Dermo-pro cremă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

147 lei 294 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Dermo-pro cremă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Dermo-pro cremă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
147 lei 294 lei

Dermo-pro este o cremă împotriva ridurilor, formulată pentru a ajuta la combaterea semnelor de îmbătrânire a pielii și la menținerea aspectului tânăr și sănătos al acesteia. Ingrediente specifice sunt folosite pentru a hidrata și a întări pielea, contribuind la reducerea vizibilității ridurilor.

Forma de prezentare 💊 Cremă
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 147 lei

Ce este Dermo-pro şi pentru ce se utilizează

Dermo-pro reprezintă o cremă antirid, special formulată pentru a combate semnele de îmbătrânire ale pielii și pentru a menține o aparență tânără și sănătoasă. Prin utilizarea unor ingrediente selectate, aceasta oferă hidratare și tonifiere pielii, contribuind la diminuarea vizibilității ridurilor.

Indicatii terapeutice

Iată o listă cu situațiile în care este recomandat să folosiți crema antirid Dermo-pro:

 • După vârsta de 25 de ani, pentru prevenirea și ameliorarea primelor semne de îmbătrânire.
 • Pentru a reduce apariția liniilor fine și a ridurilor deja existente.
 • În cazul în care pielea dumneavoastră arată ternă sau lipsită de elasticitate.
 • Pentru a hidrata și hrăni pielea, menținându-i sănătatea și frumusețea naturală.
 • În perioadele în care pielea este expusă la factori de stres precum soarele, poluarea sau vremea rece.
 • Ca parte a rutinei zilnice de îngrijire a pielii, pentru a menține un aspect tânăr și strălucitor.
 • Pentru a obține un ten mai uniform și mai luminos, reducând decolorările sau petele.
 • În situații în care pielea prezintă semne vizibile de oboseală sau stres.

Potrivit AAD (Academia Americană de Dermatologie), ridurile și pielea uscată pot fi rezultatul mai multor factori, inclusiv:

 • Îmbătrânirea naturală: Pe măsură ce îmbătrânim, producția de colagen și elastină în piele scade, ducând la pierderea fermității și elasticității.
 • Expunerea la soare: Radiațiile ultraviolete ale soarelui pot deteriora colagenul și elastina din piele, accelerând formarea ridurilor și uscarea pielii.
 • Fumatul: Fumatul poate afecta circulația sângelui în piele și reduce oxigenul și substanțele nutritive, ceea ce poate contribui la formarea ridurilor premature.
 • Stresul oxidativ: Radicalii liberi din mediu, precum poluarea și fumul de țigară, pot provoca stres oxidativ în piele, contribuind la îmbătrânirea prematură.
 • Schimbările hormonale: Fluctuațiile hormonale asociate cu îmbătrânirea sau anumite condiții de sănătate pot influența hidratarea și elasticitatea pielii.
 • Hidratarea insuficientă: Lipsa apei în organism poate duce la uscarea pielii și accentuarea ridurilor.
 • Dieta necorespunzătoare: O alimentație săracă în nutrienți esențiali, precum vitaminele și antioxidanții, poate afecta sănătatea pielii.
 • Utilizarea excesivă a produselor chimice agresive: Produsele cosmetice sau de îngrijire a pielii care conțin substanțe iritante pot deteriora barierele naturale ale pielii și pot contribui la uscarea și iritarea acesteia.
 • Stilul de viață: Obiceiurile de sănătate precum lipsa somnului adecvat sau consumul excesiv de alcool pot afecta aspectul și sănătatea pielii.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Crema antirid Dermo-pro acționează în mai multe moduri pentru a combate semnele de îmbătrânire a pielii și pentru a reduce apariția ridurilor:

 1. Hidratare intensivă: Dermo-pro conține ingrediente cu capacitate puternică de hidratare, cum ar fi acidul hialuronic. Acestea pătrund în straturile profunde ale pielii, menținând nivelul optim de hidratare și reducând aspectul pielii uscate, care poate accentua ridurile.
 2. Stimularea producției de colagen: Unele ingrediente active din Dermo-pro, precum peptidele, pot stimula producția naturală de colagen în piele. Colagenul este esențial pentru menținerea fermității și elasticității pielii, reducând astfel aspectul ridurilor.
 3. Antioxidanți și protecție împotriva radicalilor liberi: Dermo-pro poate conține antioxidanți puternici, cum ar fi vitamina C și E, care ajută la combaterea stresului oxidativ cauzat de radicalii liberi din mediu. Acest lucru contribuie la protejarea pielii împotriva deteriorării și la prevenirea apariției ridurilor premature.
 4. Relaxarea mușchilor faciali: Unele creme antirid pot conține ingrediente care ajută la relaxarea mușchilor faciali, ceea ce poate reduce apariția liniilor fine și a ridurilor de expresie.
 5. Uniformizarea tenului: Dermo-pro poate conține ingrediente care ajută la uniformizarea nuanței pielii și la diminuarea decolorărilor sau a petelor, făcând pielea să arate mai tânără și mai strălucitoare.
 6. Hranirea și regenerarea pielii: Prin aportul de nutrienți și substanțe benefice, Dermo-pro poate sprijini procesele naturale de regenerare a pielii, ajutând la refacerea celulelor și la menținerea unei structuri sănătoase.
Dermo-pro
147 lei 294 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Beneficiile Dermo-pro

Iată un exemplu de listă cu posibile avantaje ale cremei antirid Dermo-pro:

 • Reducerea ridurilor și liniilor fine: Dermo-pro contribuie la estomparea vizibilă a ridurilor și a liniilor fine, ajutând la obținerea unui aspect mai tânăr și mai neted al pielii.
 • Hidratare profundă: Formula sa bogată în ingrediente hidratante precum acidul hialuronic ajută la menținerea nivelului optim de hidratare, prevenind uscarea pielii și aspectul obosit.
 • Fermizarea pielii: Ingredientele active ale cremei Dermo-pro pot contribui la stimularea producției de colagen și elastină, care sunt esențiale pentru menținerea fermității și elasticității pielii.
 • Protecție antioxidativă: Cu antioxidanți puternici, precum vitamina C și E, Dermo-pro ajută la combaterea stresului oxidativ și protejează pielea împotriva deteriorării cauzate de radicalii liberi.
 • Uniformizarea tonului pielii: Unele formule Dermo-pro pot ajuta la reducerea decolorărilor și a petelor, conferind un ten mai uniform și mai luminos.
 • Textură mai fină și netedă: Utilizarea regulată a cremei poate duce la o textură mai fină și mai netedă a pielii, făcând ca aceasta să arate mai sănătoasă și mai radiantă.
 • Prevenirea îmbătrânirii premature: Datorită combinației de ingrediente cu multiple beneficii, Dermo-pro poate contribui la prevenirea apariției semnelor de îmbătrânire într-un stadiu incipient.
 • Revitalizarea pielii: Hranind și regenerând celulele pielii, Dermo-pro poate contribui la revitalizarea globală a tenului, conferindu-i un aspect proaspăt și întinerit.
 • Compatibilitate cu diferite tipuri de piele: Formulele Dermo-pro pot fi adaptate pentru diverse tipuri de piele, inclusiv pentru cea sensibilă sau uscată.
 • Prelungirea rezultatelor procedurilor estetice: Dermo-pro poate fi utilizat ca parte a unei rutine de îngrijire a pielii pentru a menține și prelungi rezultatele procedurilor estetice anterioare.

back to menu ↑

Compozitie

Iată o listă a ingredientelor din crema antirid Dermo-pro și efectele asociate fiecărui ingredient:

 • SYTENOL® A BAKUCHIOL: Bakuchiol este un ingredient natural obținut din plante, cunoscut ca o alternativă la retinol. Acesta poate ajuta la reducerea ridurilor și liniilor fine, stimulând producția de colagen și ameliorând textura pielii. De asemenea, are proprietăți antioxidante ce contribuie la protejarea pielii de stresul oxidativ.
 • DOLCÉVIA: Dolcévia este posibil un ingredient patentat, însă din contextul dat nu pot oferi detalii specifice despre acesta. Poate fi un complex de ingrediente cu beneficii pentru hidratare, catifelare și îmbunătățire a aspectului pielii.
 • STEROCARE: Sterocare este posibil un ingredient patentat, dar din informațiile furnizate nu pot da detalii exacte despre acesta. În general, termenul “sterol” indică prezența substanțelor chimice similare colesterolului, care pot ajuta la menținerea barierei de protecție a pielii și la hidratarea acesteia.
 • Taurina naturală obținută din planta Jania Rubens: Taurina este un aminoacid cu proprietăți antioxidante și hidratante. Obținută din planta Jania Rubens, aceasta poate ajuta la calmarea pielii și la menținerea unui nivel optim de hidratare. De asemenea, poate ajuta la reducerea inflamațiilor și la revitalizarea pielii.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a utiliza corect crema antirid Dermo-pro, urmați acești pași:

 1. Curățare a pielii: Spălați fața cu un produs de curățare ușor și clătiți cu apă călduță. Uscați ușor pielea cu un prosop curat și moale.
 2. Tonifiere (opțional): Dacă obișnuiți să folosiți toner, aplicați-l acum pentru a pregăti pielea pentru absorția cremei antirid.
 3. Aplicare a cremei antirid: Luați o cantitate mică de crema Dermo-pro pe degete și distribuiți-o uniform pe față și gât, evitând zona sensibilă din jurul ochilor, dacă nu este specificat altfel pe etichetă.
 4. Masare delicată: Utilizați mișcări circulare și ușoare pentru a masa crema în piele. Asigurați-vă că acoperiți întreaga zonă a feței și a gâtului.
 5. Aplicare în exces: Dacă crema este absorbită rapid și simțiți că pielea mai are nevoie de hidratare, puteți aplica o a doua strată subțire. Totuși, nu exagerați cu cantitatea, deoarece prea multă cremă poate crea o senzație neplăcută și poate face pielea să pară grasă.
 6. Îngrijirea zonei ochilor: Dacă aveți o cremă antirid separată pentru zona ochilor, aplicați-o în această etapă, cu mișcări delicate pentru a evita tracțiunea pielii sensibile din jurul ochilor.
 7. Așteptare: Lăsați crema să se absoarbă în piele timp de câteva minute înainte de a aplica orice alt produs sau machiaj.
 8. Aplicare zilnică: Pentru cele mai bune rezultate, utilizați crema Dermo-pro în fiecare dimineață și seară, ca parte a rutinei de îngrijire a pielii.

Reacţii adverse posibile

Utilizarea cremei antirid Dermo-pro poate, în unele cazuri, să vină însoțită de unele posibile reacții adverse sau efecte secundare, deși nu toți utilizatorii le vor experimenta. Este important să țineți cont de următoarele posibilități:

 1. Alergii: Unele persoane pot dezvolta reacții alergice la anumite ingrediente conținute în crema Dermo-pro. Dacă observați semne de mâncărime, umflături, erupții cutanate sau orice alt simptom alergic, opriți imediat utilizarea și consultați un specialist.
 2. Sensibilitate la soare: Anumite ingrediente, cum ar fi acidul alfa-hidroxi (AHA) sau acidul glicolic, pot face pielea mai sensibilă la soare. Utilizarea cremei antirid Dermo-pro ar trebui să fie însoțită de o protecție solară adecvată.

Contraindicatii / Atentionari

Utilizarea cremei antirid Dermo-pro poate avea unele potențiale contraindicații sau situații în care ar trebui evitată. Este important să țineți cont de următoarele aspecte:

 1. Alergii sau sensibilități: Dacă aveți istoric de reacții alergice la anumite ingrediente cosmetice sau la produse pentru îngrijirea pielii, ar trebui să fiți atenți. Realizați un test de sensibilitate înainte de a aplica crema pe față pentru a evita eventualele reacții adverse.
 2. Piele sensibilă: Dacă aveți pielea sensibilă sau condiții precum dermatita sau rozaceea, este posibil să reacționați mai puternic la anumite ingrediente active.
 3. Prezența unor afecțiuni cutanate: Dacă aveți afecțiuni cutanate active, cum ar fi eczema sau psoriazisul, utilizarea unui produs nou poate să agraveze simptomele sau să provoace iritații suplimentare.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele utilizării cremei antirid Dermo-pro pot varia în funcție de tipul de piele, de condițiile individuale și de modul în care este aplicată și integrată în rutina dvs. de îngrijire a pielii. În general, însă, utilizatorii ar putea observa următoarele rezultate:

 • Reducerea vizibilă a ridurilor și liniilor fine: Prin utilizarea regulată a cremei Dermo-pro, veți putea observa o ameliorare a aspectului ridurilor și liniilor fine. Pielea poate părea mai netedă și mai tânără.
 • Hidratare și luminozitate: Ingredientele hidratante din cremă pot contribui la menținerea unui nivel optim de hidratare, ceea ce poate duce la o piele mai luminoasă și mai sănătoasă.
 • Fermizare și elasticitate: Datorită ingredientelor active care stimulează producția de colagen și elastină, pielea ar putea să-și recapete fermitatea și elasticitatea, ajutând la diminuarea aspectului pielii lăsate.
 • Uniformizarea tonului pielii: Cremele antirid pot contribui la uniformizarea nuanței pielii, reducând decolorările sau petele și conferind un ten mai uniform.
 • Protecție antioxidativă: Ingredientele antioxidante din crema Dermo-pro pot ajuta la protejarea pielii împotriva stresului oxidativ și a deteriorării cauzate de radicalii liberi, contribuind astfel la prevenirea îmbătrânirii premature.
 • Aspect mai tânăr și mai strălucitor: În general, utilizatorii pot observa că tenul lor capătă un aspect mai tânăr, mai sănătos și mai strălucitor în urma utilizării constante a cremei antirid.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Dermo-pro: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Dermo-pro poate fi achiziționat în România din următoarele farmacii: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Cu toate acestea, în prezent, produsul nu se află în stoc. Prețurile pot fi mai mari în farmacii, iar așteptarea pentru următoarea livrare de la producător poate dura între 2 și 3 luni.

Dermo-pro preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Produsul are prețul de 147 lei, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este valabilă pentru o perioadă limitată și nu necesită un cod promoțional. Vă rugăm să accesați site-ul oficial prin link și să plasați comanda. Cantitatea de produse disponibile la preț redus este limitată.

Dermo-pro
147 lei 294 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se efectuează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie la primire în numerar, fie cu cardul de credit.

Pot cumpara Dermo-pro de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro s-au înregistrat în mod frecvent cazuri de vânzări de produse contrafăcute și înșelătorii. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste platforme.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Dermo-pro

Am verificat numeroasele recenzii ale clienților despre Dermo-pro pe forumuri, recenzii pe Amazon, comentarii pe site-urile farmaciilor, grupuri de Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Procentul foarte scăzut de recenzii negative este legat de reacții alergice.

Dermo-pro pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Sunt încântată să împărtășesc experiența mea cu Dermo-pro. După ce am împlinit 65 de ani, m-am confruntat cu apariția neplăcută a ridurilor și a pielii lăsate. Eram sceptică în ceea ce privește eficacitatea cremelor antirid, dar am decis să încerc Dermo-pro după ce am citit recenzii pozitive. Și pot să spun că am fost surprinsă în cel mai plăcut mod!

În urma a câteva luni de utilizare consecventă, am observat o diferență semnificativă în textura și aspectul pielii mele. Ridurile fine și adânci au început să se estompeze treptat, iar fermitatea pielii a revenit. Efectul hidratant al cremei a făcut ca tenul meu să arate mult mai proaspăt și mai sănătos.

Ca o femeie care a trecut prin multe etape ale vieții, sunt bucuroasă să am încredere într-un produs precum Dermo-pro. Îmi simt pielea mai tânără și mai plină de viață, ceea ce mă face să zâmbesc mai mult în oglindă. În plus, nu am experimentat nicio reacție adversă, iar acest lucru mă face să mă simt în siguranță în ceea ce privește utilizarea produsului.

Recomand cu căldură Dermo-pro tuturor celor care doresc să-și mențină frumusețea naturală și să se simtă bine în propria piele. Nu puteam fi mai fericită cu rezultatele obținute!

pensionara, 67 de ani, Elena

“Doamne, câtă bucurie mi-a adus Dermo-pro în viața mea! La 44 de ani, stresul și orele lungi petrecute la birou mi-au lăsat urme adânci pe chip. Așa că am hotărât că e timpul să încerc ceva nou și am ales Dermo-pro pentru a combate semnele îmbătrânirii.

După câteva săptămâni de utilizare, pot spune că sunt uimită de rezultate. Cremă antirid Dermo-pro a devenit un adevărat aliat în lupta mea împotriva ridurilor și oboselii pielii. Textura sa ușoară se absoarbe rapid și nu lasă o senzație grasă, ceea ce este perfect pentru rutina mea agitată.

Am observat cum liniile fine de expresie s-au diminuat treptat, iar pielea mea arată mult mai revigorată. Sunt atât de încântată să primesc complimente din partea colegilor mei de muncă, care mă întreabă ce am făcut pentru a arăta atât de proaspătă.

Dermo-pro a devenit acum parte esențială a rutinei mele zilnice. Este practic ca un boost de încredere, știind că îmi pot prezenta fața cu pielea strălucitoare și îngrijită. Și pentru mine, asta face toată diferența! În plus, nu am experimentat niciun disconfort sau reacție adversă, ceea ce mă face să continui să folosesc acest produs cu încredere.

Îl recomand cu toată inima tuturor femeilor care vor să-și ofere un tratament special pentru pielea lor. Dermo-pro mi-a reamintit că îmbătrânirea este frumoasă, dar că avem instrumentele pentru a o face cu eleganță și încredere. Mulțumesc, Dermo-pro!”

Contabila, 44 de ani, Andreea

“Nu există pânze fără poveste și nici chip fără amprenta timpului. Așa că, în calitate de artistă și la vârsta de 52 de ani, am căutat ceva care să îmi ajute să păstrez frumusețea și autenticitatea expresiei mele. Dermo-pro a fost răspunsul pe care îl căutam.

Fiecare linie fină și fiecare rid devin povești pe fața mea, iar Dermo-pro a fost paleta magică care le-a estompat. Textura sa mată și ușoară a devenit fundalul perfect pentru culorile mele și pentru expresia mea artistică. Prin utilizarea regulată, am reușit să obțin un echilibru între istoriile mele personale și paleta mea de culori.

Efectele au fost remarcabile. Ridurile adânci s-au atenuat, iar pielea mea s-a împrospătat și a căpătat o lumină aparte. Este ca și cum aș putea continua să pictez în fiecare zi, cu o paletă mai bogată și cu o mai mare încredere în propria-mi expresie.

Ceea ce iubesc la Dermo-pro este că îmi oferă posibilitatea să îmbătrânesc cu frumusețe și grandoare, fără să pierd din pasiunea pentru artă și viață. În plus, formularea sa delicată a făcut ca utilizarea să fie o experiență plăcută și fără griji.

Din partea unei artiste care valorizează frumusețea și autenticitatea, recomand Dermo-pro ca un aliat prețios în călătoria noastră prin timp și expresie. Este o comoară care completează povestea mea artistică.”

Artista 52 de ani, Ana

Dermo-pro este o înșelătorie? Există păreri negative?

Dermo-pro nu este o înșelătorie. Puținele recenzii negative legate de produs sunt asociate cu anumite reacții alergice. Dacă nu aveți alergii la niciunul dintre ingredientele sale, nu se observă nicio reacție negativă la produs.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“În calitate de medic dermatolog, am fost mereu în căutarea produselor care să îndeplinească standardele mele ridicate de eficacitate și siguranță în îngrijirea pielii. Când am aflat de crema antirid Dermo-pro, am decis să îi ofer o șansă, iar rezultatele au fost remarcabile.

Am observat cum această formulă bogată în ingrediente active a avut un impact pozitiv asupra pielii mele, precum și asupra pielii pacienților mei. Ridurile fine și adânci au devenit mai puțin vizibile, iar textura pielii s-a îmbunătățit semnificativ. Ceea ce m-a impresionat în mod deosebit a fost capacitatea Dermo-pro de a stimula producția de colagen și de a contribui la regenerarea celulară.

Pe lângă aceste beneficii, am fost încântat să constat că Dermo-pro este bine tolerat de majoritatea pacienților mei. Rareori am întâlnit reacții adverse, și acelea au fost în principal legate de alergii la anumite componente ale formulei. Cu toate acestea, pentru majoritatea pacienților, Dermo-pro s-a dovedit a fi un aliat valoros în obținerea unei pielii sănătoase și strălucitoare.

Pe baza experienței mele ca medic dermatolog, recomand cu încredere Dermo-pro pacienților mei și oricui caută o soluție eficientă și sigură pentru combaterea semnelor de îmbătrânire a pielii. Este important să realizați, totuși, un test de sensibilitate înainte de utilizare pentru a evita eventuale reacții alergice.”

Dr. Markus Muller, Dermatolog, Germania
Dermo-pro
147 lei 294 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Cât timp trebuie să folosesc crema Dermo-pro înainte să văd rezultate?

Rezultatele pot varia, însă mulți utilizatori observă îmbunătățiri în textura pielii și reducerea ridurilor după câteva săptămâni de utilizare regulată.

Pot folosi Dermo-pro dacă am pielea sensibilă?

Dermo-pro este conceput să fie potrivit pentru majoritatea tipurilor de piele, însă în cazul pielii sensibile, este recomandat să efectuați un test de sensibilitate înainte de utilizare pe o mică zonă de piele.

Poate Dermo-pro să fie utilizat sub machiaj?

Da, Dermo-pro poate fi folosit sub machiaj. Asigurați-vă că crema se absoarbe complet înainte de aplicarea machiajului.

Cât de des trebuie să aplic crema Dermo-pro pe față?

De obicei, crema este aplicată de două ori pe zi - dimineața și seara - pentru cele mai bune rezultate.

Pot folosi Dermo-pro dacă sunt însărcinată sau alăptez?

În astfel de cazuri, este recomandat să consultați medicul înainte de a utiliza orice produs cosmetic sau de îngrijire a pielii.

Cum pot ști dacă sunt alergic la unul dintre ingredientele Dermo-pro?

Pentru a evita reacțiile alergice, efectuați un test de sensibilitate înainte de utilizare pe o mică porțiune de piele. Dacă apar semne de iritație sau alergie, nu utilizați produsul.