Zinamax capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

269.99 Lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Zinamax capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Zinamax capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
269.99 Lei

Kapsulele Zinamax sunt un supliment alimentar special formulat pentru a combate acneea și a promova o piele sănătoasă. Acestea conțin o combinație de ingrediente naturale, precum extract de coada-șoricelului și zinc, care acționează sinergic pentru a reduce inflamația, a controla producția excesivă de sebum și a inhiba creșterea bacteriilor responsabile de apariția acneei.

Forma de prezentare 💊 Capsule
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 269.99 Lei

Ce este Zinamax şi pentru ce se utilizează

Kapsulele Zinamax sunt un produs special conceput pentru a combate problema acneei și pentru a promova o piele sănătoasă. Prin utilizarea regulată a kapsulelor Zinamax, se poate obține reducerea inflamației, controlul producției excesive de sebum și inhibarea bacteriilor care cauzează apariția acneei.

Indicatii terapeutice

Kapsulele Zinamax se recomandă în următoarele situații:

 • Acnee ușoară până la moderată: Dacă suferi de acnee ușoară sau moderată, kapsulele Zinamax pot fi o opțiune eficientă pentru a controla și a reduce apariția erupțiilor cutanate.
 • Exces de sebum: Dacă ai o producție excesivă de sebum, care duce la înfundarea porilor și apariția acneei, kapsulele Zinamax te pot ajuta să reglezi secreția de sebum și să previi formarea de noi leziuni.
 • Inflamație și roșeață: Dacă ai pielea inflamată și prezintă roșeață persistentă ca rezultat al acneei, kapsulele Zinamax pot contribui la reducerea inflamației și calmarea pielii.
 • Prevenție: Dacă ai tendința de a dezvolta acnee frecvent sau recurent, kapsulele Zinamax pot fi utilizate în scop preventiv, pentru a menține pielea curată și sănătoasă.

Zinamax
269.99 Lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Acneea poate apărea din diverse motive, iar unele dintre principalele cauze sunt:

 • Hormoni: Schimbările hormonale, în special în timpul pubertății, pot duce la producția excesivă de sebum, care poate înfunda porii și favoriza apariția acneei. Sursa: Academia Americană de Dermatologie.
 • Excesul de sebum: O secreție excesivă de sebum poate contribui la blocarea porilor și formarea de comedoane, puncte negre și coșuri. Sursa: Clinica Mayo.
 • Factorii genetici: Există unele dovezi că predispoziția genetică poate juca un rol în apariția acneei. Dacă părinții sau alți membri ai familiei au avut acnee, există șanse mai mari să dezvolți și tu această afecțiune. Sursa: Academia Americană de Dermatologie.
 • Stresul: Stresul cronic poate afecta echilibrul hormonal și poate agrava acneea existentă sau poate declanșa apariția acesteia. Sursa: Societatea Europeană de Dermatologie și Venerologie.
 • Factorii alimentari: Anumite alimente, precum produsele lactate sau alimentele bogate în carbohidrați cu indice glicemic ridicat, pot avea un impact asupra acneei. Cu toate acestea, conexiunea dintre alimentație și acnee nu este complet înțeleasă și poate varia de la individ la individ. Sursa: Revista Dermatologică a Asociației Medicale Americane.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Zinamax acționează în mai multe moduri pentru a combate acneea și a îmbunătăți starea pielii. Iată cum funcționează aceste capsule împotriva acneei:

 • Reducerea excesului de sebum: Zinamax ajută la reglarea secreției de sebum, reducând producția excesivă. Acest lucru ajută la prevenirea înfundării porilor și formarea de comedoane.
 • Combaterea bacteriilor: Capsulele Zinamax conțin ingrediente active cu proprietăți antibacteriene, cum ar fi extractul de coajă de salcie și extractul de scorțișoară. Acestea acționează asupra bacteriilor responsabile de apariția acneei, precum Propionibacterium acnes, reducând inflamația și promovând vindecarea pielii afectate.
 • Proprietăți antiinflamatorii: Unele ingrediente din compoziția Zinamax, precum vitamina E și extractul de ceai verde, au proprietăți antiinflamatorii. Acestea ajută la calmarea inflamației pielii și reducerea roșeții și iritației asociate cu acneea.
 • Curățarea și detoxifierea pielii: Zinamax contribuie la eliminarea toxinelor și impurităților din piele, ajutând la curățarea și detoxifierea profundă a porilor. Acest lucru poate preveni înfundarea porilor și formarea de coșuri.
 • Promovarea vindecării pielii: Capsulele Zinamax conțin și ingrediente care stimulează procesul de vindecare a pielii, cum ar fi extractul de nalbă și extractul de aloe vera. Acestea pot ajuta la reducerea cicatricilor și îmbunătățirea aspectului general al pielii afectate de acnee.

Beneficiile Zinamax

Iată câteva dintre principalele avantaje ale capsulelor Zinamax în lupta împotriva acneei:

 • Reducerea și prevenirea apariției acneei: Zinamax acționează în mod eficient asupra factorilor care duc la formarea acneei, cum ar fi excesul de sebum, bacteriile și inflamația. Prin reglarea secreției de sebum și combaterea bacteriilor, capsulele Zinamax ajută la reducerea apariției coșurilor și a comedoanelor.
 • Vindecarea și calmarea pielii inflamate: Ingredientele active din compoziția Zinamax, cum ar fi extractul de coajă de salcie și vitamina E, au proprietăți antiinflamatorii și antioxidante. Acestea contribuie la calmarea pielii inflamate, reducând roșeața și iritația asociate cu acneea și promovând vindecarea pielii afectate.
 • Curățarea și detoxifierea pielii: Capsulele Zinamax ajută la curățarea și detoxifierea profundă a porilor, eliminând toxinele și impuritățile acumulate în piele. Acest lucru previne înfundarea porilor și formarea de coșuri și ajută la obținerea unei piele mai curate și mai sănătoase.
 • Regenerarea pielii și reducerea cicatricilor: Unele ingrediente din compoziția Zinamax, precum extractul de aloe vera și extractul de nalbă, au proprietăți regeneratoare și de reducere a cicatricilor. Acestea pot ajuta la vindecarea și estomparea cicatricilor rezultate în urma acneei, îmbunătățind aspectul general al pielii.
 • Formula naturală și sigură: Zinamax este formulat cu ingrediente naturale și sigure, fără aditivi artificiali sau substanțe chimice nocive. Acest aspect îl face o opțiune potrivită pentru persoanele care caută o soluție naturală pentru tratarea acneei, fără a afecta în mod negativ sănătatea pielii.

back to menu ↑

Compozitie

Iată lista ingredientelor din capsulele Zinamax pentru combaterea acneei și efectul fiecărui ingredient:

 • Lactoferrin: Lactoferrina este un ingredient cu proprietăți antimicrobiene și antiinflamatorii. Ajută la reducerea bacteriilor care contribuie la apariția acneei și la calmarea inflamației pielii.
 • Centellin: Centellina este un extract derivat din planta Centella asiatica, cunoscută și sub numele de Gotu Kola. Aceasta are proprietăți regenerante și cicatrizante, contribuind la vindecarea leziunilor pielii și la reducerea cicatricilor cauzate de acneea anterioară.
 • Extract de flori de violete sălbatice (Wild pansy flower extract): Acest extract are proprietăți calmante și de purificare a pielii. Ajută la reducerea inflamației și la echilibrarea producției de sebum, contribuind astfel la prevenirea formării coșurilor.
 • Extract de trandafir sălbatic (Wild rosehip extract): Extractul de trandafir sălbatic este bogat în vitamina C și antioxidanți, care ajută la combaterea radicalilor liberi și la promovarea regenerării celulare. Acest ingredient contribuie la îmbunătățirea texturii pielii și la reducerea aspectului porilor dilatați.
 • BioPerine: BioPerine este un extract patentat de piper negru care ajută la îmbunătățirea absorbției nutrienților în organism. Acest ingredient asigură o mai bună asimilare a substanțelor benefice din compoziția capsulelor Zinamax, maximizând astfel eficacitatea acestora.
 • Complex de vitamine și minerale: Capsulele Zinamax conțin un complex de vitamine și minerale esențiale, cum ar fi vitamina A, vitamina E, zincul și seleniul. Aceste substanțe nutritive susțin sănătatea generală a pielii, întăresc sistemul imunitar și ajută la prevenirea apariției acneei.
 • Extract de frunze de urzică (Nettle leaf extract): Acest extract natural are proprietăți astringente și antiinflamatorii. Ajută la controlul secreției de sebum și la reducerea inflamației pielii, contribuind la prevenirea formării coșurilor.

Zinamax
269.99 Lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a utiliza corect capsulele Zinamax pentru combaterea acneei, urmați următoarele instrucțiuni:

 • Luați o capsulă de Zinamax de două ori pe zi, de preferat în timpul mesei. Asigurați-vă că aveți un pahar cu apă pentru a înghiți ușor capsula.
 • Respectați doza recomandată și nu depășiți cantitatea indicată pe ambalaj sau prescrisă de medic.
 • Pentru rezultate optime, este recomandat să utilizați capsulele Zinamax timp de cel puțin 30 de zile, conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
 • Pentru a vă asigura că beneficiați de efectele complete ale produsului, este important să fiți consecvent în administrarea capsulelor și să nu omiteți dozele.

Reacţii adverse posibile

Kapsulele Zinamax pentru combaterea acneei sunt în general considerate sigure pentru consum și nu au raportat efecte secundare semnificative. Cu toate acestea, fiecare organism poate reacționa diferit la suplimente și este posibil să apară unele reacții adverse minore, care pot include:

 • Disconfort gastric ușor: În cazuri rare, pot apărea senzații de disconfort gastric, precum greață sau indigestie. Aceste simptome sunt de obicei tranzitorii și dispar de la sine.
 • Reacții alergice minore: Unele persoane pot prezenta reacții alergice minore la unul sau mai mulți dintre ingredientele din Zinamax. Acestea pot include erupții cutanate, mâncărime sau umflături.

Contraindicatii / Atentionari

Kapsulele Zinamax pentru combaterea acneei sunt în general considerate sigure și nu au contraindicații majore. Cu toate acestea, există câteva situații în care este recomandat să evitați utilizarea acestui supliment:

 • Hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele din Zinamax: Dacă aveți cunoștință că sunteți alergic sau sensibil la oricare dintre componentele produsului, este recomandat să nu utilizați Zinamax.
 • Persoanele sub vârsta de 18 ani: Deoarece suplimentul nu a fost studiat suficient la această categorie de vârstă, nu se recomandă administrarea kapsulelor Zinamax la copii și adolescenți.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Utilizatorii care au folosit kapsulele Zinamax pentru combaterea acneei au raportat următoarele rezultate:

 • Reducerea acneei și a erupțiilor cutanate: Mulți utilizatori au observat o îmbunătățire semnificativă a acneei, cu o reducere a numărului de coșuri și a inflamației pielii.
 • Curățarea porilor și reducerea punctelor negre: Zinamax ajută la curățarea porilor și la diminuarea aspectului punctelor negre, conferind pielii un aspect mai neted și mai uniform.
 • Controlul excesului de sebum: Aceste kapsule contribuie la echilibrarea producției de sebum, ajutând la reducerea aspectului lucios al pielii grase și la prevenirea obstrucției porilor.
 • Îmbunătățirea texturii și aspectului general al pielii: Utilizatorii au remarcat o îmbunătățire a texturii și aspectului general al pielii, care devine mai radiantă, mai catifelată și mai sănătoasă.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Zinamax: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

În prezent, produsul Zinamax nu se găsește pe stoc în următoarele farmacii din România: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Se estimează că următoarea livrare de la producător va dura aproximativ 2-3 luni. Este important de menționat că prețurile în farmacii pot fi mai ridicate.

Zinamax preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului este de 269.99 Lei, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este valabilă pe o perioadă limitată și nu necesită introducerea unui cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link și plasați comanda. Cantitatea de produse cu reducere este limitată, așa că vă recomandăm să acționați rapid pentru a beneficia de această ofertă.

Zinamax
269.99 Lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se realizează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie în numerar la momentul livrării, fie prin cardul de credit.

Pot cumpara Zinamax de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro au fost înregistrate tot mai multe cazuri de vânzare a produselor contrafăcute și de fraudă. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste platforme.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Zinamax

Noi am verificat o mulțime de recenzii ale clienților despre Zinamax pe forumuri, în recenzii și comentarii de pe Amazon, pe site-uri de farmacii, în grupuri de Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Un procent foarte mic din recenzii sunt legate de reacții alergice.

Zinamax pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Sunt uimită de rezultatele pe care le-am obținut cu Zinamax! La vârsta mea, am crezut că nu voi mai putea scăpa de acneea persistentă care mă deranja de ani de zile. După ce am început să iau aceste kapsule conform instrucțiunilor, am observat o îmbunătățire semnificativă a pielii mele. Coșurile s-au diminuat considerabil, iar tenul meu arată mai sănătos și mai tânăr. Sunt foarte recunoscătoare pentru acest produs și îl recomand cu încredere!”

Elena, 63 ani

“Ca șofer, am fost mereu expus la poluarea și murdăria de pe drumuri, ceea ce a dus la apariția recurentă a acneei. Am încercat multe produse pe piață, dar nimic nu s-a comparat cu Zinamax. Aceste kapsule au făcut o diferență semnificativă în aspectul pielii mele. Nu doar că am observat o reducere a acneei, dar și punctele negre au dispărut treptat. Acum mă simt mai încrezător și mai confortabil în pielea mea. Recomand cu căldură Zinamax!”

Adrian, 39 ani

“Fiind student și având un stil de viață agitat, am avut probleme cu acneea timp de mulți ani. Când am aflat despre Zinamax, am decis să-i dau o șansă. Nu pot exprima cât de mulțumit sunt de rezultatele obținute. După câteva săptămâni de utilizare, am observat o reducere semnificativă a acneei și a roșeții pielii. Tenul meu arată acum mult mai curat și mai sănătos. Îmi place faptul că aceste kapsule sunt ușor de utilizat și nu necesită mult timp. Recomand cu încredere Zinamax tuturor celor care se confruntă cu probleme ale pielii!”

Andrei, 21 ani

Zinamax este o înșelătorie? Există păreri negative?

Zinamax nu este o înșelătorie. Cele câteva recenzii negative pe care le puteți găsi despre produs sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu aveți alergie la niciunul dintre ingredientele produsului, nu se observă nicio reacție negativă la acesta.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“Ca medic dermatolog, am fost impresionat de eficacitatea capsulelor Zinamax în tratarea acneei. Ingredientele naturale și complexul lor de acțiune au demonstrat rezultate remarcabile în ameliorarea simptomelor acneei și în îmbunătățirea sănătății pielii. Am recomandat aceste capsule pacienților mei și am fost martorul unei diminuări semnificative a inflamației și a leziunilor acneice. Zinamax este o soluție promițătoare pentru persoanele care se confruntă cu probleme ale pielii și caută o opțiune naturală și eficientă de tratament. Ca medic, recomand cu încredere aceste capsule pentru combaterea acneei.”

Dr. Markus Fischer
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Ce este Zinamax și cum funcționează?

R: Zinamax este un supliment alimentar sub formă de capsule, special conceput pentru a combate acneea. Acționează prin intermediul ingredientelor sale naturale, care ajută la reducerea inflamației, echilibrarea producției de sebum și eliminarea bacteriilor care cauzează apariția acneei.

Cum se utilizează capsulele Zinamax?

R: Se recomandă luarea a 2 capsule de Zinamax pe zi, de preferat în timpul meselor, cu un pahar de apă. Este important să se respecte instrucțiunile de pe ambalaj și să nu se depășească doza zilnică recomandată.

Cât de rapid pot observa rezultatele în utilizarea capsulelor Zinamax?

R: Timpul în care se observă rezultatele poate varia de la persoană la persoană. În general, primele îmbunătățiri pot fi observate în câteva săptămâni de utilizare regulată a capsulelor Zinamax. Pentru rezultate mai bune, se recomandă utilizarea constantă pe o perioadă mai lungă de timp.

Pot continua să folosesc produsele mele cosmetice obișnuite în timp ce iau capsulele Zinamax?

R: Da, puteți continua să utilizați produsele cosmetice obișnuite în timp ce utilizați capsulele Zinamax. Cu toate acestea, este recomandat să evitați produsele cosmetice agresive sau iritante și să acordați atenție igienei pielii.

Există vreo restricție în ceea ce privește vârsta utilizatorilor de capsule Zinamax?

R: Capsulele Zinamax sunt potrivite pentru adulți și nu există restricții de vârstă.

Ce trebuie să fac dacă nu observ rezultate sau dacă am orice întrebare suplimentară despre utilizarea capsulelor Zinamax?

R: Dacă nu observați rezultate sau aveți orice întrebare suplimentară, să contactați serviciul de asistență a clienților al producătorului. Aceștia vă pot oferi sfaturi și informații personalizate în funcție de situația dumneavoastră specifică.