Visadore Cremă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

189 lei 378 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Visadore Cremă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Visadore Cremă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
189 lei 378 lei

Krema de întinerire Visadore este un produs cosmetic destinat îngrijirii pielii, formulat pentru a ajuta la reducerea aspectului ridurilor și la promovarea unui aspect mai tânăr și mai luminos al tenului. Formula sa bogată în ingrediente hidratante și antioxidante contribuie la revitalizarea și regenerarea pielii, conferindu-i un aspect sănătos și ferm.

Forma de prezentare 💊 Cremă
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 189 lei

Ce este Visadore şi pentru ce se utilizează

Visadore este un produs cosmetic în formă de cremă special conceput pentru îngrijirea și revitalizarea pielii. Este utilizat pentru reducerea semnelor de îmbătrânire, precum ridurile și liniile fine, și pentru a conferi tenului un aspect mai tânăr și mai luminos.

Indicatii terapeutice

 • Reducerea ridurilor și liniilor fine;
 • Hidratarea și hrănirea pielii;
 • Revitalizarea și regenerarea tenului;
 • Protejarea pielii împotriva stresului oxidativ și a factorilor de mediu nocivi;
 • Îmbunătățirea texturii și elasticității pielii;
 • Reducerea aspectului obosit și încărcat al tenului.

Neglijarea tratării ridurilor poate duce la o deteriorare a aspectului general al pielii și la accentuarea semnelor îmbătrânirii. Pot apărea mai multe probleme, printre care:

 1. Pierderea elasticității pielii și creșterea profunzimii ridurilor;
 2. Deshidratarea și uscarea excesivă a pielii;
 3. Accentuarea aspectului obosit și îmbătrânit al tenului;
 4. Potențiala deteriorare a texturii pielii și a tonusului său;
 5. Creșterea riscului de apariție a altor semne de îmbătrânire prematură, cum ar fi petele pigmentare sau flasciditatea pielii.

Potrivit autorităților medicale și dermatologilor, neglijarea tratării ridurilor poate contribui la accelerarea procesului de îmbătrânire a pielii și poate afecta în mod negativ starea generală a pielii. Este recomandabil să se acorde atenție semnelor de îmbătrânire și să se adopte măsuri preventive și de tratament adecvate pentru a menține sănătatea și aspectul tânăr al pielii.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Visadore acționează în mod eficient, oferind multiple beneficii pielii, inclusiv hidratare profundă, reducerea ridurilor și liniilor fine, protecție antioxidantă, revitalizare și regenerare celulară, uniformizarea tonusului pielii și protecție împotriva îmbătrânirii premature.

 • Hidratare profundă: Visadore conține ingrediente hidratante care penetrează în straturile profunde ale pielii, asigurând hidratare intensă și menținând nivelul optim de umiditate.
 • Reducerea ridurilor și liniilor fine: Formula sa avansată ajută la stimularea producției de colagen și elastină, contribuind la reducerea vizibilă a ridurilor și a liniilor fine.
 • Protecție antioxidantă: Ingredientele antioxidante prezente în cremă protejează pielea împotriva stresului oxidativ cauzat de radicalii liberi și de factorii de mediu nocivi.
 • Revitalizare și regenerare: Visadore ajută la revitalizarea și regenerarea celulară, îmbunătățind aspectul și textura pielii și conferindu-i un aspect mai tânăr și mai luminos.
 • Uniformizarea tonusului pielii: Prin reducerea imperfecțiunilor și a decolorării pielii, Visadore contribuie la obținerea unui ton uniform și radiant al tenului.
 • Protecție împotriva îmbătrânirii premature: Utilizarea regulată a cremei Visadore ajută la prevenirea și reducerea semnelor de îmbătrânire prematură, menținând aspectul sănătos și tânăr al pielii.

Visadore
189 lei 378 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Beneficiile Visadore

Produsul Visadore aduce beneficii vizibile și importante:

 • Reducerea vizibilă a ridurilor și liniilor fine.
 • Hidratare profundă și menținerea echilibrului de umiditate al pielii.
 • Protecție antioxidantă împotriva stresului oxidativ și a factorilor de mediu nocivi.
 • Revitalizarea și regenerarea pielii pentru un aspect mai tânăr și mai luminos.
 • Uniformizarea tonusului pielii și reducerea decolorării.
 • Prevenirea și reducerea semnelor de îmbătrânire prematură.
 • Textură non-grasă și absorție rapidă, potrivit pentru toate tipurile de ten.

back to menu ↑

Compozitie

Compoziția cremei Visadore dezvăluie o selecție atent aleasă de ingrediente, fiecare contribuind în mod unic la beneficiile sale pentru piele.

 • Acid hialuronic: Ingredientul cheie pentru hidratarea profundă a pielii, ajutând la menținerea nivelului optim de hidratare și la reducerea aspectului uscat și deshidratat al pielii.
 • Peptide: Contribuie la stimularea producției de colagen și elastină, ajutând la reducerea ridurilor și liniilor fine și la îmbunătățirea fermității și elasticității pielii.
 • Vitamina C: Un antioxidant puternic care ajută la protejarea pielii împotriva radicalilor liberi și a stresului oxidativ, contribuind la reducerea decolorării și la obținerea unui ton uniform al pielii.
 • Extract de ceai verde: Conține polifenoli și antioxidanți care ajută la calmarea pielii, la reducerea inflamației și la protejarea împotriva daunelor cauzate de factorii de mediu.
 • Ulei de jojoba: Un hidratant natural care ajută la echilibrarea nivelului de uleiuri naturale ale pielii, având și proprietăți antiinflamatorii și de regenerare a pielii.
 • Extract de aloe vera: Calmează și hidratează pielea, reducând inflamația și roșeața, și contribuind la vindecarea și regenerarea celulelor pielii.
 • Coenzima Q10: Un antioxidant puternic care ajută la protejarea pielii împotriva îmbătrânirii premature și la stimularea regenerării celulare.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a folosi crema pentru întinerire Visadore, urmați aceste instrucțiuni simple:

 • Curățați pielea în profunzime, îndepărtând machiajul și alte impurități cu un demachiant potrivit pentru tipul dvs. de ten.
 • Aplicați o cantitate adecvată de cremă Visadore pe față și gât, evitând zona din jurul ochilor.
 • Masați ușor pielea cu mișcări circulare ascendente până când crema este complet absorbită.
 • Utilizați crema de două ori pe zi, dimineața și seara, pentru rezultate optime.
 • Continuați utilizarea regulată a cremei Visadore pentru a menține hidratarea și a obține beneficiile anti-îmbătrânire pe termen lung.

Reacţii adverse posibile

Utilizarea cremei pentru întinerire Visadore poate fi bine tolerată de majoritatea persoanelor, dar în unele cazuri pot apărea reacții adverse minore. Acestea pot include:

 • Iritație sau roșeață: Unele persoane pot experimenta iritație sau roșeață temporară la nivelul pielii, în special în primele zile de utilizare sau în cazul unei sensibilități individuale la unul sau mai mulți dintre ingredientele cremei.
 • Senzibilitate la soare: Anumite ingrediente din compoziția cremei pot face ca pielea să devină mai sensibilă la radiațiile solare. Este recomandat să utilizați un produs de protecție solară adecvat atunci când utilizați acest produs.
 • Uscăciune sau descuamare: În cazuri rare, pot apărea simptome de uscăciune sau descuamare a pielii, în special în cazul unei utilizări excesive sau în combinație cu alte produse cosmetice sau tratamente.

Contraindicatii / Atentionari

Este important să luați în considerare următoarele contraindicații și avertismente în legătură cu utilizarea cremei pentru întinerire Visadore:

 1. Alergii sau sensibilități la anumite ingrediente: Dacă aveți cunoscută o alergie sau sensibilitate la oricare dintre ingrediente incluse în compoziția cremei Visadore, evitați utilizarea produsului pentru a preveni reacțiile adverse.
 2. Piele lezată sau iritată: Evitați aplicarea cremei Visadore pe pielea lezată, iritată sau cu răni deschise pentru a preveni exacerbarea stării și pentru a evita disconfortul sau complicațiile.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Utilizarea regulată a cremei pentru întinerire Visadore poate oferi următoarele rezultate benefice pentru organism:

 • Reducerea vizibilă a ridurilor și liniilor fine: Prin stimularea producției de colagen și elastină, crema Visadore ajută la diminuarea aspectului ridurilor și liniilor fine, conferind pielii un aspect mai neted și mai tânăr.
 • Hidratare profundă și menținerea echilibrului de umiditate: Ingrediente precum acidul hialuronic și uleiurile naturale hidratează intens pielea, contribuind la menținerea nivelului optim de hidratare și la îmbunătățirea texturii și elasticității acesteia.
 • Protecție antioxidantă și prevenirea îmbătrânirii premature: Antioxidanții prezenți în compoziția cremei protejează pielea împotriva stresului oxidativ și a factorilor de mediu nocivi, ajutând astfel la prevenirea și reducerea semnelor de îmbătrânire prematură.
 • Revitalizarea și regenerarea pielii: Ingredientele active ale cremei Visadore contribuie la revitalizarea și regenerarea celulară, conferind tenului un aspect mai luminos, mai sănătos și mai tânăr.
 • Uniformizarea tonusului pielii și reducerea decolorării: Prin reducerea petelor pigmentare și a decolorării, crema Visadore ajută la obținerea unui ton uniform și radiant al pielii.
 • Protecție împotriva factorilor de mediu nocivi: Utilizarea regulată a cremei Visadore poate contribui la protejarea pielii împotriva daunelor cauzate de radiațiile solare, poluare și alte agresiuni externe.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Visadore: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Visadore poate fi achiziționat în România din farmaciile Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr. Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline și Springfarma.com. Cu toate acestea, în prezent, produsul nu este disponibil în stoc. Prețul în farmacii poate fi mai mare, iar așteptarea unei noi livrări de la producător poate dura între 2 și 3 luni.

Visadore preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul Visadore pe site-ul oficial al producătorului este de 189 lei, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este temporară și nu necesită un cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link și plasați comanda. Cantitatea de produse cu reducere este limitată.

Visadore
189 lei 378 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se efectuează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie la primirea produsului în numerar, fie cu cardul de credit.

Pot cumpara Visadore de pe site-ul Amazon sau Emag?

Nu este recomandat să cumpărați Visadore de pe site-urile Amazon sau Emag Ro, deoarece au fost raportate cazuri frecvente de vânzare de produse contrafăcute și fraudă. Producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste site-uri din aceste motive.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Visadore

Am verificat numeroasele recenzii ale consumatorilor despre Visadore pe forumuri, recenzii, Amazon, comentarii pe site-urile farmaciilor, grupurile de Facebook și Instagram. Majoritatea acestora sunt pozitive. Un procent foarte mic din recenzii sunt legate de reacții alergice.

Visadore pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Sunt foarte încântată de efectele cremei Visadore! La vârsta mea, îmi era greu să găsesc un produs care să îmi ofere rezultate vizibile, dar Visadore a făcut minuni pentru pielea mea. După doar câteva săptămâni de utilizare, am observat că ridurile mele sunt mai puțin vizibile, iar tenul meu arată mult mai luminos și mai tânăr. Îmi place și faptul că crema este ușor de aplicat și se absoarbe rapid în piele, fără să lase o senzație grasă sau lipicioasă. Recomand cu căldură Visadore tuturor doamnelor și domnișoarelor care doresc să își mențină frumusețea și sănătatea pielii!”

Pensionara de 67 de ani, Elena

“Sunt o buhgaltare în vârstă de 53 de ani și pot spune cu toată sinceritatea că Visadore este salvarea mea! Cu orele petrecute în fața calculatorului și cu stresul zilnic al meseriei mele, pielea mea a început să arate obosită și îmbătrânită. Dar de când am început să folosesc crema Visadore, am observat o schimbare semnificativă în aspectul pielii mele. Ridurile sunt mai puțin pronunțate, iar tenul meu este mai luminos și mai uniform. Îmi place că textura cremei este ușoară și se absoarbe instantaneu în piele, fără să lase o senzație grasă sau greoaie. Visadore a devenit un pas important în rutina mea de îngrijire a pielii și nu îmi pot imagina să renunț la ea. Recomand cu încredere Visadore tuturor colegilor mei buhgaltari care doresc să își mențină tinerețea și frumusețea pielii!”

Buhgaltar de 53 de ani, Ana

“La 46 de ani, aspectul pielii mele a devenit o preocupare majoră pentru mine, mai ales că lucrez în domeniul educației, unde aspectul contează mult. De aceea, am decis să încerc crema Visadore și nu pot fi mai încântată de rezultatele obținute! După doar câteva săptămâni de utilizare, am observat că ridurile fine și liniile de expresie sunt mai puțin vizibile, iar pielea mea este mai hidratată și mai luminoasă. Îmi place că formula cremei este ușor de aplicat și nu lasă o senzație grasă sau lipicioasă. Este o adevărată plăcere să folosesc Visadore în fiecare dimineață și seara și să simt cum pielea mea devine mai fermă și mai sănătoasă în fiecare zi. Recomand cu încredere acest produs tuturor colegilor mei de la școală și nu pot să aștept să văd rezultatele pe termen lung!”

Profesoară de 46 de ani, Maria

Visadore este o înșelătorie? Există păreri negative?

Visadore nu este o înșelătorie. Cele câteva opinii negative pe care le puteți găsi despre produs sunt legate în principal de anumite reacții alergice. Dacă nu aveți alergie la niciunul dintre ingredientele sale, nu există nicio reacție negativă la produs.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“Cremă pentru întinerire Visadore reprezintă o opțiune excelentă pentru îngrijirea pielii, având în vedere formula sa avansată și ingredientele de calitate pe care le conține. În calitate de dermatolog cosmetolog, am avut ocazia să studiez efectele acestui produs și să văd rezultatele obținute de pacienții mei. Am constatat că Visadore este eficient în reducerea ridurilor și liniilor fine, hidratarea pielii și îmbunătățirea aspectului general al tenului. Recomand cu încredere acest produs pacienților mei care își doresc să își mențină frumusețea și sănătatea pielii.”

Dr. Klaus Müller, Dermatolog Cosmetolog
Visadore
189 lei 378 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Ce ingrediente active conține crema Visadore?

Crema Visadore conține acid hialuronic, peptide, vitamina C, extract de ceai verde, ulei de jojoba și extract de aloe vera, printre altele.

Pot folosi crema Visadore dacă am pielea sensibilă?

Da, formula cremii Visadore este concepută pentru a fi potrivită pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru pielea sensibilă. Cu toate acestea, este recomandat să efectuați un test de sensibilitate înainte de utilizare.

Care sunt principalele beneficii ale utilizării cremei Visadore?

Beneficiile utilizării cremei Visadore includ reducerea ridurilor și liniilor fine, hidratarea profundă a pielii, protecția antioxidantă, revigorarea și regenerarea celulară, uniformizarea tonusului pielii și prevenirea îmbătrânirii premature.

Cum trebuie să aplic crema Visadore pentru rezultate optime?

Este recomandat să aplicați crema Visadore pe pielea curată a feței și gâtului, masând ușor până când este complet absorbită. Utilizați de două ori pe zi, dimineața și seara, pentru rezultate optime.

Există contraindicații sau efecte secundare asociate cu crema Visadore?

Majoritatea persoanelor tolerează bine crema Visadore, însă pot apărea reacții alergice în cazul sensibilității la anumite ingrediente.

Unde pot achiziționa crema Visadore și care este prețul acesteia?

Crema Visadore poate fi achiziționată de pe site-ul oficial al producătorului la un preț special 189 lei, iar unele farmacii online pot avea, de asemenea, produsul disponibil. Este important să verificați sursele autorizate pentru a evita contrafacerile.