Best seller

Șamponul Vivese Senso Duo și părul tău vor fi strălucitori, supli și sănătoși ca ai unui bebeluș!

Reducere -50% pe site-ul oficial
Șamponul Vivese Senso Duo și părul tău vor fi strălucitori, supli și sănătoși ca ai unui bebeluș!
Șamponul Vivese Senso Duo și părul tău vor fi strălucitori, supli și sănătoși ca ai unui bebeluș!

Ai avut probleme cu părul de mult timp? Simțiți adesea mâncărime pe scalp? Părul durează mult să crească? Ai o producție importantă de sebum care te jenează mai ales când ești în preajma oamenilor? Problemele cu părul sunt comune multor femei, dar de multe ori nu se vorbește din rușine sau rușine, totuși este un fenomen foarte răspândit în întreaga lume. Uneori problema depinde de dietă, dar alteori depinde de cauze care afectează direct structura părului și, prin urmare, trebuie tratate local cu produsele adecvate. Puteți încerca rezultatele șamponului Vivese Senso Duo, un produs eficient pentru îngrijirea părului dacă aveți una sau mai multe dintre următoarele probleme:

Regenerarea părului încetinește an de an

· Evitați adesea să purtați haine întunecate, pentru a evita să vedeți mătreața inestetică

Aveți mâncărime și uneori ardeți pielea capului

Ai tendința de a pierde o mulțime de fire de păr

Aveți pielea uscată și iritată

Părul nu este nici strălucitor, nici elastic

Cu Vivese Senso Duo Shampoo vă ajutați părul să se hrănească, să îmbunătățească creșterea și să facă pielea mult mai hidratată, pur și simplu șampon după șampon și cu acest produs eficient pentru toate problemele legate de sănătatea părului.

Vivese Senso Duo Shampoo
Reducere -50% pe site-ul oficial

Ce este șamponul Vivese Senso Duo?

Șamponul Vivese Senso Duo este un produs care acționează direct asupra scalpului și la originea părului, chiar acolo unde se naște becul. În acest fel, permite reîncărcarea unui păr foarte puternic și sănătos, chiar dacă faceți spălări frecvente.

back to menu ↑

Cât costă și cum se comandă șamponul Vivese Senso Duo

Șamponul Vivese Senso Duo este produsul care vă permite să aveți păr sănătos, gros și un scalp perfect sănătos. Cum îl obții? De unde să-l cumpăr? Simplu! Cumpărând șamponul original Vivese Senso Duo din România, știți că puteți utiliza un produs sigur și nu riscați produse care riscă să vă deterioreze părul. Pentru a-l obține, pur și simplu accesați online direct pe site-ul oficial. De fapt, Vivese Senso Duo Shampoo nu este comandat pe Aliexpress, în Farmacie, pe Amazon, ci doar pe site-ul oficial cu o reducere de 50%, ci doar prin intermediul producătorului.

Vivese Senso Duo Shampoo
Reducere -50% pe site-ul oficial

Șamponul Vivese Senso Duo este un produs sigur numai dacă cumpărați originalul. Acest produs se mândrește cu multe încercări de imitație, astfel încât este foarte ușor să întâlniți un șampon fals Vivese Senso Duo dacă mergeți la furnizori improvizați și neautorizați. Prin achiziționarea originalului, aveți dreptul la o reducere incredibilă cu care aveți posibilitatea de a economisi 50% comparativ cu prețul de listă.

Șamponul Vivese Senso Duo vă este livrat la adresa pe care o preferați și pe care o veți indica consultanților noștri, care vă vor contacta pentru a finaliza comanda. Le puteți pune orice întrebări credeți, pentru a rezolva orice dubii. De asemenea, vă stau la dispoziție pentru a vă oferi toată asistența de care aveți nevoie.

back to menu ↑

Compoziția șamponului Vivese Senso Duo

Șamponul Vivese Senso Duo are o formulă bazată pe ingrediente care îmbunătățesc sănătatea părului și a scalpului. Ingredientele care alcătuiesc șamponul Vivese Senso Duo sunt

  • Scutellaria baicalensis îmbunătățește microcirculația scalpului prin stimularea rădăcinilor părului pentru a crește producția de substanțe de construcție în păr.
  • Cofeina stimulează rădăcina părului, activând simultan factorul de creștere. Blochează secreția dihidrotestosteronului – hormonul responsabil de căderea părului.
  • Extractul de camelie închide cuticula părului, protejându-l împotriva îmbătrânirii premature și a deteriorării. Oferă hidratare profundă a părului și a scalpului, consolidând în același timp nivelul hidrolipidelor. Stimulează celulele de păr latente, stimulându-le să crească.
  • Extractul de germeni de soia și grâu oferă foliculilor de păr zaharurile necesare pentru o dezvoltare adecvată.
  • Arginina relaxează vasele de sânge ale scalpului, crescând astfel aportul de sânge la foliculii de păr, care încep să producă mai multă keratină.
  • Uleiul de semințe de trandafir este o sursă bogată de micronutrienți și vitamine A, C și E, care sunt necesare pentru buna funcționare a foliculilor de păr.
  • Complex nanotehnologic multivitaminic: o sursă de vitamine, aminoacizi și lipide necesare pentru menținerea solidității scalpului.
  • Uleiul de cocos conține acizi grași saturați, care revitalizează fibra de păr și îi netezesc suprafața. Datorită lor, părul recâștigă o culoare sănătoasă, devine mai puțin fragil și este rezistent la rănire.
  • Uleiul din semințe de dovleac este o sursă valoroasă de vitamine A, B și K și acizi grași omega-3.

Cum să utilizați șamponul Vivese Senso Duo și când vedeți primele rezultate

Șamponul Vivese Senso Duo funcționează pur și simplu aplicându-l ori de câte ori aveți nevoie de un șampon. Utilizarea constantă îmbunătățește sănătatea părului.

Vivese Senso Duo Shampoo
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Care sunt rezultatele studiilor tehnice efectuate pe șamponul Vivese Senso Duo

Șamponul Vivese Senso Duo a fost studiat în laboratoare și declarat un produs eficient pentru sănătatea părului, conform testelor efectuate pe un eșantion de 180 de femei între 25 și 55 de ani, în care s-a constatat o îmbunătățire a sănătății părului egală cu 97%;

Experții au certificat șamponul Vivese Senso Duo drept un produs inovator cu rezultate excelente. De asemenea, conține substanțe absolut sigure, care nu riscă să vă compromită sănătatea părului.

back to menu ↑

Ce schimbări pot fi observate cu șamponul Vivese Senso Duo

Șamponul Vivese Senso Duo este cu adevărat eficient și diferențele dintre înainte și după tratament sunt vizibile:

INAINTE DE

Părul era uscat și cu aspect nesănătos

Erai predispus la mătreață și sebum

· Regrowth a fost extrem de lent

DUPĂ

Părul este strălucitor și vizibil sănătos și suplu

· Mătreața și sebumul sunt acum o amintire îndepărtată

Părul tău crește cu aproximativ 10 centimetri pe an, așa cum ar trebui să fie pentru părul sănătos

back to menu ↑

Opinii ale experților despre Vivese Senso Duo Șampon

Eleonora Briglia, Tricolog

Șamponul Vivese Senso Duo este un produs foarte eficient pe care întotdeauna recomand să îl folosesc, deoarece acționează eficient asupra scalpului și fără a provoca daune și îi îmbunătățește creșterea, asigurând părul gros, sănătos și elastic.


Vivese Senso Duo Shampoo
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Recenzii și comentarii de la cei care au încercat șamponul Vivese Senso Duo

Șamponul Vivese Senso Duo m-a ajutat să-mi îmbunătățesc părul care anterior avea probleme cu mătreața și părul care se rupea cu ușurință. Cu acest șampon aspectul meu s-a schimbat considerabil în bine. Îmi port mereu părul jos și a devenit foarte lung.

Silvia

Toate problemele legate de părul meu au dispărut în cele din urmă. Cu Vivese Senso Duo Shampoo am redescoperit frumusețea din păr, dar și frumusețea mea. O recomand tuturor femeilor care au probleme cu părul.

Jena

Chiar nu știu câți bani am cheltuit până acum pentru produse pentru păr: tratamente, șampoane, loțiuni, flacoane, ședințe de specialitate. Nu am reușit niciodată să obțin păr sănătos până nu am încercat Vivese Senso Duo Shanpoo. Cheltuiesc mult mai puțin și câștigă mult mai mulți bani. Fantastic!

Asia

Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc! Nu știu ce alt cuvânt să folosesc pentru a mulțumi celor care m-au ajutat cu adevărat să-mi îmbunătățesc părul. Mulțumesc asistenței primite online și momentelor rapide cu care acest șampon îmi este livrat întotdeauna acasă și la timp. Nu aș mai putea trăi fără șamponul Vivese Senso Duo.

Carola
8.8 Total Score
REZULTATE

Samponul original Vivese Senso Duo este produsul care te ajuta sa iti imbunatatesti sanatatea parului si confera fetei un aspect mai bun datorita unui par sanatos si gros, ca niciodata pana acum. Cumpărați șamponul Vivese Senso Duo și descoperiți câte beneficii se află în spatele unui singur produs.

Prezență în farmacii
8.5
Preț
9
Disponibilitatea certificatelor și licențelor
9.5
Eficacitate
9
Compoziția produsului
8.5
Opinia medicului
8.5
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply