Demaliss Serum Ser – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Demaliss Serum Ser – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Demaliss Serum Ser – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
159 lei 318 lei

Demaliss Serum este o sursă avansată de nutriție și hidratare pentru pielea ta. Cu o formulă bogată în uleiuri naturale, această seră oferă beneficii de întinerire și revitalizare pentru tenul tău.

Forma de prezentare 💊 Ser
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 159 lei

Ce este Demaliss Serum şi pentru ce se utilizează

Demaliss Serum este o sursă concentrată de nutriție și hidratare pentru piele, formulată pentru a îmbunătăți aspectul și sănătatea tenului. Această seră are rolul de a revitaliza, hidrata și îmbunătăți textura pielii, ajutând la reducerea semnelor de îmbătrânire și conferind un aspect mai tânăr și mai radiant.

Indicatii terapeutice

Demaliss Serum poate fi utilizat în următoarele situații:

 • Pentru reducerea semnelor de îmbătrânire, cum ar fi liniile fine și ridurile.
 • Pentru hidratarea și hrănirea profundă a pielii deshidratate sau uscate.
 • Pentru îmbunătățirea texturii pielii și obținerea unui aspect mai uniform și mai luminos.
 • Pentru revitalizarea pielii obosite și ternă.
 • Pentru protejarea pielii împotriva factorilor de mediu nocivi și a stresului oxidativ.
 • Pentru menținerea unui aspect sănătos și radiant al pielii în general.

Iată câteva motive comune pentru apariția ridurilor, susținute de cercetările autoritative:

 • Expunerea excesivă la soare: Radiațiile UV pot deteriora colagenul și elastina din piele, contribuind la formarea ridurilor.
 • Fumatul: Substanțele chimice din țigări pot reduce fluxul de sânge către piele și pot deteriora colagenul, ceea ce duce la formarea ridurilor premature.
 • Expunerea la poluare: Poluanții din mediu pot declanșa procese de oxidare în piele, ducând la îmbătrânire prematură și formarea ridurilor.
 • Stresul: Stresul cronic poate afecta nivelurile de cortizol din organism, ceea ce poate contribui la degradarea colagenului și la apariția ridurilor.
 • Consumul excesiv de zahăr: Consumul ridicat de zahăr poate duce la procese de glicare în piele, ceea ce poate deteriora colagenul și elastina și poate accelera formarea ridurilor.

Referințe:

 1. World Health Organization. “Ultraviolet radiation and the INTERSUN Programme.”
 2. American Academy of Dermatology. “How smoking affects the skin.”
 3. Vierkötter, Andrea, et al. “Airborne particle exposure and extrinsic skin aging.”
 4. Epel, Elissa, et al. “Accelerated telomere shortening in response to life stress.”
 5. Danby, FW. “Nutrition and aging skin: sugar and glycation.”
back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Demaliss Serum acționează în următoarele moduri pentru a oferi beneficii de îngrijire a pielii:

 • Hidratare profundă: Formula sa bogată în uleiuri naturale, cum ar fi uleiul de argan și uleiul de cocos, ajută la hrănirea și hidratarea profundă a pielii, conferindu-i un aspect mai catifelat și mai neted.
 • Stimularea regenerării celulare: Extractele din plante conținute în seră pot stimula procesul natural de regenerare celulară, contribuind la refacerea și întinerirea pielii.
 • Protecție împotriva factorilor de mediu: Uleiul de macadamia și alte ingrediente active pot ajuta la formarea unei bariere protectoare pe suprafața pielii, protejând-o împotriva agresiunilor externe și a daunelor provocate de radicalii liberi.
 • Îmbunătățirea aspectului pielii: Prin utilizarea regulată, Demaliss Serum poate reduce aspectul liniilor fine și al ridurilor, conferind tenului un aspect mai tânăr și mai luminos.
 • Revitalizare și regenerare: Acțiunea sa puternică de revitalizare poate îmbunătăți textura și fermitatea pielii, conferindu-i un aspect proaspăt și sănătos.
 • Absorbție rapidă și non-grasă: Textura sa ușoară și non-grasă permite serului să fie absorbit rapid în piele, fără a lăsa reziduuri uleioase sau greoaie.

Demaliss Serum
159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Aceste efecte combinate fac din Demaliss Serum un aliat excelent în lupta împotriva semnelor de îmbătrânire și în menținerea unei pielii sănătoase și strălucitoare.

Beneficiile Demaliss Serum

Iată câteva dintre principalele beneficii ale serului pentru întinerire Demaliss Serum:

 • Hidratare profundă: Serul penetrează în straturile profunde ale pielii, oferind hidratare intensă și menținând nivelul optim de umiditate.
 • Reducerea ridurilor și liniilor fine: Formula sa avansată contribuie la diminuarea aspectului ridurilor și liniilor fine, conferind un aspect mai neted și mai tânăr pielii.
 • Revitalizare și reîmprospătare: Ingredientele active stimulează regenerarea celulară, revitalizând pielea și conferindu-i un aspect mai proaspăt și mai sănătos.
 • Protecție împotriva îmbătrânirii premature: Serul conține antioxidanți puternici care protejează pielea împotriva daunelor provocate de radicalii liberi și factorii de mediu nocivi.
 • Uniformizarea tenului: Utilizarea regulată a serului poate contribui la uniformizarea nuanței pielii și la diminuarea petelor pigmentare, oferind un ten mai luminos și mai uniform.
 • Absorbție rapidă și non-grasă: Textura ușoară a serului este rapid absorbită în piele, lăsând-o moale, catifelată și fără senzație de grăsime.

back to menu ↑

Compozitie

Iată lista ingredientelor și efectele fiecărui ingredient din serul pentru întinerire Demaliss Serum:

 • Aur de 24 de karate: Ajută la stimularea circulației sanguine și la îmbunătățirea elasticității pielii. Are proprietăți antioxidante, protejând pielea împotriva stresului oxidativ și a îmbătrânirii premature.
 • Ulei de argan: Hidratează și hrănește profund pielea, datorită conținutului bogat în acizi grași și vitamine. Ajută la regenerarea celulară, contribuind la menținerea elasticității pielii și la diminuarea aspectului ridurilor.
 • Extracte din plante: Stimulează procesul natural de regenerare celulară, contribuind la revitalizarea și întinerirea pielii. Calmează și hrănesc pielea, având proprietăți antioxidante și antiinflamatoare.
 • Ulei de macadamia: Hidratează și catifelează pielea, penetrând în profunzimea straturilor pielii și contribuind la menținerea nivelului optim de umiditate. Bogat în acizi grași omega, ajută la protejarea pielii împotriva deshidratării și a factorilor de mediu nocivi.
 • Ulei de cocos: Are proprietăți antibacteriene și antifungice, ajutând la menținerea sănătății pielii și la prevenirea apariției imperfecțiunilor. Hidratează și hrănește pielea în profunzime, conferindu-i un aspect mai neted și mai radiant.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a obține cele mai bune rezultate, urmați aceste indicații privind doza și modul de administrare pentru Demaliss Serum:

 1. Curățați și uscați bine fața înainte de aplicare.
 2. Luați o cantitate mică de ser și încălziți-o între degete.
 3. Aplicați serul pe față și gât, evitând zona din jurul ochilor.
 4. Masați delicat pielea cu mișcări circulare ascendente până când serul este complet absorbit.
 5. Utilizați serul dimineața și seara, înainte de aplicarea cremei hidratante sau a protecției solare.

Reacţii adverse posibile

Demaliss Serum este în general bine tolerat de către majoritatea utilizatorilor, însă în unele cazuri pot să apară următoarele reacții adverse posibile:

 • Iritarea pielii: La unii indivizi, pot să apară iritații minore sau roșeață temporară în zona în care a fost aplicat serul. Aceste simptome sunt de obicei tranzitorii și se pot rezolva în timp.
 • Sensibilitate la anumite ingrediente: Unele persoane pot fi sensibile la anumite ingrediente din formulă, cum ar fi anumiți uleiuri sau extracte din plante, ceea ce ar putea duce la apariția reacțiilor alergice.
 • Înroșirea pielii: Utilizarea excesivă sau prea frecventă a serului poate provoca înroșirea sau sensibilitatea pielii, mai ales în cazul pielii sensibile sau predispuse la reacții alergice.
 • Acnee sau înfundarea porilor: La unele persoane, utilizarea serului pentru o lungă perioadă de timp sau în cantități excesive poate contribui la apariția acneei sau la înfundarea porilor.

Contraindicatii / Atentionari

Demaliss Serum este un produs cosmetic destinat îngrijirii pielii și este în general sigur pentru majoritatea utilizatorilor. Cu toate acestea, există câteva contraindicații și atenționări pe care trebuie să le luați în considerare înainte de utilizare:

 1. Alergii la ingrediente: Persoanele cu alergii cunoscute la oricare dintre ingredientele din Demaliss Serum ar trebui să evite utilizarea acestuia pentru a preveni reacțiile alergice.
 2. Piele sensibilă: Dacă aveți pielea sensibilă sau predispusă la iritații, este recomandat să efectuați un test de toleranță cutanată înainte de utilizare și să monitorizați reacția pielii după aplicare.
 3. Leziuni sau iritații cutanate: Evitați aplicarea serului pe pielea lezată, iritată sau afectată de dermatită sau alte afecțiuni cutanate pentru a preveni exacerbarea simptomelor.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Utilizarea serului pentru întinerire Demaliss Serum poate duce la următoarele rezultate benefice pentru piele:

 • Reducerea ridurilor și liniilor fine: Serul poate contribui la diminuarea aspectului ridurilor și liniilor fine, conferind un aspect mai neted și mai tânăr pielii.
 • Hidratare și nutriție: Formula sa bogată în uleiuri naturale și extracte din plante ajută la hidratarea profundă și la hrănirea pielii, conferindu-i un aspect mai sănătos și mai radiant.
 • Revitalizare și reîmprospătare: Ingredientele active din ser stimulează regenerarea celulară, revitalizând și întinerind aspectul pielii.
 • Protecție împotriva îmbătrânirii premature: Antioxidanții din compoziție protejează pielea împotriva daunelor provocate de radicalii liberi și factorii de mediu nocivi, ajutând la prevenirea îmbătrânirii premature.
 • Uniformizarea tonusului și texturii pielii: Utilizarea regulată a serului poate contribui la uniformizarea nuanței și texturii pielii, conferindu-i un aspect mai luminos și mai uniform.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Demaliss Serum: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Demaliss Serum poate fi achiziționat în România din următoarele farmacii: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Cu toate acestea, în prezent produsul nu este disponibil în stoc. Prețul în farmacii este mai mare, iar următoarea livrare de la producător se estimează că va fi disponibilă în 2-3 luni.

Demaliss Serum preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Pe site-ul oficial al producătorului, prețul Demaliss Serum este de 159 lei, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este temporară și nu necesită cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link și plasați comanda. Cantitatea de produse la preț redus este limitată.

Demaliss Serum
159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se efectuează prin curier în toată țara. Plata poate fi făcută fie în numerar la primirea produsului, fie cu cardul de credit.

Pot cumpara Demaliss Serum de pe site-ul Amazon sau Emag?

În ceea ce privește achiziționarea de pe site-urile Amazon sau Emag Ro, trebuie menționat că au fost raportate frecvent cazuri de vânzare de produse contrafăcute și fraude. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste site-uri.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Demaliss Serum

Am analizat o varietate de opinii ale consumatorilor despre Demaliss Serum pe forumuri, recenzii, comentarii pe Amazon, site-uri de farmacii, grupuri de Facebook și Instagram. Majoritatea acestor opinii sunt pozitive. Există un procent foarte scăzut de opinii care menționează reacții alergice.

Demaliss Serum pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Demaliss Serum este o adevărată binecuvântare pentru pielea mea îmbătrânită! La vârsta mea, am încercat o mulțime de produse pentru îngrijirea pielii, dar niciunul nu s-a comparat cu rezultatele pe care le-am obținut cu această seră. După doar câteva săptămâni de utilizare regulată, am observat o reducere semnificativă a ridurilor fine și o îmbunătățire generală a fermității și a luminozității pielii mele. Textura serului este ușoară și se absoarbe rapid, lăsând pielea moale și catifelată. Mă simt mai încrezătoare și mai strălucitoare ca niciodată și nu pot să recomand suficient acest produs minunat! Mulțumesc, Demaliss Serum, pentru că mi-ai redat încrederea în frumusețea mea!”

Pensionară de 69 de ani, Elena

“Demaliss Serum este un adevărat miracol pentru pielea mea! La 44 de ani, am început să observ semnele de îmbătrânire și să îmi fac griji cu privire la aspectul pielii mele. Am decis să încerc Demaliss Serum după ce am citit recenziile pozitive și nu pot să spun decât că sunt extrem de mulțumită de rezultatele obținute. După doar câteva săptămâni de utilizare, am observat o îmbunătățire semnificativă a aspectului pielii mele. Ridurile fine s-au estompat, iar tenul meu pare mai luminos și mai uniform. Textura serului este ușoară și se absoarbe rapid în piele, fără a lăsa reziduuri grase sau lipicioase. De asemenea, apreciez că nu am avut nicio reacție adversă sau iritație, ceea ce este un lucru important pentru mine, având în vedere că am pielea sensibilă. În concluzie, recomand cu încredere Demaliss Serum tuturor celor care caută un produs eficient pentru îngrijirea și întinerirea pielii!”

Secretară de 44 de ani, Ana

“Demaliss Serum este cu adevărat un produs remarcabil! La vârsta de 52 de ani, am încercat o mulțime de produse pentru îngrijirea pielii, dar puține au oferit rezultate atât de impresionante ca această seră. După câteva săptămâni de utilizare regulată, am observat o reducere semnificativă a aspectului liniilor fine și a ridurilor de pe față și gât. Textura serului este ușoară și se absoarbe rapid în piele, fără a lăsa senzația de grăsime sau lipici. De asemenea, am observat o îmbunătățire generală a fermității și a luminozității pielii mele. Sunt extrem de mulțumită de rezultate și nu pot să recomand suficient acest produs. Pentru mine, Demaliss Serum este un adevărat aliat în lupta împotriva semnelor de îmbătrânire și îmi oferă încrederea că pielea mea arată la fel de bine pe cât mă simt în interior.”

Avocată de 52 de ani, Maria

Demaliss Serum este o înșelătorie? Există păreri negative?

Demaliss Serum nu este o înșelătorie. Acele puține opinii negative care pot fi găsite despre produs sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu aveți alergii la niciunul dintre ingredientele sale, nu se observă nicio reacție negativă la produs.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“Demaliss Serum este un produs remarcabil în domeniul îngrijirii pielii. Ca dermatolog-cosmetolog cu o vastă experiență în domeniul esteticii, am avut oportunitatea să analizez și să testeze eficacitatea acestui ser în tratamentul îmbătrânirii pielii. Pot confirma că formula sa avansată, bogată în ingrediente naturale și antioxidanți, poate oferi beneficii semnificative pentru piele. Am observat o îmbunătățire vizibilă a texturii și aspectului pielii la pacienții mei care au folosit Demaliss Serum în mod regulat. Este important să se acorde atenție ingredientelor și să se efectueze teste de sensibilitate pentru a evita reacțiile alergice. În ansamblu, consider că Demaliss Serum este un instrument valoros în arsenalul de îngrijire a pielii, oferind rezultate impresionante în combaterea semnelor de îmbătrânire.”

Dr. Klaus Schneider, Dermatolog-cosmetolog
Demaliss Serum
159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

În cât timp pot observa primele rezultate utilizând Demaliss Serum?

Majoritatea utilizatorilor observă primele rezultate vizibile după aproximativ 4-6 săptămâni de utilizare regulată a serului.

Este Demaliss Serum potrivit pentru toate tipurile de ten?

Da, formula sa delicată și non-comedogenă face ca Demaliss Serum să fie potrivit pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru pielea sensibilă.

Este sigur să folosesc Demaliss Serum dacă am pielea sensibilă?

Da, majoritatea utilizatorilor cu piele sensibilă pot utiliza Demaliss Serum fără probleme. Cu toate acestea, este recomandat să efectuați întotdeauna un test de sensibilitate cutanată înainte de utilizare.

Pot folosi Demaliss Serum pe timp de zi, sub machiaj?

Da, Demaliss Serum se poate utiliza cu încredere dimineața, sub machiaj. Textura sa ușoară se absoarbe rapid în piele și nu lasă un film gras sau lipicios.

Pot utiliza Demaliss Serum împreună cu alte produse pentru îngrijirea pielii?

Da, Demaliss Serum poate fi integrat cu ușurință în rutina dumneavoastră de îngrijire a pielii, fiind compatibil cu majoritatea cremelor hidratante și a altor produse cosmetice.

Este necesară continuarea utilizării Demaliss Serum pentru menținerea rezultatelor?

Da, pentru a menține rezultatele obținute, se recomandă utilizarea regulată a Demaliss Serum. Întreruperea utilizării poate duce la revenirea treptată a semnelor de îmbătrânire ale pielii.