ManBuilder capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
ManBuilder capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
ManBuilder capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
179 lei 358 lei

Kapsulele pentru potență ManBuilder sunt un supliment natural conceput pentru a sprijini și îmbunătăți performanța sexuală masculină. Acestea conțin o combinație de ingrediente naturale, precum extracte din plante și aminoacizi, care au fost selectate pentru a spori dorința sexuală, a îmbunătăți erecțiile și a spori rezistența sexuală.

Forma de prezentare 💊 Capsule
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 179 lei

Ce este ManBuilder şi pentru ce se utilizează

Kapsulele pentru potență ManBuilder sunt un supliment alimentar special conceput pentru a sprijini și îmbunătăți sănătatea sexuală masculină. Acestea sunt formulate cu ingrediente naturale cu proprietăți benefice asupra potenței și performanței sexuale. Prin utilizarea regulată a acestor capsule, se urmărește creșterea dorinței sexuale, îmbunătățirea erecțiilor și susținerea rezistenței sexuale, contribuind astfel la o viață sexuală mai satisfăcătoare și plină de încredere.

Indicatii terapeutice

Kapsulele pentru potență ManBuilder pot fi utilizate în următoarele situații:

 • Pentru bărbații care suferă de disfuncție erectilă sau impotență, pentru a îmbunătăți și susține erecțiile.
 • Pentru cei care doresc să își îmbunătățească performanțele sexuale și să aibă o mai mare rezistență în timpul actului sexual.
 • Pentru bărbații care au pierdut interesul sau dorința sexuală și doresc să își revigoreze libidoul.
 • Pentru a sprijini și menține sănătatea generală a sistemului reproducător masculin.
 • Pentru a combate oboseala sau stresul care pot afecta negativ viața sexuală.
 • Pentru a obține o satisfacție sexuală mai mare și a îmbunătăți relația de cuplu.
 • Pentru a obține mai multă încredere și satisfacție în propria viață sexuală.
 • În general, pentru bărbații care doresc să își îmbunătățească performanțele sexuale și să aibă o experiență sexuală mai plină și satisfăcătoare.

ManBuilder
179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Dacă nu se tratează problemele de potență și nu se iau măsuri adecvate, pot apărea următoarele probleme:

 • Disfuncție erectilă persistentă: Neglijarea tratamentului poate duce la persistența sau agravarea disfuncției erectile, ceea ce poate afecta în mod semnificativ viața sexuală și relația de cuplu.
 • Stres și anxietate: Incapacitatea de a avea sau menține o erecție poate genera stres, anxietate și scăderea încrederii în sine. Acest lucru poate afecta negativ atât performanțele sexuale, cât și starea generală de bine.
 • Probleme de relație: Dificultățile sexuale netratate pot duce la tensiuni și neînțelegeri în relație. Lipsa satisfacției sexuale poate afecta în mod direct intimitatea și conexiunea emoțională dintre parteneri.
 • Scăderea calității vieții: Disfuncția erectilă netratată poate avea un impact negativ asupra calității vieții în general. Aceasta poate afecta încrederea în sine, stima de sine, satisfacția sexuală și bunăstarea emoțională.
 • Tulburări psihologice asociate: Problemele de potență netratate pot fi asociate cu tulburări psihologice precum depresia, anxietatea sau stresul cronic. Aceste afecțiuni pot afecta în mod semnificativ sănătatea mentală și bunăstarea generală.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Kapsulele pentru potență ManBuilder acționează în următoarele moduri:

 • Stimularea fluxului sanguin: Ingredientele active din ManBuilder ajută la dilatarea vaselor de sânge din zona genitală, ceea ce duce la o mai bună circulație a sângelui în penis. Aceasta poate îmbunătăți erecțiile și performanța sexuală.
 • Creșterea nivelului de testosteron: ManBuilder conține ingrediente naturale care pot stimula producția de testosteron în organism. Testosteronul este un hormon esențial pentru funcția sexuală și libidoul masculin.
 • Susținerea funcției erectile: Prin îmbunătățirea fluxului sanguin și stimularea producției de testosteron, ManBuilder poate ajuta la menținerea și îmbunătățirea funcției erectile. Acest lucru poate duce la erecții mai puternice și de durată.
 • Creșterea dorinței sexuale: Unele ingrediente din ManBuilder au proprietăți afrodisiace și pot contribui la creșterea libidoului și a dorinței sexuale.
 • Sprijin pentru performanța sexuală: Kapsulele ManBuilder pot oferi o energie și rezistență suplimentară, ceea ce poate contribui la o performanță sexuală mai bună și la prelungirea actului sexual.

Beneficiile ManBuilder

Iată câteva dintre principalele avantaje ale kapsulelor pentru potență ManBuilder:

 • Îmbunătățirea performanței sexuale: ManBuilder poate ajuta la obținerea și menținerea erecțiilor mai puternice și de durată, ceea ce duce la o performanță sexuală îmbunătățită.
 • Creșterea libidoului: Prin stimularea producției de testosteron și utilizarea ingredientelor cu proprietăți afrodisiace, ManBuilder poate crește dorința și apetitul sexual.
 • Sprijin pentru rezistență și energie: Kapsulele ManBuilder pot oferi o rezistență suplimentară și energie în timpul actului sexual, permițându-vă să vă bucurați de sesiuni sexuale mai intense și mai prelungite.
 • Stimularea circulației sângelui: Ingredientele active din ManBuilder pot contribui la îmbunătățirea fluxului sanguin către zona genitală, asigurând o erecție mai puternică și de lungă durată.
 • Susținerea sănătății sexuale: ManBuilder conține ingrediente naturale care pot sprijini sănătatea generală a sistemului reproducător masculin și pot contribui la menținerea unei funcții erectile sănătoase.

back to menu ↑

Compozitie

Iată lista ingredientelor din kapsulele pentru potență ManBuilder și efectul fiecărui ingredient:

 • Extract de Muira Puama: Această plantă are proprietăți afrodisiace și poate spori dorința sexuală și performanța.
 • Extract de Tribulus Terrestris: Acest ingredient poate stimula producția de testosteron, hormonul responsabil de funcția sexuală masculină și libido.
 • L-arginină: Este un aminoacid esențial care ajută la creșterea producției de oxid nitric în corp. Oxidul nitric relaxează vasele de sânge, favorizând astfel un flux sanguin mai bun către zona genitală și obținerea unei erecții mai puternice.
 • Extract de fructe de palmier pitic: Acest ingredient poate susține sănătatea prostatei și poate contribui la menținerea unui echilibru hormonal sănătos.
 • Extract de rădăcină de ginseng: Ginsengul are proprietăți adaptogene, poate crește energia și rezistența, și poate sprijini performanța sexuală.
 • Extract de scoarță de yohimbe: Acest ingredient poate stimula circulația sanguină și poate ajuta la menținerea unei erecții puternice și de durată.

ManBuilder
179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a utiliza corect capsulele pentru potență ManBuilder, urmați următoarele indicații:

 • Luați o capsulă de ManBuilder pe zi, cu un pahar de apă, preferabil cu aproximativ 30 de minute înainte de activitatea sexuală planificată.
 • Asigurați-vă că nu depășiți doza recomandată. Respectați întotdeauna instrucțiunile de pe ambalaj sau indicațiile medicului dumneavoastră.
 • Pentru rezultate optime, este recomandat să utilizați capsulele în mod regulat, în fiecare zi, timp de cel puțin câteva săptămâni.

Reacţii adverse posibile

În timp ce capsulele pentru potență ManBuilder sunt concepute pentru a fi sigure și bine tolerate, este posibil să apară unele reacții adverse în cazuri rare. În general, aceste reacții sunt minore și temporare. Unele dintre posibilele pobleme sau efecte secundare pot include:

 • Tulburări digestive: Pot apărea simptome precum greață, diaree sau disconfort abdominal. Aceste simptome sunt de obicei tranzitorii și se rezolvă de la sine.
 • Cefalee: Unele persoane pot experimenta dureri de cap în timpul utilizării capsulelor ManBuilder. Acestea pot fi de intensitate ușoară până la moderată și dispar de obicei în scurt timp.
 • Reacții alergice: În cazuri rare, unele persoane pot prezenta reacții alergice la anumite ingrediente din compoziția capsulelor ManBuilder.

Contraindicatii / Atentionari

Capsulele pentru potență ManBuilder sunt concepute pentru a fi sigure și bine tolerate în majoritatea cazurilor. Cu toate acestea, există câteva situații în care utilizarea acestor capsule poate fi contraindicată.

 • Aveți vârsta sub 18 ani: Capsulele ManBuilder nu sunt destinate utilizării de către persoanele sub 18 ani.
 • Aveți hipersensibilitate sau alergie la oricare dintre ingredientele din compoziția capsulelor ManBuilder. Este important să verificați lista de ingrediente și să evitați utilizarea în caz de alergie cunoscută.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Cu toate acestea, în urma utilizării regulate și corecte a capsulelor ManBuilder, unii utilizatori raportează următoarele rezultate pozitive:

 • Creșterea fluxului sanguin: ManBuilder poate îmbunătăți circulația sângelui în zona genitală, contribuind astfel la obținerea și menținerea unei erecții mai ferme și de durată.
 • Creșterea libidoului: Unii utilizatori au observat o creștere a dorinței sexuale și a apetitului sexual în urma utilizării capsulelor ManBuilder.
 • Performanță sexuală îmbunătățită: Capsulele ManBuilder pot sprijini performanța sexuală generală, inclusiv rezistența și durabilitatea în timpul actului sexual.
 • Îmbunătățirea stimei de sine: Reușita în obținerea și menținerea unei erecții puternice și satisfacția sexuală pot contribui la creșterea încrederii în sine și a stimei de sine.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra ManBuilder: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

În prezent, produsul ManBuilder nu se găsește pe stoc în următoarele farmacii din România: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Se estimează că următoarea livrare de la producător va dura aproximativ 2-3 luni. Este important de menționat că prețurile în farmacii pot fi mai ridicate.

ManBuilder preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului este de 179 lei, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este valabilă pe o perioadă limitată și nu necesită introducerea unui cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link și plasați comanda. Cantitatea de produse cu reducere este limitată, așa că vă recomandăm să acționați rapid pentru a beneficia de această ofertă.

ManBuilder
179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se realizează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie în numerar la momentul livrării, fie prin cardul de credit.

Pot cumpara ManBuilder de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro au fost înregistrate tot mai multe cazuri de vânzare a produselor contrafăcute și de fraudă. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste platforme.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre ManBuilder

Noi am verificat o mulțime de recenzii ale clienților despre ManBuilder pe forumuri, în recenzii și comentarii de pe Amazon, pe site-uri de farmacii, în grupuri de Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Un procent foarte mic din recenzii sunt legate de reacții alergice.

ManBuilder pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Opinia mea despre capsulele pentru potență ManBuilder este foarte pozitivă. La vârsta mea, am început să întâmpin dificultăți în performanța sexuală, dar de când am început să iau ManBuilder, am observat o îmbunătățire semnificativă. Erețiile mele sunt mai puternice și pot menține activitatea sexuală pentru o perioadă mai lungă de timp. Am recăpătat încrederea în mine și viața mea sexuală s-a îmbunătățit considerabil. Recomand cu căldură aceste capsule tuturor celor care se confruntă cu probleme de potență.

Ion, 60 ani

După ce am citit despre ManBuilder, am decis să încerc aceste capsule pentru a-mi spori potența. Ca șofer de taxi, am un program aglomerat și stresant, iar asta a avut un impact asupra vieții mele sexuale. Cu ManBuilder, am observat o creștere semnificativă a libidoului și o îmbunătățire a performanței sexuale. Sunt mai energic și mai încrezător în dormitor. Este o soluție excelentă pentru oricine are nevoie de un impuls în viața lor sexuală.

Adrian, 42 ani

Ca sportiv, performanța mea este extrem de importantă, inclusiv în dormitor. Am încercat diverse suplimente pentru potență, dar ManBuilder a fost cu adevărat o revelație. Aceste capsule mi-au oferit o putere și o rezistență incredibile în timpul actului sexual. Erețiile mele sunt mai ferme și pot să mă mențin în formă pentru mai mult timp. Sunt încântat de rezultatele obținute și recomand cu încredere ManBuilder tuturor bărbaților care doresc să își îmbunătățească performanța sexuală.

Andrei, 29 ani

ManBuilder este o înșelătorie? Există păreri negative?

ManBuilder nu este o înșelătorie. Cele câteva recenzii negative pe care le puteți găsi despre produs sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu aveți alergie la niciunul dintre ingredientele produsului, nu se observă nicio reacție negativă la acesta.

back to menu ↑

Părerile medicilor

Opinia mea despre capsulele pentru potență ManBuilder este una foarte pozitivă. Ca medic specialist în domeniul sănătății sexuale, am fost impresionat de rezultatele obținute de pacienții mei care au folosit ManBuilder. Aceste capsule au dovedit că sunt eficiente în tratarea disfuncției erectile și în îmbunătățirea performanței sexuale. Ingredientele naturale și combinația lor bine echilibrată asigură o stimulare adecvată a sistemului circulator și o creștere a fluxului sanguin către organele genitale. Recomand cu încredere ManBuilder ca o soluție sigură și eficientă pentru bărbații care doresc să își îmbunătățească potența și să redobândească încrederea în viața lor sexuală.

Dr. Hans Müller
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Cum funcționează capsulele ManBuilder pentru potență?

Răspuns: Capsulele ManBuilder acționează prin îmbunătățirea circulației sângelui către organele genitale, stimulând astfel erecțiile mai puternice și mai durabile.

Cât timp durează până când se văd rezultatele?

Răspuns: Fiecare organism este diferit, însă mulți utilizatori raportează o îmbunătățire semnificativă a potenței în primele săptămâni de utilizare regulată a capsulelor ManBuilder.

Există vreun efect secundar asociat cu utilizarea acestor capsule?

Răspuns: Capsulele ManBuilder sunt fabricate din ingrediente naturale și au fost concepute pentru a fi sigure și bine tolerate.

Cât timp trebuie să iau capsulele pentru a obține rezultatele dorite?

Răspuns: Durata recomandată de utilizare a capsulelor ManBuilder poate varia în funcție de fiecare individ.

Există restricții alimentare sau alte restricții în timpul utilizării capsulelor ManBuilder?

Răspuns: De obicei, nu există restricții alimentare asociate cu utilizarea capsulelor ManBuilder. Cu toate acestea, este întotdeauna recomandat să ai o alimentație echilibrată și sănătoasă pentru a susține buna funcționare a organismului.

Pot lua capsulele ManBuilder dacă nu am probleme de potență?

Răspuns: Capsulele ManBuilder sunt concepute pentru a sprijini și îmbunătăți potența masculină.