Best value

Ți-e teamă să îmbătrânești? VitaHair Max te face să-ți recuperezi tinerețea cu un păr gros pe care chiar și leii îl vor invidia!

159lei 318lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Ți-e teamă să îmbătrânești? VitaHair Max te face să-ți recuperezi tinerețea cu un păr gros pe care chiar și leii îl vor invidia!
Ți-e teamă să îmbătrânești? VitaHair Max te face să-ți recuperezi tinerețea cu un păr gros pe care chiar și leii îl vor invidia!
159lei 318lei

Petreceți o seară uitându-vă la fotografiile tinereții voastre, reluați anii strălucitori ai unei epoci trecute și, în adâncul sufletului, simțiți că aveți încă aceeași energie și totul în același corp și vitalitate ca atunci când aveați 20 de ani … cu excepția un anume.

Care? Păr! Ele sunt mai mult decât înjumătățite, iar acest lucru face ca apariția ta să pară ca și cum ai fi cu mulți ani mai în vârstă decât ești de fapt.

Vitahair max
159lei 318lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Fara frica. Dacă lipsesc câteva fire de păr pentru a finaliza o imagine foarte atractivă, atunci problema nu este acolo! De fapt, vă puteți echipa cu VitaHair Max, cel mai eficient sistem, dacă sunteți familiarizat cu una dintre următoarele condiții:

 • Ai observat că de câțiva ani părul tău a început să se subțire și nu-l simți la fel de puternic ca pe vremuri și acest lucru este puțin descurajant
 • Aveți în continuare părul gros și încă nu există indicii de retragere a părului sau de subțiere, dar credeți că prevenirea este mai bună decât vindecarea, deci preferați să vă bazați pe un sistem care acționează înainte de a fugi pentru acoperire și înainte ca aspectul dvs. să se schimbe
 • Ești încă tânăr, dar templele tale sunt deja lipsite de creșterea părului și toată lumea crede că prietena ta este de fapt fiica ta sau mama ta este de fapt soția ta.

Înainte ca abăterea să vă pună mâna pe seninătate, urmați exemplul a mii de bărbați care au făcut deja alegerea de a trece la Vita Hair Max.

Nu vă gândiți prea mult la asta, pentru că cu cât trece mai mult timp, cu atât părul vă cedează mai mult gravitației și pe rând vă salută pentru totdeauna.

Este momentul potrivit pentru a comanda VitaHair Max: un sistem 100% eficient de regenerare a părului care a satisfăcut deja mulți bărbați ca tine care suferă de chelie sau chelie prematură. Nu te gândi la asta și ia măsuri! Mâine s-ar putea să fie deja prea târziu.

În ce constă VitaHair Max

VitaHair Max constă într-un tratament de îngrijire a părului care îl ajută să consolideze, să repare daunele cauzate de agenții atmosferici și stresul asupra părului și să reducă căderea părului.

VitaHair MAx se vinde sub formă de spray, pentru a facilita utilizarea acestuia și pentru a vă permite să-l utilizați oricând doriți și oriunde mergeți.

back to menu ↑

Cât costă și cum se comandă VitaHair Max

Este foarte rapid și ușor să îl ai. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la site-ul oficial, astfel încât să nu întâmpinați imitații, care pot fi periculoase pentru sănătatea dumneavoastră. Doar cumpărând originalul VitaHair Max În România puteți elimina definitiv problema căderii părului. Pentru a fi siguri că cumpărați VitaHair Max real, trebuie să îl obțineți de pe site-ul oficial, comandând cantitatea dorită și să nu riscați să rămâneți. VitaHair Max nu poate fi comandat în farmacii, pe Aliexpress, pe Amazon, ci doar pe site-ul oficial cu o reducere de 50%, dar numai prin intermediul producătorului.

Pe site-ul oficial puteți cumpăra în liniște cu certitudinea că falsul Vita Hair Max nu va ajunge acasă. Consultanții noștri vă pot oferi toate informațiile de care aveți nevoie și vă pot ajuta să primiți VitaHair Max la adresa pe care o preferați (acasă , în birou, în vacanță), economisind până la 50% din prețul de listă A avea păr gros și rezistent la cădere este o realitate! Ce aștepți pentru a-l comanda și a-ți schimba imaginea?

