ciuperci deja de mult timp. Am mai încercat tot felul de produse împotriva ciupercilor, dar pierdeau efect imediat după utilizare. Am căutat pe diferite forum-uri și acest produs era favorit. Îl aplic deja a treia săptămână și rezultatele sunt incredibile. Unghiile și-au recuperat forma, grosimea, și pielea de pe picioare e mai hidratată și mai sănătoasă! Pot recomanda!

Bogdan, 47 de ani:


După ce m-am infectat cu ciuperci de la o cunoscută, în fiecare vară picioarele mele transpiră tot mai mult, miros foarte intens și am crize de mâncărime bruște care abia le pot răbda în public. Deși am aplicat produse de tot tipul, ciuperca oricum se întorcea după ceva timp. Acest spray mi-a luat mâncărimea aproape imediat și m-a scăpat total de ciupercă!

Ina, 52 de ani:


Din cauza ciupercilor, pantofii mei mereu se murdăreau foarte repede cu transpirația picioarelor și miroseau foarte puternic. Nu reușeam să folosesc aceeași pereche de pantofi mai multe de 2 luni. O prietenă de la lucru mi-a recomandat acest produs și a funcționat anume cum aveam nevoie. Transpirația mea s-a regularizat și am scăpat de mirosul oribil, iar pantofii mei rezistă ca niciodată!

Corina, 44 de ani:

Există opinii negative despre Foot Trooper?

Citind diverse păreri de la clienții consumatorilor nu am găsit comentariile negative despre suplimentul dat

Este o înșelătorie?

Nu, dacă produsul este cumpărat direct de pe site-ul web al producătorului.

back to menu ↑

Părerile medicilor

Din categoria la opinii medicilor, specialistul Aldric Kunze explică:

Foot Trooper este un spray-ul inovator care permite să scăpați ușor și rapid de majoritatea infecțiilor fungice cunoscute specialiștilor. Acțiunea sa se deosebește de celelalte produse pentru că nu numai distruge ciuperca și sporii săi, ci și combate transpirația care creează mediul favorabil în care se dezvoltă și multiplică ciupercile la picioare și unghii.

back to menu ↑

Rezultatele tratamentului pentru organism

Foot Trooper ajută la eliminarea eficientă a ciupercilor de pe unghii și picioare, distrugând structura lor și sporii acestora din interior. Printre rezultatele utilizării spray-ului Foor Trooper se include combaterea senzațiilor de mâncărime, eliminarea iritațiilor pielii între degetele de la picioare, reducerea și normalizarea transpirației, eliminarea mirosurilor neplăcute la picioare, vindecarea fisurilor și bătăturilor de la talpele picioarelor, precum și repararea unghiilor afectate de ciupercă.

Foot Trooper
189 RON 378 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

FAQ

 1. Care este site-ul oficial al Foot Trooper?
  Site-ul oficial a producătorului este unicul loc unde veți putea procura produsul original și unde o să puteți profita de o reducere de preț cu 50%.
 2. Cum funcționează Foot Trooper?
  Spray-ul Foot Trooper acționează împotriva infecțiilor fungice, și combate simptomele și sursa infecției cu ciuperci, reduce transpirația, normalizează forma și culoarea unghiilor afectate de ciupercă și ajută la prevenirea reinfectării cu ciuperci.
 3. Pot cumpăra Foot Trooper de la farmacii?
  Nu, deoarece acest spray poate fi procurat doar prin site-ul web al producătorului.
 4. Există contraindicații Foot Trooper?
  Spray-ul Foot Trooper este un produs bazat pe ingrediente naturale care nu include efecte secundare și nu posedă contraindicații.
 5. Cât costă Foot Trooper?
  În cazul în care comandați Foot Trooper de pe site-ul oficial al producătorului, puteți folosi reducerea rentabilă la prețul produsului cu 50% de la 378 RON la 189 RON.
9.4 Total Score
Concluzie

Spray-ul Foot Trooper reprezintă un produs împotriva ciupercilor de pe picioare și unghii care distruge majoritatea tipurilor de infecții fungice și sporii acestora, ajută la normalizarea transpirației picioarelor și repară structura și culoarea unghiilor. Acest produs se bazează pe o formulă naturală cu extracte de plante cu caracteristici anti-fungice și îmbunătățită cu clotrimazol, un agent anti-fungic puternic care elimină orice urmă de ciupercă din organism. De asemenea produsul este eficient pentru a crea un scut de protecție împotriva la infecții fungice noi.

Prezență în farmacii
9.5
Preț
9.3
Disponibilitatea certificatelor și licențelor
9.4
Eficacitate
9.4
Compoziția produsului
9.6
Opinia medicului
9.1
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply