Intenskin cremă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

199 RON 398 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
Intenskin cremă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Intenskin cremă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
199 RON 398 RON

Intenskin este o cremă anti-rid cu ingrediente avansate, concepută pentru a hidrata și regenera pielea în profunzime. Această formulă inovatoare acționează eficient împotriva ridurilor, oferindu-ți un ten mai tânăr și mai strălucitor.

Forma de prezentare 💊 Cremă
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 199 RON

Ce este Intenskin şi pentru ce se utilizează

Intenskin este o cremă specială concepută pentru a combate și a reduce vizibil apariția ridurilor. Formulată cu ingrediente de înaltă calitate, această cremă lucrează în profunzime pentru a hidrata și a hrăni pielea, conferindu-i un aspect mai neted și mai tânăr. Beneficiind de tehnologii avansate, Intenskin contribuie la regenerarea celulelor pielii, ajutând la restabilirea elasticității și a fermității acesteia.

Indicatii terapeutice

Cremă Intenskin pentru reducerea ridurilor poate fi utilizată în următoarele situații:

 • Pentru combaterea ridurilor fine și profunde de pe față, inclusiv a liniilor de expresie.
 • Pentru hidratarea și regenerarea pielii mature, ajutând la menținerea unui aspect mai tânăr și mai radiant.
 • Pentru îmbunătățirea elasticității și fermității pielii, reducând astfel aspectul lăsat și al ridurilor evidente.
 • Pentru revitalizarea pielii obosite și încărcate, oferindu-i un aspect proaspăt și rejuvenat.
 • Pentru protejarea pielii împotriva efectelor nocive ale factorilor de mediu și a procesului natural de îmbătrânire.

Există mai multe motive pentru apariția ridurilor, conform unui studiu publicat în revista “Dermato-Endocrinology” (doi: 10.1080/19381980.2012.705011). Iată câteva dintre acestea:

 • Înaintarea în vârstă: Pe măsură ce înaintăm în vârstă, producția de colagen și elastină în piele scade, ceea ce duce la apariția ridurilor.
 • Expunerea la soare: Radiațiile UV sunt un factor principal în îmbătrânirea prematură a pielii și apariția ridurilor. (Sursa: Skin Cancer Foundation, skin cancer.org)
 • Fumatul: Substanțele chimice din țigarete pot deteriora colagenul și elastina din piele, contribuind astfel la apariția ridurilor. (Sursa: American Academy of Dermatology, aad.org)
 • Stresul oxidativ: Radicalii liberi și stresul oxidativ pot afecta structura și elasticitatea pielii, conducând la formarea ridurilor. (Sursa: Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology, ncbi.nlm.nih.gov)
 • Expresiile faciale repetitive: Ridurile de expresie, cum ar fi cele de pe frunte și din jurul ochilor, pot apărea din cauza mișcărilor faciale repetitive. (Sursa: American Society of Plastic Surgeons, plasticsurgery.org)
Intenskin
199 RON 398 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Cremă Intenskin acționează în următoarele moduri pentru a combate ridurile:

 • Hidratare intensă: Formulată cu ingrediente hidratante, crema Intenskin ajută la menținerea nivelului optim de hidratare al pielii, ceea ce duce la reducerea aspectului uscat și a ridurilor asociate.
 • Stimularea producției de colagen: Prin conținutul său bogat în substanțe active, crema Intenskin stimulează producția naturală de colagen din piele. Colagenul este esențial pentru elasticitatea și fermitatea pielii, reducând apariția ridurilor.
 • Protecție împotriva stresului oxidativ: Cremă Intenskin conține antioxidanți puternici care protejează pielea împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi și a stresului oxidativ. Aceasta ajută la prevenirea deteriorării celulare și la menținerea unui aspect tânăr și sănătos.
 • Netezirea liniilor fine și a ridurilor profunde: Formula avansată a cremei Intenskin ajută la netezirea liniilor fine și a ridurilor profunde, reducând aspectul vizibil al acestora și conferind pielii un aspect mai tânăr și mai uniform.
 • Regenerarea celulară: Ingredientele active din crema Intenskin stimulează regenerarea celulară, ajutând la înlocuirea celulelor deteriorate cu altele noi și sănătoase. Aceasta contribuie la îmbunătățirea texturii și calității generale a pielii.

Beneficiile Intenskin

Cremă Intenskin oferă următoarele avantaje în lupta împotriva ridurilor:

 • Reducerea vizibilă a ridurilor: Prin utilizarea regulată a cremei Intenskin, ridurile fine și profunde devin mai puțin vizibile, conferind pielii un aspect mai neted și mai tânăr.
 • Hidratare și hrănire intensă: Formula specială a cremei Intenskin oferă o hidratare profundă și hrănire pielii, ajutând la menținerea unui nivel optim de hidratare și reducând aspectul uscat și tern.
 • Stimularea producției de colagen: Intenskin stimulează producția naturală de colagen din piele, ceea ce contribuie la îmbunătățirea elasticității și fermității acesteia și la reducerea apariției ridurilor.
 • Protecție antioxidantă: Cremă Intenskin conține antioxidanți puternici, care protejează pielea împotriva stresului oxidativ și a deteriorării celulare, ajutând la prevenirea îmbătrânirii premature.
 • Reînnoire celulară și regenerare: Ingredientele active din crema Intenskin contribuie la regenerarea celulară, înlocuind celulele deteriorate cu altele noi și sănătoase, pentru o piele mai proaspătă și revitalizată.
 • Textură lejeră și absorbție rapidă: Crema Intenskin are o textură ușoară, care se absoarbe rapid în piele, fără a lăsa o senzație grasă sau greoaie.
back to menu ↑

Compozitie

Cremă Intenskin conține o formulă avansată cu următoarele ingrediente active și efectele lor benefice asupra pielii:

 • Acid hialuronic: Ingredientul cheie în crema Intenskin, acidul hialuronic hidratează în profunzime pielea, menținându-i nivelul optim de hidratare și conferindu-i un aspect mai plin și mai neted.
 • Peptide: Peptidele ajută la stimularea producției de colagen și elastină în piele, contribuind astfel la îmbunătățirea elasticității și fermității acesteia și la reducerea ridurilor.
 • Extract de alge marine: Acest ingredient are proprietăți antioxidante și anti-îmbătrânire, protejând pielea împotriva stresului oxidativ și contribuind la prevenirea apariției ridurilor premature.
 • Ulei de argan: Uleiul de argan este bogat în acizi grași omega-3 și vitamina E, hrănind și hidratând în profunzime pielea, reducând astfel aspectul ridurilor și conferindu-i un aspect mai tânăr și mai radiant.
 • Vitamina C: Vitamina C este un puternic antioxidant, care ajută la protejarea pielii împotriva radicalilor liberi și a stresului oxidativ, stimulând în același timp producția de colagen pentru o piele mai elastică și mai fermă.
 • Extract de ceai verde: Extractul de ceai verde are proprietăți antiinflamatorii și antioxidante, ajutând la calmarea pielii și la protejarea împotriva deteriorării celulare cauzate de radicalii liberi.
back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a utiliza crema Intenskin în mod eficient, urmați următorii pași:

 • Curățați și pregătiți pielea: Spălați-vă fața cu un produs de curățare blând și uscați ușor cu un prosop curat. Asigurați-vă că pielea este curată și uscată înainte de aplicarea cremei.
 • Aplicați o cantitate adecvată: Luați o cantitate mică de cremă Intenskin pe degete și împărțiți-o pe zonele dorite ale feței și gâtului. De obicei, este suficient să utilizați o cantitate asemănătoare cu o mazăre pentru a acoperi întreaga față.
 • Masați delicat: Utilizați vârfurile degetelor pentru a masaja crema în piele, folosind mișcări circulare ascendente. Asigurați-vă că aplicați crema în mod uniform, evitând zona ochilor.
 • Lăsați să se absoarbă: Permiteți cremei să se absoarbă complet în piele. Așteptați câteva minute înainte de a aplica alte produse cosmetice sau de a vă machia.
 • Utilizați dimineața și seara: Pentru cele mai bune rezultate, utilizați crema Intenskin dimineața și seara, ca parte a rutinei zilnice de îngrijire a pielii. Menținerea unei utilizări regulate va ajuta la obținerea efectelor dorite.

Reacţii adverse posibile

Cremă Intenskin este formulată pentru a fi blândă și sigură pentru majoritatea tipurilor de piele. Cu toate acestea, în cazuri rare, pot apărea unele reacții adverse. Iată câteva posibile pobleme:

 • Iritarea pielii: Unele persoane pot experimenta o ușoară iritare sau roșeață după aplicarea cremei. Aceste reacții sunt de obicei tranzitorii și pot apărea ca răspuns la ingredientele active ale cremei.
 • Sensibilitate sau alergie: În cazuri rare, unele persoane pot fi sensibile sau alergice la anumite ingrediente din crema Intenskin.
 • Reacție la soare: Unele ingrediente din crema Intenskin, cum ar fi acidul hialuronic sau vitamina C, pot crește sensibilitatea pielii la radiațiile UV. Este important să utilizați un produs cu factor de protecție solară adecvat atunci când utilizați crema și să evitați expunerea prelungită la soare.

Contraindicatii / Atentionari

Cremă Intenskin este destinată utilizării generale și este sigură pentru majoritatea persoanelor. Cu toate acestea, există câteva contraindicații și precauții pe care ar trebui să le luați în considerare:

 • Alergii cunoscute la ingrediente: Dacă aveți alergii cunoscute la oricare dintre ingredientele active din crema Intenskin, este recomandat să nu utilizați produsul pentru a evita reacțiile alergice.
 • Piele iritată sau lezată: Dacă aveți o rană deschisă, o arsură sau o iritație activă pe piele, este indicat să evitați aplicarea cremei Intenskin în zona respectivă până la vindecarea completă a leziunii.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele utilizării cremei Intenskin în lupta împotriva ridurilor pot varia în funcție de fiecare individ. Cu toate acestea, în general, utilizarea regulată și corectă a cremei Intenskin poate oferi următoarele rezultate:

 • Reducerea vizibilă a ridurilor: Crema Intenskin poate ajuta la diminuarea aspectului ridurilor fine și profunde, oferind pielii un aspect mai neted și mai tânăr.
 • Hidratare intensă: Formula specială a cremei Intenskin oferă o hidratare profundă, ajutând la menținerea unui nivel optim de hidratare în piele și la reducerea aspectului uscat și tern.
 • Îmbunătățirea elasticității și fermității pielii: Ingredientele active din crema Intenskin, cum ar fi peptidele și acidul hialuronic, pot contribui la îmbunătățirea elasticității și fermității pielii, ajutând la reducerea lăsării și a aspectului încrețit.
 • Aspect mai radiant și mai tânăr: Utilizarea regulată a cremei Intenskin poate conferi pielii un aspect mai luminos, mai proaspăt și mai tânăr, datorită hidratării și hrănirii intense.
 • Protecție antioxidantă: Cremă Intenskin conține antioxidanți puternici, care protejează pielea împotriva stresului oxidativ și a deteriorării celulare, contribuind astfel la prevenirea îmbătrânirii premature.
back to menu ↑

De unde pot cumpăra Intenskin: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

În prezent, produsul Intenskin nu se găsește pe stoc în următoarele farmacii din România: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Se estimează că următoarea livrare de la producător va dura aproximativ 2-3 luni. Este important de menționat că prețurile în farmacii pot fi mai ridicate.

Intenskin preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului este de 199 RON, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este valabilă pe o perioadă limitată și nu necesită introducerea unui cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link și plasați comanda. Cantitatea de produse cu reducere este limitată, așa că vă recomandăm să acționați rapid pentru a beneficia de această ofertă.

Intenskin
199 RON 398 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se realizează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie în numerar la momentul livrării, fie prin cardul de credit.

Pot cumpara Intenskin de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro au fost înregistrate tot mai multe cazuri de vânzare a produselor contrafăcute și de fraudă. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste platforme.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Intenskin

Noi am verificat o mulțime de recenzii ale clienților despre Intenskin pe forumuri, în recenzii și comentarii de pe Amazon, pe site-uri de farmacii, în grupuri de Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Un procent foarte mic din recenzii sunt legate de reacții alergice.

Intenskin pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Sunt Elena, am 60 de ani și am avut privilegiul de a utiliza crema Intenskin împotriva ridurilor. Sunt încântată de rezultatele pe care le-am obținut. Ridurile mele fine și profunde au devenit mai puțin vizibile, iar pielea mea a căpătat un aspect mai neted și mai tânăr. În plus, crema Intenskin mi-a oferit o hidratare intensă și o elasticitate îmbunătățită. Sunt fericită să găsesc un produs care să mi se potrivească perfect la vârsta mea și care să mă facă să mă simt mai încrezătoare în propria mea piele. Recomand cu căldură crema Intenskin tuturor celor care doresc să obțină rezultate vizibile în lupta împotriva ridurilor.

Elena, 60 ani

Salut! Sunt Alexandra și lucrez în industria cosmetică de mulți ani. Am avut ocazia de a testa crema Intenskin și sunt încântată de rezultatele sale. Am observat că ridurile fine și liniile fine de expresie s-au diminuat semnificativ, iar pielea mea arată mai tânără și mai radiantă. Textura cremei este ușoară și se absoarbe rapid în piele, fără a lăsa o senzație grasă sau lipicioasă. Îmi place că această cremă oferă o hidratare profundă și protecție antioxidantă, contribuind la îmbunătățirea aspectului general al pielii. În calitate de vânzătoare, recomand cu încredere crema Intenskin clienților mei și am primit feedback pozitiv din partea lor. Este un produs excelent pentru toate vârstele și tipurile de piele.

Alexandra, 44 ani

Salut! Sunt Andrei, am 27 de ani și sunt un sportiv activ. După antrenamente intense și expunere frecventă la soare, pielea mea a suferit o deteriorare. Am decis să încerc crema Intenskin și sunt uimit de rezultate. Pielea mea arată mult mai sănătoasă și mai tânără, iar ridurile fine și petele solare s-au estompat treptat. Crema se aplică ușor și se absoarbe rapid în piele, fără a lăsa o senzație grea sau lipicioasă. Îmi place că este o cremă non-iritantă și pot să o folosesc în continuare în timpul antrenamentelor mele fără probleme. Recomand cu încredere crema Intenskin tuturor celor care doresc să aibă o piele sănătoasă și strălucitoare, indiferent de activitățile lor zilnice.

Andrei, 27 ani

Intenskin este o înșelătorie? Există păreri negative?

Intenskin nu este o înșelătorie. Cele câteva recenzii negative pe care le puteți găsi despre produs sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu aveți alergie la niciunul dintre ingredientele produsului, nu se observă nicio reacție negativă la acesta.

Intenskin
199 RON 398 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Părerile medicilor

Sunt Dr. Müller, dermatolog, și doresc să împărtășesc experiența mea cu crema anti-rid Intenskin. Am tratat mulți pacienți în căutarea unor soluții eficiente împotriva ridurilor și am fost impresionat de rezultatele obținute cu această cremă. Combinarea ingredientelor de înaltă calitate precum acidul hialuronic, colagenul și antioxidanții s-a dovedit a fi extrem de eficientă în reducerea aspectului ridurilor și îmbunătățirea elasticității pielii.

Am observat îmbunătățiri în structura pielii pacienților mei, aceștia obținând o piele vizibil mai netedă și mai tânără. Hidratarea intensă oferită de cremă ajută la protejarea pielii de deshidratare și menținerea acesteia catifelată. În plus, acțiunea antioxidantă a cremei contribuie la reducerea efectelor nocive ale radicalilor liberi asupra pielii și previne îmbătrânirea prematură.

În calitate de dermatolog, recomand cu încredere Intenskin pacienților mei și sunt impresionat de rezultatele pozitive pe care le obțin. Crema este bine tolerată și oferă o soluție eficientă pentru reducerea ridurilor.  Intenskin este un produs de înaltă calitate pe care îl recomand cu încredere pentru îmbunătățirea aspectului și sănătății pielii.

Dr. Müller
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Cum funcționează crema Intenskin împotriva ridurilor?

R: Crema Intenskin acționează prin hidratare intensă, stimularea producției de colagen și elastină și protejarea pielii împotriva radicalilor liberi, reducând astfel aspectul ridurilor.

Cât de des ar trebui să folosesc crema Intenskin?

R: Se recomandă utilizarea cremei Intenskin de două ori pe zi, dimineața și seara, pe pielea curată și uscată.

Pot folosi crema Intenskin dacă am o piele sensibilă?

R: Da, crema Intenskin este formulată pentru a fi blândă și potrivită pentru majoritatea tipurilor de piele, inclusiv pielea sensibilă.

Pot utiliza crema Intenskin sub machiaj?

R: Da, crema Intenskin poate fi utilizată sub machiaj. Se recomandă așteptarea câtorva minute pentru a permite absorția completă a cremei înainte de aplicarea machiajului.

Are crema Intenskin vreun miros sau textură neplăcute?

R: Crema Intenskin are o textură ușoară și se absoarbe rapid în piele, fără a lăsa o senzație grasă sau lipicioasă. De asemenea, este formulată cu un parfum subtil și plăcut.

Ce alte beneficii oferă crema Intenskin în afară de reducerea ridurilor?

R: Pe lângă reducerea ridurilor, crema Intenskin oferă și hidratare intensă, îmbunătățirea texturii pielii, protecție antioxidantă și îmbunătățirea elasticității și fermității pielii.