Best value

Welltone picături pentru hipertensiune – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect

169 RON 338 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
Welltone picături pentru hipertensiune – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
Welltone picături pentru hipertensiune – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
169 RON 338 RON

Welltone este un supliment în picături care învinge rapid hipertonia și combate simptomele ei, ajută la normalizarea tensiunii arteriale în mod natural, restabilește tonul vaselor de sânge și elasticitatea vasculară, precum și reduce riscul de complicații legate de sistemul cardio-vascular atacurile de cord și accidentele vascular-cerebrale.

Pentru cine Unisex
Forma de prezentare 30 ml
Contraindicații Nu are, cu excepția unei reacții alergice individuale la componentele produsului
Este o înșelătorie? Nu, dacă cumperi de la producător
Cum se pastreaza Într-un loc uscat cu temperatura moderată
Funcționează? Da
Contraindicații și reactii adverse Nu, numai în caz de alergie la ingrediente
Condiții de păstrare Într-un loc uscat cu temperatura moderată
Termeni și condiții de vânzare în farmacii Fără rețetă
Achitare La primire
Termen de livrare 3-7 zile
Disponibilitate În stoc
Preț 169 RON

Welltone
169 RON 338 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Ce este Welltone mai exact și cum funcționează?

Welltone este un produs pentru normalizarea tensiunii arteriale, aprobat de specialiști cardiologi renumiți, care posedă un efect dovedit clinic și funcționează pe baza de compoziție naturală 100% cu extracte din plante.

Picăturile au o acțiune în complex asupra organismului pentru a putea combate nu numai simptomele fluctuațiilor tensiunii arteriale, dar și de a lupta împotriva cauzelor acestora. Astfel, datorită compoziției sale echilibrate și eficiente, Welltone îmbunătățește funcționarea și structura sistemului cardio-vascular, prin reducerea tensiunii arteriale în momente de criză de hipertonie, întărirea pereților vasculari și curățarea vaselor de sânge de colesterol.

Prin aceste efecte, picăturile reușesc să scadă riscul de complicații grave ce pot apărea în cazul ignorării impactului hipertoniei.

Recomandări și simptome

Hipertensiunea sau hipertonia este cunoscută ca boala tăcută a organismului, care se manifestă prin simptome discrete. Totodată pericolul acesteia nu se diminuează în ignorarea efectelor sale asupra organismului. O mare parte din persoane cu hipertonie au un risc real și constant de a suferi de atac de cord sau accident vascular-cerebral. De aceea se recomandă de luat tratament pentru a combate și preveni tensiunea arterială ridicată în cazul dacă aveți următoarele simptome:

 • Dereglări ale somnului și memoriei
 • Dureri de cap, în piept sau amețeli
 • Oboseală
 • Dificultăți de respirație
 • Zgomot puternic în urechi
 • Anxietate și iritabilitate
 • Transpirație excesivă

Aceste simptome pot fi legate de câteva cauze de bază care provoacă ridicarea tensiunii arteriale:

 • Tensiune nervoasă marită
 • Contaminarea vaselor cu colesterol
 • Cantitatea mărită de glucoză în sânge
 • Greutate corporală excesivă

Cum funcționează?

Prin acțiunea sa multilaterală, Welltone luptă cu tensiunea arterială mărită prin combaterea cauzelor acesteia. Astfel, picăturile funcționează direct în interiorul vaselor de sânge pentru a le curăța de plăcile de colesterol, ajută la reducerea nivelului zahărului din sânge, combate anxietatea și îmbunătățește somnul , precum și contribuie la scăderea greutății corporale prin efectul său de ameliorare a proceselor metabolismului.

În același timp, Welltone are beneficii și pentru sistemul imunitar al organismului, sporind apărarea acestuia împotriva infecțiilor.

back to menu ↑

Compozitie si ingrediente active

Picăturile Welltone posedă o compoziție absolut naturală cu combinație de componente bioactive sigure ce aportă multiple beneficii sistemului cardio vascular, nervos și imunitar pentru a stabiliza și preveni ridicări ale tensiunii arteriale.

Mai multe informații despre ingrediente incluse în picăturile Welltone se specifică mai jos:

 • Păducel

Are un efect vasodilatator, întărește mușchiul cardiac și asigură un aport necesar de oxigen pentru funcționarea corectă a inimii, prin îmbunătățirea fluxului sanguin coronarian. De asemenea ajută la reducerea frecvenței bătăilor inimii și stimulează puterea contracțiilor cardiace.

 • Acid ascorbic

Contribuie la întărirea imunității, și protejează organismul de efectele negative ale stresului. Pe lângă aceasta, posedă funcții antioxidante importante și ajută la eliminarea plăcilor de colesterol din organism.

 • L-arginină

Acest aminoacid contribuie la dilatarea vaselor de sânge, ce combate ridicarea tensiunii arteriale. De asemenea acesta îmbunătățește circulația de sânge și restabilește funcționarea corectă a vaselor de sânge.

 • Roiniță

Participă la întărirea pereților vaselor de sânge și reducerea tensiunii arteriale mărite. Posedă efecte adiționale sedative și antiaritmice. În calitatea sa de antioxidant, de asemenea stimulează regenerarea celulară.

Welltone
169 RON 338 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
 • Extract din frunze de dafin

Normalizează tensiunea arterială și dilată vasele de sânge îngustate. În același timp, posedă un efect diuretic și ajută la eliminarea excesului de lichid din organism.

 • Extract din rădăcină de valeriană

Datorită efectului său sedativ și antispastic, contribuie la încetinirea ritmului cardiac și dilatarea vasele de sânge coronare. De asemenea îmbunătățește calitatea somnului și calmează tensiunea nervoasă.

back to menu ↑

Instructiuni de folosire. Prospect

Contraindicații. Efecte secundare

Fiind un un produs cu compoziție naturală, Welltone nu presupune efecte secundare negative și nu conține contraindicații. Astfel, aceste picături pot fi folosite de orice persoană cu fluctuații de tensiune arterială, indiferent de vârstă.

Cum să luați, cum să utilizați și dozarea Welltone

Toate indicațiile de folosire a picăturilor explicate în prospect trebuie aplicate coresponzător pentru a reduce și menține corect tensiunea arterială. Pentru un efect constant și stabil la nivelul tensiunii, se subliniază importanța administrării zilnice a picăturilor.

Mod de administrare

Dozarea recomandată a picăturilor este în cantitatea de 20 de picături diluate în aproximativ 100 ml de apă. Această dozare trebuie administrată zilnic de 2 ori pe zi. Se recomandă să faceți un curs de utilizare a picăturilor timp de 2 luni.

back to menu ↑

Prețul și Cum să comanzi Welltone adevărat în România

Cumpărați produsul original de pe site-ul oficial oriunde nu v-ați afla: București, Arad, Târgoviște, Timișoara, Cluj, etc.

Suplimentul Welltone în picături nu poate fi procurat în farmacii online ca Tei sau Catena. Aceste picături se pot obține doar pe site-ul web al producătorului. De asemenea pe site-ul producătorului puteți afla și participa în promoții interesante cu reducerea prețului picăturilor cu 50% de la 338 RON la 169 RON.

Disponibil în farmacie? Nu, nu original (doar înșelătorie)
Disponibil la Catena? Nu, nu original (doar înșelătorie)
Disponibil la Tei? Nu, nu original (doar înșelătorie)
Contraindicații și reactii adverse Nu, numai în caz de alergie la ingrediente

Site oficial al producătorului Welltone – 50% reducere

Suplimentul Welltone poate fi cumpărat doar prin site-ul web al producătorului. Dacă intrați chiar acum pe site-ul oficial, încă aveți timp să beneficiați de promoție de preț redus de cumpărare cu 50%, afișată doar pe site-ul oficial. Cu reducerea de 50%, prețul picăturilor devine de numai 169 RON în loc de prețul complet de 338 RON.

Welltone
169 RON 338 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Acest produs în picături se livrează de către întreprinderi de curierat înregistrate în România cu experiență pozitivă în activitatea sa, precum UPS și DPD. Costul livrării și costul integral la comenza Welltone se achită doar la primirea comenzii în locul de livrare, așadar nu se va solicita o plată în avans de la dumneavoastră pentru livrare.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Welltone

PĂRERI, discuții forum despre Welltone

În continuare veți avea posibilitatea să cunoașteți niște recenzii ale utilizatorilor:

Simțeam dureri de cap foarte puternice în momente de ridicare a tensiunii, deși credeam că deja eram protejată cu produsele pe care le luam. O prietenă mi-a recomandat acest produs și am vrut să văd dacă funcționează. Și cu adevărat tensiunea mea este mai stabilă ca niciodată, am scăpat de dureri de cap și de griji. Sunt foarte mulțumită!

Diana, 46 de ani

Deja de ceva timp am crize periodice de tensiune arterială împreună cu amețeli. Am schimbat multe produse, ca să aleg cel mai bun pentru mine, dar multe din ele îmi făceau efecte negative. Cu acest produs în sfârșit am reușit să mențin tensiunea stabilă, simt că corpul meu este mai puternic și am uitat complet de amețeli și dureri!

Ecaterina, 51 de ani:

Am avut episoade de anxietate în care abia puteam respira și credeam că era doar ceva nervos, dar de fapt aveam tensiunea mărită mult peste valorile de normă. Nu știam ce produs să aleg, dar am văzut că acesta avea multe recenzii pozitive. Am văzut niște rezultate reale de când îl folosesc, fiindcă mă simt mai calmă, tensiunea este mult mai echilibrată și starea generală de sănătate s-a îmbunătățit. Recomand!

Oana, 42 de ani:

Există opinii negative despre Welltone?

Din păreri de la clienții consumatorilor publicate online, nu am reușit să identificăm comentariile negative despre aceste picături

Este o înșelătorie?

Nu, dacă picăturile date sunt cumpărate direct de pe site-ul web al producătorului.

back to menu ↑

Părerile medicilor

Din categoria la opinii medicilor, specialistul Emmerich Fuchs afirmă:

Hipertensiunea nu este o problemă simplă de tratat. Deseori poate avea cauze diferite și deci implică o abordare mai complexă. Anume pentru a reuși acest lucru, picăturile Welltone funcționează direct la eliminarea și controlul cauzei crizelor hipertensive, pentru a le preveni și în afară de aceasta ajută la întărirea întregului sistem cardio-vascular pentru a combate simptomele tensiunii arteriale ridicate.

back to menu ↑

Rezultatele tratamentului pentru organism

Picăturile naturale Welltone este eficient la orice etapă a hipertoniei și aportă diverse beneficii pentru persoanele afectate de hipertensiune și crize cu tensiune arterială mărită. Rezultate sale au fost confirmate prin teste clinice și de către experiența specialiștilor în domeniu.

Astfel datorită produsului Welltone, excitabilitatea inimii este mai redusă, oboseala cardiacă este eliminată, iar fluxul sanguin coronarian și circulația cerebrală sunt îmbunătățite. În crizele de hipertensiune, tensiunea arterială este restabilită în câteva ore după prima administrare a picăturilor Welltone. De asemenea fluctuațiile valorilor tensiunii arteriale sunt eliminate, iar tensiunea este stabilizată și menținută în limite normei timp de două săptămâni de la administrarea unui curs cu produsul dar. Un alt rezultat a picăturilor date este că simptomele tensiunii arteriale ridicate sunt reduse și eliminate timp de trei luni de la finisării cursului.

Welltone
169 RON 338 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

FAQ

 1. Care este site-ul oficial al Welltone?
  Site-ul oficial a producătorului este singura formă de a putea cumpăra produsul original și unde o să obține de o reducere de preț cu 50%.
 2. Cum funcționează Welltone?
  Picăturile Welltone acționează direct la cauza ridicării tensiunii arteriale și sunt eficiente în combaterea simptomelor și evitarea crizelor de tensiune arterială ridicată. Cu ingrediente naturale, aceste picături întăresc inima și sistemul cardio-vascular, reduc tensiunea nervoasă și scad nivelului zahărului din sânge.
 3. Pot cumpăra Welltone de la farmacii?
  Nu, deoarece acest supliment în picături este distribuit doar prin site-ul web al producătorului.
 4. Există contraindicații Welltone?
  Produsul Welltone este un produs natural care nu include efecte secundare și nu posedă contraindicații.
 5. Cât costă Welltone?
  În cazul în care comandați picăturile Welltone de pe site-ul oficial al producătorului, puteți obține reducerea interesantă la prețul produsului cu 50% de la 338 RON la 169 RON.
9.4 Total Score
Concluzie

Picăturile Welltone ajută persoanele cu hipertensiune de a stabiliza și menține tensiunea arterială în limitele normei, de a evita crize de tensiune ridicată, precum și de a combate simptomele și cauzele ridicării tensiunii. De asemenea aceste picături îmbunătățesc circulația sângelui, întăresc pereții vasculari, reduc oboseala inimii și calmează sistemul nervos. Produsul dat cu compoziție 100% naturală are rezultate dovedite prin teste clinice și posedă recomandări de la specialiști și utilizatori.

Prezență în farmacii
9.5
Preț
9.6
Disponibilitatea certificatelor și licențelor
9.5
Eficacitate
9.3
Compoziția produsului
9
Opinia medicului
9.3
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply