Editor choice

ALB IONIC pentru că dacă îi zâmbești vieții atunci și viața îți zâmbește: încearcă și nu vei mai putea renunța!

Reducere -50% pe site-ul oficial
ALB IONIC pentru că dacă îi zâmbești vieții atunci și viața îți zâmbește: încearcă și nu vei mai putea renunța!
ALB IONIC pentru că dacă îi zâmbești vieții atunci și viața îți zâmbește: încearcă și nu vei mai putea renunța!

Zambetul! Dar ce e mai frumos decât un zâmbet alb frumos! Puține lucruri, da! De asemenea, pentru că un zâmbet frumos poate face plăcută chiar și o față imperfectă. Un zâmbet frumos este capabil să implice chiar și cele mai întunecate stări de spirit. Un zâmbet frumos pune, de asemenea, o mulțime de mușchi în mișcare și acest lucru vă ajută să vă mențineți în formă.

Ce te împiedică să zâmbești atunci? Ce îți împiedică gura să arate dinții pe care îi ai? Poate pentru că:

 • Ai fumat mereu în viață și ți-ai întunecat dinții?
 • Ați trecut printr-o mulțime de tratamente antibiotice care v-au îngălbenit dinții?
 • Mănânci prea mult zahăr care la rândul tău a consumat smalțul dinților?
 • Nu poți cheltui banii pe albire la dentist care oricum nu durează mult?

Albirea dinților la dentist este costisitoare. Tehnologia care aplică Ionic White ™ este în schimb una dintre cele mai inovatoare și mai avansate în domeniul îngrijirii dentare: este tehnologia luminii cu LED-uri. Utilizarea tehnologiei LED întărește acțiunea gelului de albire și, în același timp, este inofensivă, deoarece este foarte asemănătoare cu lumina naturală.

Ionic White
Reducere -50% pe site-ul oficial

Lumina LED albastră are o acțiune antibacteriană, de curățare și are capacitatea de a acționa asupra petelor prin activarea ionilor de argint din gel și exercitarea unei acțiuni suplimentare în procesul de albire. Lumina albastră a LED-ului elimină bacteriile care sunt cauza problemelor dentare: culoare închisă, pete și carie. Crearea unui produs pentru albirea dinților, în care se aplică ioni activați de lumina LED este una dintre cele mai noi inovații pentru îngrijirea cavității bucale.

Pacienții care au folosit Ionic White ™ și au efectuat o procedură profesională de către un dentist nu găsesc nicio diferență în rezultat, doar în preț. Statisticile indică faptul că 89% dintre respondenți consideră că tehnologia Ionic White ™ este mai inofensivă decât toate celelalte produse de albire DIY existente și 84% o recomandă și ar refolosi-o dacă este necesar.

Ce este ALB IONIC

IONIC WHITE este un tratament care constă dintr-un dispozitiv care este folosit în mod constant pentru a restabili culoarea albă a dinților din lapte. Nu contează ce a cauzat îngălbenirea, deoarece ALBUL IONIC funcționează la fel.

Cu Ionic White ™, se aplică lumina LED albastră. Lumina este o radiație de unde electromagnetice cu lungimi de undă diferite. Lumina LED este rece. Aceasta este emanată din diode semiconductoare și nu există eliberare de căldură. Din acest motiv se aplică cu Ionic White ™. Terapia este complet sigură, deoarece nu degajă căldură și este complet inofensivă pentru cavitatea bucală și pentru corpul uman în general. Procedurile cu Ionic White ™ pot ​​fi aplicate și pe cei mai sensibili dinți și gingii.

back to menu ↑

Cât costă și cum se comandă IONIC WHITE

ALBUL IONIC este tratamentul pentru albirea dinților și care este foarte ușor de comandat. Tot ce trebuie să faceți este să accesați site-ul oficial al producătorului. Doar cumpărând originalul IONIC WHITE din România nu riscați să cumpărați un produs de calitate slabă, de fapt există pe piață multe produse nesigure care riscă să creeze efecte secundare și să devină foarte periculoase pentru sănătatea dumneavoastră.

Numai online pe site-ul oficial puteți obține originalul. IONIC WHITE nu poate fi comandat în farmacii, pe Aliexpress, pe Amazon, ci doar pe site-ul oficial cu o reducere de 50%, dar numai prin intermediul producătorului.

ALBUL IONIC este atât de eficient încât există multe încercări de imitare. Dar întotdeauna este un ALB IONIC fals care riscă să vă compromită sănătatea.

Ionic White
Reducere -50% pe site-ul oficial

Comandați IONIC WHITE online pe site-ul oficial pentru a fi sigur că îl primiți la cel mai bun preț. De fapt, numai celor care îl cumpără de pe site-ul oficial li se oferă un preț redus de 50%. Pentru ao obține, trebuie doar să selectați cantitatea dorită de produs, iar consultanții noștri se vor ocupa de restul.

Consultanții vă contactează după selectarea produsului și vă asistă în etapele finale ale achiziției, pentru a vă garanta o tranzacție sigură și livrare rapidă direct la domiciliu. Aveți îndoieli? Aveti intrebari? Intreaba-i. Personalul experimentat și calificat știe să clarifice orice dubii și să răspundă la orice întrebări cu privire la utilizarea IONIC WHITE și caracteristicile sale.

back to menu ↑

Compoziția ALBULUI IONIC

ALBUL IONIC este realizat cu materiale 100% sigure și antialergice. IONIC WHITE constă din următoarele accesorii:

 • Baterie
 • Dispozitiv cu lumină
 • 30 ml spray de albire (primul pas)
 • Spray pentru albire activator 15 ml (pasul 2)
 • Tuburi cu gel de albire
 • Tuburi cu gel activator
 • Instructiuni de folosire

back to menu ↑

Cum se aplică IONIC WHITE și când ajung primele rezultate

IONIC WHITE este distribuit numai pe site-ul oficial. Pentru ao utiliza, trebuie doar să urmați informațiile detaliate indicate în foaia de instrucțiuni, pe care o puteți găsi și în limba dvs.

În pachet veți găsi toate accesoriile necesare și prospectul care vă arată pas cu pas toți pașii.

După o săptămână de tratament, dinții capătă cel puțin încă o nuanță de alb și după o lună devin foarte albi și poți începe să zâmbești fără griji.

Ionic White
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Care sunt rezultatele studiilor clinice efectuate pe IONIC WHITE

WHITE IONIC a fost testat clinic pe un eșantion de 163 de persoane și rezultatul după o lună de tratament a fost că 98% aveau dinți mai albi de cel puțin 4 nuanțe de culoare. Studiile au arătat că nivelul psihologic al pacienților s-a îmbunătățit și pe măsură ce se simțeau mai frumoși și mai atrăgători.

Acest lucru a permis certificarea IONIC WHITE cu sigiliul de calitate, datorită eficienței sale și siguranței utilizării sale

back to menu ↑

Ce schimbări pot fi văzute cu IONIC WHITE

IONIC WHITE poate garanta o diferență vizibilă între înainte și după utilizare:

INAINTE DE

 • Ai avut dinți galbeni de la fumat
 • Te-ai simțit foarte inconfortabil dacă ar trebui să râzi că nu vrei să arăți un zâmbet de care ți-era rușine
 • Ați cheltuit banii a două ședințe pe an la medicul dentist pentru igiena orală, dar ați fost întotdeauna punct și punct
 • Ai privit cu un sentiment la jumătatea distanței dintre admirație și invidie pe toți oamenii care au zâmbit și au arătat dinții albi ca laptele

DUPĂ

 • Părul își pierde culoarea galbenă sau maro
 • Ești mult mai încrezător și râzi mai des și de bunăvoie
 • Nu mai mergeți la dentist pentru igienă, ci doar pentru a trata cavitățile sau alte probleme
 • Ești mândru de zâmbetul tău și nu te mai afectează să te uiți la cei care au un zâmbet alb pentru că acum îl ai și tu
back to menu ↑

Opinii ale experților despre IONIC WHITE

Dr. Brigida Acerra, medic stomatolog

ALBUL IONIC este o formulare care lucrează pentru a îmbunătăți culoarea dinților chiar și în cazurile în care smalțul și dentina au fost doar compromise.

O folosesc cu toți pacienții mei, dar mulți preferă să o facă singuri acasă.

Ionic White
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Recenzii și comentarii de la cei care au încercat IONIC WHITE

Cu IONIC WHITE mi-am recuperat un zâmbet pe care nu îl mai avusesem de ani buni. O recomand tuturor!

Anna

ALBUL IONIC mi-a permis să fiu eu însumi și să nu trebuie să mă controlez pentru a nu arăta dinții galbeni din cauza fumului de țigară.

Dario

Pe lângă faptul că este eficient, IONIC WHITE este ușor de comandat și de primit.

Leu

I-am dat-o tatălui meu care avea dinți căprui din medicamente. Bine! Acum s-a schimbat mult și în bine.

Antonio
9.3 Total Score
REZULTATE

Albul IONIC original este produsul perfect pentru albirea dinților.

Prezență în farmacii
9
Preț
8
Disponibilitatea certificatelor și licențelor
9
Eficacitate
10
Compoziția produsului
10
Opinia medicului
9.5
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply