Tricostim pulverizare – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

149 lei 298 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Tricostim pulverizare – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Tricostim pulverizare – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
149 lei 298 lei

Tricostim spray ajută la stoparea căderii părului și la accelerarea creșterii părului nou. Poate fi folosit atât de bărbați, cât și de femei și este potrivit pentru toate tipurile de păr.

Forma de prezentare 💊 Spray
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 149 lei

Ce este Tricostim şi pentru ce se utilizează

Tricostim este un spray conceput pentru a preveni calviția și a stimula creșterea părului. Acesta conține ingrediente naturale care hidratează scalpul și întăresc foliculii de păr.

Indicatii terapeutice

Tricostim poate fi utilizat în următoarele cazuri:

 • Prevenirea căderii părului: Dacă vă confruntați cu o problemă de cădere a părului, Tricostim poate ajuta la reducerea acestui proces și la menținerea părului pe cap. Acesta poate conține ingrediente care calmează scalpul și întăresc rădăcinile părului, ajutând la menținerea acestuia la locul lui.
 • Stimularea creșterii părului nou: Tricostim poate conține ingrediente care ajută la stimularea creșterii de păr nou. Acest lucru poate fi util dacă aveți probleme cu părul subțire sau căderea părului și doriți să susțineți și să promovați creșterea de noi fire de păr.
 • Întărirea foliculilor de păr: Tricostim poate conține ingrediente care ajută la întărirea foliculilor de păr. Acest lucru poate îmbunătăți structura și starea generală a părului, făcându-l mai puternic și mai puțin predispus la deteriorare.
 • Hidratarea scalpului: Pe lângă faptul că vă ajută părul, Tricostim poate conține ingrediente care hidratează și calmează scalpul. Acest lucru poate fi util dacă aveți un scalp uscat sau aveți probleme cu mâncărimi și iritații ale scalpului.

Căderea părului poate avea o varietate de cauze, printre care:

 • Factori genetici: Este posibil să aveți o predispoziție la căderea părului dacă aveți un istoric familial al acestei probleme. Acest lucru este cunoscut sub numele de alopecie androgenetică sau căderea părului de tip masculin/feminin.
 • Dezechilibru hormonal: Modificările nivelului de hormoni din organism pot contribui la căderea părului. De exemplu, sarcina, menopauza, problemele tiroidiene sau boala ovarelor polichistice pot afecta nivelul hormonilor și pot duce la căderea părului.
 • Consumul excesiv de alcool și fumatul: Obiceiurile proaste, cum ar fi consumul excesiv de alcool și fumatul, pot afecta circulația sângelui în vasele de sânge, inclusiv în cele care alimentează foliculii de păr. Acest lucru poate duce la slăbirea părului și la căderea acestuia.
 • Stresul: Stresul fizic sau emoțional sever poate avea un efect asupra ciclului de creștere a părului, cauzând căderea temporară a părului. Acest lucru este cunoscut sub numele de efluviu telogen.
 • Deficiențe de vitamine și minerale: Consumul insuficient de anumite vitamine și minerale, cum ar fi fierul, zincul, vitamina D și vitaminele B, poate duce la căderea părului. Acestea joacă un rol important în sănătatea părului și în funcționarea foliculilor de păr.

Sursa: Academia Americană de Dermatologie

Dacă căderea părului este lăsată netratată, pot apărea următoarele probleme:

 • Alopecia: Căderea incurabilă a părului, cunoscută sub numele de alopecie, poate fi rezultatul unei căderi de păr prelungite și netratate. Aceasta poate duce la pierderea totală sau parțială a părului în anumite zone ale capului, inclusiv alopecia androgenetică (căderea părului la bărbați/femei) sau alopecia peticită.
 • Stima de sine scăzută și lipsa de încredere: Căderea părului poate avea un impact semnificativ asupra bunăstării psihologice a unei persoane. Sentimentele de stimă de sine scăzută, îndoiala de sine și nemulțumirea față de aspect pot apărea din cauza schimbărilor de aspect și a căderii părului.
 • Probleme emoționale, cum ar fi depresia și anxietatea: Căderea părului poate cauza probleme emoționale, cum ar fi depresia, anxietatea, izolarea socială și nemulțumirea față de viață. Impactul căderii părului asupra sănătății mintale poate fi semnificativ și necesită sprijin și tratament.
 • Probleme legate de sănătatea scalpului: Căderea părului poate fi însoțită de probleme de sănătate a scalpului, cum ar fi uscăciunea, mâncărimea, iritația sau inflamația. Circulația insuficientă a sângelui la nivelul scalpului și o scădere a uleiurilor naturale pot duce la o sănătate precară a scalpului și pot exacerba problemele.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Iată o listă cu modul în care Tricostim acționează asupra părului și scalpului:

 • Împiedică căderea părului: Tricostim conține ingrediente care ajută la reducerea căderii părului. Acesta poate întări rădăcinile părului și le menține la locul lor, reducând căderea părului.
 • Stimulează creșterea de păr nou: Tricostim poate conține ingrediente care ajută la stimularea creșterii de noi fire de păr. Acest lucru ajută la creșterea densității părului și promovează creșterea de noi fire de păr acolo unde acestea au căzut anterior.
 • Întărește foliculii de păr: Tricostim conține ingrediente care ajută la întărirea foliculilor de păr. Acest lucru poate îmbunătăți structura și starea generală a părului, făcându-l mai puternic și mai puțin predispus la deteriorare.
 • Hidratează scalpul: Pe lângă faptul că vă ajută părul, Tricostim conține ingrediente care hidratează și calmează scalpul. Acest lucru poate fi benefic pentru cei care au probleme cu scalpul uscat sau se confruntă cu mâncărimi și iritații.

Tricostim
149 lei 298 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Beneficiile Tricostim

Iată o listă de beneficii Tricostim:

 • Conține ingrediente naturale: Tricostim utilizează ingrediente naturale, ceea ce poate fi atractiv pentru cei care preferă produsele naturale. Acest lucru poate reduce riscul de expunere la substanțe chimice agresive pe scalp și păr.
 • Potrivit pentru toate tipurile de păr: Tricostim este conceput pentru a fi potrivit pentru toate tipurile de păr. Acest lucru înseamnă că poate fi utilizat atât pentru părul uscat, cât și pentru cel gras, precum și pentru diferite texturi și culori de păr.
 • Sigur și eficient: Tricostim a fost testat pentru siguranță și eficacitate. Acest lucru înseamnă că, atunci când este utilizat corect, nu are efecte negative asupra scalpului sau părului și poate obține rezultatele dorite.
 • Poate fi folosit atât de bărbați, cât și de femei: Tricostim este destinat atât bărbaților, cât și femeilor. Acest lucru înseamnă că poate fi utilizat de ambele sexe fără restricții.
 • Îmbunătățește starea scalpului și a părului: Unul dintre beneficiile Tricostimului este capacitatea sa de a îmbunătăți starea scalpului și a părului. Acesta poate ajuta la hidratarea pielii uscate, la calmarea iritațiilor și la îmbunătățirea aspectului general al părului.

back to menu ↑

Compozitie

 •  Extract de Aloe Vera: hidratează scalpul și întărește foliculii de păr, încetinește căderea părului
 • Vitamina E: îmbunătățește circulația sângelui în scalp, stimulează creșterea părului
 • Provitamina B5: accelerează creșterea părului, îmbunătățește elasticitatea părului, face părul mai strălucitor și mai sănătos
 • Mentol: îmbunătățește fluxul sanguin în scalp, stimulează creșterea părului, reduce mâncărimile și iritațiile pielii
 • Ulei de rozmarin: întărește foliculii de păr, previne căderea părului și are proprietăți antibacteriene

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

 1. Pulverizați pe scalpul uscat sau umed.
 2. Masați în mod regulat cu vârful degetelor.
 3. Nu spălați spray-ul timp de câteva ore.

Reacţii adverse posibile

 • Reacții alergice
 • Rareori pot apărea înroșirea scalpului, mâncărimi sau iritații.

Contraindicatii / Atentionari

 • Intoleranță individuală la componente
 • Răni deschise pe scalp

Rezultatele tratamentului pentru organism

Iată rezultatele pe care le puteți aștepta de la utilizarea Tricostim:

 • Preveniți căderea părului: Tricostim poate ajuta la reducerea căderii părului prin întărirea rădăcinilor părului și menținerea lor la locul lor. Acest lucru ajută la menținerea densității părului și la prevenirea căderii părului.
 • Stimularea creșterii părului nou: Utilizarea Tricostim poate ajuta la stimularea creșterii părului nou. Acest lucru înseamnă că vă puteți aștepta la apariția de noi fire de păr și la o îmbunătățire a densității părului acolo unde părul a căzut anterior.
 • Întărirea foliculilor de păr: Tricostim poate ajuta la întărirea foliculilor de păr, ceea ce afectează rezistența generală a părului. Acest lucru poate face ca părul să fie mai puțin predispus la deteriorare și rupere, îmbunătățind starea sa generală.
 • Hidratarea scalpului: Unul dintre rezultatele utilizării Tricostim este hidratarea scalpului. Acest lucru ajută la reducerea uscăciunii, mâncărimii și iritației, oferind un mediu confortabil pentru creșterea sănătoasă a părului.
 • Îmbunătățirea stării scalpului și a părului: Tricostim poate contribui la îmbunătățirea generală a stării scalpului și a părului. Acesta poate asigura o stare echilibrată a pielii, poate îmbunătăți textura părului și îi poate conferi un aspect mai sănătos.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Tricostim: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Tricostim a fost disponibil în următoarele farmacii din România: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Cu toate acestea, produsul este în prezent în afara stocului. Prețul produsului poate fi mai mare în farmacii, iar timpul de așteptare pentru următorul transport de la producător va dura aproximativ 2-3 luni.

Tricostim preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Produsul are în prezent un preț de 298 lei. Cu toate acestea, producătorul oferă o reducere temporară de -50%. Pentru a beneficia de această promoție, trebuie să accesați site-ul oficial prin intermediul linkului și să plasați comanda. Nu este necesar niciun cod promoțional. Vă rugăm să rețineți că numărul de produse cu reducere este limitat.

Tricostim
149 lei 298 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se face prin curierat în toată țara. Plata: fie prin numerar, fie cu cardul de credit, la recepție.

Pot cumpara Tricostim de pe site-ul Amazon sau Emag?

Vă rugăm să rețineți că a existat o creștere a vânzărilor contrafăcute și frauduloase pe Amazon și Emag Ro, astfel încât producătorul oficial a interzis vânzările pe aceste site-uri.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Tricostim

Am analizat multe recenzii ale clienților despre Tricostim pe diverse forumuri, în recenzii, pe Amazon, în comentarii pe site-urile farmaciilor, precum și în grupurile de Facebook și Instagram. Majoritatea recenziilor au fost pozitive, ceea ce indică faptul că produsul este de înaltă calitate. Cu toate acestea, am găsit un mic procent de recenzii legate de reacții alergice, așa că vă recomandăm să studiați cu atenție compoziția produsului înainte de a-l cumpăra.

Tricostim pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

M-am confruntat cu problema căderii părului de mult timp și niciun remediu nu m-a ajutat să o opresc. Dar am decis să încerc Tricostim și am fost plăcut surprinsă de rezultate. Părul meu este mai puternic și mai gros, iar căderea părului s-a oprit. Recomand acest spray tuturor celor care se confruntă cu probleme de cădere a părului.

înotător 47 de ani, alexander

În calitate de model, ar trebui să arăt mereu proaspătă și atractivă. Dar când m-am confruntat cu problema căderii părului, am început să-mi pierd încrederea în mine. Tricostim m-a ajutat să rezolv această problemă. Am folosit spray-ul în mod regulat și părul meu a devenit mai gros și mai sănătos. Sunt foarte mulțumită de rezultat și recomand Tricostim tuturor celor care își doresc un păr sănătos și frumos.

Model 26 ani, Angela

Întotdeauna am suferit de probleme cu părul. Am încercat multe produse, dar nimic nu a funcționat pentru mine. Dar când am început să folosesc Tricostim, totul s-a schimbat. Părul meu a devenit mai gros și mai puternic și nu mai sufăr de căderea părului. Recomand acest spray tuturor celor care își doresc un păr sănătos și frumos.

un profesor de 32 de ani, Daniel

Tricostim este o înșelătorie? Există păreri negative?

În ciuda avertismentelor privind vânzările contrafăcute pe unele site-uri web, Tricostim în sine nu este o înșelătorie. Dimpotrivă, majoritatea recenziilor clienților sunt pozitive, ceea ce indică faptul că produsul este de înaltă calitate. Unele recenzii negative sunt legate de reacții alergice la ingredientele produsului. Dacă nu sunteți alergic la ingrediente, nu există reacții negative la produs.

back to menu ↑

Părerile medicilor

Lucrez ca medic de mulți ani și știu cât de important este să ai un păr sănătos. Tricostim este unul dintre cele mai bune produse pe care le-am văzut vreodată. Acesta conține ingrediente naturale care ajută la stoparea căderii părului și la accelerarea creșterii părului nou. Recomand acest spray tuturor pacienților mei care suferă de probleme cu părul.

Tricholog, Dr. Hans
Tricostim
149 lei 298 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Cât de des ar trebui să folosesc Tricostim?

Sprayul trebuie folosit în mod regulat, masându-l cu vârful degetelor pe scalpul uscat sau umed.

Cât de repede pot vedea rezultate din utilizarea Tricostim?

Rezultatele pot începe să apară după câteva săptămâni de utilizare regulată a Tricostim.

Poate fi folosit Tricostim pe toate tipurile de păr?

Da, Tricostim este potrivit pentru toate tipurile de păr.

Tricostim conține ingrediente chimice?

Nu, Tricostim conține numai ingrediente naturale, cum ar fi extractul de aloe vera și vitamine.

Poate fi utilizat Tricostim pentru a trata probleme grave ale părului?

Tricostim ajută la stoparea căderii părului și la accelerarea creșterii părului nou.

Există efecte secundare în urma utilizării Tricostim?

Rareori pot apărea înroșirea scalpului, mâncărimi sau iritații.