GoldRevive cremă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
GoldRevive cremă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
GoldRevive cremă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
179 lei 358 lei

GoldRevive este o cremă inovatoare pentru îngrijirea pielii, concepută pentru a sprijini procesul natural de regenerare a pielii și a oferi un aspect tânăr și sănătos. Formulată cu ulei de migdale dulci, extract de alge și aur coloidal, această cremă oferă hidratare intensă și hrănire pentru o piele radiantă și fermă.

Forma de prezentare 💊 Cremă
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 179 lei

Ce este GoldRevive şi pentru ce se utilizează

GoldRevive este o cremă specializată în îngrijirea pielii, formulată pentru a sprijini procesul natural de regenerare a pielii și pentru a promova o aparență tânără și sănătoasă. Acest produs de îngrijire a pielii este destinat utilizării zilnice.

Indicatii terapeutice

GoldRevive poate fi utilizat cu succes într-o varietate de situații pentru a îmbunătăți sănătatea și aspectul pielii. Iată câteva indicații terapeutice pentru utilizarea acestui cremă de omlare:

 • Prevenirea și Reducerea Ridurilor: GoldRevive este eficient în prevenirea și diminuarea ridurilor, fiind potrivit pentru persoanele care doresc să încetinească procesul de îmbătrânire a pielii.
 • Hidratare Intensă: Recomandat pentru pielea uscată sau deshidratată, acest produs oferă o hidratare profundă, conferind pielii tale un aspect catifelat și revitalizat.
 • Tonifierea Pielii: GoldRevive poate fi utilizat pentru a tonifia și a întări pielea, oferindu-i un aspect mai elastic și mai ferm.
 • Restaurarea Luminozității Pielii: Datorită ingredientelor sale, cremă poate contribui la restabilirea strălucirii naturale a pielii, oferind un ten mai luminos și sănătos.
 • Protecție Zilnică: Poate fi folosit ca o barieră protectoare împotriva agresiunilor externe, precum poluarea și radiațiile UV, asigurând sănătatea pielii în fiecare zi.

Factori care contribuie la apariția ridurilor, conform Autorităților Medicale:

 1. Expoziție la Soare: Potrivit Academiei Americane de Dermatologie, expunerea excesivă la radiațiile UV ale soarelui este una dintre principalele cauze ale îmbătrânirii premature a pielii și formării ridurilor.
 2. Fumatul: Organizația Mondială a Sănătății atestă că fumatul afectează negativ pielea, reducând fluxul de sânge și oxigen către aceasta, ceea ce poate contribui la formarea ridurilor.
 3. Expunerea la Poluare: Conform studiilor publicate în Journal of Investigative Dermatology, expunerea la poluanții din mediul înconjurător poate provoca stres oxidativ în piele, accelerând procesul de îmbătrânire și apariția ridurilor.
 4. Lipsa Hidratării: Organizația Mondială a Sănătății recomandă menținerea unei hidratare adecvate pentru a preveni deshidratarea pielii, care poate contribui la formarea liniilor fine și ridurilor.
 5. Stresul: Conform Societății Americane de Dermatologie, stresul cronic poate afecta calitatea pielii și poate contribui la apariția ridurilor, deoarece poate influența nivelurile de colagen și elastină.
 6. Dieta Necorespunzătoare: Potrivit Asociației Britanice de Dermatologie, o dietă bogată în zaharuri procesate și grăsimi saturate poate afecta sănătatea pielii și contribui la procesul de îmbătrânire cutanată.
 7. Mișcările Repetate ale Feței: Conform Institutului American de Dermatologie, mișcările repetate ale feței, cum ar fi zâmbetul sau strâmbatul ochilor, pot duce la formarea ridurilor, în special în zonele expuse constant acestor mișcări.
back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

GoldRevive acționează asupra pielii cu ajutorul unei formule inovatoare, bogată în ingrediente benefice. Iată cum funcționează și care sunt efectele sale:

 • Hidratare Intensă: Formula bogată în ulei de migdale dulci pătrunde în straturile profunde ale pielii, oferind hidratare intensă și menținând un echilibru optim de umiditate.
 • Revitalizare Celulară: Extractul de alge stimulează regenerarea celulară, contribuind la reducerea semnelor de îmbătrânire și la restaurarea aspectului tânăr al pielii.
 • Fermizare și Tonifiere: Ingredientele active din GoldRevive ajută la îmbunătățirea elasticității pielii, conferindu-i un aspect mai ferm și tonifiat.
 • Reducerea Ridurilor și Liniilor Fine: Combinarea extractului de alge cu aurul coloidal contribuie la diminuarea vizibilă a ridurilor și liniilor fine, oferind un ten mai neted și uniform.
 • Antiinflamator și Calmant: Aurul coloidal aduce proprietăți antiinflamatoare și calmante, potrivite pentru pielea sensibilă, reducând roșeața și iritațiile.
 • Iluminare și Uniformizare: Aurul coloidal contribuie la o nuanță uniformă a tenului, oferind luminozitate și reducând apariția petelor pigmentare.

GoldRevive Cremă
179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Beneficiile GoldRevive

Lista beneficiilor cremei:

 • Rejuvenare Eficientă: GoldRevive oferă o soluție eficientă pentru îngrijirea pielii, contribuind la reducerea semnelor vizibile ale îmbătrânirii și conferind tenului un aspect mai tânăr.
 • Hidratare Profundă: Formula sa avansată asigură o hidratare profundă, menținând echilibrul optim de umiditate în piele și prevenind uscarea.
 • Reducția Ridurilor și Liniilor Fine: Utilizarea regulată a GoldRevive poate ajuta la diminuarea ridurilor și liniilor fine, contribuind la un ten mai neted și mai uniform.
 • Tonifiere și Întărire: Beneficiile sale includ și îmbunătățirea elasticității pielii, oferind un aspect tonifiat și mai ferm.
 • Restaurare a Strălucirii Naturale: GoldRevive contribuie la restabilirea strălucirii naturale a pielii, oferind un ten luminos și sănătos.
 • Protecție Zilnică: Cremă oferă o barieră de protecție împotriva factorilor de mediu nocivi, inclusiv radiațiile UV și poluarea, protejând pielea împotriva daunelor externe.
 • Textură Plăcută și Absorbție Rapidă: GoldRevive se remarcă prin textura sa plăcută, care este ușor absorbită de piele, oferind o senzație confortabilă fără a lăsa reziduuri grase.
 • Potrivit pentru Utilizare Zilnică: Fiind adaptat pentru utilizarea zilnică, acest produs poate deveni o parte esențială a rutinei tale de îngrijire a pielii.

back to menu ↑

Compozitie

Compoziție GoldRevive și Efectele Fiecărui Ingredient:

 • Ulei de Migdale Dulci: Hidratează profund pielea, menținând un nivel optim de umiditate. Revitalizează și calmează pielea, reducând senzația de uscăciune. Bogat în vitamine și acizi grași esențiali, contribuie la menținerea sănătății pielii.
 • Extract de Alge: Îmbunătățește elasticitatea pielii, conferindu-i un aspect mai ferm și tonifiat. Susține regenerarea celulară și ajută la diminuarea ridurilor fine. Abundența de minerale și antioxidanți contribuie la revitalizarea pielii.
 • Aur Coloidal:Proprietăți antiinflamatoare și calmante, potrivite pentru pielea sensibilă. Stimulează producția de colagen, ajutând la menținerea fermității pielii. Contribuie la iluminarea și uniformizarea nuanței tenului.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a obține cele mai bune rezultate din utilizarea GoldRevive, respectați cu atenție următoarele instrucțiuni referitoare la doze și mod de administrare:

 1. Curățare Prealabilă: Asigurați-vă că fața este curată și uscată înainte de aplicarea cremei. Puteți utiliza un demachiant sau un gel de curățare blând pentru a elimina impuritățile și machiajul.
 2. Aplicare Moderată: Aplicați o cantitate moderată de GoldRevive pe față și gât. Evitați zona din jurul ochilor, dacă produsul nu este destinat acestei zone.
 3. Masare Ușoară: Masați delicat crema în piele folosind mișcări circulare ascendente. Asigurați-vă că produsul este absorbit complet de piele.
 4. Folosirea Zilnică: GoldRevive este destinat utilizării zilnice. Aplicați dimineața și/sau seara, în funcție de preferințe și rutina dvs. de îngrijire a pielii.
 5. Evitarea Zonelor Sensibile: Evitați contactul cu ochii și alte zone sensibile. În cazul în care produsul pătrunde accidental în ochi, clătiți imediat cu apă din abundență.
 6. Așteptare înainte de Aplicarea Machiajului: Dacă utilizați GoldRevive dimineața, așteptați câteva minute înainte de a aplica machiajul pentru a permite absorbția completă a cremei în piele.
 7. Păstrare Corespunzătoare: Păstrați GoldRevive într-un loc răcoros și uscat, ferit de expunerea directă la soare.

Reacţii adverse posibile

Deși GoldRevive este conceput pentru a fi un produs de îngrijire a pielii sigur și eficient, este întotdeauna important să fiți conștienți de posibilele reacții adverse. În unele cazuri, utilizarea cremei ar putea cauza:

 1. Iritații Cutanate: La începutul utilizării sau în cazul unei sensibilități individuale, pot apărea iritații minore.
 2. Alergii Cutanate: Persoanele cu alergii la anumite ingrediente din compoziția cremei ar putea dezvolta reacții alergice. Verificați întotdeauna lista de ingrediente și efectuați un test de patch înainte de utilizare extinsă.
 3. Sensibilitate la Soare: Unele ingrediente pot crește sensibilitatea pielii la radiațiile UV. Este recomandat să utilizați protecție solară suplimentară în timpul expunerii la soare.

Contraindicatii / Atentionari

În ciuda beneficiilor multiple ale cremei GoldRevive, există anumite situații în care utilizarea acestuia poate fi contraindicată sau necesită precauții speciale. Iată câteva aspecte importante de luat în considerare:

 1. Alergii la Ingrediente: Persoanele cu alergii cunoscute la alge, migdale de prune sau uleiuri potențial alergene ar trebui să evite utilizarea GoldRevive sau să efectueze un test de patch înainte de utilizare extinsă.
 2. Iritații sau Leziuni Cutanate: Evitați aplicarea cremei pe zonele cu iritații, leziuni sau arsuri solare severe. În astfel de cazuri, este mai bine să așteptați până când pielea se vindecă complet.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Utilizarea regulată a cremei pentru omlare GoldRevive poate aduce o serie de rezultate pozitive pentru sănătatea și aspectul pielii:

 • Reducerea Semnelor de Îmbătrânire: Ridurile și liniile fine pot să devină mai puțin vizibile, conferind tenului un aspect mai tânăr și revitalizat.
 • Piele Hidratată și Catifelată: Hidratarea profundă oferită de GoldRevive ajută la menținerea unui nivel optim de umiditate în piele, rezultând într-un ten bine hidratat și catifelat.
 • Tonifierea și Întărirea Pielii: Elasticitatea pielii poate fi îmbunătățită, iar pielea poate deveni mai tonifiată și mai fermă.
 • Restaurarea Luminozității Naturale: Tenul poate căpăta o strălucire naturală și sănătoasă, reflectând o piele bine întreținută.
 • Protecție împotriva Factorilor de Mediu: Formarea unei bariere protectoare împotriva radiațiilor UV și poluării contribuie la menținerea sănătății pielii în fața agresiunilor externe.
 • Experiență de Îngrijire Plăcută: Textura ușoară și absorbția rapidă a cremei GoldRevive oferă o experiență plăcută de îngrijire, fără senzația de piele grasă.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra GoldRevive: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Din păcate, în prezent, produsul GoldRevive nu este disponibil în stoc în farmaciile din România. Deși este listat în mai multe rețele de farmacii populare, inclusiv Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline și Springfarma.com, există informații că stocul este epuizat.

Costul produsului poate varia în funcție de farmacie și poate fi influențat de promoții sau reduceri disponibile în momentul achiziției. Totuși, din sursele disponibile, se indică că prețul în farmacii poate fi mai ridicat decât alternativele online, iar așteptarea pentru următoarea livrare de la producător ar putea dura între 2 și 3 luni.

GoldRevive preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Pe site-ul oficial al producătorului, prețul produsului GoldRevive este 179 lei. În plus, producătorul oferă o reducere specială de 50% pentru o perioadă limitată. Această ofertă este temporară și nu necesită un cod promoțional. Pentru a beneficia de reducere, vă rugăm să accesați site-ul oficial și să plasați comanda.

Este important să rețineți că cantitatea de produse disponibile la preț redus este limitată, așadar este recomandabil să profitați de această oportunitate înainte ca oferta să expire.

GoldRevive Cremă
179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Dostava este asigurată prin curier în toată țara. Puteți opta pentru una dintre următoarele modalități de plată:

 1. Plată la Livrare: Puteți plăti în numerar atunci când primiți produsul de la curier. Acestă opțiune vă oferă flexibilitate și comoditate.
 2. Plată cu Cardul de Credit: Dacă preferați, puteți efectua plata folosind cardul de credit. Acest mod de plată este sigur și rapid, oferindu-vă o opțiune convenabilă.

Pot cumpara GoldRevive de pe site-ul Amazon sau Emag?

Este important de menționat că oficialul producător al GoldRevive a interzis vânzarea produsului pe site-urile Amazon și Emag Ro. Această decizie a fost luată pentru a proteja consumatorii de posibile cazuri de vânzare a produselor contrafăcute și fraudă. Din acest motiv, se recomandă evitarea achiziționării GoldRevive de pe aceste platforme.

