Rectin gel – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Rectin gel – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Rectin gel – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
159 lei 318 lei

Gelul Rectin este un produs special conceput pentru a ajuta la tratarea și ameliorarea simptomelor hemoroizilor. Acesta conține ingrediente active care reduc inflamația și disconfortul asociat acestei afecțiuni, facilitând recuperarea și confortul pacienților.

Forma de prezentare 💊 Gel
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 159 lei

Ce este Rectin şi pentru ce se utilizează

Gelul Rectin este un produs specializat pentru tratarea hemoroizilor. Acest gel conține ingrediente active care ajută la reducerea inflamației și a disconfortului asociat acestei afecțiuni, contribuind la ameliorarea simptomelor și la îmbunătățirea stării pacienților.

Indicatii terapeutice

Gelul Rectin ar trebui utilizat în următoarele cazuri:

 • Hemoroizi interni sau externi: Rectin este eficient în tratamentul atât al hemoroizilor interni, cât și al celor externi, ajutând la reducerea inflamației și a disconfortului.
 • Mâncărime și iritație anală: Acest gel poate fi folosit pentru a calma senzația de mâncărime și iritație din zona anală asociate hemoroizilor sau altor afecțiuni similare.
 • Durere și umflături: Rectin poate contribui la reducerea durerii și a umflăturilor cauzate de hemoroizi.
 • Sângerare anală: În cazul sângerărilor anale minore sau a scurgerilor de sânge, gelul Rectin poate fi utilizat pentru a ajuta la oprirea acestora și la vindecarea zonei afectate.
 • Post-operator sau post-naștere: Gelul Rectin poate fi folosit în perioada de recuperare după intervenții chirurgicale pentru hemoroizi sau după naștere pentru a ameliora simptomele și a accelera procesul de vindecare.

Neglijarea tratamentului pentru hemoroizi poate duce la diverse probleme de sănătate, iar unul dintre autoritățile în domeniul sănătății care poate oferi informații fiabile este Organizația Mondială a Sănătății (OMS).

Potențialele probleme asociate cu netratarea hemoroizilor includ:

 1. Agravarea simptomelor: Hemoroizii netratați pot deveni mai dureroși și mai incomozi, ceea ce poate afecta calitatea vieții și starea generală de bine a pacientului.
 2. Sângerări persistente: Hemoroizii pot provoca sângerări anale, iar netratate, acestea pot persista sau chiar se pot agrava, ceea ce poate duce la pierderea de sânge și anemie.
 3. Formarea cheagurilor de sânge: Hemoroizii interni pot dezvolta cheaguri de sânge, ceea ce poate cauza durere intensă și necesitatea intervenției chirurgicale de urgență pentru a le îndepărta.
 4. Infecții: Datorită fisurilor sau leziunilor din zona anală, există un risc crescut de infectare a zonei, ceea ce poate necesita tratament cu antibiotice sau alte intervenții medicale.
 5. Probleme psihologice: Durerea și disconfortul persistent pot duce la stres, anxietate și depresie, afectând negativ starea psihologică a pacientului.
 6. Formarea fistulelor sau abceselor: Hemoroizii necurați pot duce la complicații precum formarea de fistule sau abcese anale, care necesită tratament medical imediat.
back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Gelul Rectin acționează în mai multe moduri pentru a ajuta la tratarea hemoroizilor și la ameliorarea simptomelor asociate. Iată cum acționează acest gel:

 • Reducerea inflamației: Rectin conține ingrediente active cu proprietăți antiinflamatoare, care ajută la reducerea inflamației în zona hemoroizilor. Acest lucru contribuie la scăderea umflăturilor și disconfortului.
 • Ameliorarea durerii: Gelul are capacitatea de a calma durerea asociată cu hemoroizii, astfel încât pacienții să se simtă mai confortabil.
 • Stimularea vindecării: Rectin poate ajuta la accelerarea procesului de vindecare a țesuturilor afectate în jurul hemoroizilor, reducând astfel timpul necesar pentru recuperare.
 • Calmare a mâncărimii și iritației: Gelul Rectin oferă alinare de senzația de mâncărime și iritație anală, care sunt simptome comune ale hemoroizilor.
 • Oprirea sângerării: Prin reducerea inflamației și vindecarea țesuturilor afectate, Rectin poate ajuta la oprirea sângerării anale sau a scurgerilor de sânge minore.
 • Ușurarea evacuării intestinale: Uneori, hemoroizii pot face ca evacuarea să fie dureroasă sau dificilă. Rectin poate facilita acest proces, reducând disconfortul asociat cu defecarea.

Rectin
159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Beneficiile Rectin

Iată o listă de avantaje ale gelului Rectin pentru tratarea hemoroizilor:

 • Reducerea inflamației: Rectin conține ingrediente active cu proprietăți antiinflamatoare, care ajută la diminuarea inflamației și umflăturilor asociate hemoroizilor.
 • Ameliorarea durerii: Gelul oferă alinare de durerea și disconfortul cauzate de hemoroizi, îmbunătățind calitatea vieții pacienților.
 • Stimularea vindecării: Rectin poate accelera procesul de vindecare a țesuturilor afectate în jurul hemoroizilor, reducând timpul necesar pentru recuperare.
 • Calmarea mâncărimei și iritației: Acest produs ajută la calmarea senzației de mâncărime și a iritației anale, care sunt simptome neplăcute ale hemoroizilor.
 • Oprirea sângerării: Prin reducerea inflamației și vindecarea țesuturilor afectate, Rectin contribuie la oprirea sângerării anale sau a scurgerilor de sânge minore.
 • Facilitarea evacuării intestinale: Hemoroizii pot face ca procesul de defecație să fie dureros sau dificil. Rectin poate ușura acest proces, îmbunătățind confortul pacienților.
 • Uz facil: Gelul se aplică local și este ușor de utilizat, ceea ce îl face o opțiune practică pentru tratamentul hemoroizilor.
 • Disponibilitate: Rectin este disponibil în multe farmacii și poate fi obținut cu ușurință fără prescripție medicală, în funcție de regulamentele locale.

back to menu ↑

Compozitie

Iată o listă a ingredientelor din gelul Rectin împreună cu efectele lor:

 • Extract de centella asiatica (Centella asiatica):

Efect: Acest extract are proprietăți antiinflamatorii și contribuie la reducerea inflamației și a umflăturilor asociate hemoroizilor.

 • Troxerutin (Troxerutina):

Efect: Troxerutina este un flavonoid care întărește vasele de sânge și ajută la reducerea permeabilității acestora. De asemenea, ajută la scăderea inflamației și la ameliorarea simptomelor hemoroizilor.

 • Extract de castan (Aesculus hippocastanum):

Efect: Extractul de castan are proprietăți venotonice și antiinflamatorii. Ajută la îmbunătățirea circulației sangvine și la reducerea umflăturilor, disconfortului și durerii asociate cu hemoroizii.

 • Allantoin (Alantoină):

Efect: Allantoina are proprietăți emoliente și de hidratare a pielii. Acest ingredient contribuie la calmarea iritației, a mâncărimii și a roșeții din zona anală.

 • Extract de rădăcini de ac (Quercus robur):

Efect: Extractul de rădăcini de ac are proprietăți astringente și antiinflamatorii. Ajută la reducerea inflamației, la oprirea sângerării și la diminuarea disconfortului hemoroizilor.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Înainte de a utiliza Rectin, este important să spălați zona afectată cu apă caldă sau rece.

Aplicați gelul folosind mișcări ușoare de masaj pe zona interioară inferioară a canalului anal. Permiteți produsului să acționeze timp de 3-5 minute.

Repetăți această procedură de 1-2 ori pe zi pentru obținerea rezultatelor optime.

Reacţii adverse posibile

 1. Iritarea sau arsura locală: Unele persoane pot experimenta iritație sau senzație de arsură la nivelul zonei unde a fost aplicat gelul.
 2. Reacții alergice: În cazuri rare, pot apărea reacții alergice la unul sau mai mulți dintre ingredientele din gel. Aceste reacții pot include mâncărime, umflături, roșeață sau erupții cutanate.

Contraindicatii / Atentionari

Alergie sau sensibilitate la oricare dintre ingredientele active sau inactive din produs: Dacă sunteți alergic sau aveți o sensibilitate la oricare dintre componentele gelului Rectin, ar trebui să evitați utilizarea acestuia.

Rezultatele tratamentului pentru organism

 • Reducerea inflamației: Gelul Rectin conține ingrediente active cu proprietăți antiinflamatoare care pot ajuta la reducerea inflamației și a umflăturilor asociate hemoroizilor.
 • Alinarea durerii: Acest produs poate oferi alinare de durerea și disconfortul cauzate de hemoroizi, îmbunătățind astfel calitatea vieții pacienților.
 • Accelerarea vindecării: Rectin poate contribui la accelerarea procesului de vindecare a țesuturilor afectate în jurul hemoroizilor, reducând astfel timpul necesar pentru recuperare.
 • Calmarea senzației de mâncărime și iritație: Gelul Rectin ajută la calmarea senzației de mâncărime și a iritației anale, care sunt simptome neplăcute asociate cu hemoroizii.
 • Oprirea sângerării: Prin reducerea inflamației și vindecarea țesuturilor afectate, Rectin poate contribui la oprirea sângerării anale sau a scurgerilor de sânge minore.
 • Ușurarea evacuării intestinale: Hemoroizii pot face ca procesul de defecație să fie dureros sau dificil. Rectin poate ușura acest proces, îmbunătățind confortul pacienților.
 • Uz facil: Gelul se aplică local și este ușor de utilizat, ceea ce îl face o opțiune practică pentru tratamentul hemoroizilor.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Rectin: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Rectin poate fi achiziționat în România din următoarele farmacii: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr. Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline și Springfarma.com. Cu toate acestea, în prezent produsul nu este disponibil în stoc. Prețul în farmacii poate fi mai mare, iar așteptarea pentru următoarea livrare de la producător poate dura de obicei între 2 și 3 luni.

Rectin preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului este de 159 lei, iar producătorul oferă în prezent o reducere de 50%. Această ofertă este temporară și nu necesită utilizarea unui cod promoțional. Pentru a profita de această promoție, vă rugăm să accesați site-ul oficial și să plasați comanda dvs. Totuși, numărul de produse disponibile la prețul redus este limitat, deci ar fi bine să acționați rapid.

Rectin
159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea este efectuată de un curier în întreaga țară. Plata poate fi efectuată fie în numerar la momentul primirii, fie cu card de credit.

Pot cumpara Rectin de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro au devenit frecvente cazurile de vânzare de produse contrafăcute și fraudă. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste platforme.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Rectin

Am analizat numeroasele recenzii ale cumpărătorilor cu privire la Rectin, care au fost postate pe forumuri, în recenzii, pe Amazon, în comentariile site-urilor farmaceutice și în grupurile de pe Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Un procent foarte mic dintre acestea se referă la reacții alergice.

Rectin pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Am fost foarte încântat de eficacitatea gelului Rectin pentru tratarea hemoroizilor. De-a lungul timpului, am încercat diverse produse, dar Rectin a făcut o diferență reală în ameliorarea simptomelor mele. Gelul a redus inflamația și umflăturile, iar durerea și senzația de mâncărime au dispărut rapid.

Ce mi-a plăcut în mod deosebit la Rectin este faptul că se absoarbe rapid și nu lasă o senzație lipicioasă sau neplăcută. Acest lucru m-a ajutat să mă simt confortabil în timpul tratamentului și să reiau activitățile zilnice fără dificultate.

De asemenea, apreciez că Rectin poate fi achiziționat fără prescripție medicală și că a fost ușor de găsit în farmacii. Prețul accesibil și rezultatele bune m-au convins că am luat cea mai bună decizie.

În concluzie, recomand cu încredere gelul Rectin pentru oricine se confruntă cu hemoroizi. Este un produs eficient și accesibil care mi-a îmbunătățit calitatea vieții. Sunt mulțumit de rezultatele obținute și de faptul că am scăpat de disconfortul hemoroizilor.”

Inginer de 38 de ani, Andrei

“Vreau să împărtășesc experiența mea pozitivă cu gelul Rectin pentru tratarea hemoroizilor. La vârsta mea, am avut nevoie de un tratament eficient și accesibil pentru a face față acestei probleme delicate.

Rectin a fost o alegere excelentă. Am observat o îmbunătățire semnificativă a simptomelor mele într-un timp relativ scurt. Durerea și disconfortul au fost reduse, iar senzația de mâncărime și umflarea au dispărut treptat.

Un aspect pe care l-am apreciat foarte mult a fost ușurința de aplicare a gelului. Nu am avut nevoie de ajutor și am reușit să îl folosesc cu ușurință. Gelul nu este lipicios și se absoarbe rapid.

Rectin mi-a permis să duc o viață mai confortabilă și să mă bucur de activitățile zilnice fără a fi deranjat de hemoroizi. Prețul accesibil a fost un alt avantaj.

Recomand cu căldură gelul Rectin tuturor celor care se confruntă cu hemoroizi. Este un produs eficient și prietenos cu buzunarul, care mi-a adus alinare și sper că va face același lucru și pentru alții.”

Pensionar de 67 de ani, Ion

“Vreau să împărtășesc experiența mea cu gelul Rectin pentru tratarea hemoroizilor. Ca instalator, petrec mult timp în poziții incomode, ceea ce poate agrava problema hemoroizilor. Rectin a fost o adevărată descoperire pentru mine.

Acest gel a avut un impact pozitiv semnificativ asupra stării mele de sănătate. Durerea și disconfortul pe care le-am experimentat în trecut au fost reduse semnificativ. Am observat o scădere a inflamației și a senzației de mâncărime, ceea ce mi-a permis să mă concentrez mai bine la locul de muncă.

Ceea ce m-a impresionat în mod special a fost rapiditatea cu care gelul Rectin și-a făcut efectul. De asemenea, apreciez că se absoarbe rapid și nu lasă urme grase sau lipicioase.

Rectin a făcut o diferență reală în viața mea, ajutându-mă să fac față hemoroizilor și să mă simt mai confortabil în activitățile mele zilnice. Recomand cu încredere acest produs tuturor celor care se confruntă cu această problemă.”

Instalator de 51 de ani, Adrian

Rectin este o înșelătorie? Există păreri negative?

Rectin nu este o înșelătorie. Puținele recenzii negative pe care le puteți găsi despre acest produs sunt legate de câteva reacții alergice. Dacă nu aveți alergie la niciunul dintre ingredientele sale, nu ar trebui să experimentați nicio reacție negativă la acest produs.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“Rectin este un produs de încredere în tratamentul hemoroizilor, care a atras atenția comunității medicale. Ca medic proctolog cu o experiență vastă, am avut oportunitatea de a observa eficacitatea acestui gel în numeroase cazuri.

Rectin se remarcă prin compoziția sa bine echilibrată, care conține ingrediente active benefice pentru reducerea inflamației, ameliorarea simptomelor și promovarea vindecării țesuturilor afectate. Am observat o îmbunătățire semnificativă a stării pacienților mei care au folosit acest produs.

Un alt aspect pozitiv este ușurința de aplicare a gelului, care face ca tratamentul să fie mai convenabil pentru pacienți. Rectin a avut rezultate notabile în reducerea durerii, a senzației de mâncărime și a sângerării asociate hemoroizilor.”

Proctolog German, Dr. Friedrich Müller
Rectin
159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Ce este Rectin și pentru ce se utilizează?

Rectin este un gel utilizat pentru tratamentul hemoroizilor. El ajută la reducerea inflamației, a durerii și a altor simptome asociate acestei afecțiuni.

Cum se aplică corect gelul Rectin?

Pentru aplicare, se curăță zona afectată cu apă caldă sau rece, apoi se aplică gelul cu mișcări ușoare de masaj în zona anală. Se lasă să acționeze timp de 3-5 minute. Se repetă de 1-2 ori pe zi.

Cât de rapid pot să observ rezultatele utilizând Rectin?

Rezultatele pot varia de la persoană la persoană, dar în general, mulți utilizatori raportează o ameliorare semnificativă a simptomelor în câteva zile de la începerea tratamentului. Cu toate acestea, este important să urmați instrucțiunile de utilizare și să fiți răbdător.

Există efecte secundare asociate cu utilizarea gelului Rectin?

În general, Rectin este bine tolerat, dar pot apărea reacții adverse rare, cum ar fi iritație sau alergii la anumite componente ale produsului.

Pot utiliza Rectin în timpul sarcinii sau alăptării?

Înainte de a utiliza Rectin în timpul sarcinii sau alăptării, ar trebui să discutați cu medicul dumneavoastră. El vă poate oferi sfaturi și recomandări specifice în funcție de starea dumneavoastră.

Unde pot achiziționa gelul Rectin și care este prețul său?

Rectin poate fi achiziționat în farmacii și online, iar prețul poate varia în funcție de furnizor și de promoțiile disponibile. Verificați cu furnizorii locali pentru prețuri actuale și disponibilitate.