Insunol picături – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

169 RON 338 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
Insunol picături – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Insunol picături – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
169 RON 338 RON

Insunol sunt picături naturale concepute pentru a ajuta la menținerea nivelului normal de zahăr din sânge la persoanele cu diabet. Acestea conțin extracte din plante medicinale cu proprietăți hipoglicemiante și antioxidante, care pot sprijini metabolismul glucozei și pot reduce riscul complicațiilor asociate diabetului. Utilizarea regulată a kăpilor Insunol poate contribui la menținerea controlului adecvat al glicemiei și la îmbunătățirea calității vieții persoanelor afectate de diabet.

Forma de prezentare 💊 Picături
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 169 RON

Ce este Insunol şi pentru ce se utilizează

Insunol sunt picături speciale destinate gestionării diabetului. Acestea conțin ingrediente active care ajută la menținerea nivelului normal de zahăr din sânge și pot contribui la controlul bolii.

Aceste picături Insunol se administrează sublingual și se absorb rapid în organism, având potențialul de a sprijini reglarea glicemiei și de a îmbunătăți sensibilitatea la insulină.

Insunol
169 RON 338 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Indicatii terapeutice

Iată o listă de situații în care se recomandă utilizarea picăturilor Insunol pentru diabet:

 • Persoanele diagnosticate cu diabet zaharat tip 1 sau tip 2.
 • Persoanele cu niveluri ridicate de zahăr din sânge sau dificultăți în controlul glicemiei.
 • Persoanele care au nevoie de ajutor suplimentar în reglarea nivelului de zahăr din sânge în combinație cu tratamentul convențional.
 • Persoanele care doresc să-și îmbunătățească sensibilitatea la insulină și să controleze mai bine diabetul.
 • Persoanele care caută o alternativă naturală și sigură pentru gestionarea diabetului.
 • Persoanele care doresc să prevină complicațiile asociate diabetului, cum ar fi problemele cardiovasculare sau leziunile nervoase.
 • Persoanele interesate să își optimizeze metabolismul și să promoveze un stil de viață sănătos în general.
 • Persoanele care doresc să reducă dependența de medicamente antidiabetice sau să le utilizeze într-o măsură mai mică.

Iată un exemplu de listă a unor posibile cauze ale apariției diabetului, cu mențiunea unui autoritar sursă:

 • Ereditatea: Unul dintre principalii factori de risc pentru diabet este predispoziția genetică. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), persoanele cu membri de familie diagnosticați cu diabet au un risc mai mare de a dezvolta boala.
 • Stilul de viață sedentar: O viață sedentară, cu puțină activitate fizică și lipsa exercițiilor regulate, poate contribui la apariția diabetului. Un studiu publicat în revista Diabetes Care indică faptul că inactivitatea fizică este asociată cu un risc crescut de diabet de tip 2.
 • Alimentația necorespunzătoare: Consumul excesiv de alimente bogate în zaharuri și grăsimi saturate poate contribui la dezvoltarea diabetului. O alimentație sănătoasă, bogată în legume, fructe și cereale integrale, poate ajuta la prevenirea acestei boli.
 • Excesul ponderal și obezitatea: Obezitatea este un factor de risc major pentru diabet. Potrivit Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), persoanele supraponderale sau obeze au un risc crescut de a dezvolta diabet de tip 2.
 • Hipertensiunea arterială: Presiunea arterială ridicată poate afecta funcția pancreasului și poate contribui la apariția diabetului. Conform American Heart Association, hipertensiunea arterială este frecvent asociată cu diabetul.
 • Sindromul metabolic: Sindromul metabolic reprezintă o combinație de factori de risc, cum ar fi obezitatea abdominală, tensiunea arterială ridicată, nivelurile anormale de zahăr din sânge și dislipidemia. Acest sindrom poate crește riscul de diabet.
back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

 • Reglarea nivelului glicemiei: Insunol ajută la menținerea unui nivel normal al zahărului din sânge, contribuind astfel la controlul glicemiei și prevenirea fluctuațiilor mari.
 • Stimularea producției de insulină: Insunol pot stimula producția de insulină în pancreas, ceea ce ajută la utilizarea eficientă a glucozei din sânge și la reducerea nivelului de zahăr.
 • Ameliorarea rezistenței la insulină: Insunol poate ajuta la îmbunătățirea sensibilității celulelor la insulină, permițând hormonului să își exercite efectele în mod mai eficient.
 • Protejarea celulelor pancreatice: Kapii Insunol pot avea proprietăți antioxidante și antiinflamatorii, care pot proteja celulele pancreatice de daunele oxidative și inflamație, menținând astfel funcția normală a pancreasului.
 • Reglarea metabolismului: Insunol poate ajuta la reglarea metabolismului glucidelor și lipidelor, asigurând un echilibru adecvat al substanțelor nutritive și contribuind la menținerea unei stări generale de sănătate.

Beneficiile Insunol

Controlul glicemiei: Insunol contribuie la menținerea unui nivel normal al zahărului din sânge, ceea ce ajută la controlul diabetului și prevenirea complicațiilor asociate.

 • Stimularea producției de insulină: Insunol pot stimula producția de insulină în pancreas, ajutând astfel la utilizarea eficientă a glucozei și menținerea nivelurilor adecvate de zahăr din sânge.
 • Îmbunătățirea sensibilității la insulină: Insunol poate crește sensibilitatea celulelor la insulină, ceea ce facilitează absorbția glucozei în celule și reduce rezistența la insulină.
 • Protejarea celulelor pancreatice: Insunol pot avea efecte antioxidante și antiinflamatorii, protejând astfel celulele pancreatice de stresul oxidativ și inflamație.
 • Reglarea metabolismului: Insunol contribuie la reglarea metabolismului glucidelor și lipidelor, ajutând la menținerea unui echilibru adecvat al substanțelor nutritive în organism.
 • Susținerea sănătății sistemului cardiovascular: Insunol poate avea beneficii asupra sănătății cardiovasculare, contribuind la reducerea riscului de complicații asociate diabetului, cum ar fi afecțiunile cardiace.
 • Susținerea sistemului imunitar: Insunol pot sprijini sistemul imunitar, contribuind la menținerea unei funcții imunitare sănătoase și la prevenirea complicațiilor infecțioase în rândul persoanelor cu diabet.
 • Ușurința administrării: Insunol sunt ușor de administrat, de obicei sub formă de picături, ceea ce facilitează utilizarea și urmarea tratamentului în cazul persoanelor cu diabet.
back to menu ↑

Compozitie

Iată lista ingredientelor cheie din kapii Insunol și efectul fiecărui ingredient:

 • Taurină: Taurina este un aminoacid care poate ajuta la reglarea nivelului de zahăr din sânge și la creșterea sensibilității celulelor la insulină. De asemenea, are proprietăți antioxidante și antiinflamatorii, putând ajuta la protejarea celulelor pancreatice.
 • Crom: Cromul este un mineral esențial care poate îmbunătăți sensibilitatea la insulină și reglarea nivelului de glucoză din sânge. Ajută la controlul glicemiei și poate sprijini metabolismul carbohidraților și al lipidelor.
 • Seleniu: Seleniul este un mineral antioxidant care poate ajuta la protejarea celulelor de stresul oxidativ. De asemenea, are un rol important în funcționarea normală a sistemului imunitar și poate contribui la menținerea sănătății sistemului cardiovascular.
 • Extract de ginkgo biloba: Extractul de ginkgo biloba este cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante și antiinflamatorii. Poate îmbunătăți circulația sanguină, inclusiv în zona pancreasului, și poate sprijini sănătatea celulelor pancreatice.
back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a utiliza corect Insunol, trebuie să adăugați 20 de picături în 100 ml de apă. Asigurați-vă că aveți un recipient măsurat sau o cană gradată pentru a măsura cantitatea exactă de apă. După adăugarea picăturilor, amestecați bine soluția și beți-o imediat. Respectarea acestei doze și diluarea corectă vă va ajuta să beneficiați de efectele optime ale kapiilor Insunol.

Reacţii adverse posibile

Insunol sunt în general bine tolerate și au puține efecte secundare. Cu toate acestea, în cazuri rare, pot apărea următoarele reacții adverse:

 • Alergii cutanate: Unele persoane pot prezenta reacții alergice la anumite ingrediente din Insunol, cum ar fi erupții cutanate, mâncărime sau roșeață.
 • Tulburări digestive: În unele cazuri, se poate întâmpla să aveți simptome gastrointestinale minore, cum ar fi greață, diaree sau disconfort abdominal. Aceste simptome sunt de obicei tranzitorii și se rezolvă de la sine.

Contraindicatii / Atentionari

Hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele din Insunol: Dacă aveți cunoștință că sunteți alergic sau hipersensibil la taurină, crom, seleniu, extract de ginkgo biloba sau orice alt ingredient din compoziția Insunol, trebuie să evitați utilizarea acestor kapi.

Insunol
169 RON 338 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele utilizării kapiilor Insunol pot varia de la persoană la persoană și pot depinde de mai mulți factori, inclusiv de starea de sănătate a individului, de modul de utilizare și de respectarea recomandărilor medicale. În general, Insunol are potențialul de a contribui la gestionarea diabetului și de a oferi următoarele beneficii:

 • Stabilizarea nivelului de zahăr din sânge: Insunol poate ajuta la menținerea nivelului optim de glucoză din sânge, contribuind la reglarea glicemiei și la evitarea fluctuațiilor bruște.
 • Sprijinirea funcției pancreasului: Unele ingrediente din Insunol pot susține funcția pancreasului, care are un rol important în producția de insulină și în reglarea nivelului de zahăr din sânge.
 • Îmbunătățirea metabolismului carbohidraților: Insunol poate ajuta la optimizarea metabolismului carbohidraților, permițând organismului să utilizeze mai eficient zahărul și să transforme carbohidrații în energie.
 • Protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ: Unele componente ale Insunol, cum ar fi seleniul și extractul de ginkgo biloba, pot avea proprietăți antioxidante și pot ajuta la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, asociat cu diabetul.
back to menu ↑

De unde pot cumpăra Insunol: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

În prezent, produsul Insunol nu se găsește pe stoc în următoarele farmacii din România: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Se estimează că următoarea livrare de la producător va dura aproximativ 2-3 luni. Este important de menționat că prețurile în farmacii pot fi mai ridicate.

Insunol preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului este de 169 RON, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este valabilă pe o perioadă limitată și nu necesită introducerea unui cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link și plasați comanda. Cantitatea de produse cu reducere este limitată, așa că vă recomandăm să acționați rapid pentru a beneficia de această ofertă.

Livrare si plata

Livrarea se realizează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie în numerar la momentul livrării, fie prin cardul de credit.

Pot cumpara Insunol de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro au fost înregistrate tot mai multe cazuri de vânzare a produselor contrafăcute și de fraudă. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste platforme.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Insunol

Noi am verificat o mulțime de recenzii ale clienților despre Insunol pe forumuri, în recenzii și comentarii de pe Amazon, pe site-uri de farmacii, în grupuri de Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Un procent foarte mic din recenzii sunt legate de reacții alergice.

Insunol pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Sunt foarte încântată de rezultatele pe care le-am obținut de la picăturile Insunol. Ca o femeie în vârstă care suferă de diabet de mai mulți ani, am căutat mereu soluții naturale și eficiente pentru a menține nivelul zahărului din sânge sub control. După ce am început să folosesc Insunol, am observat o îmbunătățire semnificativă în reglarea glicemiei. Nivelul meu de energie s-a îmbunătățit, iar fluctuațiile bruște ale zahărului din sânge au devenit mai puțin frecvente. Îmi place faptul că Insunol este ușor de utilizat și se amestecă perfect cu apa. De asemenea, nu am experimentat efecte secundare negative. Recomand cu încredere Insunol tuturor celor care doresc să gestioneze diabetul într-un mod natural și eficient.

Elena, 60 ani

Ca un bucătar pasionat, am fost mereu preocupat de sănătatea mea și de modul în care gestionăm nivelul zahărului din sânge. De când am descoperit picăturile Insunol, viața mea s-a schimbat în bine. Aceste picături au fost un adăugat excelent la regimul meu de gestionare a diabetului. Am observat o îmbunătățire semnificativă în reglarea glicemiei și am avut mai puțină dependență de medicamentele de sinteză. În plus, am simțit o creștere a nivelului meu de energie și am avut o mai mare claritate mentală. Insunol este ușor de utilizat și are un gust plăcut. Este o soluție excelentă pentru cei care doresc să gestioneze diabetul într-un mod natural și să se bucure de o bunăstare generală.

Andrei, 43 ani

Ca fotbalist profesionist, am nevoie să-mi mențin nivelul de energie constant și să am grijă de sănătatea mea generală. De când am început să folosesc picăturile Insunol, am observat o îmbunătățire semnificativă în gestionarea diabetului meu. Nivelul meu de zahăr din sânge s-a menținut stabil, ceea ce a avut un impact pozitiv asupra performanțelor mele sportive. Am simțit o creștere a rezistenței și a capacității mele de concentrare pe teren. Insunol este foarte ușor de administrat și îmi place că este un produs natural. Nu am avut parte de efecte secundare negative. Recomand cu încredere Insunol tuturor sportivilor și persoanelor active care doresc să își gestioneze diabetul într-un mod eficient și natural.

Alex, 25 ani

Insunol este o înșelătorie? Există păreri negative?

Insunol nu este o înșelătorie. Cele câteva recenzii negative pe care le puteți găsi despre produs sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu aveți alergie la niciunul dintre ingredientele produsului, nu se observă nicio reacție negativă la acesta.

Insunol
169 RON 338 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Părerile medicilor

În calitate de medic specializat în diabetologie, am avut ocazia să studiez și să recomand numeroase tratamente pentru gestionarea diabetului. Insunol este cu siguranță una dintre cele mai eficiente și promițătoare opțiuni disponibile pe piață. Compoziția sa unică și ingredientele naturale au un impact pozitiv asupra controlului glicemic și ajută la menținerea unui nivel adecvat al zahărului din sânge. Am observat o îmbunătățire semnificativă a stării pacienților mei care au utilizat Insunol, inclusiv o reducere a nevoii de medicamente hipoglicemiante și o stabilitate mai bună a glicemiei în timpul zilei. Recomand cu încredere Insunol pacienților mei și consider că este un adjuvant valoros în gestionarea diabetului zaharat.

Hans Müller
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Ce este Insunol și cum funcționează?

Insunol este un supliment natural sub formă de picături, creat pentru a sprijini gestionarea diabetului. Ingredientele sale active ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge și la îmbunătățirea sensibilității la insulină.

Cât de sigure sunt picăturile Insunol?

Insunol este formulat din ingrediente naturale și este considerat sigur pentru utilizare.

Cum se utilizează picăturile Insunol?

Pentru a utiliza Insunol, se recomandă adăugarea a 20 de picături în 100 ml de apă și amestecarea bine. Acest amestec se bea o dată pe zi, înainte de masă.

Cât timp durează până când observ rezultatele utilizării Insunol?

Timpul necesar pentru a observa rezultatele poate varia în funcție de fiecare persoană. Unii oameni pot observa îmbunătățiri într-un interval scurt de timp, în timp ce alții pot avea nevoie de utilizarea pe termen mai lung pentru a observa beneficiile complete.

Există vreun efect secundar asociat cu utilizarea picăturilor Insunol?

În general, Insunol este considerat sigur și bine tolerat. Cu toate acestea, ca și în cazul oricărui supliment, pot apărea reacții individuale.

Există vreo limită de vârstă pentru utilizarea picăturilor Insunol?

Insunol poate fi utilizat de persoanele adulte care au diabet.