Best value

Ophtalax capsule pentru ochi – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect

159 RON 318 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
Ophtalax capsule pentru ochi – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
Ophtalax capsule pentru ochi – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
159 RON 318 RON

Ophtalax este un supliment alimentar creat pentru a opri procesul de pierdere și deteriorare a vederii, și ajută la mărirea nivelului de acuitate a vederii, precum și la îmbunătățirea funcționării sistemului vizual și a mușchilor ochilor.

De asemenea acest produs ajută la reducerea umflării din jurul ochilor pentru utilizatorii lentilelor de contact, datorită combinației unice cu zinc și vitamina B, ameliorează starea de oboseală și încordare a ochilor pentru utilizatorii computerului, contribuie la scăderea tensiunii oculare, și reduce reacțiile alergice la ochi.

Pentru cine Unisex
Forma de prezentare 10 capsule
Contraindicații Nu are, cu excepția unei reacții alergice individuale la componentele produsului
Este o înșelătorie? Nu, dacă cumperi de la producător
Cum se pastreaza Într-un loc uscat cu temperatura moderată
Funcționează? Da
Contraindicații și reactii adverse Nu, numai în caz de alergie la ingrediente
Condiții de păstrare Într-un loc uscat cu temperatura moderată
Termeni și condiții de vânzare în farmacii Fără rețetă
Achitare La primire
Termen de livrare 3-7 zile
Disponibilitate În stoc
Preț 159 RON

OPHTALAX
159 RON 318 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Ce este Ophtalax mai exact și cum funcționează?

Ophtalax este un produs pentru sănătatea ochilor care concentrează în fiecare capsulă toate ingredientele benefice pentru ochi și capacitatea de vedere. Cu ajutorul formulei patentate și concentrate cu zinc și diverse vitamine de tipul B, Ophtalax contribuie la îmbunătățirea vederii, mărește acuitatea vizuală, elimină senzațiile de ochi obosiți sau uscați, protejând ochiul de factori nocivi precum utilizarea computerului sau a lentilelor de contact. Totodată capsulele ameliorează umflarea din jurul ochilor, fortifică mușchii oculari și susține întregul sistem vizual.

Recomandări și simptome

În epoca modernă, dezvoltarea tehnologiilor și folosirea tot mai activă a calculatoarelor expun sănătatea oculară la o serie de probleme și riscuri. Totodată, odată cu vârsta, capacitatea vederii este în continuă scădere. Din toate aceste motive, ochiul are nevoie de protecție suplimentară pentru a face față la diverse probleme oculare.
Ca simptome ale acestora se menționează următoarele:

 • Senzații de ochi uscați sau de gerbili în ochi
 • Durere, iritare și mâncărime
 • Arsură, formațiuni purulente și roșeață
 • Scăderea acuității vizuale și capacității de focalizare

Cum funcționează?

Ophtalax se prezintă ca un supliment natural cu o formulă patentată de ingrediente benefice pentru sănătatea ochilor și întreg sistemul vizual. Produsul dat acționează pentru a întări și îmbunătăți funcționarea ochiului, precum și protejează și susține structura membranelor oculare interne și externe.

Datorită formulei combinate cu zinc și vitamine B, aceste capsule reușesc să amelioreze vederea, elimine edemele, și de asemenea contribuie la reducerea eficientă a discomfortului, uscăciunii și mâncărimii ochilor, apărându-i de influența negativă a factorilor externi, radiație și alergii.

back to menu ↑

Compozitie si ingrediente active

Capsulele Ophtalax au o compoziție patentată care oferă un aport complet și necesar cu substanțe utile pentru funcționarea corectă a organelor de vedere

Rolul fiecăruia din ingrediente conținute în produsul dat se descriu mai jos:

 • Vitamina B2 sau riboflavina
  Contribuie la reducerea edemelor, cercurilor de sub ochi și stopează procesul de pierdere și deteriorare a vederii
 • Zinc
  Ameliorează capacitatea ochilor de a se adapta la diferite distanțe și de a vedea cu mai multă claritate obiectele, indiferent de distanță
 • Vitaminele B1 sau tiamina și vitamina B12
  Reduc senzațiile de ochi obosiți și ajută la crearea unei bariere protectoare la ochi cu scopul de a bloca radiațiile nocive UV
OPHTALAX
159 RON 318 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Instructiuni de folosire. Prospect

Contraindicații. Efecte secundare

Fiind un produs ce conține componente active naturale, Ophtalax nu posedă efecte secundare negative și nu conține contraindicații. Astfel, aceste capsule se potrivesc pentru a fi utilizate de orice persoană, indiferent de vârstă.

Cum să luați, cum să utilizați și dozarea Ophtalax

Toate detaliile referitoare la normele de utilizare incluse în prospect trebuie îndeplinite pentru a reuși efectele benefice descrise. În timpul utilizării produsului, țineți cont de importanța la administrarea zilnică a capsulelor.

Pentru a susține acțiunea suplimentului Ophtalax, se recomandă acordarea unui repaus pentru ochii dumneavoastră timp de cel puțin 10 minute în fiecare oră de lucru vizual activ. De asemenea pentru utilizatorii computerului, se specifică recomandarea de a evita distanțe prea mici de la ecran, distanța optimă fiind peste 50 de cm de la monitor, cu echivalență aproximativă cu lungimea brațului.

Ca recomandare generală, este de dorit să asigurați o protecție suplimentară a membranei externe ale ochiului corneea împotriva razelor nocive UV, utilizând ochelari de soare chiar și în condiții meteorologice neprielnice.

Mod de administrare

Dozarea zilnică recomandată a produsului este de 2 capsule, pe care le puteți lua împreună cu un pahar de apă. Ora de administrare trebuie să coincidă cu orele meselor. Durata unui curs de utilizare trebuie să fie de cel puțin 30 zile.
Totodată specialiștii recomandă repetarea cursului la fiecare schimbare a anotimpului pentru un efect cumulativ datorită căruia este posibil de asigurat sănătatea ochilor pentru pe termen lung, inclusiv de ani.

back to menu ↑

Prețul și Cum să comanzi Ophtalax adevărat în România

Cumpărați produsul original de pe site-ul oficial oriunde nu v-ați afla: București, Prahova, Constanța, Cluj, Brașov, etc.

Suplimentul Ophtalax în capsule nu poate fi obținut în farmacii online ca Tei sau Catena. Aceste capsule pot fi cumpărate doar pe site-ul web al producătorului. Pe același site, puteți găsi informații despre promoții avantajoase cu reducerea prețului capsulelor cu 50% de la 318 RON la 159 RON.

Disponibil în farmacie? Nu, nu original (doar înșelătorie)
Disponibil la Catena? Nu, nu original (doar înșelătorie)
Disponibil la Tei? Nu, nu original (doar înșelătorie)
Contraindicații și reactii adverse Nu, numai în caz de alergie la ingrediente

Site oficial al producătorului Ophtalax – 50% reducere

Suplimentul Ophtalax poate fi cumpărat doar prin site-ul web al producătorului. Dacă intrați pe site-ul oficial acum, încă aveți timp să prindeți oportunitatea de a beneficia de promoție cu reducerea prețului de cumpărare cu 50%, posibilă doar pe site-ul web oficial. Cu reducerea de 50%, prețul capsulelor este de numai 159 RON în loc de prețul integral de 318 RON.

OPHTALAX
159 RON 318 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Aceste capsule se livrează prin companii de curierat cunoscute în România pentru serviciile sale de rapide, precum Cargus și DPD. Costul comenzii, inclusiv și pentru serviciul de livrare se achită doar la primirea comenzii în locul desemnat pentru livrare, așadar o plată în avans pentru serviciul livrării nu este necesară.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Ophtalax

PĂRERI, discuții forum despre Ophtalax

Vă oferim mai jos niște recenzii ale utilizatorilor:

Deja de mulți ani ochii mei nu mai văd ca înainte, se obosesc foarte repede și mă ustură deseori spre seară. Am auzit de acest produs și, cum e natural, am luat ca încercare. M-a ajutat mult să îmbunătățesc ochii, să văd mai bine și să scap de arsuri și mâncărime!

Domnica, 56 de ani:

Lucrez la computer ore și zile în șir, fără odihnă. Era și evident că ochii mei au nevoie de susținere pentru a menține productivitatea lor. Mai foloseam diferite produse, dar era complicat să le combini pe toate. Aceste capsule reușesc să dea toate beneficiile dorite într-un singur produs și simt cum ochii mei sunt mai sănătoși și vederea mai clară și mai atentă ca înainte! Sunt mulțumită!

Teodora, 42 de ani:

Folosesc lentile de contact de mult timp și sunt mulțumită, doar că uneori îmi dau mâncărime care îmi roșește ochii. Am mai folosit niște picături dar nu prea îmi plăcea efectul lor și erau foarte incomode la aplicare. Cu aceste capsule, protejez ochii mei nu doar de mâncărime, dar și le dau mai multe substanțe nutritive și regeneratoare! E produsul meu minune pentru ochi!

Lavinia, 49 de ani:

Există opinii negative despre Ophtalax?

După revizuirea la diverse păreri de la clienții consumatorilor nu am identificat comentariile negative despre aceste capsule

Este o înșelătorie?

Nu, dacă suplimentul este cumpărat direct de pe site-ul web al producătorului.

back to menu ↑

Părerile medicilor

În ceea ce privește la opinii medicilor, specialistul Reiner Wendell indică:

Vederea și ochii sunt supuși unei presiuni crescute, odată cu încordarea ochilor tot mai îndelungată. Computerul și lentilele de contact sunt utile în viața cotidiană, dar deseori pot cauza uscăciune sau oboseală la ochi, care afectează funcționarea sistemului vizual și provoacă discomfort. Suplimentul Ophtalax reprezintă o soluție unică și eficientă la majoritatea problemelor oculare și contribuie la îmbunătățirea vederii și susținerea funcționării ochilor din interior.

back to menu ↑

Rezultatele tratamentului pentru organism

Capsulele Ophtalax conferă diverse beneficii pentru ochi, membranele acestora și acuitatea vizuală. Cele mai des remarcate efecte pozitive de la folosirea produsului sunt că vederea este îmbunătățită și acuitatea vizuală este sporită după un curs de utilizare de 2 ani. De asemenea datorită capsulelor, mulți utilizatori au observat că umflarea ochilor a fost redusă din primele zile de aplicare.

OPHTALAX
159 RON 318 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

FAQ

 1. Care este site-ul oficial al Ophtalax?
  Site-ul web oficial a producătorului este unicul loc unde veți putea procura produsul original și unde o să puteți avea o reducere de preț cu 50%.
 2. Cum funcționează Ophtalax?
  Datorită formulei sale patentate, capsulele Ophtalax acționează din interior pentru a combate scăderea vederii și oboseala și uscăciunea ochilor, cu scopul de a susține sistemul vizual, de a spori acuitatea vizuală, de a reduce edemul în jurul ochilor și de a proteja ochii și membranele acestora de influențe exterioare nocive precum radiația UV.
 3. Pot cumpăra Ophtalax de la farmacii?
  Nu, deoarece acest produs în capsule se distribuie doar prin site-ul web al producătorului.
 4. Există contraindicații Ophtalax?
  Produsul Ophtalax este un supliment natural care nu include efecte secundare și nu posedă contraindicații.
 5. Cât costă Ophtalax?
  În cazul în care faceți comanda la capsulele Ophtalax de pe site-ul web oficial al producătorului, puteți avea o reducere rentabilă la prețul suplimentului cu 50% de la 319 RON la 158 RON.
9.3 Total Score
Concluzie

Capsulele Ophtalax se prezintă ca soluție pentru problemele ochilor și scăderea vederii, folosind o combinație patentată de ingrediente naturale și vitamine. Datorită ingredientelor date, acest supliment alimentar îmbunătățește funcționarea ochilor, sporește protecția membranelor oculare, protejează ochii de efectele radiației și elimină senzațiile de ochi obosiți și uscați de la folosirea îndelungată a computerului sau lentilelor de contact.

Prezență în farmacii
9.5
Preț
9
Disponibilitatea certificatelor și licențelor
9
Eficacitate
9.5
Compoziția produsului
9.5
Opinia medicului
9.3
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply