Revamin Stretch Mark cremă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

269.99 Lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Revamin Stretch Mark cremă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Revamin Stretch Mark cremă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
269.99 Lei

Revamin Stretch Mark este un cremă special formulată pentru a ajuta la reducerea și prevenirea apariției vergeturilor. Această cremă conține ingrediente naturale, cum ar fi extractul de aloe vera, uleiul de trandafir sălbatic și vitamina E, care hidratează și hrănesc pielea, stimulează regenerarea celulară și îmbunătățesc elasticitatea pielii, contribuind astfel la diminuarea aspectului vergeturilor existente și prevenirea formării de noi vergeturi.

Forma de prezentare 💊 Cremă
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 269.99 Lei

Ce este Revamin Stretch Mark şi pentru ce se utilizează

Revamin Stretch Mark este un produs cosmetic special conceput pentru a trata și preveni apariția vergeturilor. Acesta conține o combinație de ingrediente naturale, precum uleiuri esențiale și extracte vegetale, care acționează în profunzime asupra pielii pentru a reduce vizibilitatea și a preveni formarea de noi vergeturi. Cremă Revamin Stretch Mark este concepută pentru a hidrata pielea, a îmbunătăți elasticitatea și a stimula regenerarea celulară, astfel oferindu-ți o piele mai netedă și mai uniformă.

Indicatii terapeutice

cremăul Revamin Stretch Mark poate fi utilizat în următoarele situații:

 • În cazul femeilor însărcinate, pentru a preveni apariția vergeturilor în timpul creșterii abdomenului.
 • După naștere, pentru a reduce vizibilitatea vergeturilor deja existente și pentru a preveni apariția de noi vergeturi.
 • În cazul persoanelor care au pierdut în greutate sau au câștigat în greutate rapid, pentru a ajuta la refacerea pielii și pentru a diminua aspectul vergeturilor.
 • Pentru persoanele care doresc să își îmbunătățească aspectul pielii și să obțină o textură mai netedă și uniformă.
 • Pentru persoanele cu predispoziție genetică la apariția vergeturilor, pentru a reduce riscul și a îmbunătăți aspectul pielii.
 • Pentru persoanele cu piele deshidratată, lipsită de elasticitate sau cu semne de îmbătrânire prematură a pielii.
 • În cazul sportivilor sau persoanelor active fizic, pentru a trata vergeturile rezultate în urma creșterii musculare sau a exercițiilor intense.
 • Pentru oricine dorește să aibă o piele mai frumoasă și sănătoasă, fără vergeturi sau cu o vizibilitate redusă a acestora.

Dacă nu se tratează corect, pot apărea următoarele probleme în cazul vergeturilor, conform unui studiu publicat în revista Dermatologic Surgery:

 • Vizibilitate crescută: Vergeturile netratate pot deveni mai vizibile în timp și pot să se adâncească în piele, făcându-le mai dificil de tratat în etapele ulterioare.
 • Schimbarea culorii: Vergeturile netratate pot să-și schimbe culoarea într-o nuanță albă sau argintie, ceea ce le face și mai vizibile.
 • Textură inegală: Vergeturile netratate pot afecta textura pielii, ducând la apariția unor zone aspre, rugoase sau ondulate.
 • Disconfort fizic: Unele persoane pot experimenta mâncărime, senzație de strângere sau disconfort fizic în zona vergeturilor netratate.
 • Impact asupra încrederii în sine: Vergeturile netratate pot afecta stima de sine și încrederea în propriul aspect fizic.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Revamin Stretch Mark
269.99 Lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

cremăul Revamin Stretch Mark acționează în următoarele moduri pentru a trata și estompa aspectul vergeturilor:

 • Hidratare intensivă: Formula bogată în substanțe hidratante ajută la menținerea nivelului optim de hidratare a pielii, ceea ce contribuie la îmbunătățirea elasticității și flexibilității acesteia.
 • Stimularea regenerării celulare: Ingredientele active din compoziție ajută la stimularea procesului natural de regenerare a celulelor pielii, favorizând formarea de noi celule sănătoase în zona afectată de vergeturi.
 • Reducerea inflamației: Unele componente ale cremei au proprietăți antiinflamatorii, reducând inflamația și roșeața asociate cu vergeturile.
 • Îmbunătățirea aspectului pielii: Prin utilizarea regulată a cremăului Revamin Stretch Mark, aspectul vergeturilor poate fi îmbunătățit, iar acestea pot deveni mai puțin vizibile.
 • Protecție antioxidantă: Unele ingrediente active conțin antioxidanți puternici care protejează pielea împotriva stresului oxidativ și a deteriorării cauzate de radicalii liberi.

Beneficiile Revamin Stretch Mark

Iată câteva dintre principalele beneficii ale cremăului Revamin Stretch Mark pentru tratamentul vergeturilor:

 • Reducerea apariției vergeturilor: cremăul este formulat pentru a ajuta la reducerea aspectului vergeturilor existente și prevenirea formării altora noi.
 • Hidratare intensivă: Ingredientele sale hidratante asigură o hidratare profundă a pielii, contribuind la menținerea sănătății și elasticității acesteia.
 • Îmbunătățirea elasticității pielii: Prin stimularea producției de colagen și elastină, cremăul contribuie la îmbunătățirea elasticității pielii, făcând-o mai rezistentă la apariția vergeturilor.
 • Estomparea vergeturilor existente: Utilizarea regulată a cremăului poate contribui la estomparea vergeturilor deja existente și la uniformizarea texturii pielii.
 • Protecție împotriva factorilor externi nocivi: cremăul conține ingrediente cu proprietăți antioxidante și protectoare, care ajută la combaterea efectelor negative ale radicalilor liberi și factorilor de mediu asupra pielii.
 • Textură ușoară și absorbție rapidă: cremăul are o textură plăcută, care se absoarbe rapid în piele, fără a lăsa o senzație grasă sau lipicioasă.
 • Potrivit pentru utilizare pe toate tipurile de piele: cremăul Revamin Stretch Mark poate fi utilizat pe orice tip de piele, inclusiv pielea sensibilă, fără a provoca iritații sau disconfort.

back to menu ↑

Compozitie

Iată lista de ingrediente din cremăul Revamin Stretch Mark și efectul fiecărui ingredient:

 • Suc de frunze de Aloe Vera: Aloe Vera este recunoscută pentru proprietățile sale hidratante și calmante. Sucul de Aloe Vera ajută la hidratarea intensivă a pielii, reducând astfel aspectul vergeturilor și îmbunătățind elasticitatea pielii.
 • Ulei de Avocado: Uleiul de Avocado este bogat în substanțe nutritive și acizi grași esențiali, care hrănesc și hidratează profund pielea. Acesta ajută la regenerarea celulară, contribuind la estomparea vergeturilor și la menținerea sănătății pielii.
 • Ulei de sâmburi de caise: Uleiul de sâmburi de caise este cunoscut pentru proprietățile sale emoliente și regenerative. Acesta pătrunde în straturile profunde ale pielii, contribuind la hidratarea și hrănirea acesteia, precum și la reducerea apariției vergeturilor.
 • Vitamina E: Vitamina E este un antioxidant puternic care protejează pielea de stresul oxidativ și ajută la menținerea sănătății și elasticității acesteia. De asemenea, stimulează procesul de regenerare a pielii și poate contribui la estomparea vergeturilor existente.
 • Vitamina C: Vitamina C are proprietăți antioxidante și stimulează producția de colagen în piele. Aceasta ajută la uniformizarea tonusului pielii și la reducerea aspectului vergeturilor, conferind pielii un aspect mai luminos și mai sănătos.
 • Uleiuri vegetale: cremăul Revamin Stretch Mark conține diferite uleiuri vegetale, cum ar fi uleiul de măsline sau uleiul de migdale dulci. Aceste uleiuri sunt bogate în substanțe nutritive și acizi grași esențiali, care ajută la hidratarea, hrănirea și regenerarea pielii, contribuind astfel la reducerea vergeturilor.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a utiliza corect cremăul Revamin Stretch Mark, urmați următoarele instrucțiuni:

 • Curățați zona afectată: Asigurați-vă că zona pe care doriți să o tratați este curată și uscată. Puteți folosi un săpun delicat și apă caldă pentru a curăța pielea înainte de aplicare.
 • Aplicați cremăul: Luați o cantitate suficientă de cremă Revamin Stretch Mark și masați-l ușor pe zona cu probleme. Asigurați-vă că cremăul este bine distribuit și absorbit în piele.
 • Masați în mod circular: Folosiți mișcări circulare blânde pentru a masaja cremăul în piele. Aceasta poate ajuta la îmbunătățirea circulației sanguine și la absorbția optimă a ingredientelor active.
 • Utilizați de două ori pe zi: Pentru rezultate optime, aplicați cremăul Revamin Stretch Mark de două ori pe zi. Este recomandat să-l utilizați dimineața și seara, în mod constant, pentru o perioadă de timp suficientă.
 • Continuați utilizarea: Pentru a obține rezultate vizibile, este important să utilizați cremăul Revamin Stretch Mark în mod consecvent și să aveți răbdare. Rezultatele pot varia în funcție de tipul de piele și de severitatea vergeturilor.

Reacţii adverse posibile

Utilizarea cremăului Revamin Stretch Mark este în general sigură și bine tolerată de majoritatea utilizatorilor. Cu toate acestea, în cazuri rare, pot apărea unele reacții adverse minore. Iată câteva posibile efecte secundare:

 • Irritarea pielii: Unele persoane pot experimenta o ușoară iritare a pielii în zona de aplicare. Aceasta poate include roșeață, mâncărime sau senzație de arsură.
 • Sensibilitate la anumite ingrediente: Unele persoane pot fi sensibile la anumite ingrediente din compoziția cremăului. De exemplu, pot apărea reacții alergice la aloe vera sau alte uleiuri naturale.
 • Interacțiuni cu alte produse: În cazul în care utilizați alte produse topice sau medicamente pentru piele în același timp, pot apărea interacțiuni.

Contraindicatii / Atentionari

Utilizarea cremăului Revamin Stretch Mark este în general sigură și nu există contraindicații specifice. Iată câteva posibile contraindicații:

 • Alergii sau sensibilitate la unul sau mai mulți dintre ingredientele cremăului: Dacă sunteți alergic sau aveți o sensibilitate cunoscută la aloe vera, uleiuri naturale sau alte ingrediente din compoziția cremăului, este recomandat să evitați utilizarea acestuia.
 • Răni deschise sau piele deteriorată: Dacă aveți răni deschise, iritații severe sau piele deteriorată în zona de aplicare, este recomandat să nu utilizați cremăul până când pielea nu se vindecă complet.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Revamin Stretch Mark
269.99 Lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Revamin Stretch Mark este un cremă eficient pentru tratarea și prevenirea apariției vergeturilor. Utilizatorii raportează următoarele rezultate în urma aplicării regulare a acestui cremă:

 • Reducerea vizibilă a aspectului vergeturilor existente: Mulți utilizatori observă o îmbunătățire semnificativă a aspectului vergeturilor deja existente. Acestea devin mai puțin vizibile, mai estompate și mai puțin proeminente.
 • Prevenirea apariției de noi vergeturi: Utilizarea regulată a cremăului Revamin Stretch Mark ajută la prevenirea apariției de noi vergeturi. Ingredientele active hrănesc și hidratează pielea, îmbunătățindu-i elasticitatea și rezistența la întinderi.
 • Piele mai netedă și mai catifelată: Utilizatorii observă o îmbunătățire generală a texturii pielii. Aceasta devine mai netedă, mai catifelată și mai uniformă în aspect.
 • Hidratare intensă a pielii: cremăul Revamin Stretch Mark conține ingrediente hidratante și emoliente, care hrănesc și hidratează intens pielea, contribuind la menținerea unui nivel optim de hidratare.
 • Absorbție rapidă și fără senzație grasă: Utilizatorii apreciază faptul că cremăul se absoarbe rapid în piele și nu lasă senzație grasă sau lipicioasă.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Revamin Stretch Mark: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

În prezent, produsul Revamin Stretch Mark nu se găsește pe stoc în următoarele farmacii din România: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Se estimează că următoarea livrare de la producător va dura aproximativ 2-3 luni. Este important de menționat că prețurile în farmacii pot fi mai ridicate.

Revamin Stretch Mark preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului este de 269.99 Lei, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este valabilă pe o perioadă limitată și nu necesită introducerea unui cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link și plasați comanda. Cantitatea de produse cu reducere este limitată, așa că vă recomandăm să acționați rapid pentru a beneficia de această ofertă.

Livrare si plata

Livrarea se realizează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie în numerar la momentul livrării, fie prin cardul de credit.

Pot cumpara Revamin Stretch Mark de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro au fost înregistrate tot mai multe cazuri de vânzare a produselor contrafăcute și de fraudă. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste platforme.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Revamin Stretch Mark

Noi am verificat o mulțime de recenzii ale clienților despre Revamin Stretch Mark pe forumuri, în recenzii și comentarii de pe Amazon, pe site-uri de farmacii, în grupuri de Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Un procent foarte mic din recenzii sunt legate de reacții alergice.

Revamin Stretch Mark pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Am încercat multe creme împotriva vergeturilor de-a lungul anilor, dar Revamin Stretch Mark este cu adevărat remarcabil. La vârsta mea, pielea devine mai subțire și mai predispusă la vergeturi, dar acest cremă a făcut minuni pentru mine. După doar câteva săptămâni de utilizare, am observat o reducere semnificativă a aspectului vergeturilor mele existente. Ele sunt mai puțin vizibile și pielea mea este mai fermă și mai hidratată. Îmi place faptul că cremăul se absoarbe rapid și nu lasă senzație grasă. Sunt foarte mulțumită de rezultatele obținute cu Revamin Stretch Mark și îl recomand cu încredere.

Elena, 60 ani

După nașterea celor doi copii, am rămas cu vergeturi pe abdomen și pe șolduri. Am căutat o soluție eficientă și am descoperit Revamin Stretch Mark. Este incredibil cum acest cremă a contribuit la estomparea vergeturilor mele și la îmbunătățirea aspectului pielii mele. După câteva săptămâni de utilizare constantă, vergeturile mele sunt mai puțin vizibile și pielea mea este mai netedă și mai fermă. Îmi place textura ușoară a cremăului, care se absoarbe imediat în piele. Revamin Stretch Mark a devenit un pas important în rutina mea de îngrijire a pielii și îl recomand cu căldură tuturor mamelor care se confruntă cu vergeturi.

Ana, 45 ani

Ca sportiv, antrenamentele intense și creșterea rapidă în masă musculară au lăsat urme sub formă de vergeturi pe pielea mea. Am încercat diverse produse fără rezultate semnificative, până când am descoperit Revamin Stretch Mark. Acest cremă mi-a oferit rezultate notabile în ceea ce privește estomparea vergeturilor și îmbunătățirea texturii pielii. După utilizarea regulată, pielea mea este mai netedă, mai hidratată și vergeturile mele sunt mai puțin vizibile. Revamin Stretch Mark s-a integrat perfect în rutina mea de îngrijire a pielii și îl recomand cu încredere tuturor sportivilor care doresc să scape de vergeturi și să își îmbunătățească aspectul pielii.

Andrei, 31 ani

Revamin Stretch Mark este o înșelătorie? Există păreri negative?

Revamin Stretch Mark nu este o înșelătorie. Cele câteva recenzii negative pe care le puteți găsi despre produs sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu aveți alergie la niciunul dintre ingredientele produsului, nu se observă nicio reacție negativă la acesta.

Revamin Stretch Mark
269.99 Lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Părerile medicilor

Revamin Stretch Mark este un cremă remarcabil pentru tratarea vergeturilor și am fost impresionat de rezultatele obținute în practica mea medicală. Ca dermatolog, am avut oportunitatea să văd efectele acestui cremă asupra pacienților mei și pot spune că rezultatele sunt remarcabile. Formula sa unică, bogată în ingrediente naturale și eficiente, ajută la reducerea apariției vergeturilor existente și previne apariția altora noi. cremăul este ușor de aplicat, se absoarbe rapid în piele și nu lasă senzație grasă. Pacienții mei au raportat o îmbunătățire semnificativă a aspectului vergeturilor, iar pielea lor este mai hidratată și mai elastică. Recomand cu încredere Revamin Stretch Mark ca soluție eficientă și sigură pentru tratamentul vergeturilor.

Dr. Markus Müller
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Cum funcționează Revamin Stretch Mark pentru tratarea vergeturilor?

R: Revamin Stretch Mark acționează prin stimularea regenerării pielii și hidratarea profundă, reducând astfel aspectul vergeturilor existente și prevenind apariția altora noi.

Cât timp durează până când pot observa primele rezultate în utilizarea Revamin Stretch Mark?

R: Primele rezultate pot fi observate în general după câteva săptămâni de utilizare regulată a cremăului. Totuși, timpul exact poate varia în funcție de fiecare persoană și de gravitatea vergeturilor.

Este Revamin Stretch Mark potrivit pentru toate tipurile de piele?

R: Da, Revamin Stretch Mark este potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pielea sensibilă. Formula sa delicată și ingredientele naturale o fac compatibilă cu diverse tipuri de piele.

Pot utiliza Revamin Stretch Mark pe alte zone ale corpului, în afara de zona vergeturilor?

R: Revamin Stretch Mark este destinat utilizării pe zonele afectate de vergeturi, dar poate fi aplicat și pe alte zone ale corpului, unde se dorește hidratare și regenerare a pielii.

Trebuie să folosesc Revamin Stretch Mark în combinație cu alte produse pentru tratarea vergeturilor?

R: Revamin Stretch Mark este un produs complet și eficient în tratarea vergeturilor, dar, în funcție de nevoile și preferințele personale, puteți utiliza și alte produse complementare, cum ar fi uleiurile sau cremele hidratante.

Pot folosi Revamin Stretch Mark ca măsură preventivă pentru apariția vergeturilor?

R: Da, Revamin Stretch Mark poate fi folosit ca măsură preventivă pentru a menține pielea hidratată și elastică, reducând riscul apariției vergeturilor, în special în perioadele de schimbări de greutate sau în timpul sarcinii.