Best value

Stai departe de Profolan sau capul tău va fi atât de plin de păr încât este de nerecunoscut!

219 Lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Stai departe de Profolan sau capul tău va fi atât de plin de păr încât este de nerecunoscut!
Stai departe de Profolan sau capul tău va fi atât de plin de păr încât este de nerecunoscut!
219 Lei

Părul este o parte importantă a figurii masculine și ați suferit întotdeauna de el, datorită creșterii lente și având deja fruntea în retragere. De ceva timp, ca și când acest lucru nu ar fi suficient, ați început să observați că se formează un pătrat în centrul capului, unde părul nu mai crește.

Ești disperat și știi foarte bine cât de fermecător ai arăta cu părul mai gros. De asemenea, ați încercat tehnica de bărbierit complet, dar nu puteți nega faptul că arătați mult mai în vârstă decât vârsta reală!

Profolan
219 Lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Există o soluție astăzi și se numește Profolan. Profolan este tratamentul ideal atunci când întâlniți una sau mai multe dintre următoarele situații:

  • Aveți primele semne de chelie sau o chelie de multă vreme
  • Aveți fruntea complet retrăgătoare și aspectul unei persoane cu 30 de ani mai în vârstă
  • Ai o creștere foarte lentă a părului și aproape nimic, ceea ce te demoralizează
  • Ești jenat să îi spui unei femei vârsta ta, pentru că știi că mai arăți mulți ani, din cauza părului tău subțire
  • Ați încercat tratamente, terapii, diete, lasere, flacoane, dar nimic nu a funcționat pentru a rezolva problema

Cu Profolan găsiți soluția la problemele dvs. de chelie și nu mai trebuie să luați în considerare modalități invazive, cum ar fi transplantul de păr, care, printre altele, este foarte scump și efectul final este aproape întotdeauna foarte departe de a arăta natural. Rezultatul? Pari ridicol la fel de în vârstă.

În ce constă Profolan

Profolan este un preparat unic care accelerează regenerarea părului și îl îngroașă la rădăcină, făcându-te să arăți vârsta pe care o ai cu adevărat. Profolan este un produs eficient, care acționează asupra bulbului și hrănește pielea, favorizând creșterea părului sănătos și plin de corp, care nu tinde să slăbească sau să despice capetele.

back to menu ↑

Cât costă și cum se comandă Profolan

Profolan este metoda de a vă putea îngroșa părul, întărind și îngroșând părul într-un timp foarte rapid. Mai mult, cumpărând Profolan original în România, știți că puteți utiliza un produs sigur și nu riscați capsule contrafăcute. Pentru a-l obține, pur și simplu accesați online direct pe site-ul oficial. De fapt, Profolan nu este comandat în farmacii, pe Aliexpress, pe Amazon, ci doar pe site-ul oficial cu o reducere de 50%, ci doar prin intermediul producătorului.

Profolan este un produs sigur numai dacă cumpărați originalul. Acest produs se mândrește cu multe încercări de imitare, așa că este foarte ușor să dai peste un fals Profolan dacă mergi la furnizori improvizați și neautorizați. Prin achiziționarea originalului, aveți dreptul la o reducere incredibilă cu care aveți posibilitatea de a economisi 50% comparativ cu prețul de listă.

Profolan vă este livrat la adresa pe care o preferați și pe care o veți indica consultanților noștri, care vă vor contacta pentru a finaliza comanda. Le puteți pune orice întrebări credeți, pentru a rezolva orice dubii. De asemenea, vă stau la dispoziție pentru a vă oferi toată asistența de care aveți nevoie.

Profolan
219 Lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Compoziția lui Profolan

Profolan este un produs unic de acest gen, a cărui compoziție se caracterizează numai prin ingrediente naturale și sigure. Profolan este o formulare bazată pe:

  • Extract de urzică care încetinește procesul care cauzează căderea părului
  • Extract de coadă de cal, o plantă medicinală europeană care are proprietăți nutritive și ajută la întărirea părului din interior, oferind vitamine și micronutrienți până la bulbul părului, îmbunătățind sănătatea generală a părului
  • L-cisteina, un aminoacid bogat în nutrienți, care participă la procesul nutrițional al regenerării părului și celulelor. Deficitul de L-cisteină este adesea cauza căderii părului
  • Vitamine și minerale, inclusiv zinc și cupru, care previn căderea părului. Zincul și cuprul încetinesc, de asemenea, contracția foliculilor de păr și accelerează regenerarea acestora, favorizând creșterea părului sănătos și proaspăt.
back to menu ↑

Instructiuni de folosire. Cum se utilizează Profolan și când ajung primele rezultate

Profolan este un tratament pe bază de capsule. Aportul lor are loc înainte de mesele principale, adică prânzul și cina, iar efectele sale încep să se activeze imediat, datorită unei acțiuni nutritive imediate asupra bulbului de păr.

După prima lună de tratament, părul crește cu 1-1,3 centimetri și textura este îmbunătățită semnificativ. Se recomandă un curs complet de tratament cu Profolan timp de cel puțin trei luni.

Utilizarea continuă a produsului favorizează întărirea părului, chiar de la bec și îngroșarea părului, rapid și sigur, fără apariția efectelor secundare. Într-adevăr, Profolan nu are contraindicații.

Profolan
219 Lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Care sunt rezultatele studiilor clinice efectuate pe Profolan

Profolan a fost studiat de cercetători și recunoscut ca un produs extrem de eficient și sigur, pe baza unui test efectuat pe 230 de persoane care au avut probleme cu chelie sau creșterea slabă și încetinită a părului. În 98% din cazuri, pacienții supuși testului au prezentat o stare clinică semnificativ îmbunătățită, datorită îngroșării părului și vitezei mai mari de creștere a părului.

Experții au certificat Profolan ca un produs inovator cu rezultate excelente. De asemenea, conține antioxidanți, vitamine, carotenoizi, provitamina A și vitamina B.

back to menu ↑

Ce schimbări pot fi observate cu Profolan

Profolan este cu adevărat eficient și diferențele dintre înainte și după tratament sunt vizibile:

INAINTE DE

Părul tău se subția și păreai mult mai în vârstă

Creșterea a fost aproape inexistentă, iar părul a devenit din ce în ce mai puțin

Nu te-a plăcut pe tine însuți, uitându-te în oglindă și te-ai găsit arătând mai matur decât vârsta ta reală

DUPĂ

Părul se îngroașă, mai ales în zona tâmplelor și ceafă

Creșterea se reia și o observi pentru că trebuie să le scurți mai frecvent decât înainte

· Te uiți în oglindă și îți dai seama că îți dovedește vârsta exactă

back to menu ↑

Părerile medicilor despre Profolan

Dr. Enzo De Mito, Tricolog

Profolan este un produs foarte eficient pe care îl recomand întotdeauna pacienților mei, deoarece intervine asupra căderii părului fără a interfera cu alte funcții ale corpului și aduce beneficii, deoarece echilibrează regenerarea normală și întărește părul.

Profolan
219 Lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Recenzii și comentarii de la cei care au încercat Profolan

Profolan m-a ajutat să mă simt ca un bărbat fermecător, lucru care nu s-a mai întâmplat înainte pentru că semăna cu tatăl prietenilor mei. Este un produs fantastic și nu am terminat niciodată .. Recomandat tuturor.

Francis

Am pierdut părul în fire, din cauza traumei familiale. Eram disperat și nu știam ce să fac. Apoi, un prieten de-al meu mi-a recomandat Profolan și în două luni părul meu a început să crească la loc și nu a mai căzut. Îl recomand pentru că este foarte eficient.

Joseph

De ani de zile mă văd cu o imagine pe care o detestam. Vina a fost chelia care m-a condiționat foarte mult în relațiile cu femeile, dar cu Profolan totul s-a schimbat. Astăzi port părul lung și mă simt foarte fermecător. Și femeile trebuie să spun că mă privesc cu un interes cu totul nou.

August

După ani de luptă împotriva cheliei, mi-am rezolvat problema cu Profolan. Ușor de utilizat, ușor de cumpărat, ușor de primit și cu adevărat eficient în rezolvarea problemei subțierii părului. Am întotdeauna o rezervă de el acasă, pentru că m-aș simți pierdut fără el.

Gigi
9 Total Score
REZULTATE

Profolanul original este produsul care vă ajută să eliminați stresul căderii părului sau creșterii încetinite. Cu Profolan destui bani cheltuiți pentru tratamente inutile. Cu Profolan poți găsi imaginea pe care ți-ai dorit-o întotdeauna de la tine și fără a face niciun efort. Un cap stufos este un cap mai atractiv. Comandă Profolan și bucură-te de viața ta, cu capul plin. Conectează-te online și gândește-te la restul Profolan: viața ta se va schimba radical, o vei observa și mai ales cei din jur datorită noii tale energii!

Prezență în farmacii
8
Preț
8.5
Disponibilitatea certificatelor și licențelor
8
Eficacitate
9.5
Compoziția produsului
10
Opinia medicului
10
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply