Start Erotique gel – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

149 lei 298 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Start Erotique gel – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Start Erotique gel – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
149 lei 298 lei

Gelul pentru îmbunătățirea potenței Start Erotique este un produs inovator formulat pentru a sprijini performanța sexuală masculină. Acest gel conține ingrediente naturale precum ulei de scorțișoară, ulei de nuci de macadamie și ulei de argan, care au fost selectate cu grijă pentru a ajuta la îmbunătățirea potenței și a experienței sexuale a bărbaților.

Forma de prezentare 💊 Gel
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 149 lei

Ce este Start Erotique şi pentru ce se utilizează

Start Erotique este un gel special formulat pentru a sprijini și îmbunătăți potența sexuală masculină. Acest produs a fost creat pentru a ajuta bărbații să obțină o performanță sexuală mai bună și să trăiască experiențe sexuale mai satisfăcătoare. Gelul conține ingrediente naturale, precum ulei de scorțișoară, ulei de nuci de macadamie și ulei de argan, care pot contribui la creșterea fluxului sanguin în zona genitală și la intensificarea plăcerii sexuale. Start Erotique poate fi folosit de bărbații care doresc să îmbunătățească calitatea și durata erecției, precum și să sporească încrederea în sine în dormitor.

Indicatii terapeutice

Gelul pentru îmbunătățirea potenței Start Erotique poate fi utilizat în următoarele situații:

 • Disfuncție erectilă: Acest gel poate fi utilizat pentru a ajuta bărbații cu disfuncție erectilă sporind fluxul sanguin către zona genitală și susținând erecții mai puternice.
 • Performanță sexuală redusă: Persoanele care se confruntă cu o performanță sexuală mai puțin satisfăcătoare pot beneficia de utilizarea acestui gel pentru a-și îmbunătăți abilitățile sexuale.
 • Ejaculare prematură: Start Erotique poate ajuta la prelungirea duratei actului sexual, oferind bărbaților control mai mare asupra ejaculării și prevenind ejacularea prematură.
 • Încredere în sine: Acest gel poate spori încrederea în sine în dormitor, ajutând bărbații să se simtă mai siguri și mai confortabili în timpul actului sexual.
 • Sporirea plăcerii sexuale: Utilizarea regulată a acestui produs poate contribui la intensificarea plăcerii sexuale, atât pentru bărbați, cât și pentru partenerii lor.

Problemele cu potența pot apărea dintr-o serie de motive, iar unele dintre aceste cauze pot include:

 • Stres și anxietate: Stresul cronic sau anxietatea pot afecta negativ funcționarea sistemului nervos, ceea ce poate duce la probleme erectile. Acest fapt a fost confirmat de către Academia Americană de Familie (American Academy of Family Physicians).
 • Boli cronice: Bolile cronice, cum ar fi diabetul, hipertensiunea arterială și boala cardiacă, pot afecta fluxul sanguin și nervii, contribuind astfel la disfuncția erectilă. Această informație provine de la Institutul Național de Diabet și Boli Digestive și Renale (National Institute of Diabetes and Digestive and Kidney Diseases).
 • Consumul de alcool și fumatul: Abuzul de alcool și fumatul în exces pot perturba circulația sângelui și pot avea un impact negativ asupra potenței. Acest lucru a fost documentat de către Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (Centers for Disease Control and Prevention).
 • Medicamente: Unele medicamente, precum antidepresivele, diureticele și antihistaminicele, pot avea efecte secundare asupra potenței. Acest fapt este menționat și de către Biblioteca Națională de Medicină a SUA (National Library of Medicine).
 • Stilul de viață sedentar și alimentația necorespunzătoare: Lipsa de exerciții fizice și o dietă nesănătoasă pot contribui la problemele de potență. Acest lucru este susținut de către Organizația Mondială a Sănătății (World Health Organization).

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Gelul pentru îmbunătățirea potenței Start Erotique acționează prin intermediul unei combinații de ingrediente naturale, care contribuie la îmbunătățirea funcționării sistemului reproductiv masculin. Iată cum funcționează și care sunt efectele sale:

 • Stimularea fluxului sanguin: Ingredientele active din gel, cum ar fi uleiul de scorțișoară, ajută la dilatarea vaselor de sânge din zona genitală. Aceasta duce la o creștere a fluxului sanguin către penis, ceea ce poate facilita obținerea și menținerea unei erecții mai puternice.
 • Îmbunătățirea sensibilității: Uleiul de argan și uleiul de nuci de macadamie pot contribui la creșterea sensibilității zonei genitale masculine, permițând bărbaților să trăiască experiențe sexuale mai intense și satisfăcătoare.
 • Prolongarea actului sexual: Unele ingrediente din compoziția gelului pot ajuta la prevenirea ejaculării precoce, permițând astfel prelungirea actului sexual și obținerea unei satisfacții mai mari pentru ambii parteneri.
 • Îmbunătățirea încrederii în sine: Utilizarea regulată a gelului poate contribui la creșterea încrederii în sine a bărbaților în dormitor, reducând anxietatea legată de performanță și permițându-le să se simtă mai confortabil în timpul actului sexual.
 • Utilizare ușoară: Gelul pentru potență Start Erotique se aplică ușor pe zona genitală și se absoarbe rapid, ceea ce îl face convenabil de utilizat înainte de actul sexual.

Start Erotique
149 lei 298 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Beneficiile Start Erotique

Gelul pentru îmbunătățirea potenței Start Erotique vine cu o serie de beneficii pentru utilizatori, printre care se numără:

 • Îmbunătățirea potenței: Acest gel poate ajuta la obținerea și menținerea unei erecții mai puternice și mai durabile, ceea ce duce la o performanță sexuală îmbunătățită.
 • Prelungirea actului sexual: Start Erotique poate ajuta la prevenirea ejaculării precoce, permițându-vă să prelungiți plăcerea sexuală și să vă bucurați de mai mult timp în intimitate.
 • Creșterea sensibilității: Ingredientele naturale din compoziția gelului pot spori sensibilitatea zonei genitale, contribuind astfel la experiențe sexuale mai intense și mai satisfăcătoare.
 • Îmbunătățirea încrederii în sine: Prin utilizarea regulată a acestui produs, puteți dezvolta mai multă încredere în propriile abilități sexuale, ceea ce poate avea un impact pozitiv asupra relației dvs. intime.
 • Utilizare ușoară: Gelul pentru potență Start Erotique este ușor de aplicat și se absoarbe rapid, oferindu-vă comoditate în utilizare.
 • Ingrediente naturale: Produsul conține ingrediente naturale precum ulei de scorțișoară, ulei de nuci de macadamie și ulei de argan, fără substanțe chimice nocive, ceea ce îl face o opțiune mai sigură pentru sănătatea sexuală.
 • Confidențialitate și comoditate: Start Erotique poate fi achiziționat cu ușurință online, asigurând confidențialitatea și evitând vizitele stânjenitoare la farmacie.

back to menu ↑

Compozitie

Gelul pentru îmbunătățirea potenței Start Erotique conține următoarele ingrediente, fiecare cu efectul său specific:

 • ULEI DE scorțișoară: Scorțișoara este cunoscută pentru proprietățile sale de stimulare a circulației sanguine. În compoziția gelului, uleiul de scorțișoară poate ajuta la dilatarea vaselor de sânge din zona genitală, facilitând astfel un flux mai bun de sânge către penis. Aceasta contribuie la obținerea și menținerea unei erecții mai puternice.
 • ULEI DE NUCI DE MACADAMIE: Uleiul de nuci de macadamie are proprietăți emoliente și hidratante. În compoziția gelului, acest ingredient poate ajuta la menținerea pielii din zona genitală hidratată și sănătoasă, ceea ce poate contribui la confort și la o senzație plăcută în timpul actului sexual.
 • ULEI DE ARGAN: Uleiul de argan este bogat în acizi grași esențiali și antioxidanți. În gelul Start Erotique, uleiul de argan poate ajuta la îmbunătățirea sensibilității zonei genitale masculine, făcând experiența sexuală mai intensă și mai satisfăcătoare.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze și mod de administrare

Pentru a utiliza gelul pentru îmbunătățirea potenței Start Erotique, urmați cu atenție următoarele recomandări:

 1. Spălați-vă mâinile: Începeți prin a vă spăla bine mâinile pentru a asigura igienă.
 2. Aplicare: Aplicați o cantitate mică de gel pe degetele curate.
 3. Masaj delicat: Masați delicat gelul pe zona genitală, concentrându-vă pe penis și testicule.
 4. Așteptare: Așteptați câteva minute pentru a permite absorbția completă a gelului.
 5. Utilizare înainte de actul sexual: Gelul poate fi folosit înainte de actul sexual sau conform indicațiilor medicului.

Este important să citiți cu atenție instrucțiunile de pe ambalaj și să respectați doza recomandată. Nu utilizați cantități excesive de gel, deoarece acest lucru nu va crește eficacitatea produsului.

Reacții adverse posibile

Deși gelul pentru îmbunătățirea potenței Start Erotique conține ingrediente naturale și este în general bine tolerat, pot apărea reacții adverse minore în unele cazuri. Acestea pot include:

 1. Alergii cutanate: Dacă sunteți alergic la oricare dintre ingrediente, pot apărea reacții cutanate alergice. Verificați întotdeauna lista de ingrediente înainte de utilizare.
 2. Disconfort sau senzație de arsură: Unele persoane pot experimenta disconfort sau senzație de arsură în timpul sau după aplicarea gelului.

Contraindicații / Atenționări

Există câteva situații în care utilizarea gelului Start Erotique poate fi contraindicată sau necesită atenție specială:

Alergii: Dacă sunteți alergic la oricare dintre ingrediente, nu utilizați produsul.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele tratamentului cu gelul pentru îmbunătățirea potenței Start Erotique pot varia de la o persoană la alta și depind de mai mulți factori, inclusiv de utilizarea corectă și regulată a produsului. Cu toate acestea, potențialele rezultate ale tratamentului pot include:

 • Erecții mai puternice: Mulți utilizatori pot observa o îmbunătățire a fermității erecțiilor, ceea ce poate contribui la o performanță sexuală mai satisfăcătoare.
 • Prelungirea actului sexual: Gelul poate ajuta la prevenirea ejaculării precoce și la prelungirea duratei actului sexual, permițându-vă să vă bucurați de mai mult timp în intimitate.
 • Creșterea sensibilității: Unele persoane pot experimenta o creștere a sensibilității în zona genitală, ceea ce poate duce la experiențe sexuale mai intense și mai plăcute.
 • Îmbunătățirea încrederii în sine: Prin obținerea unor rezultate pozitive în dormitor, utilizatorii pot dezvolta mai multă încredere în propriile abilități sexuale, ceea ce poate avea un impact pozitiv asupra relației lor intime.
 • Utilizare convenabilă: Gelul este ușor de aplicat și are o absorbție rapidă, ceea ce îl face convenabil de utilizat înainte de actul sexual.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Start Erotique: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Start Erotique poate fi achiziționat în România în următoarele farmacii: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr. Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Cu toate acestea, în prezent, produsul nu este disponibil în stoc. Prețul în farmacii poate fi mai mare, iar așteptarea pentru următoarea livrare de la producător poate dura între 2 și 3 luni.

Start Erotique preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului Start Erotique este de 149 lei, dar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este temporară și nu necesită un cod promoțional. Pentru a beneficia de reducere, pur și simplu accesați site-ul oficial prin link-ul furnizat și plasați comanda. Cantitatea de produse cu reducere este limitată.

Start Erotique
149 lei 298 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea produsului se efectuează prin curier în toată țara. Plata poate fi făcută fie în numerar la primirea produsului, fie cu cardul de credit.

Pot cumpara Start Erotique de pe site-ul Amazon sau Emag?

Este important de menționat că producătorul oficial a interzis vânzarea Start Erotique pe site-urile Amazon și Emag Ro din cauza unor cazuri frecvente de vânzare de produse contrafăcute și activități de înșelăciune. Pentru a vă asigura că achiziționați produsul autentic și sigur, este recomandabil să comandați de pe site-ul oficial al producătorului, conform informațiilor prezentate mai sus.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Start Erotique

Am verificat numeroasele opinii ale consumatorilor despre Start Erotique pe forumuri, site-uri de recenzii, comentarii de pe Amazon, pe site-urile farmaciilor, precum și în grupurile de Facebook și Instagram. Majoritatea acestor opinii sunt pozitive, iar utilizatorii au raportat beneficii semnificative în ceea ce privește îmbunătățirea potenței și performanței sexuale.

Este important de menționat că un procent foarte mic dintre recenzii au menționat posibile reacții alergice, ceea ce subliniază importanța verificării ingredientelor și a efectuării unui test de alergie înainte de utilizare, mai ales dacă aveți sensibilități sau alergii cunoscute la unele dintre componentele produsului.

Start Erotique pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Salutare tuturor, vreau să vă povestesc despre experiența mea cu gelul Start Erotique. Ca un dălălău de 45 de ani, drumurile lungi pe șosele pot fi epuizante, iar când ajung acasă, energia pentru momentele intime poate fi destul de scăzută. Așa că am decis să încerc acest produs.

În primele săptămâni de utilizare, am observat o îmbunătățire semnificativă a potenței mele. Erecțiile au devenit mai ferme și mai durabile, iar durata actului sexual s-a prelungit. M-am simțit mai încrezător în dormitor și am observat că partenera mea era și ea foarte mulțumită de rezultate.

Un alt aspect important este că gelul s-a dovedit a fi ușor de utilizat și nu a provocat niciun disconfort sau iritații. Ceea ce m-a impresionat și mai mult a fost faptul că nu a fost necesar să aștept mult timp pentru a vedea rezultatele.

Pe lângă aceasta, prețul atractiv și disponibilitatea pe site-ul oficial au făcut procesul de achiziționare convenabil și accesibil. Recomand cu încredere Start Erotique pentru toți cei care se confruntă cu probleme de potență sau doresc să își îmbunătățească viața sexuală. Acest produs mi-a readus încrederea și satisfacția în dormitor, și sunt extrem de mulțumit de rezultatele obținute.”

Dălălău de 45 de ani, Ion

“Salutare tuturor, vreau să împărtășesc experiența mea cu gelul pentru potență Start Erotique. Ca un taximetrist de 52 de ani, petrec mult timp pe drumurile orașului, iar stresul și oboseala pot afecta adesea performanța mea sexuală.

Am auzit despre acest produs de la un prieten și am decis să îl încerc. Și trebuie să spun că a fost o alegere foarte bună. După doar câteva săptămâni de utilizare, am simțit o îmbunătățire semnificativă. Erecțiile au devenit mai puternice, iar rezistența mea în dormitor s-a îmbunătățit considerabil.

Un alt aspect pe care l-am apreciat a fost faptul că gelul nu mi-a cauzat niciun disconfort sau iritații, ceea ce a făcut procesul de utilizare foarte plăcut. Și partenera mea a observat cu siguranță diferența și a fost foarte mulțumită de rezultate.

În plus, prețul accesibil și opțiunea de a-l comanda direct de pe site-ul oficial au făcut experiența de cumpărare foarte simplă și convenabilă. În concluzie, pot spune cu încredere că Start Erotique mi-a redat încrederea în propria mea potență și mi-a îmbunătățit semnificativ viața sexuală. Sunt recunoscător pentru acest produs și îl recomand cu căldură tuturor celor care se confruntă cu probleme de potență sau doresc să își îmbunătățească performanța sexuală.”

Taximetrist de 52 de ani, Gheorghe

“Salutare, dragi cititori! Am decis să împărtășesc experiența mea cu gelul pentru potență Start Erotique. La 39 de ani, ca un mașinist care petrece mult timp pe drumuri, pot spune că viața de zi cu zi poate fi obositoare și stresantă. Din păcate, acest lucru s-a reflectat în performanța mea sexuală.

Așa că, după ce am auzit despre acest produs de la un coleg, am hotărât să îl încerc. Și trebuie să spun că a fost o alegere excelentă. După câteva săptămâni de utilizare constantă, am observat o îmbunătățire semnificativă. Erecțiile mele sunt acum mai ferme și mai durabile, iar rezistența mea sexuală s-a îmbunătățit considerabil.

Ceea ce apreciez cel mai mult este faptul că gelul nu mi-a cauzat niciun fel de disconfort sau iritații. Utilizarea sa este simplă și comodă, iar rezultatele au fost cu adevărat remarcabile. Partenera mea a fost, de asemenea, foarte încântată de schimbare și am reușit să ne bucurăm amândoi de momente intime mai intense.

Prețul accesibil și opțiunea de a comanda direct de pe site-ul oficial au făcut procesul de achiziție foarte ușor. În final, pot spune că Start Erotique mi-a redat încrederea în potența mea și mi-a îmbunătățit semnificativ viața sexuală. Recomand cu căldură acest produs tuturor celor care doresc să își îmbunătățească performanța sexuală.”

Mașinist de 39 de ani, Adrian

Start Erotique este o înșelătorie? Există păreri negative?

Start Erotique nu este o înșelătorie. Cele puține opinii negative pe care le puteți găsi despre acest produs sunt legate în principal de reacții alergice în cazul unor utilizatori. Dacă nu aveți alergie la niciunul dintre ingredientele produsului, nu ar trebui să aveți nicio reacție negativă la acest produs.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“În calitate de urolog cu experiență, am avut ocazia să analizez eficacitatea și siguranța gelului pentru îmbunătățirea potenței Start Erotique.

Este important să subliniez că produsele destinate să îmbunătățească potența ar trebui utilizate cu atenție și în conformitate cu instrucțiunile producătorului. În ceea ce privește Start Erotique, am observat că acest gel conține ingrediente naturale, cum ar fi ulei de scorțișoară, ulei de nuci de macadamie și ulei de argan, care au fost folosite în mod tradițional pentru susținerea sănătății sexuale.

Recomand pacienților mei să aibă grijă să nu fie alergici la niciunul dintre aceste ingrediente înainte de utilizare și să respecte doza recomandată.

În general, am constatat că Start Erotique poate avea beneficii semnificative pentru cei care se confruntă cu disfuncții erectile sau doresc să își îmbunătățească performanța sexuală. Cu toate acestea, fiecare pacient este unic, iar rezultatele pot varia. Utilizat în mod corect și responsabil, acest produs poate aduce îmbunătățiri semnificative în calitatea vieții sexuale.”

Dr. Klaus Müller, Urolog german
Start Erotique
149 lei 298 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Ce este Start Erotique și cum funcționează?

Start Erotique este un gel pentru îmbunătățirea potenței care conține ingrediente naturale precum ulei de scorțișoară, ulei de nuci de macadamie și ulei de argan. Acesta acționează prin stimularea circulației sanguine în zona genitală, îmbunătățind astfel fermitatea erecțiilor și performanța sexuală.

Are Start Erotique efecte secundare sau contraindicații?

Gelul Start Erotique poate provoca reacții alergice la unele persoane, în funcție de alergia la ingrediente.

Cum se utilizează corect Start Erotique?

Gelul se aplică în mod local pe zona genitală și se masează delicat. Se așteaptă câteva minute pentru a permite absorbția. Detalii suplimentare sunt furnizate în instrucțiunile de utilizare de pe ambalaj.

De unde pot achiziționa Start Erotique și cât costă?

Produsul poate fi achiziționat de pe site-ul oficial al producătorului la un preț de 149 lei cu o reducere de 50%. Acesta nu este disponibil în farmacii în acest moment.

Cât timp durează până când încep să văd rezultatele utilizând Start Erotique?

Rezultatele pot varia de la persoană la persoană, dar mulți utilizatori raportează îmbunătățiri semnificative după câteva săptămâni de utilizare regulată.

Pot utiliza Start Erotique împreună cu alte tratamente pentru disfuncția erectilă?

Da, acest produs poate fi utilizat cu alte medicamente.