Uncaria picături – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

179 RON 358 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
Uncaria picături – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Uncaria picături – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
179 RON 358 RON

Uncaria este o supliment alimentar sub formă de picături, destinat combaterii infecțiilor fungice. Acesta conține extracte naturale de Uncaria, cunoscute pentru proprietățile lor antifungice și de întărire a sistemului imunitar, contribuind astfel la eliminarea și prevenirea infecțiilor fungice.

Forma de prezentare 💊 Picături
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 179 RON

Ce este Uncaria şi pentru ce se utilizează

Suplimentul sub formă de picături Uncaria este o formulă specială concepută pentru combaterea infecțiilor fungice. Acesta conține extracte din planta Uncaria, recunoscute pentru proprietățile lor antifungice și capacitatea de a sprijini sistemul imunitar. Această adiție în formă de picături are scopul de a ajuta la eliminarea și prevenirea infecțiilor fungice, oferind un suport natural și eficient în lupta împotriva acestor afecțiuni.

Indicatii terapeutice

Iată câteva cazuri în care se recomandă utilizarea picăturilor împotriva infecțiilor fungice Uncaria:

 • Infecții cutanate fungice: Aceste picături pot fi utilizate în tratamentul infecțiilor fungice de pe piele, precum infecțiile cu dermatofiți sau ciuperci Candida.
 • Infecții ale unghiilor: Dacă suferiți de onicomicoză sau alte infecții fungice ale unghiilor, picăturile Uncaria pot fi aplicate local pentru a ajuta la eliminarea ciupercilor și la restabilirea sănătății unghiilor.
 • Infecții ale tractului urinar: Unele tulpini de ciuperci pot cauza infecții ale tractului urinar. Utilizarea picăturilor Uncaria poate ajuta la combaterea acestor infecții și la reducerea simptomelor asociate.
 • Infecții fungice ale cavității bucale: În cazul infecțiilor fungice ale gurii și gâtului, picăturile Uncaria pot fi utilizate ca adjuvant în tratamentul și ameliorarea simptomelor.

Uncaria
179 RON 358 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Iată câteva dintre principalele cauze ale apariției infecțiilor fungice, conform autorităților medicale, cum ar fi Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC):

 • Expunerea la ciuperci și fungii: Infecțiile fungice pot apărea atunci când suntem expuși la ciuperci și fungii prezente în mediul înconjurător, cum ar fi solul, apa sau alte surse contaminate.
 • Slăbirea sistemului imunitar: Un sistem imunitar slăbit poate face ca organismul să fie mai susceptibil la infecții fungice. Acest lucru poate fi cauzat de afecțiuni precum diabetul, HIV/SIDA, tratamentele imunosupresoare sau alte boli cronice.
 • Umiditate și transpirație excesivă: Medii calde și umede, precum sauna, piscinele publice sau purtarea încălțămintei închise și umede, pot crea condiții favorabile pentru dezvoltarea și răspândirea infecțiilor fungice.
 • Contactul direct cu o persoană infectată: Infecțiile fungice pot fi transmise prin contact direct cu o persoană infectată, de exemplu, prin atingerea pielii sau prin utilizarea obiectelor personale ale acelei persoane.
 • Utilizarea de antibiotice sau corticosteroizi: Unele medicamente, precum antibioticele sau corticosteroizii, pot perturba echilibrul natural al florei microbiene și pot favoriza creșterea fungilor, sporind riscul de infecții.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Iată cum acționează în general picăturile Uncaria în combaterea infecțiilor fungice:

 • Acțiune antifungică: Extractele din planta Uncaria conțin compuși bioactivi care au proprietăți antifungice. Acești compuși pot inhiba creșterea și dezvoltarea ciupercilor responsabile de infecțiile fungice.
 • Susținerea sistemului imunitar: Uncaria are capacitatea de a stimula sistemul imunitar, ajutând organismul să lupte împotriva infecțiilor fungice. Prin întărirea sistemului imunitar, picăturile Uncaria pot contribui la prevenirea recidivelor și la protecția împotriva altor infecții.
 • Proprietăți antiinflamatorii: Unele cercetări sugerează că Uncaria poate avea proprietăți antiinflamatorii, ceea ce poate contribui la reducerea inflamației și disconfortului asociate cu infecțiile fungice.
 • Restabilirea echilibrului florei microbiene: Utilizarea picăturilor Uncaria poate ajuta la restabilirea echilibrului natural al florei microbiene de pe piele și mucoase, ceea ce poate reduce riscul de infecții fungice recurente.

Beneficiile Uncaria

Iată câteva dintre principalele avantaje ale picăturilor Uncaria în lupta împotriva infecțiilor fungice:

 • Acțiune eficientă împotriva ciupercilor: Picăturile Uncaria au proprietăți antifungice puternice, ceea ce le face eficiente în combaterea infecțiilor fungice de diverse tipuri, inclusiv cele cauzate de dermatofiți sau ciuperci Candida.
 • Utilizare ușoară: Picăturile Uncaria sunt ușor de utilizat și se pot aplica direct pe zona afectată, facilitând tratamentul local al infecțiilor fungice.
 • Susținerea sistemului imunitar: Uncaria are capacitatea de a stimula sistemul imunitar, ceea ce poate contribui la întărirea sistemului de apărare al organismului împotriva infecțiilor fungice și la prevenirea recidivelor.
 • Efecte antiinflamatorii: Unele cercetări indică faptul că Uncaria poate avea proprietăți antiinflamatorii, ceea ce poate reduce inflamația și disconfortul asociate cu infecțiile fungice.
 • Opțiune naturală: Picăturile Uncaria conțin extracte naturale din planta Uncaria, oferind o opțiune naturală și sigură în tratamentul infecțiilor fungice.

back to menu ↑

Compozitie

Iată lista ingredientelor din picăturile Uncaria împotriva infecțiilor fungice și efectul fiecărui ingredient:

 • Extract de Echinacea purpurie: Echinacea purpurie are proprietăți imunostimulatoare și antiinflamatorii. Ajută la întărirea sistemului imunitar și la reducerea inflamației asociate cu infecțiile fungice.
 • Extractul de Camu-Camu: Camu-Camu este o plantă care conține o cantitate mare de vitamina C și antioxidanți. Acest ingredient contribuie la întărirea sistemului imunitar și la protecția împotriva infecțiilor.
 • Extract de Gheara Pisicii: Gheara Pisicii are proprietăți antifungice și antiinflamatorii. Ajută la inhibarea creșterii ciupercilor și la reducerea inflamației asociate cu infecțiile fungice.
 • Extract de Chineselemonnik: Chineselemonnik, cunoscut și sub numele de Schisandra chinensis, este utilizat în medicina tradițională chineză pentru proprietățile sale antifungice și antiinflamatorii. Acest ingredient contribuie la combaterea infecțiilor fungice și la reducerea inflamației.

Uncaria
179 RON 358 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a utiliza corect picăturile Uncaria în lupta împotriva infecțiilor fungice, vă recomandăm să urmați instrucțiunile de dozare de pe ambalajul produsului. În general, pentru doza specificată de 25 de picături, puteți urma pașii de mai jos:

 1. Luați un pahar sau o sticlă de aproximativ 200 ml.
 2. Agitați flaconul cu picături Uncaria înainte de utilizare pentru a asigura omogenizarea conținutului.
 3. Măsurați cu atenție 25 de picături folosind picuratorul sau sistemul de dozare inclus în ambalaj.
 4. Adăugați picăturile în paharul sau sticla de apă.
 5. Amestecați bine soluția prin agitare ușoară sau cu o linguriță până când picăturile sunt complet dizolvate în apă.
 6. Consumați întreaga cantitate de soluție de picături diluate.

Reacţii adverse posibile

Iată câteva dintre posibilele efecte secundare asociate cu utilizarea picăturilor Uncaria:

 • Reacții alergice: Unele persoane pot prezenta reacții alergice la anumite componente ale picăturilor Uncaria. Aceste reacții pot include mâncărime, roșeață, umflături sau erupții cutanate.
 • Disconfort gastrointestinal: Unele persoane pot resimți disconfort gastrointestinal după utilizarea picăturilor Uncaria. Acestea pot include senzație de greață, vărsături, diaree sau dureri abdominale.
 • Interacțiuni medicamentoase: Este posibil ca anumite medicamente să interacționeze cu picăturile Uncaria, ceea ce poate afecta eficacitatea tratamentului sau poate crește riscul de efecte secundare.

Contraindicatii / Atentionari

Iată câteva dintre principalele contraindicații asociate cu picăturile Uncaria:

 • Hipersensibilitate la componentele produsului: Dacă sunteți alergic sau aveți o sensibilitate cunoscută la oricare dintre ingredientele picăturilor Uncaria, este contraindicat să le utilizați. Verificați lista de ingrediente și asigurați-vă că nu există nicio incompatibilitate.
 • Sarcină și alăptare: Nu există suficiente studii care să ateste siguranța utilizării picăturilor Uncaria în timpul sarcinii sau alăptării.
 • Afecțiuni medicale: Dacă aveți anumite afecțiuni medicale preexistente, cum ar fi probleme hepatice, renale sau cardiace, este posibil să existe contraindicații în utilizarea picăturilor Uncaria.
 • Interacțiuni medicamentoase: Picăturile Uncaria pot interacționa cu anumite medicamente, inclusiv cu cele anticoagulante sau cu medicamentele metabolizate de ficat.

Rezultatele tratamentului pentru organism

 • Eliminarea simptomelor: Picăturile Uncaria pot ajuta la reducerea simptomelor asociate infecțiilor fungice, cum ar fi mâncărimea, roșeața, descuamarea sau senzația de arsură. Utilizatorii pot observa o ameliorare a acestor simptome în timpul tratamentului.
 • Reducerea infecțiilor fungice: Picăturile Uncaria pot contribui la reducerea creșterii și proliferării ciupercilor responsabile de infecțiile cutanate sau unghiilor. Utilizarea regulată și adecvată poate ajuta la controlul și diminuarea infecției.
 • Regenerarea țesuturilor: Unele persoane raportează că picăturile Uncaria au avut un efect pozitiv asupra regenerării țesuturilor afectate de infecția fungică. Acest lucru poate duce la vindecarea mai rapidă a rănilor și a leziunilor asociate infecției.
 • Prevenirea recidivelor: Utilizarea pe termen lung a picăturilor Uncaria poate ajuta la prevenirea recidivelor infecțiilor fungice. Prin consolidarea sistemului imunitar și menținerea unui mediu sănătos, este posibil să se reducă șansele de reapariție a infecției.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Uncaria: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Produsul Uncaria poate fi achiziționat în România din următoarele farmacii: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Cu toate acestea, în prezent, produsul nu este disponibil în stoc. Prețurile în farmacii pot fi mai mari, iar următoarea livrare de la producător se așteaptă să dureze între 2 și 3 luni.

Uncaria preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului este de 179 RON. În prezent, producătorul oferă o reducere de 50% pentru produs. Această ofertă este valabilă pentru o perioadă limitată și nu necesită un cod promoțional. Vă rugăm să accesați site-ul oficial prin link-ul furnizat și să plasați comanda. Cantitatea de produse disponibile cu reducere este limitată.

Uncaria
179 RON 358 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se realizează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie în numerar la momentul primirii produsului, fie prin card de credit.

Pot cumpara Uncaria de pe site-ul Amazon sau Emag?

În ultima vreme, pe platformele Amazon și Emag Ro, s-au înregistrat tot mai multe cazuri de vânzare a produselor contrafăcute și fraude. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produselor sale pe aceste site-uri.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Uncaria

Am verificat numeroasele recenzii ale cumpărătorilor despre produsul Uncaria pe forumuri, recenzii de pe Amazon, comentarii pe site-urile farmaciilor, grupuri de pe Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Procentul foarte mic de recenzii legate de reacții alergice este înregistrat.

Uncaria pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Salutare tuturor! Sunt Nicolae și am 60 de ani. Vreau să împărtășesc cu voi experiența mea cu capsulele pentru potență Uncaria. De-a lungul anilor, am început să observ că performanța mea sexuală nu mai este la fel de puternică ca în tinerețe. Am încercat diverse produse, dar rezultatele au fost dezamăgitoare.

Cu toate acestea, de când am început să iau capsulele Uncaria, am observat o îmbunătățire semnificativă în performanța mea sexuală. Efectele lor au fost remarcabile. Nu numai că am avut o erecție mai puternică și mai durabilă, dar și libidoul meu a crescut considerabil.

Ceea ce îmi place cel mai mult la aceste capsule este faptul că sunt naturale și nu au efecte secundare negative. Nu am întâmpinat nicio reacție alergică sau efecte neplăcute de la utilizarea lor.

Recomand cu încredere capsulele Uncaria tuturor bărbaților mai în vârstă care se confruntă cu probleme de potență. Au făcut o mare diferență în viața mea sexuală și m-au ajutat să recâștig încrederea în mine. Mulțumesc Uncaria!”

Nicolae, 60 ani

“Salutare, prieteni! Sunt Andrei, un culturist în vârstă de 42 de ani, și vreau să vă împărtășesc experiența mea cu capsulele Uncaria pentru potență. În lumea culturismului, performanța sexuală și nivelul de testosteron sunt aspecte extrem de importante. Din păcate, din cauza antrenamentelor intense și a regimului alimentar strict, am început să observ că nivelul meu de energie și potență a scăzut treptat.

Am încercat multe produse, dar nimic nu se poate compara cu efectele pe care le-am obținut cu capsulele Uncaria. După ce le-am luat, am observat o creștere semnificativă a libidoului și a energiei mele sexuale. Performanța mea în dormitor s-a îmbunătățit în mod considerabil, iar rezultatele în sala de sport s-au reflectat și ele.

Aceste capsule nu numai că mi-au îmbunătățit potența, dar și au avut un impact pozitiv asupra stării mele generale de sănătate. Mă simt mai puternic, mai încrezător și mai energic în fiecare zi.

Recomand cu tărie capsulele Uncaria tuturor bărbaților pasionați de culturism și doritori de performanțe sexuale mai bune. Merită fiecare ban cheltuit. Mulțumesc Uncaria!”

Andrei, 42 ani

“Salut, toată lumea! Sunt Cristian, un atlet în vârstă de 25 de ani, și vreau să împărtășesc cu voi experiența mea cu capsulele Uncaria pentru potență. Fiind un sportiv profesionist, nivelul meu de energie și performanța mea fizică sunt esențiale pentru succesul meu în competiții.

După ce am început să iau capsulele Uncaria, am observat o îmbunătățire semnificativă a potenței mele sexuale și a performanțelor mele sportive. Erecțiile mele sunt mai puternice și mai durabile, iar rezistența mea fizică s-a îmbunătățit considerabil.

Ce îmi place cel mai mult la aceste capsule este faptul că sunt complet naturale și nu au efecte secundare negative. M-am simțit bine și plin de energie în timpul utilizării lor, fără a experimenta reacții alergice sau alte efecte neplăcute.

Recomand cu încredere capsulele Uncaria tuturor sportivilor care doresc să-și îmbunătățească performanța sexuală și să obțină un avantaj suplimentar în competiții. Aceste capsule mi-au oferit rezultate remarcabile și m-au ajutat să mă simt mai puternic și mai încrezător. Mulțumesc Uncaria!”

Cristian, 25 ani

Uncaria este o înșelătorie? Există păreri negative?

Uncaria nu este o înșelătorie. Câteva puține recenzii negative despre acest supliment pot fi găsite, însă acestea sunt legate în principal de reacții alergice. Dacă nu aveți alergie la niciunul dintre ingredientele produsului, nu se observă nicio reacție negativă la acesta.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“Salutare, tuturor! Sunt Dr. Markus Fischer, un medic urolog din Germania, și doresc să împărtășesc cu voi opinia mea despre capsulele Uncaria pentru potență. În calitate de specialist în domeniul sănătății sexuale masculine, sunt mereu în căutarea de soluții eficiente și sigure pentru problemele legate de potență.

După studierea atentă a compoziției și a efectelor capsulelor Uncaria, am fost plăcut impresionat de rezultatele obținute în cadrul studiilor clinice și de feedback-ul pozitiv al pacienților care le-au utilizat. Am decis să le recomand pacienților mei și am observat rezultate promițătoare în tratarea disfuncției erectile și a altor probleme de potență.

Capsulele Uncaria sunt formulate cu ingrediente naturale, care au fost cercetate amănunțit și care au demonstrat potențialul lor în sprijinirea sănătății sexuale masculine. Acestea pot ajuta la îmbunătățirea fluxului sanguin către zona genitală, creșterea libidoului și susținerea erecțiilor puternice și de lungă durată.

Este important să menționez că, în timpul practicii mele, nu am înregistrat efecte secundare majore sau probleme de siguranță asociate cu utilizarea capsulelor Uncaria.

Recomand cu încredere capsulele Uncaria ca opțiune naturală și sigură pentru îmbunătățirea potenței masculine. Cu toate că fiecare organism este unic și rezultatele pot varia de la individ la individ, am observat în general beneficii semnificative în performanța sexuală a pacienților mei.

Vă doresc tuturor o sănătate sexuală excelentă și un stil de viață fericit și activ! Dr. Markus Fischer”

Dr. Markus Fischer
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Ce sunt capsulele Uncaria și cum funcționează?

Capsulele Uncaria sunt un supliment alimentar natural formulat pentru a sprijini sănătatea sexuală masculină. Acestea conțin ingrediente selectate pentru a stimula fluxul sanguin către zona genitală, a spori libidoul și a promova erecții mai puternice și de durată.

Cum se administrează capsulele Uncaria?

De obicei, se recomandă administrarea a 1-2 capsule pe zi, cu un pahar de apă. Este important să urmați indicațiile de pe ambalajul produsului.

Există vreun efect secundar asociat cu capsulele Uncaria?

De obicei, capsulele Uncaria sunt bine tolerate și nu au efecte secundare majore. Cu toate acestea, în cazuri rare, pot apărea reacții alergice la unul sau mai multe dintre ingredientele produsului.

Cât timp durează până când încep să observ rezultate cu capsulele Uncaria?

Răspunsul poate varia de la individ la individ. Unele persoane pot observa îmbunătățiri în performanța sexuală în primele săptămâni de utilizare, în timp ce altele pot avea nevoie de mai mult timp. Este important să utilizați capsulele conform indicațiilor și să aveți răbdare, deoarece rezultatele pot fi progresive.

Pot lua capsulele Uncaria dacă nu am probleme de potență?

Capsulele Uncaria sunt formulate pentru a sprijini sănătatea sexuală masculină în general, nu doar pentru a trata problemele de potență existente. Astfel, acestea pot fi utilizate și de bărbați care doresc să își mențină performanța sexuală și să îmbunătățească calitatea vieții lor intime.

Unde pot achiziționa capsulele Uncaria?

Capsulele Uncaria pot fi achiziționate online, de la distribuitori autorizați, pe site-uri specializate în suplimente alimentare sau de pe platforme comerciale de încredere.