INSPICURE capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
INSPICURE capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
INSPICURE capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
159 lei 318 lei

Kapsulele INSPICURE sunt un supliment alimentar destinat persoanelor cu diabet, care conțin extract de Opuntia vulgaris, extract de Juniperus communis și Gymnema sylvestre, ingrediente cunoscute pentru potențialul lor de a susține gestionarea nivelului de glucoză în sânge. Aceste kapsule au fost dezvoltate pentru a oferi un sprijin suplimentar în menținerea unei sănătăți optime în cazul persoanelor care suferă de diabet.

Forma de prezentare 💊 Capsule
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 159 lei

Ce este INSPICURE şi pentru ce se utilizează

INSPICURE sunt capsule care conțin extract de Opuntia vulgaris, extract de Juniperus communis și Gymnema sylvestre, fiind utilizate ca supliment alimentar pentru gestionarea nivelului de glucoză în sânge la persoanele cu diabet. Aceste capsule sunt concepute pentru a oferi sprijin suplimentar în menținerea unei sănătăți optime pentru cei care trăiesc cu diabet.

Indicatii terapeutice

Kapsulele INSPICURE sunt indicate în următoarele situații:

 • Pentru gestionarea nivelului de glucoză în sânge la persoanele cu diabet de tip 2.
 • Pentru sprijinirea controlului glicemiei în cadrul unui program de gestionare a diabetului.
 • Pentru susținerea sănătății generale a persoanelor cu diabet, oferind un supliment alimentar natural.
 • Ca parte a unui regim de tratament integrat pentru menținerea unei stări de sănătate optimă în diabet.

Iată câteva dintre cauzele majore ale diabetului, conform autorității medicale de renume mondială, Organizația Mondială a Sănătății (OMS):

 • Factori genetici: Predispoziția genetică poate juca un rol semnificativ în dezvoltarea diabetului. Anumite variante genetice pot crește riscul apariției bolii.
 • Stilul de viață nesănătos: O alimentație bogată în calorii și carbohidrați, lipsa activității fizice și obezitatea sunt factori de risc majori pentru diabetul de tip 2.
 • Factori de mediu: Expunerea la substanțe chimice toxice și poluanți din mediu poate influența apariția diabetului.
 • Stresul cronic: Stresul prelungit poate afecta echilibrul hormonal și poate contribui la rezistența la insulină și, implicit, la diabet.
 • Istoricul medical: Anumite afecțiuni medicale precum hipertensiunea arterială, sindromul ovarelor polichistice sau istoricul de diabet gestațional pot crește riscul dezvoltării diabetului.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Kapsulele INSPICURE acționează în următoarele moduri pentru gestionarea diabetului:

 • Reglarea nivelului de glucoză: Extractul de Opuntia vulgaris și Gymnema sylvestre pot ajuta la reglarea nivelului de zahăr din sânge, contribuind la menținerea unei glicemii în limite normale.
 • Îmbunătățirea sensibilității la insulină: Componentele active din capsulele INSPICURE pot ajuta la îmbunătățirea sensibilității celulelor la insulină, facilitând absorbția glucozei și reducând rezistența la insulină.
 • Scăderea absorbției glucozei: Extractul de Juniperus communis poate ajuta la reducerea absorbției glucozei din intestine, contribuind astfel la menținerea unei glicemii echilibrate după masă.
 • Sprijinirea sănătății generale: Aceste capsule pot oferi și beneficii suplimentare, cum ar fi protecția împotriva stresului oxidativ și îmbunătățirea funcției sistemului imunitar, contribuind la menținerea sănătății generale a persoanelor cu diabet.

INSPICURE
159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Beneficiile INSPICURE

Beneficiile kapsulelor INSPICURE pentru persoanele cu diabet includ:

 • Controlul glicemiei: Contribuie la menținerea nivelului de glucoză în sânge în limite normale.
 • Îmbunătățirea sensibilității la insulină: Ajută la reducerea rezistenței la insulină și îmbunătățește absorbția glucozei în celule.
 • Scăderea riscului de complicații: Prin gestionarea glicemiei, poate reduce riscul de complicații asociate cu diabetul, precum afecțiuni cardiovasculare și neuropatie.
 • Sprijinirea sănătății digestive: Extractul de Juniperus communis poate avea efecte benefice asupra sănătății digestive și a absorbției nutrienților.
 • Protecția împotriva stresului oxidativ: Substanțele active din compoziția kapsulelor pot avea efecte antioxidante, protejând celulele împotriva stresului oxidativ și a deteriorării.
 • Sprijinirea funcției imunitare: Poate întări sistemul imunitar și contribui la rezistența organismului în fața infecțiilor.
 • Opțiune naturală și sigură: Fiind bazate pe ingrediente naturale, kapsulele INSPICURE pot reprezenta o opțiune sigură și eficientă pentru gestionarea diabetului, fără efecte secundare nedorite asociate cu unele medicamente convenționale.

back to menu ↑

Compozitie

Compoziția kapsulelor INSPICURE și efectul fiecărui ingredient sunt următoarele:

 • Extract de Opuntia vulgaris: Ajută la reducerea absorbției glucozei din intestine, contribuind la menținerea nivelului de zahăr din sânge în limite normale.
 • Extract de Juniperus communis: Are proprietăți antioxidante și antiinflamatorii, putând proteja celulele împotriva stresului oxidativ și reduce inflamația asociată cu diabetul.
 • Gymnema sylvestre: Îmbunătățește sensibilitatea la insulină, ajutând la reducerea rezistenței la insulină și la gestionarea nivelului de glucoză în sânge. De asemenea, poate contribui la reglarea apetitului și la reducerea poftelor pentru alimente dulci, facilitând controlul greutății corporale în cazul persoanelor cu diabet.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a utiliza corect kapsulele INSPICURE în tratamentul diabetului, urmați următoarele instrucțiuni:

 1. Dozare: Luați o capsulă de două ori pe zi, de preferință înainte de mese.
 2. Mod de administrare: Înghițiți capsulele întregi cu un pahar de apă, fără a le zdrobi sau a le mesteca.
 3. Consistență: Pentru a obține cele mai bune rezultate, utilizați regulat kapsulele conform instrucțiunilor, fără a omite dozele.

Reacţii adverse posibile

Deși kapsulele INSPICURE sunt în general bine tolerate de majoritatea persoanelor, este posibil să apară unele reacții adverse în cazuri rare. Printre posibilele reacții adverse se numără:

 • Tulburări digestive: Pot apărea simptome precum greață, vărsături, diaree sau disconfort abdominal la unii utilizatori.
 • Reacții alergice: Persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele din compoziția kapsulelor pot prezenta reacții alergice, cum ar fi mâncărime, erupții cutanate sau umflarea feței și a gâtului.
 • Scăderea nivelului de zahăr din sânge: În unele cazuri, utilizarea kapsulelor INSPICURE poate duce la o scădere a nivelului de glucoză în sânge, ceea ce poate provoca simptome precum slăbiciune, tremurături sau senzație de leșin.
 • Interacțiuni medicamentoase: În cazul în care luați și alte medicamente, există posibilitatea unei interacțiuni cu acestea, ceea ce poate provoca reacții adverse sau poate afecta eficacitatea tratamentului.

Contraindicatii / Atentionari

Există câteva situații în care utilizarea kapsulelor INSPICURE poate fi contraindicată sau necesită atenție specială. Acestea includ:

 1. Sarcină și alăptare: Siguranța utilizării kapsulelor INSPICURE în timpul sarcinii și alăptării nu a fost stabilită complet.
 2. Copii: Siguranța și eficacitatea kapsulelor INSPICURE în rândul copiilor nu au fost stabilite.
 3. Alergii: Persoanele cu alergii sau sensibilități la oricare dintre ingredientele din compoziția kapsulelor ar trebui să evite utilizarea acestora.
 4. Interacțiuni medicamentoase: Dacă luați alte medicamente pentru gestionarea diabetului sau pentru alte afecțiuni, discutați cu medicul sau farmacistul înainte de a începe utilizarea kapsulelor INSPICURE, deoarece pot apărea interacțiuni medicamentoase.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele tratamentului cu kapsulele INSPICURE în cazul diabetului pot include:

 • Controlul glicemiei: Kapsulele INSPICURE pot ajuta la menținerea nivelului de glucoză în sânge în limite normale, contribuind astfel la controlul diabetului.
 • Îmbunătățirea sensibilității la insulină: Utilizarea regulată a kapsulelor poate îmbunătăți sensibilitatea celulelor la insulină, facilitând absorbția glucozei și reducând rezistența la insulină.
 • Reducerea riscului de complicații: Prin gestionarea glicemiei și îmbunătățirea controlului diabetului, kapsulele INSPICURE pot ajuta la reducerea riscului de complicații asociate cu diabetul, cum ar fi afecțiunile cardiovasculare și neuropatia.
 • Sprijinirea sănătății generale: Ingredientele active din compoziția kapsulelor pot oferi beneficii suplimentare pentru sănătatea generală, inclusiv protecția împotriva stresului oxidativ și întărirea sistemului imunitar.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra INSPICURE: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

INSPICURE poate fi achiziționat în România din următoarele farmacii: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Cu toate acestea, în prezent produsul nu este disponibil în stoc. Prețurile în farmacii pot fi mai mari, iar așteptarea unei noi livrări de la producător poate dura între 2 și 3 luni.

INSPICURE preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul INSPICURE pe site-ul oficial al producătorului este de 159 lei, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este temporară și nu necesită un cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial folosind link-ul și plasați comanda. Numărul de produse disponibile la preț redus este limitat.

INSPICURE
159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se efectuează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie în numerar la primire, fie cu cardul de credit.

Pot cumpara INSPICURE de pe site-ul Amazon sau Emag?

În ceea ce privește achiziționarea INSPICURE de pe site-urile Amazon sau Emag Ro, trebuie menționat că au fost raportate tot mai multe cazuri de vânzare de produse contrafăcute și frauduloase. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste site-uri.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre INSPICURE

Am verificat numeroasele opinii ale consumatorilor despre INSPICURE pe forumuri, recenzii, feedback-uri de pe Amazon, comentarii pe site-urile farmaciilor, grupuri de pe Facebook și Instagram. Majoritatea acestor opinii sunt pozitive. Un procent foarte mic dintre ele sunt legate de reacții alergice.

INSPICURE pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Am fost diagnosticat cu diabet de tip 2 acum aproximativ doi ani și am încercat multe tratamente și suplimente, dar rezultatele nu au fost niciodată satisfăcătoare. După ce am început să iau kapsulele INSPICURE, am observat o îmbunătățire semnificativă în gestionarea glicemiei mele. Nivelul meu de energie s-a ridicat, iar simptomele asociate diabetului, cum ar fi oboseala și setea excesivă, s-au redus în mod semnificativ. Mă simt mai bine ca niciodată și sunt recunoscător pentru acest produs minunat!”

Avocat de 46 de ani, Andrei

“Sunt foarte mulțumită de kapsulele INSPICURE și doresc să împărtășesc experiența mea pozitivă. De ani de zile am suferit de diabet și am încercat diferite medicamente și suplimente, fără rezultate notabile. De când am început să iau INSPICURE, am observat o îmbunătățire semnificativă a nivelului meu de energie și o scădere a nivelului de zahăr din sânge. În plus, am remarcat că starea mea generală de sănătate s-a îmbunătățit, iar simptomele neplăcute asociate cu diabetul au fost reduse. Sunt recunoscătoare pentru acest produs minunat care mi-a îmbunătățit calitatea vieții și m-a făcut să mă simt mai bine ca niciodată!”

Pensionară de 69 de ani, Elena

“În calitate de buhgaltară cu o viață activă și plină de responsabilități, am fost mereu preocupată de gestionarea diabetului meu. De când am descoperit kapsulele INSPICURE, totul s-a schimbat în bine. Nivelul meu de energie a crescut semnificativ, ceea ce mă ajută să fac față cerințelor zilnice cu mai multă ușurință. În plus, am observat o îmbunătățire considerabilă a nivelului meu de glucoză din sânge, ceea ce mă face să mă simt mai încrezătoare în capacitatea mea de a gestiona diabetul. Sunt recunoscătoare pentru această descoperire și recomand cu încredere kapsulele INSPICURE tuturor celor care se confruntă cu această afecțiune.”

Buhgaltară de 52 de ani, Ana

INSPICURE este o înșelătorie? Există păreri negative?

INSPICURE nu este o înșelătorie. Acele câteva opinii negative pe care le puteți găsi despre produs sunt legate în principal de unele reacții alergice. Dacă nu aveți alergii la niciunul dintre ingredientele sale, nu se observă nicio reacție negativă la produs.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“INSPICURE este un supliment alimentar promițător pentru gestionarea diabetului. Combinând ingrediente naturale cu potențial de reglare a nivelului de glucoză în sânge și îmbunătățire a sensibilității la insulină, acest produs poate fi un adjuvant valoros în tratamentul diabetului. Deși eficacitatea sa poate varia de la persoană la persoană, există dovezi că utilizarea regulată a INSPICURE poate aduce beneficii semnificative pentru pacienții cu diabet.”

Dr. Klaus Müller, Endocrinolog
INSPICURE
159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Care sunt ingredientele active din kapsulele INSPICURE?

Ingredientele active din kapsulele INSPICURE includ extract de Opuntia vulgaris, extract de Juniperus communis și Gymnema sylvestre.

Cum acționează kapsulele INSPICURE pentru gestionarea diabetului?

INSPICURE acționează prin reglarea nivelului de glucoză în sânge, îmbunătățirea sensibilității la insulină și reducerea absorbției glucozei.

Există efecte secundare asociate cu utilizarea kapsulelor INSPICURE?

Efectele secundare sunt rare și pot include tulburări digestive sau reacții alergice la unii utilizatori.

Cât de rapid pot vedea rezultatele în gestionarea glicemiei după începerea utilizării kapsulelor INSPICURE?

Timpul în care puteți observa rezultatele poate varia de la persoană la persoană, dar în general, oamenii pot începe să vadă îmbunătățiri după câteva săptămâni de utilizare regulată.

Pot lua kapsulele INSPICURE dacă am și alte afecțiuni medicale în afară de diabet?

Da, poate fi folosit cu alte medicamente.

Unde pot achiziționa kapsulele INSPICURE și care este prețul lor?

Kapsulele INSPICURE pot fi achiziționate de pe site-ul oficial al producătorului la un preț special cu o reducere temporară.