Vitahair max
159lei 318lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Compoziția VitaHair Max

Măreția VitaHair Max constă în faptul că este un produs complet bazat pe ingrediente naturale care acționează asupra părului tău, dar și asupra pielii în sine, asigurând moliciune și elasticitate și fără a provoca daune precum roșeața. Acest lucru se datorează faptului că este făcut cu ingrediente naturale. Iată din ce este compus VitaMair Max:

 • Procapil – care ajută la revigorarea părului prin creșterea metabolismului și a structurii foliculare. Întărește și întinerește foliculul de păr pentru a preveni căderea părului la bărbați. Conține o combinație de biotinil-GHK, apigenină și acid oleanoic
 • Keratina – care conține proteine ​​naturale care contribuie la structura naturală a părului și a stratului superior al pielii umane. Are calități speciale pentru a proteja celulele epiteliale de distrugere și stres și pentru a revitaliza foliculii de păr
 • Magneziu – care previne acumularea de calciu pe scalp și înfundarea foliculilor, reduce inflamația scalpului cauzată de calciu Stimulează circulația sângelui. Îmbunătățește sinteza proteinelor și creșterea normală a părului.
 • Cofeina – care pătrunde în rădăcini și stimulează creșterea părului. Blochează efectul hormonului masculin dihidrotestosteron (DHT) – care deranjează foliculii și provoacă chelie la bărbați. Face părul moale și strălucitor.
back to menu ↑

Instructiuni de folosire. Cum se folosește VitaHair Max și când sosesc primele rezultate

VitaHair Max este extrem de ușor de aplicat, datorită și pachetului său de spray. Se folosește după spălarea părului cu șampon și uscarea prosopului. Tot ce trebuie să faceți în continuare este doar să pulverizați conținutul sticlei uniform pe tot părul și apoi să masați puțin cu degetele. Nu este nevoie să clătiți, deoarece nu lasă pete sau spumă, așa că atunci când este absorbit nici nu veți observa că îl aveți, dar va funcționa pe structura părului pentru a-l întări.

Utilizarea regulată a acestui produs vă va face să observați îmbunătățiri după aproximativ o lună de tratament.

Vitahair max
159lei 318lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Care sunt rezultatele studiilor asupra VitaHair Max

VitaHair Max a fost testat pe un eșantion de 115 bărbați, cu un alt tip de cădere a părului.

După o lună de tratament, 96% dintre bărbații testați au observat nu numai un scalp mai sănătos, ci și faptul că părul lor a început să se îngroașe și să cadă mult mai puțin.

VitaHair Max este un preparat certificat și garantat.

back to menu ↑

Ce schimbări pot fi observate cu VitaHair Max

Cu VitaHair Max, modificările sunt evidente deja după primele 5 zile de la începerea tratamentului. Când îl încercați, veți observa că:

INAINTE DE

 • Să te speli pe păr a fost masacru pentru că te-ai găsit cu fire întregi de păr în mâini
 • Ați preferat să ieșiți cu pălării pentru a ascunde zonele care începeau să piardă părul și ați fost forțați să le țineți întotdeauna foarte scurte
 • Te-ai văzut foarte bătrân în oglindă, deși spiritul era încă plin de energie

DUPĂ

 • Îți speli părul oricât vrei, dar nu mai ai probleme cu căderea
 • Pălăriile? Le folosești doar la carnaval și acum poți să-ți păstrezi părul lung și să arăți un păr foarte sexy
 • Imaginea reflectată în oglindă este exact cea care corespunde vârstei tale și într-adevăr ai câștigat câțiva ani, datorită unui păr gros și sănătos

back to menu ↑

Opiniile medicilor pe VitaHair Max

Dr. Gino Lapira, Tricolog

VitaHair Max are o formulare care îi ajută în special pe bărbații cu o tendință mai mare de a pierde părul. Un produs inovator pe care îl recomand întotdeauna pacienților mei și de la care primesc feedback mai mult decât pozitiv.

Vitahair max
159lei 318lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Recenziile și comentariile celor care au încercat VitaHair Max

ConVitaHair Max am putut să-mi iau rămas bun de la durerea pe care o simțeam de fiecare dată când trebuia să mă periez. A fost cu adevărat o tortură pentru mine, pentru că m-am trezit cu zeci de păr lipiți de pieptene sau perie, atât de mult încât am încetat să le mai folosesc. Acum? O altă viață! Recomand.

Ennio
 

VitaHair Max a fost o surpriză plăcută a soției mele care mi-a văzut abăterea din cauza căderii premature a părului. De când îl folosesc, încă mă simt în vârstă de treizeci de ani, deși sunt de două ori mai mare !!!

Gustavo

Nu am avut niciodată foarte mulți păr, dar a trebuit să mă spăl a fost un moment pe care l-am urât mereu pentru că pierdeam foarte mult. De când folosesc VitaHair Max, totuși, este cu totul altă poveste. Nu aș mai putea fi fără ea! Ce frumos!

Alfonso

9.4 Total Score
REZULTATE

VitaHair Maxti original vă permite să obțineți păr gros și lung!

Prezență în farmacii
9
Preț
8.5
Disponibilitatea certificatelor și licențelor
9.5
Eficacitate
10
Compoziția produsului
9.5
Opinia medicului
10
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply