Yenki Derm cremă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

189 lei 378 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Yenki Derm cremă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Yenki Derm cremă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
189 lei 378 lei

Cremă Yenki Derm este un produs special conceput pentru tratarea simptomelor psoriazisului. Formulat cu ingrediente naturale precum ulei de ouă, argilă bentonită și extracte vegetale, acest produs ajută la calmarea și hidratarea pielii afectate de psoriazis.

Forma de prezentare 💊 Cremă
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 189 lei

Ce este Yenki Derm şi pentru ce se utilizează

Cremă Yenki Derm este un produs farmaceutic destinat îngrijirii pielii în cazul afecțiunilor psoriazice. Formulat cu o combinație atent selectată de ingrediente naturale și eficiente, acest cremă oferă o soluție delicată și eficientă pentru ameliorarea simptomelor neplăcute asociate cu psoriazisul. Utilizând o varietate de substanțe active, cum ar fi uleiul de ouă, argila bentonitică și extractele vegetale precum centella și crizantema indiană, Yenki Derm acționează pentru a reduce roșeața, descuamarea și senzația de mâncărime a pielii afectate. Prin hidratarea profundă și calmarea iritațiilor, acest cremă poate contribui la îmbunătățirea aspectului și confortului pielii în timpul episoadelor de psoriazis. Fiind destinat utilizării topice, Yenki Derm poate fi aplicat direct pe zonele afectate, oferind un tratament localizat și concentrat pentru a ajuta la gestionarea manifestărilor psoriazisului.

Indicatii terapeutice

Cremă Yenki Derm poate fi utilizată în următoarele situații:

 • Tratamentul simptomelor psoriazisului, inclusiv reducerea roșeții și a inflamației.
 • Calmarea senzației de mâncărime asociată cu psoriazisul.
 • Hidratarea și înmuierea pielii afectate pentru a ajuta la reducerea descuamării.
 • Îmbunătățirea aspectului general al pielii afectate de psoriazis.

Iată o listă a posibilelor cauze ale psoriazisului, bazată pe informațiile furnizate de Asociația Americană de Dermatologie:

 • Genetică: Psoriazisul poate fi moștenit genetic. Persoanele cu un istoric familial de psoriazis sunt mai predispuse să dezvolte această afecțiune.
 • Factori de mediu: Anumiți factori de mediu, cum ar fi stresul, fumatul, expunerea excesivă la soare și infecțiile, pot declanșa sau agrava simptomele psoriazisului.
 • Sistem imunitar: Este posibil ca sistemul imunitar să joace un rol în dezvoltarea psoriazisului, în care sistemul imunitar al corpului atacă greșit celulele sănătoase ale pielii.
 • Factori de stil de viață: Anumite alegeri de stil de viață, cum ar fi dieta și consumul de alcool, pot influența dezvoltarea sau severitatea psoriazisului.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Cremă Yenki Derm acționează asupra pielii afectate de psoriazis prin:

 • Reducerea inflamației: Ingredientele active din compoziția sa, precum extractul de centella și crizantema indiană, ajută la reducerea inflamației și a roșeții asociate cu psoriazisul.
 • Hidratare intensivă: Uleiul de ouă, untul de shea și alte ingrediente hidratante din formulă pătrund adânc în piele, oferind hidratare și înmuiere, ceea ce poate ajuta la reducerea senzației de mâncărime și la îmbunătățirea aspectului pielii.
 • Calmează mâncărimea: Proprietățile emoliente și antiinflamatorii ale ingredientelor active pot ajuta la calmarea senzației de mâncărime și disconfort asociate cu psoriazisul.
 • Îmbunătățirea aspectului pielii: Prin utilizarea regulată, Yenki Derm poate contribui la ameliorarea aspectului general al pielii afectate de psoriazis, reducând descuamarea și întărind barierea naturală a pielii.
 • Protejarea pielii: Formula sa delicată și non-iritantă face ca Yenki Derm să fie potrivit pentru utilizare pe termen lung, ajutând la menținerea sănătății și confortului pielii pe parcursul timpului.

Yenki Derm
189 lei 378 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Beneficiile Yenki Derm

Iată câteva dintre beneficiile utilizării cremului Yenki Derm în tratamentul psoriazisului:

 • Formulă naturală: Yenki Derm conține ingrediente naturale precum ulei de ouă, extract de centella și unt de shea, oferind o opțiune delicată și blândă pentru îngrijirea pielii afectate de psoriazis.
 • Reducerea inflamației: Datorită compoziției sale, acest cremă ajută la reducerea inflamației și roșeții asociate cu psoriazisul, contribuind la ameliorarea simptomelor neplăcute.
 • Hidratare intensivă: Ingrediente precum untul de shea și uleiul de ouă asigură o hidratare profundă a pielii, reducând senzația de uscăciune și disconfort.
 • Calmează mâncărimea: Prin proprietățile sale antiinflamatorii și emoliente, Yenki Derm poate ajuta la calmarea senzației de mâncărime și iritație asociată cu psoriazisul.
 • Îmbunătățirea aspectului pielii: Utilizarea regulată a cremului Yenki Derm poate contribui la îmbunătățirea aspectului general al pielii afectate de psoriazis, reducând descuamarea și conferind un aspect mai sănătos și mai neted.
 • Potrivit pentru utilizare pe termen lung: Formula sa delicată și non-iritantă face ca Yenki Derm să fie potrivit pentru utilizarea pe termen lung, oferind o opțiune sigură și eficientă pentru gestionarea psoriazisului în timp.

back to menu ↑

Compozitie

Iată lista ingredientelor și efectul fiecărui ingredient din compoziția cremului Yenki Derm:

 • ULEI DE OUĂ: Uleiul de ouă este bogat în acizi grași esențiali și vitamine, oferind hidratare intensivă și hrănire pielii. Are proprietăți emoliente și regenerative, contribuind la îmbunătățirea elasticității și texturii pielii afectate de psoriazis.
 • ARGILĂ BENTONITĂ: Argila bentonitică este cunoscută pentru proprietățile sale de absorbție a toxinelor și impurităților din piele. În cremul Yenki Derm, argila bentonitică poate ajuta la curățarea și detoxifierea pielii, contribuind la eliminarea excesului de sebum și a altor impurități care pot agrava simptomele psoriazisului.
 • EXTRACT DE CENTELLA: Extractul de centella are proprietăți antiinflamatorii și antioxidante, ajutând la reducerea inflamației și roșeții asociate cu psoriazisul. De asemenea, poate stimula vindecarea pielii și regenerarea celulară, contribuind la îmbunătățirea aspectului general al pielii afectate.
 • EXTRACT DE CRIZANTEMĂ INDIANĂ: Extractul de crizantemă indiană are efecte calmante și antiinflamatorii asupra pielii, ajutând la reducerea mâncărimei și a iritației asociate cu psoriazisul. De asemenea, poate contribui la regenerarea celulară și vindecarea pielii afectate.
 • CEARĂ DE ALBINI: Ceara de albină are proprietăți emoliente și hidratante, formând un strat protector pe suprafața pielii pentru a împiedica pierderea de umiditate și pentru a menține hidratarea pielii afectate de psoriazis.
 • UNT DE SHEA (KARITE): Untul de shea este bogat în acizi grași și vitamine, oferind hidratare profundă și hrănire pielii. Are proprietăți antiinflamatorii și antioxidante, contribuind la calmarea și vindecarea pielii iritate și inflamate asociate cu psoriazisul.
 • ACID HIDROXIFENIL PROPAMIDIC OBENZOIC – Acest ingredient are proprietăți antiinflamatorii, ajutând la reducerea inflamației și mâncărimilor asociate psoriazisului.
 • ACID SALICILIC – Acidul salicilic ajută la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii, ceea ce poate îmbunătăți textura pielii și poate reduce formarea plăcilor scuamoase caracteristice psoriazisului.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

 1. Curățați și uscați zona afectată a pielii înainte de aplicare.
 2. Aplicați o cantitate mică de cremă Yenki Derm pe zona afectată.
 3. Masați ușor până când cremul este complet absorbit în piele.
 4. Repetați aplicarea de 2-3 ori pe zi sau conform.

Reacţii adverse posibile

 1. Roșeață sau iritație la locul aplicării.
 2. Senzație de arsură sau furnicături.
 3. Agravarea simptomelor psoriazisului în cazuri rare.

Contraindicatii / Atentionari

 1. A nu se utiliza pe pielea lezată sau deschisă.
 2. Persoanele cu hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele cremului ar trebui să evite utilizarea acestuia.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele tratamentului cu cremă Yenki Derm pentru psoriazis pot varia în funcție de fiecare individ și de severitatea afecțiunii. Cu toate acestea, în general, utilizatorii pot observa următoarele rezultate:

 • Reducerea inflamației și roșeții: Utilizarea regulată a cremului poate ajuta la diminuarea inflamației și a roșeții asociate cu psoriazisul, îmbunătățind astfel aspectul pielii afectate.
 • Calmarea senzației de mâncărime și iritație: Ingredientele emoliente și antiinflamatorii din compoziția cremului pot ajuta la calmarea senzației de mâncărime și iritație, oferind astfel un confort sporit pentru utilizator.
 • Hidratare și înmuiere: Hidratarea profundă oferită de cremă poate ajuta la reducerea uscăciunii și descuamării pielii, conferindu-i un aspect mai sănătos și mai neted.
 • Îmbunătățirea aspectului general al pielii: Prin utilizarea regulată și adecvată a cremului, utilizatorii pot observa o îmbunătățire semnificativă a aspectului general al pielii afectate de psoriazis, inclusiv o reducere a grosimii și a aspectului solzos al leziunilor.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Yenki Derm: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Yenki Derm poate fi achiziționat în România din următoarele farmacii: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Totuși, în prezent, produsul nu este disponibil în stoc. Prețul în farmacii este mai mare, iar așteptarea următoarei livrări de la producător poate dura între 2 și 3 luni.

Yenki Derm preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului Yenki Derm este de 189 lei, însă producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este temporară și nu necesită un cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link-ul furnizat și plasați comanda. Numărul produselor disponibile la reducere este limitat.

Yenki Derm
189 lei 378 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se efectuează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie la primirea produsului în numerar, fie prin card de credit.

Pot cumpara Yenki Derm de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro, cazurile de vânzare a produselor contrafăcute și fraudă s-au înmulțit. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste site-uri.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Yenki Derm

Am verificat numeroase recenzii ale consumatorilor despre Yenki Derm pe forumuri, site-uri de recenzii, pe Amazon, în comentariile de pe site-urile farmaciilor, grupuri de Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Un procent foarte mic dintre ele sunt legate de reacții alergice.

Yenki Derm pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Sunt extrem de mulțumită de rezultatele obținute cu Yenki Derm în tratarea psoriazisului meu. Ca profesor universitar, stresul și presiunea din viața de zi cu zi pot agrava simptomele psoriazisului. Cu toate acestea, de când am început să folosesc Yenki Derm, am observat o îmbunătățire semnificativă în aspectul și confortul pielii mele. Roșeața și descuamarea au scăzut considerabil, iar senzația de mâncărime a devenit mult mai suportabilă. Recomand cu căldură acest produs tuturor celor care se confruntă cu această afecțiune dermatologică dificilă.

Ana Maria Popescu, 42 de ani, Profesor universitar

De când folosesc Yenki Derm pentru tratarea psoriazisului meu, am observat o îmbunătățire semnificativă în starea pielii mele. Ca inginer, petrec mult timp într-un mediu cu condiții variate, ceea ce poate agrava simptomele psoriazisului. Cu toate acestea, de când am început să aplic Yenki Derm, roșeața și descuamarea pielii au scăzut considerabil, iar senzația de mâncărime a dispărut aproape complet. Sunt extrem de mulțumit de rezultate și voi continua să folosesc acest produs în viitor.

Andrei Ionescu, 35 de ani, Inginer

În calitate de profesoară de muzică, aspectul meu este important pentru mine, dar suferind de psoriazis, am avut mereu o luptă cu această afecțiune dermatologică. Cu toate acestea, de când am început să folosesc Yenki Derm, viața mea s-a schimbat în bine. Pielea mea este mai netedă, roșeața și descuamarea au scăzut considerabil, iar senzația de mâncărime a dispărut complet. Sunt recunoscătoare că am descoperit acest produs minunat și îl recomand cu căldură tuturor celor care se luptă cu psoriazisul.

Maria Popa, 55 de ani, Profesoară de muzică

Yenki Derm este o înșelătorie? Există păreri negative?

Yenki Derm nu este o înșelătorie. Orice puține recenzii negative găsite despre produs sunt legate de anumite reacții alergice. Dacă nu aveți alergie la niciunul dintre ingredientele sale, nu se observă nicio reacție negativă la produs.

back to menu ↑

Părerile medicilor

Am avut o experiență excelentă cu Yenki Derm în tratamentul pacienților mei cu psoriazis. Ca dermatolog, sunt întotdeauna în căutarea unor soluții eficiente și sigure pentru pacienții mei. Yenki Derm se remarcă prin compoziția sa naturală și eficacitatea în reducerea simptomelor psoriazisului. Am observat o îmbunătățire semnificativă a stării pielii pacienților mei după utilizarea acestui produs. Recomand cu încredere Yenki Derm ca o opțiune de tratament complementar pentru psoriazis.

Dr. Stefan Müller, Dermatolog
Yenki Derm
189 lei 378 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

În cât timp pot să observ primele rezultate utilizând Yenki Derm?

Primele rezultate pot fi observate în funcție de severitatea psoriazisului și de răspunsul individual al pielii. În general, mulți utilizatori raportează îmbunătățiri semnificative după câteva săptămâni de utilizare regulată a kremului.

Este Yenki Derm potrivit pentru toate tipurile de piele?

Da, Yenki Derm este formulat pentru a fi potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pielea sensibilă. 

Pot folosi Yenki Derm împreună cu alte tratamente pentru psoriazis?

Da, de obicei, Yenki Derm poate fi utilizat împreună cu alte tratamente pentru psoriazis.

Este Yenki Derm potrivit pentru utilizarea pe zonele sensibile ale pielii, cum ar fi fața sau zona genitală?

Da, Yenki Derm este formulat pentru a fi potrivit pentru utilizarea pe pielea sensibilă, dar este recomandabil să evitați contactul direct cu ochii și membranele mucoase.

Ce trebuie să fac dacă observ o reacție alergică după aplicarea Yenki Derm?

În cazul în care observați o reacție alergică cum ar fi roșeață, mâncărime sau umflare, întrerupeți imediat utilizarea și clătiți zona cu apă din abundență. 

Cât de des trebuie să aplic Yenki Derm pe zi?

Yenki Derm poate fi aplicat de 2-3 ori pe zi.