Lumos cremă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

179 RON 358 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
Lumos cremă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Lumos cremă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
179 RON 358 RON

Lumos este un cremă special creat pentru a combate eficient și în mod natural pistruii, petele pigmentare și alte imperfecțiuni ale pielii. Acest cremă conține ingrediente naturale care ajută la uniformizarea tonului pielii și la reducerea aspectului inestetic al petelor. Utilizarea regulată a cremă Lumos poate îmbunătăți vizibil aspectul pielii și poate conferi un ten mai luminos și mai uniform.

Forma de prezentare 💊 cremă
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 179 RON

Ce este Lumos şi pentru ce se utilizează

Lumos este un cremă special conceput pentru a trata și reduce pistruii, petele pigmentare și hiperpigmentarea pielii. Acest cremă conține ingrediente active care acționează în profunzime pentru a estompa și uniformiza tonul pielii, ajutând la diminuarea aspectului inestetic al petelor. Lumos promovează o piele mai luminată, mai clară și mai uniformă, oferindu-ți un aspect mai tânăr și mai sănătos.

Indicatii terapeutice

cremă Lumos poate fi utilizat în următoarele cazuri:

 • Pistrui: cremă Lumos poate fi aplicat pe zonele cu pistrui pentru a le reduce și a obține un aspect mai uniform al pielii.
 • Pete pigmentare: Dacă ai pete pigmentare cauzate de expunerea la soare, îmbătrânire sau alte factori, Lumos poate fi folosit pentru a le diminua și a obține o piele mai uniformă.
 • Hiperpigmentare: În cazul hiperpigmentării, Lumos poate fi utilizat pentru a ajuta la estomparea și reducerea aspectului neuniform al pielii.
 • Melasma: Lumos poate fi folosit pentru a trata melasma, o afecțiune caracterizată de pete maronii pe față, adesea asociată cu schimbările hormonale.

Lumos
179 RON 358 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Există mai multe cauze posibile pentru apariția petelor pigmentare pe piele. Iată câteva dintre acestea, cu mențiunea unui autoritate în domeniu – Asociația Americană de Dermatologie:

 • Expunerea la soare: Expunerea prelungită și repetată la razele ultraviolete (UV) ale soarelui este una dintre principalele cauze ale petelor pigmentare. Aceasta poate stimula producția excesivă de melanină, care este pigmentul responsabil pentru culoarea pielii.
 • Îmbătrânirea: Pe măsură ce îmbătrânim, producția de melanină poate deveni neregulată, ceea ce duce la apariția petelor pigmentare. De asemenea, deteriorarea celulelor pielii în timp poate contribui la formarea acestor pete.
 • Schimbările hormonale: Anumite schimbări hormonale pot duce la apariția petelor pigmentare. De exemplu, femeile pot dezvolta melasma în timpul sarcinii sau utilizând anumite metode contraceptive.
 • Factori genetici: Unele persoane pot fi predispuse genetic la dezvoltarea petelor pigmentare. Anumite tulburări genetice pot afecta producția de melanină și pot conduce la apariția petelor pigmentare.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

cremă Lumos pentru petele pigmentare acționează în mai multe moduri pentru a reduce aspectul și intensitatea acestor pete. Iată cum acționează cremă Lumos, conform informațiilor disponibile:

 • Blochează producția excesivă de melanină: cremă Lumos conține ingrediente care pot inhiba producția excesivă de melanină, pigmentul responsabil de culoarea pielii. Prin reducerea producției de melanină, acesta poate ajuta la estomparea și diminuarea petelor pigmentare.
 • Exfoliază celulele moarte ale pielii: cremă Lumos conține agenți exfolianți blânzi, cum ar fi acidul salicilic sau enzimele de fructe, care ajută la eliminarea celulelor moarte ale pielii și la stimularea regenerării celulare sănătoase. Aceasta poate contribui la uniformizarea tonului pielii și la reducerea petelor pigmentare.
 • Iluminează și uniformizează tenul: Unele ingrediente active din cremă Lumos au proprietăți iluminatoare și uniformizatoare a tenului. Acestea pot contribui la reducerea diferențelor de culoare între zonele afectate de pete pigmentare și restul tenului, conferind un aspect mai uniform și radiant.
 • Protejează împotriva radiațiilor UV: Experiența prelungită la soare poate agrava petele pigmentare. cremă Lumos poate conține filtre solare sau alte ingrediente cu proprietăți de protecție împotriva radiațiilor UV, ajutând astfel la prevenirea apariției și întărirea petelor pigmentare.

Beneficiile Lumos

cremă Lumos pentru petele pigmentare oferă o serie de beneficii pentru a ajuta la tratarea și reducerea aspectului petelor. Iată câteva dintre principalele sale avantaje, conform informațiilor disponibile:

 • Reducerea petelor pigmentare: cremă Lumos conține ingrediente active care pot ajuta la estomparea și diminuarea petelor pigmentare de pe piele. Prin acțiunea sa asupra producției de melanină și exfolierea celulară, acesta poate contribui la reducerea intensității și dimensiunii petelor.
 • Uniformizarea tenului: Prin aplicarea regulată a cremă Lumos, se poate obține o uniformizare a tonului pielii. Ingredientele sale active ajută la diminuarea diferențelor de culoare între zonele afectate de pete pigmentare și restul tenului, oferind un aspect mai uniform și radiant.
 • Hidratarea și hrănirea pielii: cremă Lumos conține ingrediente emoliente și hidratante, cum ar fi uleiurile naturale și extractele vegetale, care pot hrăni și hidrata pielea. Aceasta poate contribui la menținerea unei pielii sănătoase și catifelate.
 • Protecția împotriva radiațiilor UV: cremă Lumos poate conține filtre solare sau alte ingrediente cu proprietăți de protecție împotriva radiațiilor UV. Aceasta poate ajuta la prevenirea deteriorărilor cauzate de expunerea la soare și la protejarea pielii de efectele nocive ale radiațiilor UV.
 • Textură lejeră și absorbție rapidă: cremă Lumos are o textură ușoară și se absoarbe rapid în piele, fără a lăsa un aspect gras sau lipicios. Acest lucru permite o aplicare confortabilă și facilitează integrarea cremă în rutina zilnică de îngrijire a pielii.

back to menu ↑

Compozitie

Iată lista de ingrediente ale cremă Lumos împotriva petelor pigmentare, împreună cu efectul fiecărui ingredient:

 • LUMISPHERE: LUMISPHERE este un ingredient activ inovator care acționează asupra melaninei, pigmentul responsabil de culoarea pielii. Acest ingredient ajută la reglarea producției de melanină și la uniformizarea tonului pielii, contribuind la estomparea petelor pigmentare.
 • Uleiul de iasomie: Uleiul de iasomie are proprietăți hidratante și calmante pentru piele. Acesta poate ajuta la menținerea nivelului optim de hidratare al pielii, reducând aspectul uscat și descuamat al petelor pigmentare.
 • Uleiul de jojoba: Uleiul de jojoba este cunoscut pentru proprietățile sale de hidratare și emoliere. Acest ingredient ajută la menținerea elasticității pielii și poate contribui la reducerea aspectului petelor pigmentare și la îmbunătățirea texturii pielii.
 • Colagen pur: Colagenul pur este un ingredient important pentru sănătatea și frumusețea pielii. Acesta poate ajuta la hidratarea și hrănirea pielii, reducând aspectul petelor pigmentare și îmbunătățind fermitatea și elasticitatea pielii.

Lumos
179 RON 358 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a utiliza corect cremă Lumos împotriva petelor pigmentare, urmați aceste instrucțiuni:

 • Curățați și pregătiți pielea: Spălați fața cu un gel de curățare blând și uscați-o cu grijă. Asigurați-vă că pielea este curată și lipsită de alte produse cosmetice.
 • Aplicați o cantitate adecvată de cremă: Luați o cantitate mică de cremă pe vârful degetelor sau folosiți spatula furnizată în ambalaj. Asigurați-vă că aveți suficient cremă pentru a acoperi zona afectată.
 • Aplicați cremă pe zonele cu pete pigmentare: Folosind vârful degetelor, aplicați cremă în mod uniform pe zonele cu pete pigmentare sau cu hiperpigmentare. Masați ușor până când cremă se absoarbe complet în piele.
 • Aplicați de două ori pe zi: Pentru rezultate optime, utilizați cremă de două ori pe zi, dimineața și seara. Asigurați-vă că respectați regulat acest program de aplicare pentru a obține beneficiile maxime.
 • Continuați utilizarea: Pentru a menține rezultatele obținute, continuați să utilizați cremă conform instrucțiunilor pe o perioadă recomandată. Este important să fiți consecvenți în utilizarea cremă pentru a observa îmbunătățiri semnificative în aspectul pielii.

Reacţii adverse posibile

Utilizarea cremă Lumos împotriva petelor pigmentare este în general sigură și nu prezintă efecte secundare majore. Cu toate acestea, în unele cazuri, pot apărea următoarele reacții adverse minore:

 • Roșeață și iritație temporară: La începutul utilizării cremă, este posibil să apară o ușoară roșeață și iritație la nivelul pielii. Aceste simptome sunt de obicei tranzitorii și se remit în câteva zile.
 • Uscăciune și descuamare: Unele persoane pot experimenta o ușoară uscăciune și descuamare a pielii în zona tratată. Aceste efecte sunt de obicei temporare și pot fi gestionate prin aplicarea regulată a unei loțiuni hidratante.
 • Sensibilitate la soare: În timpul utilizării cremă Lumos, este posibil ca pielea să devină mai sensibilă la expunerea la soare. Este recomandat să utilizați un produs de protecție solară adecvat și să evitați expunerea prelungită la soare pentru a preveni arsurile solare și hiperpigmentarea suplimentară.

Contraindicatii / Atentionari

Utilizarea cremă Lumos împotriva petelor pigmentare poate fi contraindicată în următoarele situații:

 • Alergie sau sensibilitate la unul sau mai mulți dintre ingredientele active sau inactivă din compoziția cremă Lumos. Este recomandat să verificați lista de ingrediente și să faceți un test de alergie pe o mică porțiune a pielii înainte de utilizare.
 • Piele grav iritată, rănită sau cu leziuni deschise. În astfel de cazuri, este recomandat să evitați aplicarea cremă Lumos până când pielea se vindecă complet.
 • În timpul sarcinii sau alăptării. Nu există suficiente date clinice privind siguranța utilizării cremă Lumos în timpul sarcinii sau alăptării, așadar se recomandă a evita utilizarea în aceste perioade.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele utilizării cremă Lumos împotriva petelor pigmentare pot varia în funcție de individ. Cu toate acestea, iată câteva rezultate potențiale raportate de utilizatori:

 • Reducerea și estomparea petelor pigmentare existente: Mulți utilizatori au observat o diminuare a intensității și a dimensiunii petelor pigmentare după utilizarea regulată a cremă Lumos. Aceasta poate duce la o piele mai uniformă și mai luminoasă.
 • Prevenirea apariției de noi pete pigmentare: cremă Lumos poate ajuta la protejarea pielii împotriva efectelor negative ale factorilor externi și a radiațiilor UV, care pot contribui la apariția de noi pete pigmentare.
 • Hidratare și îmbunătățirea aspectului pielii: Mulți utilizatori au observat că cremă Lumos conferă hidratare și catifelare pielii, contribuind la un aspect sănătos și luminos.
 • Uniformizarea nuanței pielii: Utilizatorii au raportat că, pe lângă reducerea petelor pigmentare, cremă Lumos poate contribui și la uniformizarea nuanței generale a pielii, conferind un aspect mai radiant și mai uniform.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Lumos: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

În prezent, produsul Lumos nu se găsește pe stoc în următoarele farmacii din România: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Se estimează că următoarea livrare de la producător va dura aproximativ 2-3 luni. Este important de menționat că prețurile în farmacii pot fi mai ridicate.

Lumos preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului este de 179 RON, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este valabilă pe o perioadă limitată și nu necesită introducerea unui cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link și plasați comanda. Cantitatea de produse cu reducere este limitată, așa că vă recomandăm să acționați rapid pentru a beneficia de această ofertă.

Lumos
179 RON 358 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se realizează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie în numerar la momentul livrării, fie prin cardul de credit.

Pot cumpara Lumos de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro au fost înregistrate tot mai multe cazuri de vânzare a produselor contrafăcute și de fraudă. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste platforme.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Lumos

Noi am verificat o mulțime de recenzii ale clienților despre Lumos pe forumuri, în recenzii și comentarii de pe Amazon, pe site-uri de farmacii, în grupuri de Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Un procent foarte mic din recenzii sunt legate de reacții alergice.

Lumos pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Am fost încântată de rezultatele obținute cu cremă Lumos împotriva petelor pigmentare. La vârsta mea, aveam o mulțime de pete pigmentare pe față, care-mi dădeau o senzație de neîncredere în sine. După câteva săptămâni de utilizare, am observat o estompare semnificativă a petelor și o îmbunătățire generală a aspectului pielii. Pielea mea arată mai luminoasă și petele sunt mai puțin vizibile. Sunt recunoscătoare pentru acest produs minunat!”

Elena, 65 ani

“Ca actor, aspectul meu fizic este esențial, iar petele pigmentare reprezentau o preocupare majoră pentru mine. Am încercat diverse produse, dar cremă Lumos a făcut cu adevărat diferența. Petelor mele pigmentare le-a luat în considerare! După utilizarea regulată, petele s-au diminuat considerabil și aspectul pielii mele s-a îmbunătățit considerabil. Este uimitor să văd cum tenul meu este mai uniform și mai luminoasă. Recomand cu încredere acest produs tuturor celor care se confruntă cu pete pigmentare.”

Andrei, 46 ani

“Ca model, aspectul meu este esențial pentru cariera mea. Am descoperit cremă Lumos și a fost un salvator pentru petele pigmentare nedorite. După doar câteva săptămâni de utilizare, am observat o estompare semnificativă a petelor și o îmbunătățire generală a texturii pielii mele. cremă se aplică ușor și nu lasă o senzație grasă pe piele. Acum mă simt mai încrezătoare și pot să-mi prezint tenul uniform și strălucitor. Lumos este cu adevărat un produs remarcabil!”

Ana, 28 ani

Lumos este o înșelătorie? Există păreri negative?

Lumos nu este o înșelătorie. Cele câteva recenzii negative pe care le puteți găsi despre produs sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu aveți alergie la niciunul dintre ingredientele produsului, nu se observă nicio reacție negativă la acesta.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“În calitate de dermatolog, recomand cu încredere cremă Lumos împotriva petelor pigmentare. Acest produs inovator a demonstrat rezultate remarcabile în tratarea petelor pigmentare. Formula sa avansată, bazată pe ingrediente naturale, acționează eficient pentru a reduce și estompa petele nedorite de pe piele. Pacienții mei au observat o îmbunătățire semnificativă a aspectului pielii lor după utilizarea constantă a acestui cremă. Lumos este un produs de încredere, care oferă rezultate vizibile și îmbunătățește în mod eficient calitatea pielii. Recomand cu căldură acest produs tuturor celor care se luptă cu petele pigmentare.”

Markus Müller
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Cum funcționează cremă Lumos împotriva petelor pigmentare?

R: Cremă Lumos acționează prin intermediul unei formule avansate, bazată pe ingrediente naturale, care ajută la reducerea și estomparea petelor pigmentare de pe piele.

Cât timp durează până când se observă rezultatele utilizării cremă Lumos?

R: Rezultatele pot varia în funcție de tipul de piele și de severitatea petelor pigmentare. Cu toate acestea, mulți utilizatori au raportat observarea primelor rezultate vizibile în decurs de câteva săptămâni de utilizare regulată a cremă.

Este cremă Lumos potrivit pentru toate tipurile de piele?

R: Da, cremă Lumos este potrivit pentru majoritatea tipurilor de piele. Cu toate acestea, este recomandat să efectuați un test de toleranță înainte de utilizare pentru a verifica reacția individuală a pielii.

Pot utiliza cremă Lumos pe corp sau doar pe față?

R: Cremă Lumos poate fi utilizat atât pe față, cât și pe corp, în zonele afectate de pete pigmentare.

Există vreun efect secundar asociat cu utilizarea cremă Lumos?

R: Cremă Lumos este formulat cu ingrediente naturale și nu sunt cunoscute efecte secundare majore. Cu toate acestea, fiecare persoană poate avea o sensibilitate individuală, așadar este recomandat să efectuați un test de toleranță înainte de utilizare.

Cât de des ar trebui să aplic cremă Lumos pe piele?

R: Se recomandă aplicarea cremă Lumos de două ori pe zi, dimineața și seara, pe zonele afectate de pete pigmentare.