Eternelle Gold Night cremă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

139 lei 278 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Eternelle Gold Night cremă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Eternelle Gold Night cremă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
139 lei 278 lei

Crema anti-rid Eternelle Gold Night este un produs de înaltă calitate, formulat pentru a ajuta la reducerea aspectului ridurilor și pentru a îmbunătăți textura pielii pe timpul nopții. Cu ingrediente speciale, această cremă oferă hidratare intensă și hrănire pentru a menține pielea catifelată și tânără.”

Forma de prezentare 💊 Cremă
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 139 lei

Ce este Eternelle Gold Night şi pentru ce se utilizează

Crema anti-rid Eternelle Gold Night este un produs special dezvoltat pentru a reduce vizibil ridurile și pentru a îmbunătăți textura pielii pe timpul nopții. Cu ingrediente de înaltă calitate, această cremă oferă hidratare intensă și hrănire pentru a menține pielea netedă și tânără.

Indicatii terapeutice

Iată o listă de situații în care este recomandat să utilizați crema anti-rid Eternelle Gold Night:

 • Pentru pielea matură: Este ideală pentru persoanele cu pielea matură, deoarece ajută la combaterea semnelor vizibile ale îmbătrânirii pielii, cum ar fi liniile fine și ridurile profunde.
 • Pentru pielea uscată: Datorită proprietăților sale de hidratare intensă, această cremă este potrivită pentru pielea uscată, contribuind la restabilirea nivelului optim de umiditate.
 • Pentru a îmbunătăți textura pielii: Eternelle Gold Night poate ajuta la uniformizarea tonusului pielii și la îmbunătățirea texturii, oferindu-vă un aspect mai tânăr și mai sănătos.
 • În lupta împotriva stresului oxidativ: Acest produs conține adesea antioxidanți care pot ajuta la protejarea pielii împotriva stresului oxidativ cauzat de factorii de mediu, cum ar fi poluarea și radiațiile UV.
 • Pentru a menține o rutină de îngrijire a pielii eficientă: Folosirea regulată a cremei Eternelle Gold Night în cadrul rutinei dvs. de îngrijire a pielii vă poate ajuta să obțineți rezultate optime în lupta împotriva ridurilor și pentru a menține o piele sănătoasă.

Mai jos este o listă de posibile cauze ale apariției ridurilor și pielii uscate, cu menționarea unui autoritar sursă medicală:

Conform Academiei Americane de Dermatologie (AAD), iată câteva dintre cauzele ridurilor și pielii uscate:

 • Expunerea la soare: Razele UV ale soarelui pot deteriora colagenul și elastina din piele, ceea ce duce la apariția ridurilor. Acesta este unul dintre factorii principali.
 • Îmbătrânirea naturală: Pe măsură ce îmbătrânim, pielea noastră produce mai puțin colagen și elastină, ceea ce poate duce la pierderea elasticității și la formarea ridurilor.
 • Fumatul: Fumatul poate provoca daune pielii prin reducerea fluxului sanguin și oxigenului către piele, ceea ce poate accelera procesul de îmbătrânire și apariția ridurilor.
 • Dietă necorespunzătoare: O alimentație sănătoasă și echilibrată contribuie la menținerea sănătății pielii. Lipsa anumitor nutrienți poate duce la uscarea pielii.
 • Consumul excesiv de alcool: Alcoolul deshidratează corpul și, prin urmare, poate duce la uscarea și îmbătrânirea pielii.
 • Lipsa hidratării: Hidratarea inadecvată poate lăsa pielea uscată și sensibilă, ceea ce favorizează apariția ridurilor.
 • Stresul cronic: Stresul poate afecta negativ sănătatea pielii prin eliberarea de hormoni de stres, care pot accelera procesul de îmbătrânire.
 • Excesul de expunere la poluare: Expunerea frecventă la poluare poate contribui la deteriorarea pielii și la apariția ridurilor.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Iată cum acționează crema anti-rid Eternelle Gold Night:

 • Hidratare profundă: Crema oferă o hidratare intensă, pătrunzând adânc în piele, pentru a menține nivelul optim de umiditate, prevenind astfel uscarea și exfolierea pielii.
 • Reducerea ridurilor: Formulată cu ingrediente active, crema ajută la stimularea producției de colagen și elastină, contribuind la diminuarea aspectului ridurilor și a liniilor fine.
 • Repararea pielii: Ingredientele antioxidante din compoziție ajută la combaterea stresului oxidativ și la repararea daunelor provocate de factorii de mediu, cum ar fi radiațiile UV și poluarea.
 • Uniformizarea tenului: Eternelle Gold Night poate contribui la uniformizarea tonului pielii și la diminuarea petelor pigmentare, oferind un aspect mai luminos și mai uniform.
 • Regenerare celulară: Această cremă susține regenerarea celulară pe timpul nopții, ajutând la înlocuirea celulelor vechi cu altele noi și sănătoase.
 • Hranire intensă: Cu ingrediente hrănitoare, crema furnizează nutrienții esențiali pielii, contribuind la menținerea sănătății și vitalității acesteia.
 • Reducerea inflamației: Unele creme anti-rid pot conține ingrediente antiinflamatorii care ajută la reducerea inflamației pielii și a roșeții.
 • Refacerea barierei de protecție: Crema poate consolida bariera naturală de protecție a pielii, ajutând la menținerea acesteia sănătoasă și la protejarea împotriva agresorilor externi.
 • Stimularea circulației sanguine: Unele ingrediente pot ajuta la îmbunătățirea circulației sanguine în piele, ceea ce poate contribui la un ten mai sănătos și mai radiant.
 • Relaxare și odihnă pentru piele: Aplicarea cremei înainte de culcare oferă pielii o perioadă de relaxare și odihnă, moment în care aceasta poate absorbi în mod optim ingredientele active.

Eternelle Gold Night
139 lei 278 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Beneficiile Eternelle Gold Night

Iată o listă de avantaje ale cremei anti-rid Eternelle Gold Night:

 • Reducerea ridurilor: Crema Eternelle Gold Night este formulată pentru a ajuta la diminuarea aspectului ridurilor și liniilor fine, contribuind la un ten mai neted și mai tânăr.
 • Hidratare intensă: Oferă hidratare profundă pentru a menține pielea bine hidratată și pentru a preveni uscarea și descuamarea.
 • Stimularea producției de colagen și elastină: Această cremă conține ingrediente active care pot stimula producția de colagen și elastină, ajutând la menținerea elasticității pielii.
 • Protecție antioxidantă: Ingredientele antioxidante ajută la protejarea pielii împotriva stresului oxidativ și a factorilor de mediu nocivi, precum razele UV și poluarea.
 • Uniformizarea tonului pielii: Poate contribui la uniformizarea tonului pielii și la reducerea petelor pigmentare, oferind un ten mai luminos și mai uniform.
 • Regenerare celulară: Susține regenerarea celulară pe timpul nopții, ajutând la înlocuirea celulelor vechi cu altele noi și sănătoase.
 • Textură moale și catifelată: Îmbunătățește textura pielii, conferindu-i o senzație moale și catifelată.
 • Repararea pielii deteriorate: Poate ajuta la repararea daunelor pielii cauzate de factorii de mediu și de îmbătrânirea naturală.
 • Hranire intensă: Oferă pielii nutrienții esențiali pentru a menține sănătatea și vitalitatea acesteia.
 • Odihnă pentru piele: Folosirea acestei creme înainte de culcare oferă pielii o perioadă de relaxare și odihnă, contribuind la regenerarea și revitalizarea acesteia.
 • Potrivită pentru pielea matură: Este concepută pentru a satisface nevoile pielii mature, ajutând la contracararea semnelor vizibile ale îmbătrânirii.

back to menu ↑

Compozitie

Iată lista de ingrediente din crema anti-rid Eternelle Gold Night și efectele fiecărui ingredient:

 • AUR NANOCOIDAL: Aurul nanocoloidal este adesea folosit în produsele de îngrijire a pielii pentru a ajuta la stimularea circulației sanguine și la revitalizarea pielii. Acesta poate contribui la o strălucire sănătoasă a pielii și la un aspect mai tânăr.
 • EXTRACT DE CAVIAR: Extractul de caviar este bogat în substanțe nutritive esențiale, cum ar fi vitaminele și mineralele. Acesta ajută la hidratarea și hrănirea pielii, contribuind la menținerea unui aspect radiant și la regenerarea celulară.
 • AMINOACIZI DE COLAGEN: Aminoacizii de colagen sunt esențiali pentru producția de colagen, o proteină cheie pentru elasticitatea pielii. Prin aportul de aminoacizi de colagen, crema poate ajuta la stimularea producției de colagen, contribuind la reducerea aspectului ridurilor și la menținerea fermității pielii.
 • ULEI DIN SEMINȚE DE MACADAMIA: Uleiul din semințe de macadamia este bogat în acizi grași esențiali și antioxidanți. Acesta furnizează hidratare profundă, ajutând la menținerea nivelului optim de umiditate în piele și la prevenirea uscării și descuamării.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a utiliza corect crema anti-rid Eternelle Gold Night, urmați aceste etape:

 1. Curățare a feței: Începeți cu o curățare delicată a feței pentru a elimina machiajul, murdăria și impuritățile de pe piele. Folosiți un demachiant sau o lotiune curățătoare potrivită tipului dvs. de ten.
 2. Uscarea pielii: După curățare, asigurați-vă că pielea este uscată în mod corespunzător, tamponându-vă ușor fața cu un prosop curat și moale.
 3. Aplicare: Scoateți o cantitate mică de cremă Eternelle Gold Night și începeți să o aplicați pe față și pe gât. Utilizați mișcări ușoare și ascendente pentru a o distribui uniform. Evitați zona din jurul ochilor, dacă crema nu este destinată explicit pentru această zonă.
 4. Masaj delicat: În timpul aplicării, puteți face un masaj ușor al feței cu vârfurile degetelor pentru a stimula circulația sanguină și pentru a ajuta ingredientele active să pătrundă mai bine în piele.
 5. Aplicare înainte de culcare: Crema Eternelle Gold Night este concepută pentru a fi folosită înainte de culcare, deoarece acțiunea sa este mai eficientă pe timpul nopții, când pielea se regenerează. Lăsați crema să acționeze pe parcursul nopții.
 6. Evitați contactul cu ochii: Ca măsură de precauție, evitați să aplicați crema în zona din jurul ochilor, deoarece aceasta poate fi mai sensibilă. Utilizați o cremă specială pentru ochi, dacă este necesar.
 7. Aplicare regulată: Pentru cele mai bune rezultate, utilizați crema în fiecare seară sau conform instrucțiunilor specificate pe ambalaj. Respectarea unei rutine regulate de îngrijire a pielii este esențială pentru obținerea efectelor dorite.

Reacţii adverse posibile

Crema anti-rid Eternelle Gold Night poate fi bine tolerată de majoritatea persoanelor, dar în unele cazuri pot apărea părți adverse sau reacții individuale. Iată câteva posibile efecte secundare sau reacții adverse care pot să apară:

 1. Reacții alergice: Persoanele cu alergii sau sensibilități la anumite ingrediente pot dezvolta reacții alergice, cum ar fi mâncărime, umflături sau erupții cutanate. Este important să verificați lista de ingrediente și să evitați utilizarea cremei dacă sunteți alergic la oricare dintre ele.
 2. Sensibilitate crescută la soare: Anumite ingrediente, precum retinoizii, pot face pielea mai sensibilă la radiațiile UV. Prin urmare, este important să utilizați protecție solară adecvată în timpul zilei și să evitați expunerea prelungită la soare.

Contraindicatii / Atentionari

Iată câteva posibile contraindicații pentru crema anti-rid Eternelle Gold Night:

 1. Alergii: Dacă aveți alergii sau sensibilitate la oricare dintre ingredientele cremei, evitați utilizarea acesteia pentru a preveni reacțiile alergice, cum ar fi iritația sau mâncărimea.
 2. Fotodermatoze: Dacă sunteți predispus la fotodermatoze (afecțiuni care se agravează la expunerea la soare), este important să folosiți protecție solară adecvată în timpul zilei, deoarece anumite ingrediente din cremele anti-rid pot face pielea mai sensibilă la radiațiile UV.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele utilizării cremei anti-rid Eternelle Gold Night pot varia de la o persoană la alta și depind de mai mulți factori, inclusiv tipul de ten, vârsta și aplicarea regulată. Iată câteva dintre rezultatele posibile pe care le puteți obține în urma utilizării corespunzătoare:

 • Reduces ridurile și liniile fine: Crema Eternelle Gold Night este concepută pentru a ajuta la reducerea vizibilității ridurilor și a liniilor fine, ceea ce poate conduce la un aspect mai tânăr și mai neted al pielii.
 • Îmbunătățește textura pielii: Utilizarea regulată poate contribui la îmbunătățirea texturii pielii, făcând-o mai moale și mai fină la atingere.
 • Hidratare și nutriție profundă: Crema oferă hidratare intensă și hrănire, ajutând la prevenirea uscăciunii și a descuamării pielii.
 • Reduce pigmentarea neuniformă: Unele creme pot ajuta la diminuarea petelor pigmentare și la uniformizarea tonului pielii, conferindu-vă un ten mai luminos și mai uniform.
 • Protecție antioxidantă: Ingredientele antioxidante pot contribui la protejarea pielii împotriva stresului oxidativ și a deteriorării provocate de factorii de mediu.
 • Stimularea colagenului și elasticității: Anumite ingrediente pot stimula producția de colagen și elastină, contribuind la menținerea elasticității pielii.
 • Relaxare și regenerare: Utilizarea cremei înainte de culcare oferă pielii o perioadă de relaxare și odihnă, ajutând la regenerarea celulară și la revitalizarea ei.
 • Aspect mai tânăr: În general, aplicarea regulată a cremei Eternelle Gold Night poate ajuta la conferirea unui aspect mai tânăr și mai sănătos pielii.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Eternelle Gold Night: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Eternelle Gold Night poate fi achiziționat în România din următoarele farmacii: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com, însă în prezent produsul nu este disponibil în stoc. Prețul în farmacii poate fi mai mare, iar așteptarea unei noi livrări de la producător poate dura între 2 și 3 luni.

Eternelle Gold Night preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Produsul este disponibil la prețul de 139 lei, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este temporară și nu necesită un cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin intermediul linkului și plasați comanda. Cantitatea de produse disponibile la preț redus este limitată.

Eternelle Gold Night
139 lei 278 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea este asigurată de un curier în întreaga țară. Plata poate fi efectuată fie în numerar la primire, fie cu cardul de credit.

Pot cumpara Eternelle Gold Night de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro, au devenit tot mai frecvente cazurile de vânzare a produselor contrafăcute și fraude. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste platforme.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Eternelle Gold Night

Am examinat o serie de recenzii ale cumpărătorilor despre Eternelle Gold Night pe forumuri, în recenzii, pe Amazon, în comentarii pe site-urile farmaciilor, în grupurile de pe Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Un procent foarte mic dintre recenzii este legat de reacții alergice.

Eternelle Gold Night pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Sunt extrem de încântată de rezultatele obținute cu ajutorul cremei Eternelle Gold Night. De-a lungul anilor, pielea mea a devenit mai uscată și au apărut riduri evidente, dar această cremă a fost o adevărată minune. După doar câteva săptămâni de utilizare regulată, am observat că ridurile mele sunt mai puțin vizibile și pielea mea este mult mai moale și mai hidratată. Cred că este un produs uimitor pentru oricine dorește să-și păstreze tinerețea și sănătatea pielii. Mulțumesc Eternelle Gold Night!”

Pensionară, 66 de ani, Elena

“Folosesc crema Eternelle Gold Night de câteva luni și sunt foarte impresionată de rezultatele obținute. Fiind la vârsta de 45 de ani, am început să observ primele semne ale îmbătrânirii pielii, cum ar fi ridurile fine și lipsa de fermitate. Cu această cremă, am observat că pielea mea a devenit mai hidratată și mai elastică. Ridurile au devenit mai puțin vizibile și tenul meu arată mult mai tânăr și mai sănătos. Este ușor de aplicat și are o textură plăcută. Sunt foarte mulțumită de rezultate și voi continua să folosesc Eternelle Gold Night în rutina mea de îngrijire a pielii. Este cu adevărat un produs excelent!”

Profesoară, 45 de ani, Ana Maria

“După o viață activă și expunerea constantă la soare și factori de mediu, am început să observ semnele de îmbătrânire pe pielea mea. Cu toate acestea, de când am început să folosesc crema Eternelle Gold Night, am văzut o îmbunătățire semnificativă. Pielea mea a devenit mai hidratată și mai fermă, iar aspectul general al tenului meu s-a îmbunătățit. Ridurile au devenit mai puțin evidente, iar pielea arată mai strălucitoare și mai sănătoasă. Ca arhitect, estetica este foarte importantă pentru mine, iar această cremă m-a ajutat să îmi păstrez încrederea în aspectul meu. Sunt recunoscătoare pentru acest produs și îl recomand cu încredere celor care doresc să aibă grijă de sănătatea și frumusețea pielii lor.

Arhitectă, 53 de ani, Ana

Eternelle Gold Night este o înșelătorie? Există păreri negative?

Eternelle Gold Night nu este o înșelătorie. Puținele recenzii negative pe care le puteți găsi despre produs sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu aveți alergii la niciunul dintre ingredientele produsului, nu ar trebui să aveți nicio reacție negativă la acest produs.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“Am avut privilegiul de a testa crema Eternelle Gold Night și pot spune că sunt impresionat de rezultate. Ca medic dermatolog și cosmetolog, am văzut numeroase produse anti-îmbătrânire pe piață, dar acesta se remarcă cu adevărat. Ingredientele sale de înaltă calitate și formula eficientă au avut un impact pozitiv asupra pielii mele. După utilizarea regulată a acestei creme, am observat o reducere semnificativă a ridurilor și o îmbunătățire a texturii pielii. Recomand cu încredere Eternelle Gold Night pacienților mei care caută o soluție eficientă pentru combaterea semnelor de îmbătrânire a pielii.”

Dr. Markus Müller, Medic dermatolog și cosmetolog
Eternelle Gold Night
139 lei 278 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

În cât timp pot aștepta să văd rezultate notabile utilizând crema Eternelle Gold Night?

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, dar multe persoane observă o îmbunătățire semnificativă în câteva săptămâni de utilizare regulată.

Este crema Eternelle Gold Night potrivită pentru toate tipurile de ten?

Da, este formulată pentru a fi potrivită pentru majoritatea tipurilor de ten, dar poate fi util să verificați lista de ingrediente și să faceți un test de patch înainte de utilizare pentru a evita eventuale reacții alergice.

Cât de des ar trebui să aplic crema?

În general, este recomandat să aplicați crema Eternelle Gold Night înainte de culcare, o dată pe zi, pentru cele mai bune rezultate.

Pot utiliza crema Eternelle Gold Night în combinație cu alte produse de îngrijire a pielii?

Da, puteți integra crema în rutina dvs. de îngrijire a pielii, dar este important să o aplicați corect și să evitați supradozarea de produse active pentru a preveni iritațiile.

Există vreun efect secundar de care ar trebui să fiu conștient când folosesc acest produs?

Reacțiile pot varia, dar unii oameni pot experimenta iritații minore sau roșeață. În cazul reacțiilor alergice severe, trebuie întreruptă utilizarea.

Unde pot achiziționa crema Eternelle Gold Night și care este prețul?

Crema poate fi achiziționată de pe site-ul oficial al producătorului sau din anumite farmacii. Prețul poate varia, iar ofertele speciale pot fi disponibile pe site-ul oficial.