Editor choice

Green Coffee Plus: răspunsul tău la obezitate.

97 Lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Green Coffee Plus: răspunsul tău la obezitate.
Green Coffee Plus: răspunsul tău la obezitate.
97 Lei

Visezi la un corp subțire fără urmă de celulită? Dacă înainte era un vis, acum toate acestea sunt posibile datorită Green Coffee Plus, un supliment pe bază de cafea verde care ajută la pierderea acelor kilograme excesive enervante prin stimularea metabolismului. Acțiunea sa are ca scop prevenirea absorbției de către organism a zaharurilor și a grăsimilor, favorizând pierderea în greutate. Green Coffee Plus te face să slăbești până la 10 kilograme într-o lună.

Dar nu numai asta, cafeaua verde, elementul principal al Green Coffee Plus, este, de asemenea, foarte bogată în antioxidanți complet naturali, astfel încât întregul corp va beneficia de ea, rămânând tânăr și elastic.

Green Coffee Plus
97 Lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

De ce funcționează Green Coffee Plus?

Pe lângă aspectul legat de pierderea în greutate, Green Coffee Plus are și alte beneficii fundamentale pentru sănătatea și bunăstarea organismului:

1. Reglează tensiunea arterială, de fapt, există mulți cardiologi care își sfătuiesc pacienții să ia cafea verde pentru a evita modificările de presiune.

2. Contracarează îmbătrânirea, datorită antioxidanților importanți care contracarează îmbătrânirea.

3. Stimulează activitatea intestinală, astfel se elimină toate deșeurile prezente în organism.

4. Promovează concentrarea și îmbunătățește memoria.

5. Contracarează formarea celulitei.

back to menu ↑

De unde să cumpărați Green Coffee Plus în România

Formula Green Coffe Plus este dovedită științific și pentru a proteja eficacitatea produsului nostru, nu va fi posibil să îl cumpărați în farmacii sau în magazine suplimentare sau platforme online. Este posibil să găsiți Green Coffee Plus doar pe site-ul oficial și dacă îl cumpărați în următoarele 48 de ore, acesta va fi redus cu 50% din prețul inițial.

Green Coffee Plus
97 Lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Formularea sa

Green Coffee Plus este alcătuit din boabe de cafea verde, acestea sunt uscate la soare și în acest fel, nu sunt supuse prelucrării și au toate proprietățile organoleptice neschimbate. În special, nivelurile de acid clorogenic sunt menținute ridicate, un antioxidant care are o dublă funcție:

  • acționează asupra eliberării de cofeină care este absorbită treptat de organism.
  • Este capabil să scadă cantitatea de zaharuri și grăsimi absorbite de organism, generând o scădere a greutății corporale.

Mai mult, acidul clorogenic stimulează metabolismul și descompunerea grăsimilor.

back to menu ↑

Instructiuni de folosire

Suplimentul Green Coffee Plus vine sub formă de capsule conținute într-un borcan. Fiecare borcan conține 60 de capsule, cantitatea necesară pentru o lună. Eficacitatea este garantată dacă produsul este luat zilnic, două capsule, una dimineața și una seara pe stomac. Se recomandă o dietă sănătoasă și se recomandă o activitate fizică moderată.

Green Coffee Plus
97 Lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Studii clinice

Numeroase studii au arătat eficiența Green Coffee Plus în pierderea în greutate. De fapt, extractul de cafea verde:

1. Accelerează metabolismul și ajută la arderea grăsimilor.

2. Păstrează nivelul zahărului din sânge sub control.

Testele efectuate de specialiști evidențiază eficacitatea Green Coffee Plus și subliniază că în 12 săptămâni există o pierdere de grăsime corporală egală cu 16%. Au analizat bărbații și femeile care au participat la un experiment, iar acești voluntari sufereau de supraponderalitate ridicată. Un prim grup a primit extract de cafea verde, în timp ce un al doilea grup a primit un placebo. Instrucțiunile date fiecărui participant au fost să nu modifice dieta, să nu modifice rutina de antrenament și să ia extract de cafea verde în fiecare zi. La sfârșitul testului, s-a constatat că participanții care au luat pastilele de cafea verde au pierdut în greutate de două ori mai mult decât cei cărora li s-a administrat placebo.

back to menu ↑

Dar este adevărat toate acestea?

Suplimentul Green Coffee Plus se poate dovedi un ajutor valoros în pierderea în greutate. Așa cum am spus, datorită prezenței cafelei verzi, există deci o dublă acțiune împotriva grăsimilor, de fapt formarea de noi straturi adipoase este inhibată și metabolismul este stimulat. Deci, pe lângă blocarea formării grăsimilor, funcția de slăbire este activată cu pierderea consecutivă a greutății corporale. Luarea Green Coffee Plus nu trebuie să vă schimbe obiceiurile alimentare pentru a obține o greutate sănătoasă, chiar dacă urmați o dietă corectă și faceți exerciții fizice, poate fi numai bună pentru sănătate în general și accelera procesul de slăbire. Pierderea în greutate obținută cu Green Coffee Plus va fi de durată, kilogramele pierdute nu vor fi recâștigate la întreruperea tratamentului.

back to menu ↑

Rezultate surprinzătoare de la prima utilizare

Proprietatea Green Coffee Plus, care a făcut-o mai faimoasă, este capacitatea sa de a promova pierderea în greutate. Substanța care te ajută să slăbești este acidul clorogenic, care acționează în trei moduri:

  • Reducerea absorbției grăsimilor. Acidul clorogenic permite tranzitul grăsimilor prin intestin, reducând cantitatea care este absorbită de organism.
  • Reducerea absorbției zaharurilor, care este asimilată și redusă prin acțiunea acidului clorogenic. În plus, eliberarea glucozei în circulație este redusă. În acest fel, nu numai că zahărul din sânge atinge valori normale, dar din moment ce există mai puțină glucoză, grăsimile acumulate sunt folosite pentru a produce energie.
  • Creșterea metabolismului. Acidul clorogenic crește viteza cu care zaharurile și grăsimile sunt arse. Este mult mai ușor să consumi caloriile consumate în timpul zilei fără un efort mai mare.

Acționând în acest fel, acidul clorogenic facilitează pierderea în greutate. Evident, pentru a obține rezultate mult mai rapide, este necesar să combinați consumul de extract de cafea verde cu o dietă echilibrată și o activitate fizică regulată.

Green Coffee Plus
97 Lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Opinia expertului

«Sunt dietetician de mulți ani și întotdeauna m-am sfătuit împotriva acestor produse, deoarece de obicei înnebunesc metabolismul. Green Coffee Plus, pe de altă parte, este la fel de revoluționar pe cât de natural și netoxic. Îl includ în dietele pacienților mei, mai ales atunci când cazul este delicat și în prezența obezității severe, dar în realitate este potrivit pentru toți pacienții. Cred că va deveni noua frontieră pentru pierderea în greutate în viitor. ” Livia Moretti

back to menu ↑

Recenzii ale consumatorilor

„M-am săturat de burtă, dar orice am făcut, nu puteam să slăbesc. Pentru câteva luni am făcut niște jogging, dar fără rezultat. Dacă nutriționistul meu nu mi-ar fi recomandat acest supliment, acum aș fi supraponderal. Green Coffee Plus cu extract de boabe de cafea verde m-a ajutat să scap de toată acea grăsime! ”

Sara, 35 de ani

„Arătam îngrozitor și a devenit dificil să fac chiar și o mișcare simplă. Totul s-a schimbat când am început să iau aceste capsule în fiecare zi. Nu-mi venea să cred ochilor mei! Cu peste 20 de kilograme mai puțin în 33 de zile. O minune! Recomand!”

Anita, 40 de ani

«Nu mai trebuie să-mi fie rușine să merg la plajă și să port bikiniul meu preferat! Acum pot să mă întorc la îmbrăcarea blugilor de când eram mică, fără niciun sacrificiu! Sunt foarte mulțumită de rezultatele obținute, o recomand tuturor fetelor care, ca și mine, și-au pierdut stima de sine și dorința de a fi bine. Mulțumesc mult!”

Silvia, 30 de ani
9.3 Total Score
REZULTATE

Green Coffee Plus prezintă singura formulă naturală cu efect dublu de slăbire. Green Coffee Plus inhibă formarea grăsimilor și stimulează procesele care o ard eficient. Acidul clorogenic conținut în cafeaua verde blochează absorbția zaharurilor din tractul intestinal. Corpul începe să ajungă la grăsimea deja stocată și o arde pentru energie. Nu fiți nepregătiți, profitați de prețul accesibil pentru a reveni în formă.

Prezență în farmacii
8.5
Preț
8.5
Disponibilitatea certificatelor și licențelor
9.5
Eficacitate
9
Compoziția produsului
10
Opinia medicului
10
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply