VIAREX capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

149 lei 298 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
VIAREX capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
VIAREX capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
149 lei 298 lei

Kapsulele VIAREX sunt un supliment natural conceput pentru a îmbunătăți potența și performanța sexuală masculină. Ele conțin o combinație de ingrediente precum Colții babei, Zinc, L-arginin și Extract de ginseng, care acționează sinergic pentru a spori erecțiile și a stimula libidoul.

Forma de prezentare 💊 Capsule
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 149 lei

Ce este VIAREX şi pentru ce se utilizează

VIAREX sunt capsule destinate îmbunătățirii funcției erectile și a performanței sexuale masculine. Aceste capsule conțin o combinație de ingrediente naturale care au ca scop să sporească potența și să ofere rezultate în cazul disfuncțiilor erectile.

Indicatii terapeutice

În următoarele situații, se recomandă utilizarea capsulelor VIAREX pentru îmbunătățirea funcției erectile:

 • Disfuncție erectilă: Pentru tratarea dificultăților în obținerea sau menținerea unei erecții suficiente pentru activitatea sexuală.
 • Libidou scăzut: Pentru stimularea dorinței sexuale și creșterea apetitului sexual.
 • Performanță sexuală redusă: Pentru îmbunătățirea rezistenței și a performanței sexuale în general.
 • Stres și oboseală: Pentru a ajuta la contracararea efectelor stresului și oboselii asupra funcției sexuale.

Neglijarea tratării unei disfuncții erectile poate duce la mai multe consecințe negative asupra sănătății și relațiilor personale. Potențialele probleme includ:

 1. Impactul asupra stimei de sine și relaționale: Dificultățile în obținerea și menținerea unei erecții pot afecta încrederea și satisfacția personală, precum și relațiile de cuplu.
 2. Riscul de tulburări psihologice: Disfuncția erectilă poate fi asociată cu stresul, anxietatea și depresia, afectând astfel calitatea vieții în general.
 3. Factor de risc pentru alte afecțiuni medicale: Disfuncția erectilă poate fi un indicator al altor probleme de sănătate, cum ar fi bolile cardiovasculare sau diabetul, care pot necesita tratament medical urgent.
 4. Potrivit Asociației Americane de Urologie (AUA), este esențial să se caute ajutor medical pentru disfuncția erectilă, deoarece aceasta poate fi un semn timpuriu al unor afecțiuni medicale mai grave și poate afecta semnificativ calitatea vieții.
back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Capsulele VIAREX acționează în mod eficient pentru a îmbunătăți funcția erectilă și performanța sexuală masculină prin:

 • Stimularea circulației sanguine: Ingredientele active precum L-arginina și extractul de ginseng contribuie la dilatarea vaselor de sânge, crescând fluxul sanguin către penis și sprijinind erecția.
 • Creșterea nivelului de oxid nitric: L-arginina este un precursor al oxidului nitric, care relaxează mușchii netezi din jurul vaselor de sânge din penis, permițându-le să se dilate și să permită o mai bună circulație sanguină.
 • Îmbunătățirea producției de testosteron: Colții babei și zincul sunt cunoscuți pentru capacitatea lor de a stimula producția naturală de testosteron, hormonul sexual masculin, care este crucial pentru libido și funcția erectilă.
 • Sprijinirea energiei și rezistenței sexuale: Ingredientele din VIAREX pot ajuta la creșterea nivelului de energie și la combaterea oboselii, permițând bărbaților să aibă performanțe sexuale mai bune și să își mențină erecția pentru perioade mai lungi de timp.
 • Stimularea libidoului: Prin combinarea ingredientelor precum extractul de ginseng și L-arginina, capsulele VIAREX pot contribui la creșterea dorinței sexuale și la intensificarea plăcerii sexuale.

VIAREX
149 lei 298 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Beneficiile VIAREX

Iată câteva dintre beneficiile utilizării capsulelor VIAREX pentru îmbunătățirea funcției erectile:

 • Efecte naturale: Formula sa este bazată pe ingrediente naturale, oferind o alternativă sigură și non-invazivă la alte tratamente pentru disfuncția erectilă.
 • Creșterea potenței: Utilizarea regulată a capsulelor VIAREX poate duce la o îmbunătățire semnificativă a potenței sexuale și a performanței erectile.
 • Stimularea libidoului: Ingredientele active din VIAREX ajută la stimularea dorinței sexuale și la intensificarea plăcerii sexuale.
 • Erecții mai puternice: Capsulele VIAREX contribuie la obținerea și menținerea erecțiilor mai puternice și mai durabile prin îmbunătățirea circulației sanguine în zona genitală.
 • Creșterea încrederei: Prin îmbunătățirea funcției erectile și a performanței sexuale, VIAREX poate spori încrederea și satisfacția personală în viața sexuală.
 • Beneficii pentru sănătatea generală: Anumite ingrediente din VIAREX, cum ar fi extractul de ginseng, pot oferi beneficii suplimentare pentru sănătatea generală, inclusiv îmbunătățirea energiei și a stării de spirit.
 • Confort și confidențialitate: Utilizarea capsulelor este simplă și comodă, iar faptul că pot fi administrate acasă asigură confidențialitatea și discreția.
 • Rezultate rapide: Mulți utilizatori raportează că observă îmbunătățiri semnificative în funcția erectilă și performanța sexuală după utilizarea regulată a capsulelor VIAREX pentru o perioadă scurtă de timp.

back to menu ↑

Compozitie

Iată lista ingredientelor capsulelor VIAREX și efectele fiecărui ingredient:

 • Colţii babei: Sunt cunoscuți pentru proprietățile lor afrodiziace și pentru capacitatea de a stimula libidoul. Pot ajuta la creșterea dorinței sexuale și la îmbunătățirea performanței sexuale masculine.
 • Zinc: Este esențial pentru sănătatea generală a prostatei și a sistemului reproductiv masculin. Contribuie la producția de testosteron, hormonul sexual masculin, și poate spori potența și virilitatea.
 • L-arginin: Este un aminoacid esențial care servește ca precursor al oxidului nitric în organism. Oxidul nitric ajută la relaxarea mușchilor netezi din jurul vaselor de sânge din penis, îmbunătățind circulația sanguină și conducând la erecții mai puternice și mai durabile.
 • Extract de ginseng: Este cunoscut pentru proprietățile sale de stimulare a energiei și a performanței sexuale. Poate ajuta la creșterea rezistenței și a capacității de concentrare în timpul actului sexual, contribuind astfel la îmbunătățirea performanței erectile.

Combinația acestor ingrediente active în capsulele VIAREX acționează sinergic pentru a spori funcția erectilă și performanța sexuală masculină, oferind beneficii semnificative pentru sănătatea sexuală și bunăstarea generală.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a utiliza capsulele VIAREX în scopul îmbunătățirii funcției erectile, urmați aceste recomandări privind dozele și modul de administrare:

Dozare:

 1. Se recomandă administrarea unei capsule de VIAREX o dată pe zi.
 2. Evitați depășirea dozei recomandate, deoarece acest lucru nu va spori eficacitatea produsului și ar putea cauza reacții adverse.

Mod de administrare:

 1. Capsulele VIAREX trebuie administrate oral, cu un pahar de apă.
 2. Este recomandat să le luați cu aproximativ 30 de minute înainte de activitatea sexuală pentru a permite ingredientelor să își exercite efectul.
 3. Este important să respectați regulatitatea administrării capsulelor pentru a obține cele mai bune rezultate în îmbunătățirea funcției erectile și a performanței sexuale.

Reacţii adverse posibile

Iată câteva posibile reacții adverse asociate cu utilizarea capsulelor VIAREX pentru îmbunătățirea funcției erectile:

 1. Dureri de cap: Pot apărea dureri de cap ca reacție adversă la unele dintre ingredientele active din capsule.
 2. Reacții alergice: Persoanele cu sensibilitate sau alergii la oricare dintre ingredientele din VIAREX ar putea experimenta reacții alergice, cum ar fi mâncărimea, umflarea sau erupțiile cutanate.
 3. Interacțiuni cu alte medicamente: Utilizarea capsulelor VIAREX în combinație cu anumite medicamente sau suplimente ar putea provoca interacțiuni nedorite sau potențial periculoase.
 4. Tensiune arterială crescută: Anumite ingrediente din capsulele VIAREX, cum ar fi extractul de ginseng, ar putea determina o creștere a tensiunii arteriale în unele cazuri.

Contraindicatii / Atentionari

Iată câteva posibile contraindicații sau avertismente asociate cu utilizarea capsulelor VIAREX pentru îmbunătățirea funcției erectile:

 1. Probleme cardiace: Persoanele cu afecțiuni cardiace sau care iau medicamente pentru probleme cardiace ar trebui să consulte un medic înainte de a utiliza capsulele VIAREX, deoarece anumite ingrediente ar putea afecta sistemul cardiovascular.
 2. Hipertensiune arterială: Utilizatorii cu tensiune arterială ridicată ar trebui să fie atenți la utilizarea capsulelor VIAREX, deoarece anumite ingrediente ar putea determina o creștere a tensiunii arteriale.
 3. Alergii: Persoanele cu alergii sau sensibilități la oricare dintre ingredientele din VIAREX ar trebui să evite utilizarea acestui supliment sau să consulte un medic înainte de a începe tratamentul.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Utilizarea regulată a capsulelor VIAREX pentru îmbunătățirea funcției erectile poate oferi următoarele rezultate benefice pentru organism:

 • Îmbunătățirea funcției erectile: Capsulele VIAREX pot ajuta la obținerea și menținerea erecțiilor mai puternice și mai durabile, ducând la o funcție erectilă îmbunătățită și la o mai mare satisfacție sexuală.
 • Creșterea libidoului: Ingredientele active din VIAREX pot stimula dorința sexuală și libido-ul, permițând o mai mare plăcere și excitație în timpul activității sexuale.
 • Rezistență sexuală sporită: Utilizarea capsulelor VIAREX poate contribui la creșterea rezistenței sexuale și a capacității de a menține performanțe sexuale de lungă durată.
 • Satisfacție personală și încredere: Obținerea unor erecții mai puternice și a unei funcții erectile îmbunătățite poate spori încrederea și satisfacția personală în viața sexuală.
 • Bunăstare generală: O funcție erectilă sănătoasă și o viață sexuală satisfăcătoare pot contribui la îmbunătățirea stării generale de sănătate și a calității vieții.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra VIAREX: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

VIAREX este disponibil în România în farmaciile Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr. Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com, dar în prezent produsul nu este disponibil în stoc. Prețul în farmacii este mai ridicat, iar următoarea livrare de la producător este de așteptat în 2-3 luni.

VIAREX preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Pe site-ul oficial al producătorului, prețul produsului este 149 lei, iar producătorul oferă o reducere de -50%. Această ofertă este temporară și nu necesită un cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link și plasați comanda. Cantitatea de produse la reducere este limitată.

VIAREX
149 lei 298 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se efectuează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie la primirea coletului în numerar, fie cu cardul de credit.

Pot cumpara VIAREX de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro, au fost raportate frecvent cazuri de vânzare de produse contrafăcute și fraude. Prin urmare, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste site-uri.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre VIAREX

Am examinat numeroasele opinii ale consumatorilor despre VIAREX pe forumuri, recenzii, comentarii de pe Amazon, site-uri de farmacii, grupuri de Facebook și Instagram. Majoritatea acestor opinii sunt pozitive. Un procent foarte mic din aceste opinii se referă la reacții alergice.

VIAREX pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Sunt extrem de mulțumit de rezultatele obținute cu ajutorul capsulelor VIAREX. La vârsta mea, aveam dificultăți în obținerea și menținerea unei erecții suficiente pentru a-mi satisface partenera. După ce am început să iau VIAREX conform instrucțiunilor, am observat o îmbunătățire semnificativă a performanței mele sexuale. Erecțiile sunt mai puternice și mai durabile, iar libidoul meu a crescut semnificativ. Mă simt mai încrezător și mai satisfăcut în viața mea sexuală. Recomand cu încredere aceste capsule tuturor bărbaților care se confruntă cu probleme erectile.”

Șofer de taxi de 53 de ani, Vasile

“Nu am crezut niciodată că aș avea nevoie de ajutor în ceea ce privește performanța mea sexuală, dar după ce am încercat capsulele VIAREX, am realizat cât de mult mă înșelam. Erecțiile mele sunt acum mai puternice și mai ferme, iar rezistența mea sexuală s-a îmbunătățit semnificativ. Îmi place că acest supliment este bazat pe ingrediente naturale, iar faptul că nu am experimentat niciun efect advers este un mare bonus. Recomand cu încredere VIAREX tuturor celor care doresc să își îmbunătățească performanța sexuală într-un mod sigur și eficient.”

Programator de 36 de ani, Alexandru

“Sunt extrem de încântat de rezultatele pe care le-am obținut cu capsulele VIAREX. Ca mașinist, programul meu de lucru este adesea solicitant și stresant, ceea ce a afectat în mod semnificativ performanța mea sexuală în ultimii ani. După ce am început să iau VIAREX, am observat o îmbunătățire semnificativă în funcția erectilă și rezistența sexuală. Erecțiile mele sunt mai puternice și mai durabile, iar energia mea sexuală s-a întors în forță. Recomand cu tărie aceste capsule tuturor bărbaților care se confruntă cu probleme erectile și doresc să își îmbunătățească viața sexuală în mod natural și eficient.”

Mașinist de 45 de ani, Mihai

VIAREX este o înșelătorie? Există păreri negative?

VIAREX nu este o înșelătorie. Cele câteva opinii negative despre acest supliment sunt legate de anumite reacții alergice. Dacă nu aveți alergii la niciunul dintre ingredientele sale, nu se observă nicio reacție negativă la produs.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“Deși nu am avut experiență directă cu VIAREX, analiza ingredientelor sale sugerează că acest supliment ar putea oferi beneficii în îmbunătățirea funcției erectile. Ingrediente precum L-arginina și extractul de ginseng au fost asociate cu îmbunătățiri în circulația sanguină și stimularea libidoului în studiile anterioare. Cu toate acestea, ca și în cazul oricărui supliment, este important ca pacienții să discute cu medicul lor înainte de a începe utilizarea, pentru a exclude orice contraindicații sau interacțiuni medicamentoase potențiale.”

Dr. Klaus Müller, Urolog
VIAREX
149 lei 298 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Cum funcționează exact capsulele VIAREX?

Capsulele VIAREX acționează prin stimularea circulației sanguine către penis și îmbunătățirea nivelului de testosteron, facilitând erecții mai puternice și mai durabile.

Cât de rapid pot observa rezultatele utilizând VIAREX?

Rezultatele pot varia de la persoană la persoană, dar mulți utilizatori raportează îmbunătățiri semnificative în funcția erectilă și performanța sexuală după câteva săptămâni de utilizare regulată.

Există efecte secundare asociate cu utilizarea capsulelor VIAREX?

Efectele secundare sunt rare, dar pot include greață sau disconfort gastric.

Este necesară prescripție medicală pentru achiziționarea capsulelor VIAREX?

Nu, capsulele VIAREX sunt disponibile fără prescripție medicală.

Pot lua VIAREX dacă iau alte medicamente?

Da, acest medicament poate fi utilizat cu alte medicamente.

Cât timp trebuie să iau capsulele VIAREX pentru a obține rezultate optime?

Durata exactă poate varia, dar se recomandă utilizarea regulată pe o perioadă de cel puțin câteva săptămâni pentru a obține cele mai bune rezultate.