Best value

BIORETIN, redus cu 50%, este disponibil în România pe site-ul oficial!

199 RON 398 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
BIORETIN, redus cu 50%, este disponibil în România pe site-ul oficial!
BIORETIN, redus cu 50%, este disponibil în România pe site-ul oficial!
199 RON 398 RON

Bioretinul vă hrănește pielea și o revitalizează datorită ingredientelor naturale care o compun. Uleiurile de argan și avocado conferă cremei de față elasticitate, oferindu-i hrană și parfumare, în timp ce vitaminele și acidul hialuronic stimulează creșterea țesuturilor epiteliale. La prețuri imbatabile veți găsi calitate, dar mai presus de toate vă veți îngriji de dvs. și de tinerețea pielii voastre.

Există deja multe femei care au decis să se bazeze pe Bioretin și cele mai multe dintre ele sunt mulțumite de rezultate, vizibile de la primele aplicații.

Bioretin
199 RON 398 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

De ce funcționează Bioretin?

Sătul de orice altă cremă de față, mizați-vă pe eficacitatea garantată a Bioretinului și veți experimenta rezultatele.

De fapt, stimulează în mod activ producția de colagen și regenerarea matricei celulare. Prin urmare, celulele vor putea să vă întindă vizibil ridurile și picioarele de coadă de la primele aplicații. În plus, Bioretinul umple ridurile din interior și relaxează microcontracturile feței tale. Veți obține, de asemenea, rezultate uimitoare pentru „genți” și oribilele pete întunecate care apar odată cu vârsta pe pielea dumneavoastră.

back to menu ↑

De unde să cumpărați Bioretin în România

Puteți cumpăra Bioretin exclusiv de pe site-ul oficial al producătorului, nu îl veți găsi pe site-uri de comerț electronic precum Amazon, Aliexpress și altele, nici în farmaciile noastre. În plus, prin achiziționarea directă de pe site-ul oficial, veți beneficia de o reducere de 50% la produs și veți păstra calitatea acestuia, cu grijă fașele care sunt pe piață. Veți fi urmărit pas cu pas și veți vedea așteptările dvs. îndeplinite.

Plata se va face numai la primirea bunurilor.

Bioretin
199 RON 398 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Formularea sa

Formularea inovatoare a Bioretinului este obținută datorită utilizării:

 • Ulei de argan: compus din acizi grași, Omega 3 și 6, vitaminele E și A. Datorită proprietăților sale hidratante, combate îmbătrânirea pielii. Se folosește ca emolient, pentru a netezi și a înmuia pielea.
 • Ulei de avocado: încetinește formarea ridurilor datorită acizilor grași esențiali și precursorilor vitaminelor A și E. Are proprietăți nutritive și regenerante, în plus, are o acțiune de înmuiere și protecție pentru a preveni semnele îmbătrânirii.
 • Acid hialuronic: substanță produsă în mod natural de organism, este componenta principală a țesutului conjunctiv. Oferă rezistență pielii și proprietăți de păstrare a formei. Lipsa acestuia provoacă o slăbire a pielii, favorizând formarea ridurilor și imperfecțiunilor. Concentrația sa în țesuturile corpului tinde să scadă odată cu înaintarea în vârstă, iar Bioretinul încearcă să inverseze această tendință, datorită proprietăților sale.
 • Glicerină: compus organic din uleiuri și grăsimi care promovează hrănirea pielii și conservarea celulelor.
 • Vitaminele A și E, factori esențiali anti-îmbătrânire.
back to menu ↑

Instructiuni de folosire

Pentru a facilita efectele benefice ale Bioretinului, se recomandă să urmați următoarea procedură:

 • Spălați-vă fața adânc, îndepărtând machiajul.
 • Masați produsul pe față, gât și decolteu pentru o acțiune țintită și mai eficientă.
 • Lasă crema să acționeze zece minute și apoi clătește foarte bine.

Pentru o funcționalitate mai mare a produsului, se recomandă utilizarea acestuia de două ori pe zi timp de cel puțin treizeci de zile, repetând procesul ciclic.

Deja după primele aplicații, veți observa rezultatele!

Bioretin
199 RON 398 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Studii clinice

După ani de studii clinice pe Bioretin, experții confirmă triplul beneficiu pe care crema îl are pe pielea noastră împotriva semnelor îmbătrânirii. De fapt, produsul a fost testat pe un eșantion mare de femei, care astăzi sunt mai mult decât mulțumite. Acestea sunt rezultatele:

 • 1183 de femei au observat îmbunătățiri clare ale ridurilor și ale problemelor de expresie ale pielii (77%), la colțurile ochilor (56%) și pe frunte (76%).
 • 927 de femei au văzut ridurile din zona nazolabială dispărând și restabilirea masei corecte în zona pomeților (+ 41%).
 • 1321 de femei recunosc rezultatele vizibile: nuanța pielii este sănătoasă și crește (+ 65%), iar pielea este mai groasă (+ 54%) și hidratată timp de 48 de ore.

back to menu ↑

Dar este adevărat toate acestea?

Eficacitatea este testată și garantată și cu siguranță nu este un fals să furi bani. Bioretinul este un produs autentic, născut din experiența dermatologilor care de ani de zile se gândesc doar la cele mai bune pentru pielea ta. Cosmetologii și chirurgii estetici recomandă Bioretinul deoarece amână retușarea, care deseori provoacă infecții și probleme. Este natural și conține unul dintre cei mai puternici antioxidanți, care neutralizează radicalii liberi, principala cauză a îmbătrânirii pielii noastre. Pe ambalajul original veți găsi un cod care va asigura autenticitatea produsului. Dacă lipsește, vă rugăm să contactați direct tabloul central și veți fi rambursat pentru pierderea dvs.

back to menu ↑

Rezultate surprinzătoare de la prima utilizare

Anul trecut, vânzarea de Bioretin a crescut, până la trei milioane, deoarece consumatorii au înțeles cu adevărat valoarea acestui produs. Cu doar două cicluri de aplicații, majoritatea femeilor au confirmat dispariția ridurilor nazolabiale, ridurilor între sprâncene și picioarele corbii, în timp ce pentru pielea atârnată și pungile de sub ochi, un ciclu a fost suficient. Veți controla timpul și veți arăta cu zece ani mai tânăr, cu doar două cicluri.

Rezultatele vorbesc de la sine, deci ce mai aștepți? Accesați site-ul oficial al producătorului pentru a cumpăra Bioretin.

Bioretin
199 RON 398 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Opinia expertului

«Lucrez ca dermatolog și cosmetolog de ani de zile și am vizitat multe femei în căutarea unui remediu pentru a opri timpul. Bioretina este cu siguranță una dintre cele care pot fi definite eficiente și, datorită acțiunii sale, care nu este deloc invazivă, poate amâna într-adevăr programarea cu injecții chirurgicale și injecții cu botox de peste 10 ani. Soluțiile oferite de tehnologii în acest caz pot aștepta. Calitate la prețul potrivit ” Giulia Rossi Dermatolog și cosmetolog. Douăzeci de ani de experiență în sector

back to menu ↑

Recenzii ale consumatorilor

«Folosesc Bioretin în fiecare lună și cu fiecare aplicație, pielea mea revine să zâmbească. Am învățat să am grijă de mine și de pielea mea datorită acestui produs fantastic, pe care nu îl voi schimba pentru nimic în lume. O recomand tuturor femeilor care doresc să întinerească fără a recurge la operație “.

Marianna, Torino

«Bioretinul îmi îmbunătățește aspectul pielii într-un mod incredibil datorită efectului hidratant prelungit. Se întinde partea superficială a ridurilor și ajută la îmbunătățirea stării pielii grase. Se pare că crema este naturală și nu chimică! Din fericire am aflat! Mai bine mai tarziu decat niciodata!”

Michela, Napoli

«Am observat îmbunătățirile deja după a treia zi de aplicare. Pielea este frumoasă, strânsă, liniară, frumoasă! Folosesc Bioretin de trei luni deja și crema este încă atât de eficientă. Nici măcar nu am rid! Toate mulțumesc Bioretin! ”

Caterina, Florența

„Aveam două pungi sub ochi care nu mă mai făceau să zâmbesc când mă uitam în oglindă. După ani de zile de produse greșite, am descoperit în cele din urmă Bioretinul și acum, în sfârșit, mă pot întoarce la a mă privi și a mă bucura de silueta mea. Pentru toate femeile care au încetat să se mai iubească »

Lucia, Veneția
7.7 Total Score
REZULTATE

Bioretin este o cremă inovatoare, rezultatul anilor de muncă desfășurați de specialiști angajați în căutarea unui ajutor real pentru femei. Îți vei da seama că niciun produs nu reușește să fie atât de complet în timp ce are grijă de tine. De fapt, revitalizează celulele inactive, restabilește celulele deteriorate și le regenerează pe cele sănătoase. Pentru a face acest lucru, Bioretin stimulează creșterea țesuturilor epiteliale prin producerea de colagen, o componentă naturală a pielii noastre. Crește masa pentru a se asigura că ridurile sunt umplute din interior și relaxează contracturile mușchilor, astfel încât munca mușchilor să nu afecteze pielea, generând liniile de expresie clasice care ne deranjează atât de mult. Neutralizează radicalii liberi, inhibă căderea colagenului și stimulează circulația sângelui pentru a dezumfla fața, pentru a elimina „pungile” de sub ochi și a micșora cercurile negre de sub ochi. Întărește structura pielii datorită stimulării producției de colagen și elastină, de asemenea o proteină naturală care conferă elasticitate țesutului nostru epitelial. Încercați Bioretin și veți înțelege că nu există un produs mai bun pe piață care să șteargă semnele îmbătrânirii pentru totdeauna. Aveți grijă de voi, răsfățați-vă cu câteva mai puține întoarceri ale ceasului și, de asemenea, veți întări rândul femeilor care, mulțumite, își exprimă recunoștința față de Bioretin prin recenziile lor pozitive. de asemenea, o proteină naturală care conferă elasticitate țesutului nostru epitelial. Încercați Bioretin și veți înțelege că nu există un produs mai bun pe piață care să șteargă semnele îmbătrânirii pentru totdeauna. Aveți grijă de voi, răsfățați-vă cu câteva mai puține întoarceri ale ceasului și, de asemenea, veți întări rândul femeilor care, mulțumite, își exprimă recunoștința față de Bioretin prin recenziile lor pozitive. proteină naturală care conferă elasticitate țesutului nostru epitelial. Încercați Bioretin și veți înțelege că nu există un produs mai bun pe piață care să șteargă semnele îmbătrânirii pentru totdeauna. Aveți grijă de voi, răsfățați-vă cu câteva mai puține întoarceri ale ceasului și, de asemenea, veți consolida rândul femeilor care, mulțumite, își exprimă recunoștința față de Bioretin prin recenziile lor pozitive.

Prezență în farmacii
9.5
Preț
8.5
Disponibilitatea certificatelor și licențelor
9.5
Eficacitate
8.5
Compoziția produsului
9.5
Opinia medicului
10
User Rating: 3 (1 votes)
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply