Best price

Aflați acum cum să purificați corpul, să eliminați umflarea abdominală și să slăbiți rapid cu Hello Slim!

97 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
Aflați acum cum să purificați corpul, să eliminați umflarea abdominală și să slăbiți rapid cu Hello Slim!
Aflați acum cum să purificați corpul, să eliminați umflarea abdominală și să slăbiți rapid cu Hello Slim!
97 RON

Știați că uneori urmarea unei diete nu este întotdeauna suficientă pentru a pierde în greutate?

Te ții de dieta ta … faci sport regulat, dar nu-ți poți atinge obiectivul? Ați slăbit .. dar abdomenul dvs. nu este încă atât de plat pe cât ați dori? Te simți umflat? Obosit?

Știați că intoxicațiile alimentare și intoleranțele pot provoca creșterea în greutate și balonarea?

Dacă vă reflectați într-una dintre aceste situații, trebuie să vă gândiți serios să vă purificați corpul de excesul de toxine acumulate. În fiecare zi, din cauza alimentelor și a poluării, corpul nostru preia toxine și deșeuri și nu este întotdeauna capabil să scape de ele.

Hello Slim
97 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Acumularea de toxine, pe lângă faptul că te face să te simți umflat și să aduci kilograme în plus, provoacă oboseală și îți poate slăbi sistemul imunitar.

Există multe produse disponibile pe piață care promit să vă ajute să vă curățați corpul de toxine, dar nu toate garantează rezultate bune. Căutând online un produs în special care se bucură de un mare succes, Hello Slim, un set de două ceaiuri de plante care facilitează eliminarea toxinelor și ajută la pierderea kilogramelor în exces.

Dar ce este Hello Slim și cum funcționează?

Hello Slim este un set de două ceaiuri de plante purificatoare, compuse din ingrediente naturale care amestecate în proporția potrivită sunt capabile să purifice organismul de deșeuri și toxine acumulate, favorizând pierderea în greutate.

back to menu ↑

Dar ce ingrediente conține Hello Slim?

Cele două ceaiuri de detoxifiere pentru a asigura o acțiune purificatoare mai mare sunt alcătuite din ingrediente diferite.

Ceaiul de plante care trebuie luat dimineața, numit Hello Slim Good Morning, conține:

 • Guarana: favorizează funcționarea metabolismului și asigură controlul greutății. În plus, are o acțiune stimulatoare, astfel încât dă energie.
 • Ceai verde: cu proprietăți diuretice, antioxidante și purificatoare. Este bogat în catehine, substanțe care favorizează activitatea metabolismului.
 • Rădăcină de cicoare: facilitează digestia, o digestie bună este esențială pentru pierderea în greutate.
 • Frunze de eucalipt: cu proprietăți antiseptice, acționează asupra metabolismului glucozei.
 • Yerba Mate: bogat în vitamina C și cafeină, cofeina îl face un stimulent excelent. De asemenea, reduce senzația de foame.
 • Rosa Canina: este bogată în vitamina C, are proprietăți antiinflamatorii și ajută digestia.
 • Bătrânul: cu proprietăți diuretice, laxative și antireumatice. Acționează asupra mai multor organe și sisteme, în special asupra intestinelor, tractului urinar și sistemului imunitar.

Ceaiul din plante care trebuie luat înainte de culcare, numit Hello Slim Good Night, conține:

 • Coaja de portocală: contribuie la pierderea în greutate, deoarece promovează funcționarea metabolismului și ajută la eliminarea grăsimilor din organism.
 • Hibiscus: bogat în vitamina C și polifenoli cu activitate antioxidantă, favorizează eliminarea toxinelor.
 • Rădăcină de lemn dulce: cu acțiune antiinflamatoare și digestivă, ajută digestia.
 • Rădăcină de ginseng: extractul din rădăcinile sale ajută la rezistența fizică și la anularea senzației constante de oboseală. În plus, promovează detoxifierea toxinelor.
 • Iarba de lamaie: contribuie la eliminarea toxinelor prin reglarea nivelului de acid uric si colesterol LDL.
 • Menta: cu o acțiune purificatoare, ajută la digestie și relaxează corpul.
Hello Slim
97 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Cum se utilizează Hello Slim?

După cum sa menționat deja mai sus, Hello Slim conține două ceaiuri de plante, unul trebuie luat dimineața și altul seara înainte de culcare.

Pregătirea este foarte simplă, este ca și cum ai face ceai, trebuie să lași infuzia câteva minute în apă la o temperatură sub 100 de grade și apoi să bei infuzia.

Pe ambalajul produsului sunt specificate toate informațiile privind timpul de preparare pentru ambele ceaiuri de plante.

back to menu ↑

Studii clinice privind eficacitatea Hello Slim

Hello Slim a fost testat de multe ori, ultimul studiu datând din decembrie 2018. Au încercat ambele ceaiuri de plante, 80 de persoane, 40 de bărbați și 40 de femei, cu vârste cuprinse între 20 și 60 de ani, timp de 30 de zile.

În prima săptămână de testare, mulți au prezentat deja îmbunătățiri timpurii și au redus umflarea abdominală.

După două săptămâni, mulți participanți la test au slăbit între 2 și 3 kg.

După a treia săptămână, aproape toți participanții la test au pierdut cel puțin 4 kg.

După a patra și ultima săptămână de testare, 97% dintre participanții la testare au fost mulțumiți de rezultat.
Umflarea abdominală dispăruse și câteva kilograme în plus.

În mod clar, nu toată lumea a obținut aceleași rezultate. Corpul fiecărei persoane este diferit, lucrul sigur pe care l-a arătat testul este că ceaiurile din plante funcționează!

Hello Slim
97 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Care sunt contraindicațiile Hello Slim?

Hello Slim nu are efecte secundare, poate fi utilizat în siguranță atât de bărbați, cât și de femei.

Pentru o siguranță mai mare, în cazul unor alergii sau intoleranțe speciale, este recomandabil să consultați incipitul produsului înainte de a lua.

back to menu ↑

Ce rezultate se obțin după utilizarea Hello Slim?

Corpul dvs. poate beneficia doar de a lua aceste ceaiuri de plante de detoxifiere, de fapt în doar 30 de zile puteți:

 • Eliberați corpul de excesul de deșeuri și toxine;
 • Reduceți și eliminați umflarea abdominală;
 • Slăbi;
 • Recâștigați energia;
back to menu ↑

Cât costă Hello Slim?

Ceaiurile din plante sunt disponibile la un preț foarte accesibil, pachetul de bază pentru o lună este disponibil la 49,00 Euro.

Există, de asemenea, alte două pachete disponibile, unul pentru tratamentul de două luni la: 85,00 Euro și altul la 116,00 Euro pentru tratamentul de trei luni.

De unde să cumpărați Hello Slim?

Puteți cumpăra Hello Slim numai de pe site-ul producătorului, nu este vândut pe Amazon, Aliexpress, în farmacii sau plante medicinale.

Cum se comandă Hello Slim?

Comanda Hello Slim este foarte simplă, conectați-vă la site-ul producătorului, completați formularul cu datele dvs., selectați metoda de plată preferată și alegeți compoziția dorită.

În 3-4 zile lucrătoare bunurile vor fi livrate la adresa indicată.

Hello Slim
97 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Opinia expertului:

Dr. S. Aiello, nutriționist:

«Există multe modalități de a pierde în greutate, dar rezultatul dorit nu este întotdeauna obținut, iar organismul nu este întotdeauna capabil să se elibereze de toxine. Nu este nimic mai bun decât un ceai de plante pentru purificarea corpului și Hello Slim este produsul potrivit. Combinația celor două ceaiuri de plante este perfect concepută pentru a garanta o acțiune importantă de detoxifiere într-un timp scurt. O recomand tuturor clienților mei ».

back to menu ↑

Recenzii ale clienților

Căutând pe forumuri online „recenzii pozitive și negative” Hello Slim, primul lucru pe care îl observați este că nu există comentarii negative, toată lumea este foarte mulțumită de acest ceai de plante, iată câteva comentarii:

„Am fost întotdeauna un tip atletic și în formă, dar în ultima vreme m-am simțit mereu umflat și obosit, am căutat online simptome și mi-am dat seama că trebuie să-mi purific corpul. Am găsit Hello Slim online și de când îl folosesc, au trecut vreo 20 de zile, umflarea abdominală a dispărut ”.

Sabrina, 27 de ani:

„Hello Slim este produsul de care aveam nevoie. Ușor de pregătit și cu adevărat eficient, am slăbit 5 kg într-o lună datorită acestor ceaiuri de plante! “.

Giulio, 37 de ani:

„Am fost întotdeauna atentă la ceea ce am mâncat și am băut, dar nu a fost suficient și când mi-am dat seama că am nevoie de un ceai de plante detoxifiant am ales Hello Slim convinsă de numeroasele comentarii pozitive pe care le-am găsit pe web și produsul a devenit s-a dovedit a fi cu adevărat eficientă “.

Emanuela, 55 de ani:
9 Total Score
REZULTATE

Pentru a vă curăța corpul de deșeuri și toxine acumulate, pentru a scăpa de balonarea abdominală neplăcută și a pierde kilogramele în exces, nu mai așteptați. Comandați Hello Slim și aveți grijă de corpul dumneavoastră!

Prezență în farmacii
8.5
Preț
8
Disponibilitatea certificatelor și licențelor
9.5
Eficacitate
8.5
Compoziția produsului
9.5
Opinia medicului
10
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply