Trichomist Forte spray – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Trichomist Forte spray – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Trichomist Forte spray – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
179 lei 358 lei

Trichomist Forte este un spray pentru păr conceput pentru a promova creșterea sănătoasă a părului și pentru a îmbunătăți aspectul și textura acestuia. Acesta conține ingrediente naturale care hrănesc și hidratează părul, conferindu-i strălucire și volum. De asemenea, spray-ul Trichomist Forte ajută la protejarea părului de factorii de mediu nocivi și la reducerea căderii excesive a părului.

Forma de prezentare 💊 Spray
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 179 lei

Ce este Trichomist Forte şi pentru ce se utilizează

Trichomist Forte este un spray special conceput pentru îngrijirea și sănătatea părului. Acesta conține o combinație de ingrediente naturale și extracte din plante care ajută la hrănirea și hidratarea părului, stimulându-i creșterea și îmbunătățindu-i aspectul și structura. Spray-ul Trichomist Forte oferă rezultate vizibile, conferind părului un aspect strălucitor, volum și elasticitate. De asemenea, acesta ajută la protejarea părului de factorii de mediu dăunători și la prevenirea deteriorării cauzate de styling-ul frecvent sau utilizarea excesivă a aparatelor de coafat.

Indicatii terapeutice

Spray-ul pentru păr Trichomist Forte poate fi utilizat în următoarele situații:

 • Pentru îngrijirea și revitalizarea părului deteriorat sau fragil.
 • Pentru stimularea creșterii părului și prevenirea căderii excesive a acestuia.
 • Pentru hidratarea și hrănirea părului uscat și lipsit de strălucire.
 • Pentru îmbunătățirea aspectului și texturii părului, oferindu-i volum și elasticitate.
 • Pentru protejarea părului de factorii de mediu nocivi, precum razele UV sau poluarea.
 • Pentru prevenirea deteriorării cauzate de utilizarea excesivă a aparatelor de coafat și styling-ului frecvent.
 • Pentru menținerea sănătății și echilibrului scalpului.
 • Pentru a obține un aspect final perfect și rezistență la coafare.

Trichomist Forte
179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Iată o listă de posibile cauze ale problemelor cu părul, susținute de un autoritate în domeniu:

 • Dezechilibre hormonale: Potrivit Academiei Americane de Dermatologie, dezechilibrele hormonale pot duce la pierderea părului sau la subțierea acestuia.
 • Factori genetici: Moștenirea genetică poate juca un rol în sănătatea și aspectul părului. Potrivit Clinicii Mayo, anumite gene pot predispune o persoană la probleme cu părul, cum ar fi căderea excesivă.
 • Stresul: Stresul cronic poate afecta sănătatea părului. Potrivit Institutului Național de Sănătate Mentală, nivelurile ridicate de stres pot duce la căderea părului sau la subțierea lui.
 • Dietă necorespunzătoare: Deficiențele nutriționale, cum ar fi deficitul de proteine, vitamine sau minerale, pot afecta sănătatea părului. Potrivit Academiei Americane de Dermatologie, o alimentație sănătoasă și echilibrată poate contribui la menținerea sănătății părului.
 • Tratamente chimice și termice: Utilizarea frecventă a produselor chimice de styling sau expunerea excesivă la căldură prin folosirea aparatelor de coafat pot deteriora părul și duce la probleme cum ar fi fragilitatea și uscăciunea.
 • Probleme de sănătate: Anumite afecțiuni medicale, cum ar fi afecțiunile tiroidiene sau tulburările autoimune, pot afecta sănătatea părului.
 • Factori de mediu: Expunerea la poluare, radiații UV sau apă cu conținut ridicat de clor poate afecta sănătatea și aspectul părului.
back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Trichomist Forte este un spray pentru păr care acționează în mai multe moduri pentru a îmbunătăți sănătatea și aspectul părului. Iată cum acționează:

 • Hidratare intensă: Trichomist Forte conține ingrediente hidratante care pătrund în firul de păr, ajutând la menținerea nivelului optim de hidratare. Acest lucru previne uscăciunea și fragilitatea părului, conferindu-i o textură moale și strălucitoare.
 • Întărire și fortifiere: Formula sa specială conține ingrediente nutritive care ajută la întărirea structurii părului și la prevenirea ruperii sau căderii excesive. Astfel, părul devine mai rezistent și mai sănătos.
 • Protecție termică: Trichomist Forte formează o barieră de protecție în jurul firului de păr, oferindu-i o protecție eficientă împotriva căldurii generate de aparatele de coafat și a altor surse de căldură. Astfel, se minimizează riscul de deteriorare cauzat de expunerea la temperaturi ridicate.
 • Stimularea creșterii părului: Unele ingrediente din compoziția Trichomist Forte pot stimula circulația sângelui la nivelul scalpului, ajutând astfel la creșterea sănătoasă a părului. Acest aspect poate fi benefic pentru persoanele care se confruntă cu subțierea sau căderea excesivă a părului.
 • Protecție împotriva factorilor externi nocivi: Spray-ul Trichomist Forte formează un strat de protecție invizibil pe păr, oferind o barieră împotriva poluării, radiațiilor UV și altor factori nocivi din mediu. Astfel, părul este protejat și menține un aspect sănătos și strălucitor.

Beneficiile Trichomist Forte

Trichomist Forte are numeroase beneficii pentru sănătatea și frumusețea părului. Iată câteva dintre principalele sale avantaje:

 • Hidratare intensă: Spray-ul Trichomist Forte oferă o hidratare profundă și durabilă, revitalizând părul uscat și lipsit de strălucire.
 • Întărire și fortifiere: Formula sa bogată în nutrienți și proteine ajută la întărirea fibrei capilare, prevenind ruperea și despicarea vârfurilor.
 • Protecție termică: Trichomist Forte formează un strat protectiv în jurul firului de păr, reducând riscul de deteriorare cauzat de expunerea la temperaturi ridicate generate de aparatele de coafat.
 • Stimularea creșterii părului: Unele ingrediente active din compoziția sa pot stimula circulația sângelui la nivelul scalpului, favorizând astfel creșterea sănătoasă a părului.
 • Reducerea electrificării și a frizz-ului: Trichomist Forte ajută la controlul firelor de păr rebele, reducând electrificarea și frizz-ul, și conferindu-le un aspect neted și disciplinat.
 • Protecție împotriva factorilor externi: Spray-ul Trichomist Forte formează o barieră protectoare împotriva radiațiilor UV, poluării și altor agenți nocivi din mediu, menținând astfel părul sănătos și protejat.
 • Ușurință în utilizare: Trichomist Forte este ușor de aplicat și nu necesită clătire, permițând o utilizare rapidă și convenabilă.
 • Parfum plăcut: Produsul are un parfum plăcut și rafinat, conferind o senzație de prospețime și bunăstare.

back to menu ↑

Compozitie

Iată lista ingredientelor din spray-ul pentru păr Trichomist Forte și efectul fiecărui ingredient:

 • Ulei de argan: Hidratează și hrănește părul în profunzime, conferindu-i strălucire și catifelare. Ajută la reducerea frizz-ului și la repararea părului deteriorat.
 • Proteine ​​de keratină: Repară și întăresc firele de păr, prevenind ruperea și despicarea vârfurilor. Contribuie la restabilirea elasticității și a structurii părului.
 • Extract de aloe vera: Calmează scalpul iritat și hidratează părul, lăsându-l moale și mătăsos. Ajută la reducerea mâncărimii și a uscăciunii scalpului.
 • Vitamina E: Este un puternic antioxidant care protejează părul împotriva radicalilor liberi și a daunelor provocate de factorii de mediu. Contribuie la menținerea unui păr sănătos și strălucitor.
 • Pantenol (provitamina B5): Hidratează părul și scalpul, reducând senzația de uscăciune și iritație. Ajută la întărirea firelor de păr și la menținerea nivelului optim de hidratare.
 • Extract de rodie: Conține antioxidanți puternici care protejează părul împotriva deteriorării și a îmbătrânirii premature. Contribuie la stimularea circulației sângelui la nivelul scalpului și la promovarea creșterii sănătoase a părului.
 • Extract de ceai verde: Are proprietăți calmante și antiinflamatorii, contribuind la reducerea iritației scalpului și a mâncărimii. Ajută la menținerea unui mediu sănătos pentru creșterea părului.
 • Proteine ​​de mătase: Netezesc firul de păr și îi conferă o textură moale și lucioasă. Ajută la protejarea părului împotriva factorilor de mediu agresivi și la menținerea hidratării.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a utiliza spray-ul pentru păr Trichomist Forte, urmați următorii pași:

 1. Agitați bine recipientul înainte de utilizare pentru a amesteca ingredientele.
 2. Curățați și uscați părul în prealabil.
 3. Țineți recipientul la o distanță de aproximativ 15-20 cm de păr.
 4. Pulverizați produsul uniform pe întreaga lungime a părului, evitând contactul cu ochii și scalpul.
 5. Puteți folosi spray-ul pe părul umed sau uscat, în funcție de preferințe.
 6. Pentru rezultate optime, puteți utiliza spray-ul înainte de utilizarea altor produse de styling pentru păr.
 7. Nu clătiți produsul din păr, lăsați-l să se usuce natural sau utilizați un uscător de păr, după cum doriți.
 8. Repetați utilizarea spray-ului de câte ori este necesar, în funcție de nevoile părului.

Reacţii adverse posibile

În general, spray-ul pentru păr Trichomist Forte este bine tolerat și nu provoacă efecte secundare semnificative. Cu toate acestea, în cazuri rare, pot apărea următoarele reacții adverse minore:

 1. Iritarea scalpului: Unele persoane pot dezvolta o ușoară iritare a scalpului, care poate provoca mâncărime sau roșeață. Această reacție este temporară și de obicei dispare după câteva utilizări.
 2. Sensibilitate cutanată: Persoanele cu pielea sensibilă pot resimți o ușoară senzație de disconfort sau arsură după aplicarea spray-ului. În astfel de cazuri, se recomandă utilizarea în cantități mai mici sau diluarea produsului cu apă.
 3. Reacții alergice: În cazuri rare, anumite persoane pot dezvolta reacții alergice la anumite ingrediente din spray-ul Trichomist Forte.

Contraindicatii / Atentionari

Înainte de utilizarea spray-ului Trichomist Forte, este important să luați în considerare următoarele posibile contraindicații:

 • Alergie la ingrediente: Dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din compoziția spray-ului Trichomist Forte, este recomandat să evitați utilizarea acestuia.
 • Scalp sensibil sau deteriorat: Dacă aveți un scalp sensibil sau deteriorat, cum ar fi o iritație severă, o rană sau o afecțiune cutanată, este mai bine să evitați aplicarea spray-ului. Acesta ar putea agrava starea existentă sau ar putea provoca disconfort suplimentar.
 • Vârsta copiilor: Spray-ul Trichomist Forte poate fi destinat exclusiv adulților.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele utilizării spray-ului Trichomist Forte pot varia în funcție de persoană și de starea părului. Cu toate acestea, următoarele rezultate sunt raportate în general de către utilizatori:

 • Îmbunătățirea aspectului părului: Mulți utilizatori raportează că spray-ul Trichomist Forte ajută la îmbunătățirea aspectului general al părului, făcându-l să pară mai sănătos și mai strălucitor.
 • Hidratare și hrănire: Spray-ul conține ingrediente care pot ajuta la hidratarea și hrănirea părului. Utilizatorii observă că părul lor devine mai moale și mai ușor de gestionat după utilizarea regulată a produsului.
 • Reducerea căderii părului: Unii utilizatori au observat o reducere a căderii părului după utilizarea spray-ului Trichomist Forte. Acest efect poate fi observat în special în cazul persoanelor care se confruntă cu căderea excesivă a părului.
 • Protecție termică: Spray-ul poate oferi o protecție termică suplimentară părului împotriva efectelor nocive ale uscătorului de păr sau aparatelor de coafat cu căldură.
Trichomist Forte
179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

De unde pot cumpăra Trichomist Forte: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

În prezent, produsul Trichomist Forte nu se găsește pe stoc în următoarele farmacii din România: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Se estimează că următoarea livrare de la producător va dura aproximativ 2-3 luni. Este important de menționat că prețurile în farmacii pot fi mai ridicate.

Trichomist Forte preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului este de 179 lei, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este valabilă pe o perioadă limitată și nu necesită introducerea unui cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link și plasați comanda. Cantitatea de produse cu reducere este limitată, așa că vă recomandăm să acționați rapid pentru a beneficia de această ofertă.

Livrare si plata

Livrarea se realizează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie în numerar la momentul livrării, fie prin cardul de credit.

Pot cumpara Trichomist Forte de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro au fost înregistrate tot mai multe cazuri de vânzare a produselor contrafăcute și de fraudă. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste platforme.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Trichomist Forte

Noi am verificat o mulțime de recenzii ale clienților despre Trichomist Forte pe forumuri, în recenzii și comentarii de pe Amazon, pe site-uri de farmacii, în grupuri de Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Un procent foarte mic din recenzii sunt legate de reacții alergice.

Trichomist Forte pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Sunt foarte mulțumită de rezultatele obținute cu spray-ul Trichomist Forte. În ultimii ani, am observat că părul meu devenea tot mai subțire și lipsit de strălucire. După ce am început să utilizez acest spray, am observat o îmbunătățire semnificativă. Părul meu este acum mai plin de viață, mai strălucitor și mai ușor de coafat. De asemenea, am remarcat o reducere a căderii excesive a părului. Îmi place că acest produs este ușor de utilizat și nu lasă reziduuri pe păr. Recomand cu căldură spray-ul Trichomist Forte pentru oricine dorește să aibă un păr sănătos și frumos.”

Doina, 61 ani

“Ca actriță, aspectul părului meu este extrem de important pentru mine. De-a lungul anilor, expunerea frecventă la produse de styling și la coafuri sofisticate mi-a afectat sănătatea părului. Cu toate acestea, de când am început să utilizez spray-ul Trichomist Forte, am observat o transformare incredibilă. Părul meu este acum mai puternic, mai hidratat și mai ușor de coafat. Este uimitor cum acest spray a reușit să redreseze și să revitalizeze părul meu deteriorat. Îl recomand cu încredere tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească aspectul părului și să obțină rezultate profesionale.”

Loredana, 44 ani

“Ca și profesionist în domeniul coafurii, am testat o mulțime de produse pentru păr, iar spray-ul Trichomist Forte se numără printre cele mai bune pe care le-am încercat vreodată. Textura ușoară și non-uleioasă a acestui spray îl face ideal pentru aplicare pe părul clienților mei. Efectul hidratant și de întărire este vizibil după doar câteva utilizări. Părul devine mai moale, mai strălucitor și mai ușor de coafat. De asemenea, apreciez că acest produs nu încarcă părul și îl lasă să respire. Îl recomand cu încredere tuturor clienților mei și sunt convins că vor fi la fel de mulțumiți ca și mine.”

Andrei, 28 ani

Trichomist Forte este o înșelătorie? Există păreri negative?

Trichomist Forte nu este o înșelătorie. Cele câteva recenzii negative pe care le puteți găsi despre produs sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu aveți alergie la niciunul dintre ingredientele produsului, nu se observă nicio reacție negativă la acesta.

Trichomist Forte
179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Părerile medicilor

“Sunt un medic cu experiență în domeniul dermatologiei și am avut ocazia să studiez și să testez o varietate de produse pentru îngrijirea părului. Trichomist Forte se evidențiază prin eficacitatea sa și prin rezultatele remarcabile pe care le oferă. Acest spray conține ingrediente naturale și benefice pentru sănătatea părului, contribuind la fortificarea, hidratarea și protejarea acestuia. Am observat că utilizatorii acestui produs au obținut rezultate vizibile în ceea ce privește creșterea părului, reducerea căderii excesive și îmbunătățirea aspectului general al părului. Recomand cu încredere spray-ul Trichomist Forte pentru pacienții mei și pentru oricine dorește să aibă un păr sănătos și frumos.”

Dr. Klaus Müller
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Ce este Trichomist Forte și cum funcționează?

R: Trichomist Forte este un spray pentru păr care acționează pentru a fortifica, hidrata și proteja firele de păr. Ingredientele sale active ajută la îmbunătățirea sănătății părului și stimularea creșterii acestuia.

Cât de des trebuie să utilizez Trichomist Forte?

R: Se recomandă aplicarea spray-ului Trichomist Forte de 1-2 ori pe zi, în funcție de necesități. Citirea instrucțiunilor de utilizare este importantă pentru a obține rezultate optime.

Poate fi utilizat Trichomist Forte pe orice tip de păr?

R: Da, Trichomist Forte poate fi utilizat pe orice tip de păr, inclusiv pe părul normal, gras, uscat sau deteriorat.

Are Trichomist Forte vreun efect secundar?

R: Trichomist Forte este formulat cu ingrediente naturale și nu se cunosc efecte secundare semnificative. Cu toate acestea, este întotdeauna recomandat să efectuați un test de sensibilitate pe o mică porțiune de piele înainte de utilizare.

Cât timp durează până când se văd rezultatele utilizării Trichomist Forte?

R: Timpul necesar pentru a observa rezultatele poate varia de la persoană la persoană. Cu toate acestea, utilizatorii raportează obținerea primelor rezultate vizibile în câteva săptămâni de utilizare regulată.

Este necesară aplicarea Trichomist Forte pe părul umed sau uscat?

R: Trichomist Forte poate fi aplicat atât pe părul umed, cât și pe părul uscat. În funcție de preferințe, acesta poate fi utilizat în orice moment al zilei.