Revamin Lash ser de întărire a genelor – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

219.99 Lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Revamin Lash ser de întărire a genelor – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Revamin Lash ser de întărire a genelor – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
219.99 Lei

Revamin Lash este un ser conceput pentru a întări și îmbunătăți genele. Formula sa unică conține ingrediente active care stimulează creșterea genelor, le hidratează și le hrănește, făcându-le mai puternice, mai groase și mai lungi.

Forma de prezentare 💊 Balsam
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 219.99 Lei

Ce este Revamin Lash  şi pentru ce se utilizează

Revamin Lash este un ser special formulat pentru a întări și îmbunătăți genele. Formula sa unică conține ingrediente active care promovează creșterea genelor, îi întăresc structura, îi cresc grosimea și lungimea. Serul are, de asemenea, proprietăți de hidratare și hrănire, făcând genele mai sănătoase și mai frumoase.

Indicatii terapeutice

Revamin Lash Serum este recomandat pentru următoarele aplicații:

 • Genele fragile și slabe: Dacă aveți o problemă cu genele fragile, casante sau slabe, Revamin Lash Serum poate ajuta la întărirea structurii acestora și la prevenirea ruperii.
 • Dacă genele tale nu sunt suficient de dese sau sunt rare, Revamin Lash Serum le poate îmbunătăți, făcându-le mai dense și mai voluminoase.
 • Genele scurte: Dacă genele tale sunt prea scurte și vrei să obții un aspect mai lung și mai spectaculos, Revamin Lash Serum poate stimula creșterea lor, ajutând la obținerea lungimii dorite.
 • Genele pierdute: În cazurile de pierdere a genelor din cauza diverșilor factori, cum ar fi chelirea foliculilor de păr ai genelor sau chimioterapia, Revamin Lash Serum poate ajuta la restabilirea creșterii și densității acestora.

Revamin Lash
219.99 Lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Există mai multe motive pentru problemele genelor. Unele dintre ele includ:

 • Factori genetici: Unele persoane pot avea o predispoziție genetică pentru gene mai fragile sau mai rare. Acest lucru se poate datora factorilor ereditari și variațiilor în genele responsabile de creșterea genelor.
 • Îngrijirea necorespunzătoare: Obiceiurile proaste de îngrijire a genelor pot avea un impact negativ asupra stării genelor tale. Acestea pot include utilizarea de produse cosmetice agresive, utilizarea neautorizată a machiajului, lipsa de curățare sau îndepărtarea insuficientă a machiajului de pe gene.
 • Modificări legate de vârstă: Pe măsură ce îmbătrânim, genele pot deveni mai puțin dense și mai slabe din cauza procesului natural de îmbătrânire. Acest lucru se poate datora modificărilor metabolismului, scăderii nivelului de hormoni sau reducerii activității foliculilor genelor.

Sursa: Portalul medical al Clinicii Mayo. Dacă problemele genelor sunt lăsate netratate, pot apărea următoarele probleme:

 • Slăbirea și fragilizarea în continuare a genelor: Problemele nerezolvate ale genelor pot duce la slăbirea, fragilizarea și pierderea în continuare a genelor. Acest lucru poate face ca genele să devină și mai fragile și mai subțiri.
 • Deteriorarea aspectului genelor: Problemele cu genele pot duce la faptul că acestea sunt rare, scurte sau lipsite de volum, ceea ce afectează aspectul ochilor. Acest lucru poate provoca nemulțumire față de aspectul dumneavoastră și vă poate reduce încrederea în sine.
 • Limitarea posibilităților de machiaj: Genele sănătoase și frumoase sunt baza ideală pentru machiajul ochilor. Dacă problemele genelor nu sunt tratate, acest lucru poate limita posibilitățile de a crea o varietate de look-uri de machiaj și de a obține efectul dorit.
 • Posibile probleme de sănătate ale genelor: Unele probleme ale genelor se pot datora unor boli sau afecțiuni care pot necesita intervenție medicală. Problemele netratate ale genelor se pot agrava și pot avea un impact negativ asupra sănătății firelor de păr din gene.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Revamin Lash Serum pentru întărirea genelor funcționează după cum urmează:

 • Stimulează creșterea genelor: Ingredientele active din ser ajută la stimularea creșterii genelor prin activarea foliculilor genelor și creșterea producției de gene.
 • Întărește structura genelor: Serul conține ingrediente hrănitoare și fortifiante care pătrund în gene și ajută la întărirea structurii acestora, făcându-le mai rezistente la rupere și pierdere.
 • Îmbunătățește grosimea și volumul genelor: Ingredientele active ajută la creșterea grosimii genelor prin stimularea creșterii de noi fire de păr și îmbunătățirea volumului general al genelor.
 • Hrănește și hidratează genele: Serul are proprietăți hidratante care ajută la readucerea genelor la nivelul lor natural de hidratare. Promovează o creștere sănătoasă și previne uscarea și ruperea genelor.
 • Crește elasticitatea genelor: Datorită compoziției sale, Revamin Lash Serum ajută la creșterea elasticității genelor, făcându-le mai flexibile și mai rezistente la deteriorare.

Beneficiile Revamin Lash

 • Ușurința de utilizare: Serul vine într-o sticlă practică cu un aplicator, ceea ce face ca aplicarea pe gene să fie ușoară și precisă.
 • Siguranță: Revamin Lash Serum este conceput cu gândul la siguranță și nu conține ingrediente chimice dure, ceea ce îl face sigur de utilizat.

back to menu ↑

Compozitie

Revamin Lash Serum pentru întărirea genelor conține următoarele ingrediente și efectele lor:

 • Biotina: Biotina, cunoscută și sub numele de vitamina B7, ajută la întărirea genelor și stimulează creșterea acestora.
 • Cofeină: Cofeina îmbunătățește circulația sângelui în zona genelor, favorizând hrănirea și creșterea.
 • Zinc PCA: Zinc PCA ajută la întărirea structurii genelor, făcându-le mai puternice și mai rezistente la rupere.
 • Arginină: Arginina stimulează producția de colagen, ceea ce favorizează creșterea genelor și le face mai dese.
 • Pantenol: Pantenolul are proprietăți hidratante, hrănește genele și favorizează regenerarea acestora.
 • Glicerină: Glicerina hidratează genele, împiedicându-le să se usuce și să se rupă.
 • Hialuronat de sodiu: Hialuronatul de sodiu are proprietăți hidratante, îmbunătățește elasticitatea genelor și le ajută să rețină hidratarea.
 • Sămădăcină: Sămădăcina întărește genele, le face mai puternice și ajută la prevenirea pierderii genelor.

Revamin Lash
219.99 Lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

 1. Curățarea genelor: Înainte de a aplica serul, asigurați-vă că genele sunt curate și fără urme de machiaj sau alte reziduuri de produse. Se poate folosi un gel de curățare delicat sau un demachiant.
 2. Aplicare: Deschideți flaconul de serum și îndepărtați ușor aplicatorul. Serul vine, de obicei, cu un aplicator subțire, asemănător unei periuțe de rimel. Aplicați o cantitate mică de serum pe vârful aplicatorului.
 3. Aplicare: Aplicați serul pe linia genelor superioare, începând de la colțul interior al ochiului și îndreptându-vă spre colțul exterior. Aveți grijă să nu intrați cu serul în zona ochilor. Serul poate fi aplicat de mai multe ori cu ajutorul aplicatorului pentru a-l distribui pe întreaga linie superioară a genelor.
 4. Repetați tratamentul: Repetați tratamentul cu ser zilnic, de preferință înainte de culcare, pentru ca serul să poată acționa peste noapte fără a se expune.

Reacţii adverse posibile

Revamin Lash Serum pentru întărirea genelor este, în general, bine tolerat, dar unele persoane pot prezenta următoarele reacții adverse:

 • Cazuri rare de reacții alergice: Unele persoane pot avea o reacție alergică la una sau mai multe componente ale serului. Aceasta se poate manifesta prin roșeață, mâncărime, umflături sau iritații în zona de aplicare.
 • Cazuri rare de iritare a ochilor: În unele cazuri, serul poate provoca iritarea ochilor.
 • Posibilă roșeață a pielii: Unele persoane pot prezenta o roșeață temporară a pielii în zona în care se aplică serul. Aceasta dispare de obicei de la sine și nu necesită nicio intervenție specială.

Contraindicatii / Atentionari

Revamin Lash Serum pentru întărirea genelor are următoarele contraindicații:

 • Intoleranță individuală sau reacție alergică: Dacă se știe că sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din Revamin Lash Serum, trebuie să evitați utilizarea produsului pentru a preveni efectele negative.
 • Afecțiuni oculare sau cutanate: Dacă aveți infecții active, inflamații, răni, reacții cutanate sau probleme oculare.
 • Sarcina și alăptarea: Datorită studiilor limitate privind siguranța în timpul sarcinii și alăptării.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele utilizării serului Revamin Lash Serum pentru întărirea genelor pot fi individuale și pot varia de la o persoană la alta. Cu toate acestea, iată câteva dintre posibilele rezultate pe care utilizatorii le pot observa:

 • Întărirea genelor: Serul ajută la întărirea structurii genelor, făcându-le mai puternice și mai rezistente la rupere. Acest lucru poate duce la o reducere a pierderii genelor și la o îmbunătățire a stării generale a genelor.
 • Stimularea creșterii genelor: Unele utilizatoare pot observa că genele lor devin mai groase și mai lungi după utilizarea regulată a serului. Acest lucru se datorează activării creșterii genelor și stimulării foliculilor.
 • Hidratarea și hrănirea genelor: Revamin Lash Serum conține ingrediente care ajută la hidratarea și hrănirea genelor, făcându-le mai sănătoase și mai netede. Acesta poate face genele mai suple și poate preveni ruperea genelor.
 • Îmbunătățirea aspectului genelor: Datorită efectului său de întărire și hidratare, Revamin Lash Serum poate da genelor dumneavoastră un aspect mai frumos și mai estetic. Genele pot avea un aspect mai voluminos, mai gros și mai sănătos.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Revamin Lash : farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Revamin Lash  a fost disponibil în următoarele farmacii din România: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Cu toate acestea, produsul este în prezent în afara stocului. Prețul produsului poate fi mai mare în farmacii, iar timpul de așteptare pentru următorul transport de la producător va dura aproximativ 2-3 luni.

Revamin Lash  preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Produsul are în prezent un preț de 219.99 Lei. Cu toate acestea, producătorul oferă o reducere temporară de -50%. Pentru a beneficia de această promoție, trebuie să accesați site-ul oficial prin intermediul linkului și să plasați comanda. Nu este necesar niciun cod promoțional. Vă rugăm să rețineți că numărul de produse cu reducere este limitat.

Revamin Lash
219.99 Lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se face prin curierat în toată țara. Plata: fie prin numerar, fie cu cardul de credit, la recepție.

Pot cumpara Revamin Lash  de pe site-ul Amazon sau Emag?

Vă rugăm să rețineți că a existat o creștere a vânzărilor contrafăcute și frauduloase pe Amazon și Emag Ro, astfel încât producătorul oficial a interzis vânzările pe aceste site-uri.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Revamin Lash

Am analizat multe recenzii ale clienților despre Revamin Lash  pe diverse forumuri, în recenzii, pe Amazon, în comentarii pe site-urile farmaciilor, precum și în grupurile de Facebook și Instagram. Majoritatea recenziilor au fost pozitive, ceea ce indică faptul că produsul este de înaltă calitate. Cu toate acestea, am găsit un mic procent de recenzii legate de reacții alergice, așa că vă recomandăm să studiați cu atenție compoziția produsului înainte de a-l cumpăra.

Revamin Lash  pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Revamin Lash a devenit salvatorul meu de gene! În calitate de dansatoare, genele mele sunt supuse în mod constant presiunii machiajului și a utilizării genelor artificiale în spectacole. Cu toate acestea, datorită serului Revamin Lash, am observat o întărire și o îmbunătățire notabilă a stării genelor mele. Acestea au devenit mai groase, mai ferme și mai atractive. Genele mele arată acum incredibil chiar și fără a folosi machiaj. Sunt foarte mulțumită de rezultate și recomand cu căldură Revamin Lash!

dansatoare, 34, Ana

Revamin Lash a devenit noua mea armă secretă pentru genele mele! În calitate de studentă, sunt adesea stresată și obosită, ceea ce afectează starea genelor mele. Cu toate acestea, datorită serului Revamin Lash, genele mele sunt mult mai frumoase și mai sănătoase. Sunt mai groase și mai lungi, ceea ce conferă privirii mele mai multă expresivitate. Mă bucur că am descoperit acest serum și acum face parte integrantă din rutina mea zilnică de îngrijire a genelor!

Studentă, 19 ani, Ioana

Revamin Lash a redat tinerețea genelor mele! La vârsta de 57 de ani, am observat că genele mele deveniseră mai subțiri și mai slabe. Cu toate acestea, după ce am folosit Revamin Lash Serum, genele mele au devenit mai puternice și mai voluminoase. Am observat chiar că acestea cresc mai repede, ceea ce conferă feței mele un aspect mai tânăr și mai proaspăt. Sunt foarte mulțumită de rezultatele obținute cu Revamin Lash și îl recomand tuturor femeilor de vârsta mea care doresc să își readucă genele la tinerețe și frumusețe!

Femeie pensionară, 57 ani, Elena

Revamin Lash  este o înșelătorie? Există păreri negative?

În ciuda avertismentelor privind vânzările contrafăcute pe unele site-uri web, Revamin Lash  în sine nu este o înșelătorie. Dimpotrivă, majoritatea recenziilor clienților sunt pozitive, ceea ce indică faptul că produsul este de înaltă calitate. Unele recenzii negative sunt legate de reacții alergice la ingredientele produsului. Dacă nu sunteți alergic la ingrediente, nu există reacții negative la produs.

back to menu ↑

Părerile medicilor

În calitate de dermatolog, pot spune cu siguranță că Revamin Lash este un ser pentru gene foarte eficient. L-am recomandat multora dintre pacienții mei, iar rezultatele au fost impresionante. Formula unică, care conține ingrediente naturale precum biotina, cofeina și pantenolul, întărește genele și promovează creșterea acestora. Pacienții mei raportează gene mai groase, mai lungi și cu un aspect mai sănătos după utilizarea regulată a Revamin Lash. Apreciez calitatea ridicată și eficiența acestui produs și îl pot recomanda pacienților mei cu toată încrederea.

Dr. Markus Schmidt, dermatolog
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Cât timp va trebui să folosesc Revamin Lash pentru a vedea rezultatele?

Rezultatele pot fi individuale, dar mulți utilizatori observă o îmbunătățire a genelor lor după doar câteva săptămâni de utilizare regulată a Revamin Lash. Vă recomandăm să urmați instrucțiunile și să aveți răbdare, deoarece poate dura ceva timp până la obținerea unor rezultate optime.

Pot folosi Revamin Lash Serum dacă am ochii sensibili?

Revamin Lash Serum a fost conceput având în vedere siguranța și calitatea.

Cât de des trebuie să folosesc Revamin Lash Serum?

Vă recomandăm să aplicați Revamin Lash Serum o dată pe zi, de preferință seara, pe genele curate și uscate. Aplicați o cantitate mică de ser pe piele, la baza genelor, cu ajutorul unui aplicator. Evitați ca serul să ajungă în ochi. Utilizarea regulată a serului va ajuta la obținerea celor mai bune rezultate.

Pot purta machiaj în timp ce folosesc Revamin Lash Serum?

Da, puteți purta machiaj în timp ce folosiți Revamin Lash Serum. Așteptați până când serul este complet absorbit înainte de a aplica machiajul. Acest lucru va ajuta la evitarea pătării sau pătării produsului.

Există efecte secundare în urma utilizării Revamin Lash Serum?

Revamin Lash Serum este, în general, bine tolerat. Cu toate acestea, unele persoane pot prezenta efecte secundare minore, cum ar fi roșeața sau iritarea în zona de aplicare.

 Poate fi folosit Revamin Lash Serum în timpul sarcinii sau alăptării?

Nu se recomandă.