SmooSkin ser – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

209.00 LEI
Reducere -50% pe site-ul oficial
SmooSkin ser – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
SmooSkin ser – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
209.00 LEI

SmooSkin este o sursă puternică de nutrienți și substanțe active care promovează vindecarea și regenerarea pielii afectate de cicatrici. Această sângerare unică ajută la estomparea cicatricilor și îmbunătățește textura și aspectul general al pielii.

Smooskin conține ingrediente naturale și bioactive, precum extracte de plante și vitamine esențiale, care acționează sinergic pentru a reduce aspectul cicatricilor, a estompa decolorările și a restabili aspectul sănătos al pielii. Prin utilizarea regulată, SmooSkin ajută la îmbunătățirea texturii pielii și la obținerea unei pielii mai netede și uniforme.

Forma de prezentare 💊 Ser
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 209.00 LEI

Ce este SmooSkin şi pentru ce se utilizează

SmooSkin este o seră special formulată pentru a ajuta la reducerea apariției și vizibilității cicatricilor. Această seră conține ingrediente active care lucrează în mod eficient pentru a stimula regenerarea pielii, a uniformiza textura și a estompa cicatricile existente. Prin utilizarea regulată a serului Smooskin, puteți obține o piele mai netedă, mai uniformă și mai sănătoasă, fără aspectul inestetic al cicatricilor.

Indicatii terapeutice

SmooSkin se recomandă a fi utilizat în următoarele cazuri:

 • Cicatrici postoperatorii: Smooskin poate fi utilizat pentru a ajuta la vindecarea și estomparea cicatricilor rezultate în urma intervențiilor chirurgicale.
 • Cicatrici cauzate de accidente sau răni: Aplicarea serului Smooskin pe cicatrici rezultate în urma unor accidente sau răni poate ajuta la accelerarea procesului de vindecare și la îmbunătățirea aspectului cicatricilor.
 • Cicatrici post-acnee: Smooskin poate fi utilizat pentru a reduce aspectul cicatricilor rezultate în urma acneei, ajutând la uniformizarea texturii pielii și la estomparea petelor sau gropițelor.
 • Cicatrici hiperpigmentate: Smooskin poate fi eficient în estomparea cicatricilor hiperpigmentate, contribuind la egalizarea tonului pielii și la diminuarea decolorărilor.
 • Cicatrici vechi: Utilizarea serului Smooskin poate ajuta la ameliorarea aspectului cicatricilor vechi, înlesnind regenerarea țesutului și îmbunătățind flexibilitatea pielii.

Dacă nu se tratează cicatricile și nu se utilizează un produs specializat precum SmooSkin, pot apărea următoarele probleme:

 • Întârzierea vindecării: Cicatricile pot avea nevoie de mai mult timp pentru a se vindeca și pot persista mai mult timp decât în mod normal.
 • Aspect inestetic: Cicatricile netratate pot rămâne vizibile și pot afecta aspectul general al pielii, fiind mai evidente sau mai pronunțate.
 • Mâncărime și disconfort: Unele cicatrici netratate pot provoca mâncărime sau senzații de disconfort persistent, ceea ce poate afecta calitatea vieții și confortul general.
 • Irregularități ale texturii pielii: Cicatricile netratate pot prezenta textură neuniformă, cu denivelări sau adâncituri, ceea ce poate afecta aspectul estetic al pielii.
 • Riscul de infecție: Cicatricile deschise sau netratate pot prezenta un risc crescut de infecție, care poate complica procesul de vindecare și poate necesita tratament medical suplimentar.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

SmooSkin
209.00 LEI
Reducere -50% pe site-ul oficial

SmooSkin este o sursă specializată în tratamentul șimicilor și acționează în următoarele moduri:

 • Reducerea aspectului cicatricilor existente: Spre deosebire de alte produse, Smooskin ajută la estomparea vizibilă a cicatricilor existente, făcându-le mai puțin vizibile în timp.
 • Stimularea regenerării pielii: Sunt prezente ingrediente active în compoziția serului Smooskin care ajută la stimularea regenerării celulelor pielii și la înlocuirea țesutului cicatriceal cu țesut sănătos.
 • Hidratarea și îmbunătățirea elasticității pielii: Smooskin conține ingrediente hidratante și emoliente care hrănesc și hidratează pielea, contribuind la îmbunătățirea aspectului cicatricilor și a texturii pielii în general.
 • Protecție împotriva factorilor nocivi: Prin formarea unei bariere protectoare la suprafața pielii, Smooskin contribuie la protejarea cicatricilor de factorii externi dăunători, precum radiațiile UV și poluarea.
 • Calmarea iritațiilor și a mâncărimii: Unele ingrediente din compoziția serului Smooskin au proprietăți antiinflamatorii și calmante, reducând senzațiile de mâncărime și disconfort asociate cicatricilor.

Beneficiile SmooSkin

 • Reducerea vizibilă a cicatricilor existente: Smooskin ajută la estomparea cicatricilor existente, făcându-le mai puțin vizibile și contribuind la obținerea unei aspecte mai uniforme a pielii.
 • Stimularea regenerării pielii: Prin ingrediente active selectate, Smooskin stimulează regenerarea celulară și înlocuiește țesutul cicatriceal cu țesut sănătos, ajutând la diminuarea cicatricilor.
 • Hidratarea și hrănirea pielii: Serul Smooskin conține ingrediente hidratante și emoliente care hrănesc și hidratează pielea, contribuind la îmbunătățirea aspectului cicatricilor și a texturii pielii în general.
 • Protecție împotriva factorilor nocivi: Smooskin formează o barieră de protecție la suprafața pielii, ajutând la protejarea cicatricilor de agresiunile externe, cum ar fi radiațiile UV sau poluarea.
 • Formula delicată și non-iritantă: Smooskin este concepută pentru a fi potrivită pentru toate tipurile de piele, având o formulă delicată și non-iritantă, ceea ce o face potrivită pentru utilizare pe o gamă largă de persoane.
 • Absorbție rapidă și textură plăcută: Smooskin are o textură ușoară și se absoarbe rapid în piele, fără a lasă reziduuri grase sau lipicioase.
 • Recomandată și susținută de specialiști: Smooskin este recomandată și susținută de specialiști în dermatologie, care atestă eficacitatea și siguranța sa în tratarea cicatricilor.

back to menu ↑

Compozitie

SmooSkin, sursa specializată în tratarea cicatricilor, conține următorii ingredienți cu efecte benefice:

 • Extract de ceapă: Extractul de ceapă are proprietăți antioxidante și antiinflamatorii, contribuind la reducerea inflamației și a roșeții asociate cu cicatricile. De asemenea, ajută la regenerarea pielii și la estomparea cicatricilor.
 • Unt de shea: Untul de shea are proprietăți hidratante și emoliente, hrănind și înmuiind pielea. Ajută la îmbunătățirea texturii cicatricilor și la înmuierea țesutului cicatriceal.
 • Ulei de nucă de cocos: Uleiul de nucă de cocos are proprietăți hidratante și antimicrobiene. Ajută la menținerea pielii hidratate și la prevenirea infecțiilor asociate cu cicatricile.
 • Ulei de avocado: Uleiul de avocado este bogat în substanțe nutritive, cum ar fi vitaminele și acizii grași benefici. Acestea contribuie la regenerarea și hrănirea pielii, stimulând procesul de vindecare a cicatricilor.
 • Centella asiatică: Centella asiatică, cunoscută și sub numele de pennywort asiatic, are proprietăți de regenerare celulară și de stimulare a producției de colagen. Aceasta ajută la întărirea țesutului cicatriceal și la îmbunătățirea aspectului cicatricilor.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a utiliza corect serul SmooSkin împotriva cicatricilor, urmați următoarele instrucțiuni:

 • Curățați zona afectată: Spălați și uscați bine zona cu cicatrice înainte de aplicarea serului.
 • Aplicați serul: Aplicați o cantitate mică de ser pe vârful degetelor și masați ușor în zona cicatricii. Asigurați-vă că acoperiți întreaga cicatrice cu un strat subțire de ser.
 • Masați delicat: Folosiți mișcări circulare ușoare pentru a masa serul în piele. Asigurați-vă că serul este bine absorbit de piele.
 • Lăsați să acționeze: Lăsați serul să acționeze pe piele timp de cel puțin 15-20 de minute, astfel încât ingredientele active să poată fi absorbite în piele.
 • Repetați procesul: Repetați aplicarea serului de 1-2 ori pe zi, în funcție de recomandările producătorului, pentru a obține cele mai bune rezultate.
 • Continuați utilizarea: Utilizați serul în mod regulat pe o perioadă mai lungă de timp pentru a vedea îmbunătățiri semnificative în aspectul cicatricilor.

Reacţii adverse posibile

Utilizarea Smooskin pentru cicatrici este în general sigură și nu prezintă efecte secundare majore. Cu toate acestea, în unele cazuri, pot apărea următoarele reacții minore:

 • Iritarea pielii: Unele persoane pot experimenta iritații minore sau roșeață în zona de aplicare. Aceste reacții sunt de obicei temporare și se rezolvă de la sine într-un timp scurt.
 • Senzația de arsură sau mâncărime: În cazuri rare, pot apărea senzații de arsură sau mâncărime în zona de aplicare.
 • Alergii sau sensibilitate la ingrediente: Unele persoane pot fi sensibile la anumite ingrediente din ser.

Contraindicatii / Atentionari

Utilizarea SmooSkin pentru cicatrici este în general sigură și nu există contraindicații majore. Cu toate acestea, este recomandat să se țină cont de următoarele situații înainte de utilizare:

 • Răni deschise sau piele deteriorată: Nu se recomandă aplicarea serului pe răni deschise sau pe pielea deteriorată, deoarece acest lucru poate provoca disconfort și poate afecta vindecarea.
 • Alergii la ingrediente: Dacă aveți alergii cunoscute la unul sau mai mulți dintre ingredientele din ser, evitați utilizarea acestuia pentru a preveni reacțiile adverse.

Rezultatele tratamentului pentru organism

SmooSkin
209.00 LEI
Reducere -50% pe site-ul oficial

Rezultatele utilizării Smooskin pentru cicatrici pot varia în funcție de individ și de tipul de cicatrice. În general, utilizatorii raportează următoarele rezultate:

 • Îmbunătățirea aspectului cicatricilor: Smooskin poate ajuta la estomparea și netezirea aspectului cicatricilor existente, inclusiv cicatricile postoperatorii, cicatricile cauzate de acnee sau alte leziuni ale pielii.
 • Hidratare și înmuiere a pielii: Ingredientele active din ser, cum ar fi uleiurile naturale și extractele vegetale, ajută la hidratarea și înmuierea pielii, ceea ce poate contribui la vindecarea și regenerarea țesuturilor.
 • Reducerea roșeții și a iritațiilor: Unele persoane observă o reducere a roșeții și a iritațiilor asociate cu cicatricile, ceea ce poate face cicatricile să fie mai puțin vizibile și mai puțin inflamate.
 • Îmbunătățirea texturii pielii: Smooskin poate ajuta la netezirea și uniformizarea texturii pielii, astfel încât cicatricile să devină mai puțin evidente și mai puțin proeminente.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra SmooSkin: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

În prezent, produsul Smooskin nu se găsește pe stoc în următoarele farmacii din România: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Se estimează că următoarea livrare de la producător va dura aproximativ 2-3 luni. Este important de menționat că prețurile în farmacii pot fi mai ridicate.

Smooskin preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului este de 209.00 LEI, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este valabilă pe o perioadă limitată și nu necesită introducerea unui cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link și plasați comanda. Cantitatea de produse cu reducere este limitată, așa că vă recomandăm să acționați rapid pentru a beneficia de această ofertă.

Livrare si plata

Livrarea se realizează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie în numerar la momentul livrării, fie prin cardul de credit.

Pot cumpara SmooSkin de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro au fost înregistrate tot mai multe cazuri de vânzare a produselor contrafăcute și de fraudă. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste platforme.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre SmooSkin

Noi am verificat o mulțime de recenzii ale clienților despre Smooskin pe forumuri, în recenzii și comentarii de pe Amazon, pe site-uri de farmacii, în grupuri de Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Un procent foarte mic din recenzii sunt legate de reacții alergice.

SmooSkin pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Sunt extrem de încântată de rezultatele obținute cu ajutorul serului Smooskin pentru cicatrici. Având diverse cicatrici pe corp din cauza intervențiilor chirurgicale anterioare, eram în căutarea unei soluții eficiente. După utilizarea regulată a serului timp de câteva luni, am observat o îmbunătățire semnificativă a aspectului cicatricilor mele. Acestea s-au estompat și au devenit mai puțin vizibile. În plus, textura pielii mele s-a îmbunătățit și cicatricile au devenit mai netede. Sunt recunoscătoare că am descoperit acest produs minunat care mi-a redat încrederea în propria mea piele.”

Lavinia, 60 ani

“Smooskin a devenit o adevărată salvare pentru mine după ce am rămas cu cicatrici post-cezariene și de la alte leziuni. Această sârmă pentru cicatrici m-a ajutat să obțin rezultate uimitoare. În doar câteva săptămâni de utilizare consecventă, am observat o îmbunătățire semnificativă a aspectului cicatricilor mele. Ele au devenit mai puțin vizibile și mai estompate. Pielea mea este mai netedă și mai hidratată. Sunt foarte mulțumită de acest produs și îl recomand cu căldură tuturor mamelor care se confruntă cu aceeași problemă.”

Elena, 46 ani

“Smooskin este un produs extraordinar pentru orice sportiv care se confruntă cu cicatrici cauzate de accidentări sau intervenții chirurgicale. Fiind un fotbalist activ, am avut câteva cicatrici care îmi deranjau aspectul general al pielii. După utilizarea serului Smooskin, am observat o îmbunătățire semnificativă a cicatricilor mele. Ele s-au estompat și s-au înmuiat treptat, iar pielea mea a devenit mai uniformă. Am încredere în acest produs și îl recomand cu încredere tuturor sportivilor care doresc să-și îmbunătățească aspectul cicatricilor și să aibă o piele sănătoasă.”

Andrei, 26 ani

SmooSkin este o înșelătorie? Există păreri negative?

Smooskin nu este o înșelătorie. Cele câteva recenzii negative pe care le puteți găsi despre produs sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu aveți alergie la niciunul dintre ingredientele produsului, nu se observă nicio reacție negativă la acesta.

SmooSkin
209.00 LEI
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Părerile medicilor

“Sunt foarte impresionat de eficacitatea serului SmooSkin în tratarea cicatricilor. În calitate de medic cu experiență în domeniul dermatologiei, am avut ocazia să văd numeroși pacienți care se confruntă cu diverse tipuri de cicatrici. Am recomandat serul SmooSkin și am observat o îmbunătățire semnificativă a aspectului cicatricilor la mulți dintre pacienții mei. Ingredientele active din compoziția serului, cum ar fi extractul de ceapă, untul de shea și uleiurile naturale, au proprietăți regenerative și de hidratare care favorizează procesul de vindecare a pielii. Rezultatele obținute cu Smooskin au fost remarcabile, iar pacienții mei au fost extrem de mulțumiți de rezultate. Recomand cu încredere acest produs tuturor celor care doresc să își îmbunătățească aspectul cicatricilor.”

Hans Müller
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Cum funcționează serul Smooskin pentru cicatrici?

R: Serul Smooskin acționează prin stimularea regenerării celulare și hidratarea intensivă a pielii, contribuind astfel la reducerea aspectului cicatricilor.

Cât timp durează până când se observă rezultatele?

R: Timpul necesar pentru a vedea rezultatele poate varia în funcție de tipul și severitatea cicatricilor. Cu toate acestea, mulți utilizatori au raportat îmbunătățiri vizibile în câteva săptămâni de utilizare regulată.

Este serul Smooskin potrivit pentru toate tipurile de cicatrici?

R: Da, serul Smooskin este formulat pentru a trata o gamă largă de cicatrici, inclusiv cele cauzate de acnee, intervenții chirurgicale, arsuri sau răni.

Pot utiliza serul Smooskin pe cicatrici mai vechi?

R: Da, serul Smooskin poate fi utilizat și pe cicatrici mai vechi. Este important să aplicați serul în mod regulat și să aveți răbdare, deoarece procesul de vindecare al pielii poate dura mai mult în cazul cicatricilor mai vechi.

Este serul Smooskin potrivit pentru pielea sensibilă?

R: Da, serul Smooskin este creat cu ingrediente naturale și delicate, fiind potrivit și pentru pielea sensibilă. Cu toate acestea, este întotdeauna recomandat să realizați un test de toleranță pe o mică porțiune de piele înainte de utilizare extinsă.

Cât de des trebuie să aplic serul Smooskin pe cicatrice?

R: Este recomandat să aplicați serul Smooskin de două ori pe zi, dimineața și seara, pe pielea curată și uscată. Masați ușor serul în zona cicatricii până când este complet absorbit.