Sollage Collagen dietary supplement – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

159 RON 318 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
Sollage Collagen dietary supplement – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Sollage Collagen dietary supplement – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
159 RON 318 RON

Sollage Collagen este o adiție nutrițională formulată pentru a susține sănătatea pielii și pentru a diminua apariția ridurilor. Aceasta conține o combinație de colagen și alte ingrediente naturale care promovează elasticitatea și hidratarea pielii, ajutând la menținerea unui aspect tânăr și radiant.

Forma de prezentare 💊 Supplement
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 159 RON

Ce este Sollage Collagen şi pentru ce se utilizează

Sollage Collagen este o supliment alimentar special conceput pentru a combate semnele îmbătrânirii și a reduce apariția ridurilor. Această formulă inovatoare conține colagen, o proteină esențială pentru structura și elasticitatea pielii. Prin consumul regulat al acestui supliment, se poate obține o piele mai fermă, mai hidratată și mai netedă, reducând aspectul liniilor fine și al ridurilor. Sollage Collagen contribuie la menținerea unui aspect tânăr și sănătos al pielii, oferindu-i luminozitate și suplețe.

Indicatii terapeutice

Sollage Collagen poate fi utilizat în următoarele cazuri:

 • Pentru persoanele care doresc să prevină și să reducă semnele îmbătrânirii pielii, cum ar fi apariția ridurilor și liniilor fine.
 • Pentru persoanele cu piele uscată sau deshidratată, care doresc să îmbunătățească nivelul de hidratare și să obțină o piele mai netedă și mai suplă.
 • Pentru persoanele expuse la factori externi agresivi, precum radiațiile solare sau poluarea, care doresc să protejeze și să-și întărească bariera naturală a pielii.
 • Pentru persoanele cu pierdere de fermitate și elasticitate a pielii, care doresc să-și îmbunătățească tonusul și să obțină o piele mai fermă și mai strălucitoare.
 • Pentru persoanele care au suferit leziuni sau traumatisme cutanate și doresc să accelereze procesul de regenerare și vindecare a pielii.
Sollage Collagen
159 RON 318 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Dacă nu sunt tratate corespunzător, morșurile pot cauza o serie de probleme și consecințe negative pentru piele și aspectul general al feței. Iată câteva dintre acestea, conform unui studiu publicat în jurnalul “Dermato-Endocrinology”:

 • Adâncirea și accentuarea ridurilor existente: Lipsa tratamentului pentru riduri poate duce la adâncirea acestora și accentuarea aspectului îmbătrânit al pielii.
 • Pierderea elasticității pielii: Fără un tratament adecvat, colagenul și elastina din piele pot fi afectate în timp, ducând la o pierdere a elasticității și fermității.
 • Aspect tern și lipsit de vitalitate: Morșurile neglijate pot determina pielea să devină mai uscată, lipsită de strălucire și vitalitate.
 • Apariția altor semne de îmbătrânire: Lipsa tratamentului pentru riduri poate contribui la apariția altor semne de îmbătrânire, cum ar fi petele de pigmentare și slăbirea conturului facial.
 • Scăderea încrederii în sine: Aspectul vizibil al ridurilor și semnelor de îmbătrânire ne-tratate poate afecta încrederea în sine și starea emoțională a unei persoane.
back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Sollage Collagen este o adăugare special formulată pentru a combate semnele îmbătrânirii și pentru a reduce apariția ridurilor. Iată cum acționează această adăugare, în conformitate cu informațiile disponibile:

 • Stimulează producția de colagen: Sollage Collagen conține ingrediente care stimulează producția naturală de colagen în piele. Colagenul este o proteină esențială care conferă elasticitate și fermitate pielii. Prin creșterea nivelului de colagen, adăugarea ajută la reducerea aspectului ridurilor și la îmbunătățirea aspectului general al pielii.
 • Hidratează și hrănește pielea: Formula sa bogată și hidratantă ajută la menținerea nivelului optim de hidratare a pielii. Acest lucru contribuie la diminuarea aspectului uscat al pielii și la reducerea liniilor fine cauzate de deshidratare. Pielea devine mai netedă, mai catifelată și mai sănătoasă.
 • Protejează împotriva stresului oxidativ: Sollage Collagen conține ingrediente antioxidante care ajută la protejarea pielii împotriva stresului oxidativ și a daunelor provocate de radicalii liberi. Aceste substanțe pot ajuta la prevenirea deteriorării pielii și la diminuarea aspectului ridurilor cauzate de factorii de mediu și de procesul natural de îmbătrânire.
 • Restabilește elasticitatea și fermitatea pielii: Datorită conținutului său de colagen și a altor ingrediente speciale, adăugarea Sollage Collagen ajută la restabilirea elasticității și fermității pielii. Aceasta poate reduce lăsarea pielii și poate oferi un aspect mai tânăr și mai tonifiat.

Beneficiile Sollage Collagen

Sollage Collagen, o adăugare specială pentru combaterea ridurilor, oferă următoarele beneficii pentru piele:

 • Reducerea ridurilor și liniilor fine: Sollage Collagen stimulează producția de colagen, proteina responsabilă de elasticitatea și fermitatea pielii. Prin creșterea nivelului de colagen, adăugarea ajută la diminuarea ridurilor și liniilor fine, conferind un aspect mai tânăr și mai neted pielii.
 • Hidratare intensă: Formula sa bogată hidratează în profunzime pielea, menținându-i nivelul optim de hidratare. Acest aspect contribuie la reducerea uscăciunii pielii și la obținerea unei texturi mai catifelate și mai suple.
 • Tonifiere și îmbunătățirea elasticității pielii: Datorită proprietăților sale, Sollage Collagen ajută la restabilirea fermității și elasticității pielii. Aceasta poate reduce lăsarea pielii și poate conferi un aspect mai ferm și mai bine definit.
 • Protecție împotriva stresului oxidativ: Adăugarea Sollage Collagen conține antioxidanți puternici, care protejează pielea împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi și a stresului oxidativ. Astfel, pielea este protejată împotriva îmbătrânirii premature și se menține mai sănătoasă și mai radiantă.
 • Regenerarea celulară: Ingredientele active din Sollage Collagen pot stimula regenerarea celulară, contribuind la repararea și îmbunătățirea texturii pielii. Acest aspect poate reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii și poate promova un aspect mai tânăr și mai luminos al pielii.
back to menu ↑

Compozitie

Sollage Collagen, un supliment pentru combaterea ridurilor, conține următoarele ingrediente și efectele lor asupra pielii:

 • Proteine din mazăre: Aceste proteine contribuie la creșterea nivelului de colagen în piele, având un efect de întărire și de netezire a ridurilor.
 • Pudră de cacao: Pudra de cacao are proprietăți antioxidante și hidratante, ajutând la menținerea sănătății pielii și la stimularea producției de colagen.
 • Proteine din orez: Aceste proteine au un efect calmant și hidratant asupra pielii, contribuind la reducerea iritațiilor și la menținerea nivelului optim de hidratare.
 • Amarant natural: Amarantul este bogat în substanțe nutritive, cum ar fi vitaminele și mineralele, care hrănesc și revitalizează pielea, contribuind la un aspect mai sănătos și mai strălucitor.
 • Pulbere de spirulină: Spirulina este o algă bogată în nutrienți și antioxidanți, care ajută la protejarea pielii împotriva radicalilor liberi și la stimularea producției de colagen.
 • Hrișcă organică: Hrișca conține vitamine și minerale esențiale, care ajută la menținerea sănătății pielii, promovează circulația sanguină și pot contribui la reducerea ridurilor și a semnelor de îmbătrânire.
back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a utiliza corect suplimentul Sollage Collagen pentru combaterea ridurilor, urmați instrucțiunile de mai jos:

 • Luați o porție recomandată de supliment. De obicei, acest lucru implică administrarea a 1-2 lingurițe sau o măsurătoare de produs, conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
 • Amestecați suplimentul într-un pahar cu apă, suc sau orice altă băutură non-alcoolică pe care o preferați. Asigurați-vă că amestecați bine pentru a obține o consistență omogenă.
 • Consumați suplimentul în fiecare zi, de preferință dimineața, pe stomacul gol sau conform recomandărilor specifice de pe ambalaj.
 • Continuați să utilizați suplimentul în mod regulat, în conformitate cu instrucțiunile, pentru a obține cele mai bune rezultate. Este important să aveți răbdare, deoarece efectele pot fi vizibile treptat în timp.
 • Însoțiți utilizarea suplimentului cu o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos. Asigurați-vă că vă hidratați suficient și că aveți o rutină de îngrijire a pielii adecvată.
Sollage Collagen
159 RON 318 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Reacţii adverse posibile

Deși suplimentul Sollage Collagen este în general considerat sigur pentru consum, este posibil să apară unele reacții adverse la anumite persoane. Iată câteva posibile efecte secundare care pot să apară:

 • Tulburări digestive: La unele persoane, administrarea de proteine din plante, precum cele din mazăre, orez sau amarant, poate duce la tulburări digestive, cum ar fi balonare, flatulență sau disconfort abdominal.
 • Alergii sau intoleranțe alimentare: Persoanele cu sensibilitate la proteinele din plante pot prezenta reacții alergice sau intoleranțe alimentare la unele ingrediente din suplimentul Sollage Collagen, cum ar fi mazărea sau orezul.
 • Interacțiuni medicamentoase: În cazul în care utilizați medicamente sau aveți afecțiuni medicale, este posibil să existe interacțiuni între ingredientele din supliment și tratamentele existente.
 • Rezultate individuale diferite: Fiecare persoană poate reacționa diferit la suplimentul Sollage Collagen. Unele persoane pot observa o îmbunătățire a aspectului pielii și reducerea ridurilor, în timp ce altele pot să nu observe efecte semnificative.

Contraindicatii / Atentionari

Suplimentul Sollage Collagen este considerat în general sigur pentru consum, dar pot exista unele contraindicații și precauții. Iată câteva posibile situații în care utilizarea acestui supliment poate fi contraindicată:

 • Alergii sau intoleranțe alimentare: Persoanele cu alergii sau intoleranțe alimentare la ingredientele din suplimentul Sollage Collagen, cum ar fi proteinele din mazăre, orez sau alte ingrediente, ar trebui să evite utilizarea acestuia.
 • Sarcină și alăptare: Nu există suficiente informații științifice pentru a determina siguranța utilizării suplimentului Sollage Collagen în timpul sarcinii și alăptării. Prin urmare, este recomandat să se evite utilizarea acestuia în aceste perioade.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele utilizării suplimentului Sollage Collagen pot varia de la o persoană la alta și pot depinde de mai mulți factori, inclusiv de vârstă, starea generală de sănătate și modul de utilizare. În general, următoarele rezultate pot fi obținute în urma utilizării regulate și corecte a suplimentului:

 • Îmbunătățirea aspectului pielii: Sollage Collagen conține ingrediente care pot sprijini producția de colagen în organism. Colagenul este esențial pentru menținerea elasticității și fermității pielii, astfel că suplimentul poate ajuta la reducerea aspectului ridurilor și la obținerea unei pielii mai netede și mai tânere.
 • Hidratarea pielii: Unele ingrediente din Sollage Collagen au proprietăți hidratante și pot contribui la menținerea nivelului optim de hidratare al pielii. Prin urmare, utilizarea regulată a suplimentului poate ajuta la obținerea unei pielii mai hidratate și mai luminoase.
 • Susținerea sănătății articulațiilor: Colagenul este un component important al țesutului conjunctiv din articulații. Prin urmare, suplimentul Sollage Collagen poate contribui la menținerea sănătății articulațiilor, reducerea disconfortului și îmbunătățirea mobilității.
 • Protecția împotriva radicalilor liberi: Anumite ingrediente din Sollage Collagen au proprietăți antioxidante, care pot ajuta la neutralizarea radicalilor liberi și la protejarea celulelor pielii împotriva stresului oxidativ.
back to menu ↑

De unde pot cumpăra Sollage Collagen: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

În prezent, produsul Sollage Collagen nu se găsește pe stoc în următoarele farmacii din România: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Se estimează că următoarea livrare de la producător va dura aproximativ 2-3 luni. Este important de menționat că prețurile în farmacii pot fi mai ridicate.

Sollage Collagen preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului este de 159 RON, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este valabilă pe o perioadă limitată și nu necesită introducerea unui cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link și plasați comanda. Cantitatea de produse cu reducere este limitată, așa că vă recomandăm să acționați rapid pentru a beneficia de această ofertă.

Livrare si plata

Livrarea se realizează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie în numerar la momentul livrării, fie prin cardul de credit.

Pot cumpara Sollage Collagen de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro au fost înregistrate tot mai multe cazuri de vânzare a produselor contrafăcute și de fraudă. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste platforme.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Sollage Collagen

Noi am verificat o mulțime de recenzii ale clienților despre Sollage Collagen pe forumuri, în recenzii și comentarii de pe Amazon, pe site-uri de farmacii, în grupuri de Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Un procent foarte mic din recenzii sunt legate de reacții alergice.

Sollage Collagen pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Am început să utilizez suplimentul Sollage Collagen pentru a ajuta la reducerea aspectului ridurilor și îmbunătățirea aspectului general al pielii mele. Sunt uimită de rezultatele obținute până acum. După câteva săptămâni de utilizare regulată, am observat o reducere semnificativă a ridurilor și o piele mai hidratată și mai catifelată. De asemenea, am observat că pielea mea este mai fermă și mai elastică. Sollage Collagen a devenit o parte importantă a rutinei mele zilnice de îngrijire a pielii și sunt foarte mulțumită de rezultatele obținute.

Elena, 61 ani

Ca și antrenor de fitness, aspectul și sănătatea pielii mele sunt de o importanță deosebită. Am încercat diferite produse pentru a combate semnele îmbătrânirii și am fost încântată să descopăr suplimentul Sollage Collagen. De când l-am început utilizarea, am observat o îmbunătățire semnificativă a elasticității și fermității pielii mele. Ridurile fine s-au diminuat vizibil, iar tenul meu arată mai luminos și mai sănătos. Îmi place faptul că Sollage Collagen este natural și nu prezintă efecte secundare negative. Recomand cu încredere acest produs tuturor celor care își doresc o piele frumoasă și tânără.

Cristina, 40 ani

Ca actriță, aspectul pielii mele este extrem de important. Am încercat numeroase produse pentru a reduce ridurile și pentru a obține un ten mai tânăr și mai strălucitor. De când am început să utilizez suplimentul Sollage Collagen, am observat o diferență semnificativă. Pielea mea este mai hidratată, mai catifelată și mai luminoasă. Ridurile fine s-au estompat și am câștigat mai multă încredere în aspectul meu general. Sollage Collagen a devenit un element esențial în rutina mea de îngrijire a pielii și sunt încântată de rezultatele obținute. Recomand cu căldură acest produs tuturor celor care doresc să-și mențină frumusețea și tinerețea pielii.

Alexandra, 31 ani

Sollage Collagen este o înșelătorie? Există păreri negative?

Sollage Collagen nu este o înșelătorie. Cele câteva recenzii negative pe care le puteți găsi despre produs sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu aveți alergie la niciunul dintre ingredientele produsului, nu se observă nicio reacție negativă la acesta.

Sollage Collagen
159 RON 318 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Părerile medicilor

Am avut o experiență extraordinară cu suplimentul Sollage Collagen. Ca medic dermatolog, am studiat îndeaproape compoziția și efectele acestui produs și pot spune cu încredere că este unul dintre cele mai eficiente suplimente pentru reducerea ridurilor disponibile pe piață. Ingredientele de înaltă calitate, precum proteinele din mazăre, proteinele din orez și pulberea de spirulină, ajută la stimularea producției de colagen în piele și la refacerea elasticității și fermității. Sollage Collagen oferă rezultate vizibile în reducerea ridurilor fine și în îmbunătățirea texturii și aspectului general al pielii. Recomand cu încredere acest produs pacienților mei și sunt încântat de rezultatele pe care le-au obținut. Sollage Collagen este o alegere excelentă pentru cei care doresc să obțină o piele mai tânără și mai sănătoasă.

Dr. Schmidt
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Întrebare 1: Care este compoziția suplimentului Sollage Collagen?

Răspuns: Suplimentul Sollage Collagen conține proteine din mazăre, pudră de cacao, proteine din orez, amarant natural, pulbere de spirulină și hrișcă organică.

Întrebare 2: Cum acționează Sollage Collagen în reducerea ridurilor?

Răspuns: Sollage Collagen stimulează producția de colagen în piele, ajutând la restabilirea elasticității și fermității, reducând astfel apariția ridurilor.

Întrebare 3: Cât timp durează până când se observă rezultatele utilizării Sollage Collagen?

Răspuns: Rezultatele pot varia în funcție de persoană, dar în general, se pot observa primele rezultate vizibile în câteva săptămâni de utilizare constantă a suplimentului.

Întrebare 4: Există efecte secundare asociate cu utilizarea Sollage Collagen?

Răspuns: Sollage Collagen este formulat cu ingrediente naturale și sigure, iar efectele secundare sunt rare.

Întrebare 5: Cât de des trebuie să iau suplimentul Sollage Collagen?

Răspuns: De regulă, se recomandă administrarea a două capsule de Sollage Collagen pe zi, conform indicațiilor de pe ambalaj.

Întrebare 6: Sollage Collagen poate fi utilizat împreună cu alte produse cosmetice?

Răspuns: Da, Sollage Collagen poate fi utilizat împreună cu alte produse cosmetice. Totuși, este recomandat să respectați indicațiile de utilizare ale fiecărui produs în parte.