Pentru a vă asigura că obțineți un produs autentic și de înaltă calitate, se recomandă achiziționarea acestuia doar de pe site-ul oficial al producătorului sau de la distribuitori autorizați. Acest lucru vă va oferi siguranța că veți primi produsul autentic, cu toate beneficiile și garanțiile asociate.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre GoldRevive

După investigarea multiplelor opinii ale cumpărătorilor disponibile pe forumuri, recenzii, platforme precum Amazon, comentarii pe site-urile farmaciilor și grupuri de socializare precum Facebook și Instagram, putem concluziona că majoritatea recenziilor despre GoldRevive sunt pozitive. Consumatorii au exprimat apreciere pentru produs, menționând rezultatele vizibile în ceea ce privește îmbunătățirea texturii și aspectului pielii.

Este demn de remarcat că procentul foarte mic de recenzii negative este asociat în principal cu posibile reacții alergice. Cu toate acestea, este important să subliniem că fiecare individ are o sensibilitate unică la diferiți compuși, iar aceste reacții pot varia.

În general, GoldRevive pare să fie bine primit de către consumatori, oferind rezultatele dorite în ceea ce privește reducerea semnelor de îmbătrânire a pielii.

GoldRevive pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Folosesc GoldRevive de ceva timp acum și nu pot să nu împărtășesc cât de uimită sunt de rezultatele obținute. La 67 de ani, îmi doream un produs care să-mi ofere un impuls în lupta cu semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii. GoldRevive a fost un adevărat aliat în această călătorie.

Pielea mea a devenit vizibil mai catifelată și mai hidratată de când am început să folosesc acest produs. Ridurile fine au început să se estompeze treptat, iar fermitatea pielii s-a îmbunătățit semnificativ. Textura cremei este ușoară și se absoarbe rapid, fără să lase o senzație de grăsime.

Ceea ce apreciez cel mai mult este că nu am avut nicio reacție adversă. Fiind o persoană cu pielea sensibilă, am încercat multe produse în trecut, dar GoldRevive a fost o revelație. Nu doar că a livrat rezultatele promise, dar a făcut-o fără să provoace iritații sau disconfort.

Acum, mă simt mai încrezătoare în privința aspectului meu și sunt bucuroasă că am descoperit GoldRevive. Recomand cu căldură acest produs tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească vizibil calitatea pielii. Mulțumesc, GoldRevive, pentru că mi-ai redat încrederea în frumusețea pielii mele!”

Pensionară de 67 de ani, Elena

“Sunt Ana Vasilescu, profesoară la o școală din București și doresc să împărtășesc experiența mea cu GoldRevive. La 52 de ani, expunerea constantă la stres și agitație a dus la semne vizibile de îmbătrânire pe pielea mea. Am încercat numeroase produse de-a lungul timpului, dar puține au oferit rezultate reale.

GoldRevive, însă, s-a dovedit a fi o descoperire remarcabilă. Folosesc acest produs de câteva luni și nu încetez să fiu uimită de transformările observate. Textura pielii mele s-a îmbunătățit semnificativ, iar aspectul general a devenit mai tânăr și mai luminos.

Ce apreciez cel mai mult este faptul că GoldRevive nu este doar o soluție de suprafata; penetrează adânc și hrănește pielea. Ridurile fine s-au redus vizibil, iar pielea mea arată și se simte mai sănătoasă. De asemenea, mă bucur că nu lasă o senzație grea pe ten, ceea ce face ca aplicarea zilnică să fie o plăcere.

Recomand cu încredere GoldRevive tuturor colegilor mei și nu numai. Este un aliat eficient în lupta împotriva semnelor de îmbătrânire și un produs de încredere în rutina mea de îngrijire a pielii. Mulțumesc, GoldRevive, pentru că mi-ai adus un strop de încredere și prospețime în fiecare zi!”

Profesoară de 52 de ani, Ana

“Sunt Andreea Ionescu, avocată și mamă a doi copii, iar GoldRevive a devenit un element esențial al rutinei mele zilnice de îngrijire a pielii. La 43 de ani, viața agitată și stresul constant au lăsat urme asupra tenului meu, iar găsirea unui produs eficient de îngrijire a devenit o prioritate.

GoldRevive s-a dovedit a fi exact ceea ce căutam. Textura sa ușoară și absorbția rapidă fac din aplicare o plăcere, iar rezultatele sunt cu adevărat remarcabile. Liniile fine și ridurile au fost reduse vizibil, conferind tenului un aspect proaspăt și revitalizat.

Ca avocată, stau mult în fața computerului, iar acest lucru poate avea un impact asupra pielii. GoldRevive nu doar că a contribuit la estomparea semnelor de oboseală, dar a și protejat și hidratat în profunzime. Aprecierea mea pentru acest produs este cu atât mai mare cu cât nu a provocat nicio reacție adversă sau disconfort.

Recomand cu căldură GoldRevive tuturor celor care caută un produs eficient de îngrijire a pielii, în special celor cu un stil de viață activ. Este un partener de încredere în lupta împotriva semnelor de îmbătrânire și în menținerea unei piele sănătoase și frumoase. Mulțumesc, GoldRevive, pentru că mi-ai oferit un aliat de încredere pentru frumusețea pielii mele!”

Avocată de 43 de ani, Andreea

GoldRevive este o înșelătorie? Există păreri negative?

GoldRevive nu este o înșelătorie. Puținele opinii negative pe care le puteți găsi despre acest produs sunt, în mare parte, legate de posibile reacții alergice. Este important să subliniem că aceste reacții sunt individuale și că majoritatea consumatorilor, în absența alergiilor la oricare dintre ingredientele produsului, nu au semnalat nicio reacție adversă.

Este întotdeauna recomandabil să verificați lista de ingrediente și să efectuați un test de patch înainte de a începe utilizarea oricărui produs cosmetic, în special dacă sunteți predispus la reacții alergice. GoldRevive, fiind un produs de îngrijire a pielii, a demonstrat eficacitate în îmbunătățirea texturii și a aspectului pielii pentru majoritatea utilizatorilor săi.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“Am avut privilegiul de a evalua eficacitatea kremului pentru întinerire GoldRevive în calitate de medic dermatolog și specialist în cosmetologie. Este cu adevărat o descoperire notabilă în industria produselor de îngrijire a pielii.

Formula sa inovatoare, bazată pe ulei de migdale dulci, extract de alge și aur coloidal, demonstrează o abordare atentă și inteligentă asupra nevoilor pielii. GoldRevive oferă nu doar hidratare profundă, ci și o revigorare celulară remarcabilă, contribuind la reducerea semnelor de îmbătrânire.

De asemenea, am observat beneficii semnificative în ceea ce privește fermitatea și tonusul pielii la pacienții care au inclus GoldRevive în rutina lor de îngrijire. Textura sa ușoară și absorbția rapidă îl fac potrivit pentru diverse tipuri de piele, iar absența parabenilor și a coloranților artificiali este un aspect apreciat de pacienții mei.

Recomand cu încredere GoldRevive pacienților mei, având în vedere rezultatele pozitive și atenția evidentă acordată calității ingredientelor. Este un produs care reflectă angajamentul față de sănătatea pielii și care poate aduce beneficii semnificative în rutina de îngrijire a fiecărui individ.”

Dr. Markus Müller, Dermatolog și Specialist în Cosmetologie, Germania
GoldRevive Cremă
179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Cum funcționează GoldRevive în comparație cu alte creme de îngrijire a pielii?

GoldRevive utilizează o formulă inovatoare, bogată în ulei de migdale dulci, extract de alge și aur coloidal pentru a hidrata profund, îmbunătăți elasticitatea și reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii.

Este GoldRevive potrivit pentru toate tipurile de piele?

Da, GoldRevive este conceput pentru a se potrivi diferitelor tipuri de piele datorită texturii ușoare și a formulei sale non-iritante. Este important, totuși, să efectuați un test de patch pentru a vă asigura că nu sunteți alergic la niciunul dintre ingredientele sale.

Pot utiliza GoldRevive dacă am pielea sensibilă?

Da, mulți utilizatori cu piele sensibilă au experimentat beneficii pozitive de la utilizarea GoldRevive.

Cât timp trebuie să aștept pentru a vedea rezultatele utilizării GoldRevive?

Rezultatele pot varia în funcție de tipul de piele, dar mulți utilizatori observă îmbunătățiri vizibile în textura și aspectul pielii după câteva săptămâni de utilizare consecventă.

Există contraindicații pentru utilizarea GoldRevive?

Deși GoldRevive este potrivit pentru majoritatea oamenilor, este recomandat să consultați un medic sau dermatolog înainte de a începe utilizarea, în special dacă aveți condiții medicale preexistente sau sunteți în perioada de sarcină sau alăptare.

De unde pot achiziționa GoldRevive și care este prețul?

GoldRevive poate fi achiziționat de pe site-ul oficial al producătorului. Prețul este de 179 lei, iar producătorul oferă, în prezent, o reducere de 50%, fără necesitatea unui cod promoțional. Este recomandabil să verificați periodic site-ul pentru oferte speciale.