Best value

Simpla 360 serum pentru întinerirea pielii – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect

189 RON 378 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
Simpla 360 serum pentru întinerirea pielii – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
Simpla 360 serum pentru întinerirea pielii – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
189 RON 378 RON

Simpla 360 este un ser pentru întinerirea pielii cu acțiune regeneratoare și profundă la față, gât precum și decolteu prin microcapsule (unisfere) care contribuie la netezirea pielii, ajută la revitalizarea epidermei și o protejează de influențe negative interne și externe.

În doar 2 săptămâni de la începerea utilizării produsului, se pot observa primele rezultate de îmbunătățire a texturii pielii și promovarea proceselor de regenerare a pielii la nivel celular.

Pentru cine Unisex
Forma de prezentare 30 ml
Contraindicații Nu are, cu excepția unei reacții alergice individuale la componentele produsului
Este o înșelătorie? Nu, dacă cumperi de la producător
Cum se pastreaza Într-un loc uscat cu temperatura moderată
Funcționează? Da
Contraindicații și reactii adverse Nu, numai în caz de alergie la ingrediente
Condiții de păstrare Într-un loc uscat cu temperatura moderată
Termeni și condiții de vânzare în farmacii Fără rețetă
Achitare La primire
Termen de livrare 3-7 zile
Disponibilitate În stoc
Preț 189 RON

Simpla 360
189 RON 378 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Ce este Simpla 360 mai exact și cum funcționează?

Serul Simpla 360 este un produs nou creat pentru a avea o piele mai frumoasă și mai tânără fără proceduri complicate. Formula inovatoare a produsului se bazează pe unisfere care ar fi un mod eficient de a pătrunde adânc în piele sursa de sănătate și tinerețe a pielii. Cu ajutorul acestor unisfere, produsul reușește să reîntinerească pielea din interior spre exterior, prin stimularea sintezei colagenului și a elastinei. De asemenea Simpla 360 ajută să hidrateze și hrănească pielea în profunzime, precum și are un efect de modelare și ridicare a contururilor faciale. Astfel serul stimulează renovarea și fermitatea pielii și netezește chiar ridurile adânci, în același timp protejând pielea de la formarea la riduri noi.

Datorită inovațiilor create pentru acest produs, serul înlocuiește efectele obținute cu 10 produse de îngrijire și întinerire a pielii, precum:

 • Creme hidratante
 • Ser cu efect de întinerire
 • Mască cu efect lifting
 • Produse pentru îngrijirea pielii din jurul ochilor
 • Fond de ten
 • Alte produse cosmetice

Ca urmare, în doar 2 săptămâni de utilizare a produsului Simpla 360, produsul promite o îmbunătățire a texturii pielii dumneavoastră și regenerarea pielii la nivel celular.

Recomandări și simptome

Pe măsură ce organismul îmbătrânește, devine tot mai greu să îți ascunzi vârsta și să lupți cu procesul de îmbătrânire a pielii. Principala cauză al acestui proces este lipsa cantității necesare de colagen și elastină, care fac parte din structura pielii. De asemenea pielea este afectată și de stresul acumulat, stilul de viață, sănătatea generală a organismului și influența mediului înconjurător.

Printre simptome ale problemelor cu pielea care deseori ne preocupă se pot include:

 • Semne de pigmentare
 • Piele subțire
 • Linii fine de expresie și riduri adânci
 • Piele uscată și piele sensibilă
 • Forma obosită a feței și conturul facial căzut

Cum funcționează?

Serul Simpla 360 funcționează prin mecanismul de acțiune a unor componente inovatoare sub formă de unisfere. În interiorul fiecărei unisfere se găsesc ingrediente bioactive naturale care, la contactul cu stratul epidermei, eliberează ingredientele sale active și astfel acționează împotriva semnelor de îmbătrânire a pielii. Totodată formula sa protejează pielea pentru a preveni riduri noi.

Mai jos vom prezenta mai detaliat informația despre efectele benefice a serului pentru pielea dumneavoastră:

 • Protecția pielii – regenerarea barierei lipidice naturale a pielii și normalizarea microbiomului , protejând astfel astfel epiderma de impactul factori externi.
 • Hidratarea profundă – serul blochează substanțele hidratante în interiorul celulelor pielii și previne deshidratarea acestora.
 • Eliminarea imperfecțiunilor – combate problemele obișnuite ale pielii precum: elimină semnele de pigmentare, uniformizează culoarea tenului, combate inflamațiile, minimizează urmele lăsate de acnee.
 • Întinerirea celulară – Simpla 360 stimulează sinteza proteinelor de colagen și elastină și stimulează întinerirea naturală a pielii la nivel molecular.
back to menu ↑

Compozitie si ingrediente active

Serul Simpla 360 se prezintă ca rezultat al științei tinereții prin introducerea inovației de unisfere, în care se păstrează toate proprietățile benefice a biocomponentelor naturale din compoziție. Aceste unisfere au capacitatea de a pătrunde în straturile mai profunde ale pielii, în comparație cu alte produse similare, și astfel stimulează din interior producția de colagen și elastină, precum și reușește hrănirea a celulelor profunde ale pielii, în același timp oferindu-i protecție împotriva influenței negative a mediului înconjurător.

În fiecare unisferă se conțin următoarele ingrediente :

 • Extract de frunze de bambus
  Hidratează și hrănește pielea în profunzime, stimulează regenerarea celulară și face pielea mai netedă și mai mătăsoasă.
 • Manitol
  Neutralizează influența negativă a radicalilor liberi, precum și oferă o hidratare activă a pielii, îmbunătățindu-i textura și strângând porii
 • Tocoferol
  Posedă proprietățile unui antioxidant puternic astfel acționând pentru a preveni fotoîmbătrânirea.
Simpla 360
189 RON 378 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Instructiuni de folosire. Prospect

Contraindicații. Efecte secundare

Fiind un produs compus din ingrediente active extrase din natură, Simpla 360 nu posedă efecte secundare sau reacții nedorite și nu include contraindicații. Astfel, acest ser poate fi folosit de orice doritor, indiferent de vârstă.

Cum să luați, cum să utilizați și dozarea Simpla 360

Toate indicațiile despre utilizarea serului sunt descrise în prospect și trebuie urmate pentru a reuși rezultatele menționate. Aceste rezultate pot fi obținute doar în cazul aplicării zilnice a produsului. Durata minimă recomandată a aplicării este de 2 săptămâni, iar pentru maximizarea rezultatelor se recomandă un curs de utilizare de cel puțin 4 săptămâni.

Mod de administrare

Dozarea recomandată a serului este în cantități moderată cu frecvența zilnică de două ori, dimineața și seara.

back to menu ↑

Prețul și Cum să comanzi Simpla 360 adevărat în România

Cumpărați produsul original de pe site-ul oficial oriunde nu v-ați afla: București, Iași, Cluj, Galați, Brașov, Craiova, etc.

Suplimentul Simpla 360 în ser nu este comercializat în online farmacii ca Tei sau Catena. Acest produs se comercializează doar pe site-ul web al producătorului. Pe lângă aceasta, site-ul producătorului oferă posibilitatea de a profita de promoții avantajoase cu reducerea prețului suplimentului cu 50% de la 378 RON la 189 RON.

Disponibil în farmacie? Nu, nu original (doar înșelătorie)
Disponibil la Catena? Nu, nu original (doar înșelătorie)
Disponibil la Tei? Nu, nu original (doar înșelătorie)
Contraindicații și reactii adverse Nu, numai în caz de alergie la ingrediente

Site oficial al producătorului Simpla 360 – 50% reducere

Produsul Simpla 360 poate fi achiziționat doar prin site-ul web al producătorului. Dacă intrați acum pe pagina principală a site-ului oficial, încă aveți timp să profitați de promoția activă de preț redus de cumpărare cu 50%, disponibilă numai pe site-ul web oficial. Cu reducerea de 50%, prețul serului iese la numai 189 RON în loc de prețul complet de 378 RON.

Simpla 360
189 RON 378 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Aceste capsule se livrează de către companii de curierat populare în România pentru serviciile sale de livrare corecte și rapide, precum FanCourier și DPD. Cheltuielile legate de livrare și prețul comenzii sunt achitate doar la primirea comenzii în locul ales a livrării, fără necesitatea de a plăti în avans pentru serviciul livrării.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Simpla 360

PĂRERI, discuții forum despre Simpla 360

Am ales pentru dumneavoastră niște recenzii ale utilizatorilor:

Aveam pielea afectată de vicii din tinerețe. Era clar că avea nevoie de ajutor pentru a-și reveni după toți anii aceștia în care am ignorat-o. O prietenă mi-a recomandat acest ser și am luat ca încercare. Rezultatul m-a suprins foarte mult, fiindcă deja în 3 săptămâni pielea mea parcă s-a renovat, s-a echilibrat și strălucește fără să fiu nevoită să aplic produse cosmetice. E incredibil de bun!

Daniela, 39 de ani:

Cu vârsta era și evident că pielea mea a pierdut din elasticitate și semnele de expresie s-au adâncit mai mult în piele prin riduri. Deja foloseam niște produse de întinerire a pielii, dar efectul lor deja nu se simțea la fel ca înainte. Cu produsul dat am reușit anume acel efect de schimbare radicală de care aveam nevoie. Sunt mai mult decât satisfăcută!

Silvia, 48 de ani:

Pentru a păstra pielea mai proaspătă și vigoroasă, foloseam diverse produse în același timp. Cu timpul mi-am dat seama că efectul lor era prea superficial și doar cheltuiam bani degeaba fără a-mi îmbunătăți pielea. Anume acest ser cu unisfere a reușit să-mi revigoreze pielea din interior și să-mi întoarcă încrederea în mine! Recomand fără îndoială!

Sorana, 52 de ani:

Există opinii negative despre Simpla 360?

După căutarea în pagini cu păreri de la clienții consumatorilor nu am reușit să găsim comentariile negative despre acest ser

Este o înșelătorie?

Nu, dacă produsul este achiziționat direct de pe site-ul oficial al producătorului.

back to menu ↑

Părerile medicilor

Printre opinii medicilor, specialistul Sigmund Stauss afirmă:

Serul Simpla 360 nu este doar un simplu produs pentru piele, ci o inovație în categoria produselor anti-îmbătrânire prin introducerea biocomponentelor active în profunzimea pielii prin intermediul unisferelor. Acest fapt nu numai renovează și hidratează pielea din interior, dar și o protejează și luptă cu ridurile adânci.

back to menu ↑

Rezultatele tratamentului pentru organism

Serum Simpla 360 luptă împotriva proceselor de îmbătrânire a pielii și ajută să combată problemele pielii. Produsul dat oferă rezultate vizibile începând cu 2 săptămâni de aplicare zilnica a serului. Astfel, dacă se respectă regulile de aplicare recomandate de producător, în 2 săptămâni de utilizare, textura pielii va fi îmbunătățită, iar procesele de regenerare la nivel celular vor fi stimulate.

În 4 săptămâni de la începerea utilizării, rezultatele serului sunt mult mai puternice, ajutând la reducerea nivelului de adâncime și vizibilitatea a ridurilor, creșterea rezistenței și elasticității pielii, și de asemenea oferind un efect vizibil de lifting mai bine definit.

Rezultatul de bază a serului este pielea regenerată, mai strălucitoare, mai vibrantă și mai sănătoasă.

Simpla 360
189 RON 378 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

FAQ

 1. Care este site-ul oficial al Simpla 360?
  Site-ul oficial a producătorului este unicul loc unde veți putea achiziționa serul original și unde o să puteți beneficia de o reducere de preț cu 50%.
 2. Cum funcționează Simpla 360?
  Serul Simpla 360 reușește să pătrundă în profunzimea pielii datorită unisferelor, prin care încarcă pielea de ingrediente naturale benefice care o regenerează, uniformizează și hidratează din interior.
 3. Pot cumpăra Simpla 360 de la farmacii?
  Nu, deoarece acest ser se vinde doar prin site-ul web al producătorului.
 4. Există contraindicații Simpla 360?
  Produsul Simpla 360 este un ser natural care nu are efecte secundare și nu include contraindicații.
 5. Cât costă Simpla 360?
  În cazul în care comandați serul Simpla 360 de pe site-ul oficial al producătorului, puteți profita de reducerea rentabilă la prețul serului cu 50% de la de la 378 RON la 189 RON.
9.7 Total Score
Concluzie

Serul Simpla 360 reprezintă un produs pentru orice tip de piele care luptă cu procesul de îmbătrânire a pielii prin intermediul introducerii unisferelor încărcate de biocomponente naturale care ajută la netezirea ridurilor adânci prin stimularea producției de colagen și elastină, contribuie la hidratarea pielii, combat problemele pielii precum semnele de pigmentație și urmele de acnee, și protejează pielea de impactul radicalilor liberi. Cu produsul dat, se pot observa rezultate vizibile chiar și după 2 săptămâni, în care produsul începe să stimuleze regenerarea celulară a epidermei, iar în 4 săptămâni reușește să redea p piele mai tânără, mai sănătoasă și mai mătăsoasă, cu un ten mai uniform și contur facial renovat.

Prezență în farmacii
9.5
Preț
9
Disponibilitatea certificatelor și licențelor
9.2
Eficacitate
9.5
Compoziția produsului
9.5
Opinia medicului
9.2
User Rating: 5 (1 votes)
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply