Best value

Guavital capsule pentru slăbire – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect

139 RON 278 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
Guavital capsule pentru slăbire – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
Guavital capsule pentru slăbire – preț, păreri, prospect, forum, farmacii, efect
139 RON 278 RON

Guavital reprezintă un supliment alimentar în capsule care ajută în procesul de slăbire și luptă cu kilogramele în plus. Acesta contribuie la scăderea excesului de greutate și menține silueta pentru o lungă perioadă de timp, reduce senzațiile de foame, stimulează sațietatea, precum și accelerează metabolismul pentru arderea eficientă a grăsimilor fără exerciții fizice sau diete.

Pentru cine Unisex
Forma de prezentare 50 g
Contraindicații Nu are, cu excepția unei reacții alergice individuale la componentele produsului
Este o înșelătorie? Nu, dacă cumperi de la producător
Cum se pastreaza Într-un loc uscat cu temperatura moderată
Funcționează? Da
Contraindicații și reactii adverse Nu, numai în caz de alergie la ingrediente
Condiții de păstrare Într-un loc uscat cu temperatura moderată
Termeni și condiții de vânzare în farmacii Fără rețetă
Achitare La primire
Termen de livrare 3-7 zile
Disponibilitate În stoc
Preț 139 RON

GUAVITAL+
139 RON 278 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Ce este Guavital mai exact și cum funcționează?

Foarte multe persoane se confruntă cu problema excesului de greutate și visează să recupereze corpul suplu și frumos pentru a îmbrăca din nou hainele favorite. Guavital este soluția concepută pentru a face visul dat să devină realitate și pentru a evita consecințe negative în procesul de slăbire. Capsule dată combină proprietățile extraselor naturale pentru a declanșa procesul de ardere a grăsimilor acumulate din interior și pentru a reduce senzația de foame, care poate afecta organismul și provoca renunțarea la întregul proces de slăbire.

În comparație cu greutățile întâmpinate de persoanele care încearcă să slăbească prin diete sau efort fizic, Guavital propune o slăbire naturală prin accelerarea metabolismului care face posibilă pierderea kilogramelor în plus fără niciun efort.

Recomandări și simptome

Excesul de greutate pare să fie o problemă destul de comună pentru multe persoane. Aceasta nu este doar o problemă estetică, ci poate afecta inclusiv funcționarea organismului și poate provoca diverse simptome negative și afecțiuni ale sănătății. Deși cele mai populare metode de a slăbi sunt legate de diete și efort fizic intens orientat pe arderea caloriilor, aceste metode nu sunt întotdeauna accesibile sau utile. Există diverse motive care stau în spatele problemei kilogramelor în plus, precum:

 • Lipsa de voință, motivație sau capacitate de a urma dietă sau de a face sport
 • Reîntoarcerea greutății după dietă
 • Lipsa de timp și energie pentru sport
 • Lipsa de rezultate și descurajare, în pofida eforturilor
 • Senzația de foame constantă, provocată de dietă sau de alte motive
 • Reacții adverse la suplimente alimentare pentru slăbit

Cum funcționează?

Guavital este o capsule care permite pierderea în greutate fără niciun efort, prin accelerarea metabolismului și arderea grăsimilor interne. Prin formula sa unică cu extracte din plante, produsul luptă cu kilogramele în plus, elimină toxinele, arde caloriile, stimulează senzația de sațietate și protejează funcționarea organismului în timpul procesului de slăbire.

Astfel, Guavital posedă următoarele efecte benefice:

 • Purificare – ajută la eliminarea toxinelor și deșeurilor acumulate în corp
 • Metabolism accelerat – normalizează funcționarea intestinelor și promovează arderea mai accelerată a caloriilor, precum și reduce senzația de foame
 • Funcționare activă – stimulează arderea grăsimilor fără necesitatea de a menține reistricții calorice în alimentație prin dietă și fără a practica sport
 • Stabilizarea greutății – contribuie la menținerea siluetei fără fluctuații și stimulează o tendință pozitivă în slăbire.
back to menu ↑

Compozitie si ingrediente active

Impactul complex al pulberii Guavital este legat de funcțiile componentelor sale naturale din compoziție. Acestea funcționează la nivel celular pentru a grăbi metabolismul și a ajuta la eliminarea grăsimilor din corp, contribuind la arderea calorii în exces și menținând funcționarea normală a organelor interne.

În rândurile următoare se explică rolul acestor ingrediente în mecanismul de acțiune a produsului Guavital:

 • Extract de guavă
  Contribuie la curățarea deșeurilor și toxinelor din organism, ameliorează funcționarea intestinelor și stomacului
 • Extract de portocale amare
  Promovează arderea activă a grăsimilor acumulate, contribuind la o creștere a energiei, precum și ajută la calmarea nervilor
 • Extract de ceai verde
  Stimulează arderea depozitelor de grăsime din organism, precum și contribuie la accelerarea metabolismului și la reducerea poftei de mâncare
GUAVITAL+
139 RON 278 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Instructiuni de folosire. Prospect

Contraindicații. Efecte secundare

Fiind un produs în ce conține doar componente active naturale, Guavital nu prevede efecte secundare și nu conține contraindicații. Astfel, această pulbere poate fi utilizată de orice potențial consumator, indiferent de gen sau vârstă.

Cum să luați, cum să utilizați și dozarea Guavital

Toate indicațiile despre utilizarea pulberii incluse în prospect trebuie urmate pentru a reuși să pierdeți corect din greutate. Pentru garantarea pierderii kilogramelor pe termen lung fără revenirea la greutatea înainte de slăbire, este important să țineți cont de administrarea zilnică a pulberii.

Mod de administrare

Dozarea recomandată a pulberii este de o jumătate de linguriță de produs dizolvată într-un pahar cu apă la temperatura camerei. Acest amestec trebuie administrat o dată pe zi.

back to menu ↑

Prețul și Cum să comanzi Guavital adevărat în România

Cumpărați produsul original de pe site-ul oficial oriunde nu v-ați afla: București, Sibiu, Cluj, Timișoara, Alba Iulia, Brașov, etc.

Suplimentul Guavital în capsule nu se comercializează în farmacii online ca Tei sau Catena. Acest produs se vinde doar pe site-ul web al producătorului. Pe site de asemenea aveți oportunitatea de a folosi promoții rentabile cu reducerea prețului pulberii cu 50% de la 278 RON la 139 RON.

Disponibil în farmacie? Nu, nu original (doar înșelătorie)
Disponibil la Catena? Nu, nu original (doar înșelătorie)
Disponibil la Tei? Nu, nu original (doar înșelătorie)
Contraindicații și reactii adverse Nu, numai în caz de alergie la ingrediente

Site oficial al producătorului Guavital – 50% reducere

Suplimentul Guavital poate fi achiziționat doar prin site-ul web al producătorului. Dacă accesați acum site-ul oficial cu doar un click, încă mai puteți prinde ocazia de a obține promoția de preț redus de cumpărare cu 50% a pulberii, posibilă doar pe site-ul oficial. Cu reducerea de 50%, prețul pulberii va fi la numai 139 RON în loc de prețul complet de 278 RON.

GUAVITAL+
139 RON 278 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Aceasta capsule este livrată de către companii de curierat din România pentru serviciile de livrare rapide, precum FanCourier și Cargus. Costul comenzii, ce include și livrarea, este achitat doar la primirea acesteia în locul livrării desemnate de dumneavoastră, așadar nu este este nevoie să plătiți în avans pentru livrare.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Guavital

PĂRERI, discuții forum despre Guavital

Mai jos puteți afla niște recenzii ale utilizatorilor:


Eram mereu pe diete, verificând caloriile la cumpărături și limitând porțiile și abia dacă reușeam să slăbesc, în pofida eforturilor mele. Până la urmă, m-am dezis de a suferi atâta fără sens, așa că am consumat fără limite și am luat alte 10 kilograme în plus. Acest produs mi-a schimbat balanța în favoarea mea, fără a face vreun efort în plus. Am slăbit 6 kilograme în 3 săptămâni și mă simt extraordinar!

Cornelia, 45 de ani:


După concediul de maternitate, am tot crezut că corpul meu își va reveni la silueta anterioară, dar am rămas dezamăgită. Am auzit recomandări de a mă înscrie la sala de sport, dar îmi era absolut imposibil din cauza lipsei de timp. Citisem puțin despre acest produs și doar lucruri bune, așa că am comandat. Procesul de slăbire cu acest produs s-a simțit imediat într-un mod atât de natural, că am rămas surprinsă. Am recuperat silueta mea și mă simt excelent!

Laura, 38 de ani:


Kilogramele în plus au fost mereu o problemă pentru mine. Dietele încercate păreau să mă ajute la început, dar nu rezistam să le mențin deoarece pofta de mâncare era puternică ca dorința de a slăbi. Acest produs mi-a arătat că pentru a slăbi nu trebuie să trec prin foame sau să număr calorii. Am pierdut 5 kilograme atât de simplu și ușor, încât doar pot să mă bucur de viață și să mulțumesc producătorului pentru acest produs minune!

Carmen, 53 de ani:

Există opinii negative despre Guavital?

După revizuirea la diverse păreri de la clienții consumatorilor nu am localizat comentariile negative despre acest supliment.

Este o înșelătorie?

Nu, dacă produsul este cumpărat direct de pe site-ul web al producătorului.

back to menu ↑

Părerile medicilor

Din categoria la opinii medicilor, specialistul Marten Richter afirmă:

Pierderea in greutate poate părea un țel de neatins pentru mulți oameni, dar știința vine cu o soluție naturală care este eficientă și sigură pentru organism. Guavital este anume acel produs care stimulează arderea grăsimilor acumulate în corp, fără a suferi prin diete sau săli de sport. Acesta accelerează procesele metabolice și stimulează slăbirea naturală, fără reacții adverse asupra organismului.

back to menu ↑

Rezultatele tratamentului pentru organism

Guavital contribuie la pierderea în greutate pe termen lung, fără riscul de a reveni la greutatea precendentă. Cu ajutorul pulberii date, mulți utilizatori au observat o pierdere din greutate de cel puțin 5 kg și menținerea siluetei slăbite. De asemenea un alt rezultat cu acest supliment este că senzația de foame și cantitatea porției de mâncare a fost redusă, în același timp sațietatea fiind mărită, în pofida porțiilor mici. Pe lângă aceasta, cu Guavital organismul este curățit de toxine și deșeuri.

GUAVITAL+
139 RON 278 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

FAQ

 1. Care este site-ul oficial al Guavital?
  Site-ul oficial a producătorului este unica parte de unde veți putea achiziționa suplimentul Guavital original și unde o să puteți profita de o reducere de preț cu 50%.
 2. Cum funcționează Guavital?
  Suplimentul Guavital acționează din interior pentru pierderea ușoară și eficientă în greutate și accelerează procesul metabolic celular, precum și contribuie la eliminarea toxinelor.
 3. Pot cumpăra Guavital de la farmacii?
  Nu, deoarece acest supliment în capsule se comercializează doar prin site-ul web al producătorului.
 4. Există contraindicații Guavital?
  Guavital este un supliment natural care nu prevede efecte secundare și nu include contraindicații.
 5. Cât costă Guavital?
  În cazul în care comandați Guavital de pe site-ul oficial al producătorului, puteți utiliza reducerea avantajoasă la prețul pulberii cu 50% de la 278 RON la 139 RON.
9.3 Total Score
Concluzie

Guavital reprezintă un supliment alimentar pentru slăbire ușoară și eficientă, care ajută să pierdeți din greutate fără a ține diete sau practicarea exercițiilor fizice regulate. Cu ajutorul pulberii date, se accelerează procesul metabolic la nivel celular, ce stimulează arderea grăsimilor, se reduce senzația de foame și elimină toxinele din organism. Totodată capsules contribuie la protejarea funcționării corecte organismului în procesul de slăbire, pentru a evita afectarea organelor interne.

Prezență în farmacii
9.5
Preț
9
Disponibilitatea certificatelor și licențelor
9
Eficacitate
9.6
Compoziția produsului
9.4
Opinia medicului
9.5
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply