Glikotril capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Glikotril capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Glikotril capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
179 lei 358 lei

Kapsulele Glikotril pentru diabet sunt un supliment alimentar special creat pentru a sprijini gestionarea nivelului de zahăr din sânge și a controlului diabetului. Acestea conțin ingrediente precum extractul de păpădie și extractul de măceșe, care pot ajuta la reglarea glicemiei și la menținerea unei stări de sănătate optimale în cazul persoanelor cu diabet.

Forma de prezentare 💊 Capsule
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 179 lei

Ce este Glikotril şi pentru ce se utilizează

Kapsulele Glikotril pentru diabet sunt un produs special conceput pentru a sprijini persoanele cu diabet în gestionarea nivelului de zahăr din sânge. Acestea conțin ingrediente naturale, precum extractul de păpădie și extractul de măceșe, care au proprietăți benefice asupra metabolismului glucozei și pot contribui la menținerea unei stări de sănătate echilibrate în cazul diabetului.

Glikotril
179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Indicatii terapeutice

Kapsulele Glikotril pentru diabet ar putea fi utilizate în următoarele situații:

 • Persoanele cu diabet de tip 2 care doresc să își controleze nivelul de zahăr din sânge.
 • Persoanele care doresc să reducă riscul apariției complicațiilor asociate diabetului, cum ar fi afecțiuni cardiovasculare.
 • Persoanele care doresc să își îmbunătățească metabolismul glucozei și să normalizeze nivelul de insulină.
 • Persoanele cu o alimentație nesănătoasă și stil de viață sedentar, care doresc să sprijine controlul glicemiei și să reducă rezistența la insulină.
 • Persoanele cu predispoziție genetică pentru diabet sau cu istoric familial de diabet, care doresc să prevină apariția acestei afecțiuni.

Iată o listă de pricini comune ale apariției diabetului, cu menționarea unui autoritate în domeniu – Organizația Mondială a Sănătății (OMS):

 • Factori genetici: O ereditate predispusă la diabet poate crește riscul de a dezvolta boala. Potrivit OMS, există anumite gene care pot crește susceptibilitatea unei persoane la diabetul de tip 1 și tip 2.
 • Stil de viață nesănătos: O alimentație săracă în nutrienți, bogată în alimente procesate și bogată în zaharuri și grăsimi nesănătoase, precum și sedentarismul, pot contribui la dezvoltarea diabetului de tip 2. OMS subliniază importanța unei alimentații echilibrate și a activității fizice regulate în prevenirea diabetului.
 • Supraponderabilitatea și obezitatea: OMS menționează că excesul de greutate și obezitatea pot crește riscul de a dezvolta diabet de tip 2. Aceasta se datorează în principal rezistenței la insulină, în care celulele corpului nu răspund corect la insulină.
 • Factori hormonali: Anumite afecțiuni sau dezechilibre hormonale, cum ar fi sindromul ovarelor polichistice sau nivelurile ridicate de cortizol, pot influența sensibilitatea la insulină și pot contribui la apariția diabetului.
 • Factori ambientali: Pot exista anumite factori de mediu, cum ar fi expunerea la substanțe chimice toxice, poluanți sau infecții virale, care pot juca un rol în dezvoltarea diabetului. OMS subliniază că cercetările continuă în acest domeniu pentru a înțelege mai bine aceste legături.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Kapsulele Glikotril acționează într-o serie de moduri pentru a susține controlul nivelului de zahăr din sânge și a îmbunătăți starea generală în cazul diabetului. Iată câteva moduri principale în care acestea pot acționa:

 • Stimularea producției de insulină: Unele ingrediente din compoziția Glikotril pot stimula producția de insulină în pancreas, ajutând astfel la reglarea nivelului de zahăr din sânge.
 • Creșterea sensibilității la insulină: Glikotril poate ajuta la creșterea sensibilității țesuturilor la insulină, ceea ce permite o mai bună absorbție a glucozei din sânge și reducerea rezistenței la insulină.
 • Reducerea absorbției de carbohidrați: Anumite ingrediente din Glikotril pot ajuta la inhibarea enzimelor responsabile de descompunerea carbohidraților în glucoză, ceea ce poate duce la o absorbție mai lentă a carbohidraților și la menținerea nivelului de zahăr în limite normale.
 • Reglarea metabolismului lipidic: Glikotril poate ajuta la reglarea metabolismului lipidelor, promovând arderea grăsimilor și scăderea nivelului de colesterol și trigliceride în sânge.
 • Protecția celulelor pancreatice: Unele ingrediente din compoziția Glikotril pot avea proprietăți antioxidante și antiinflamatorii, contribuind la protejarea celulelor pancreatice de stresul oxidativ și inflamație.

Beneficiile Glikotril

Kapsulele Glikotril pentru diabet oferă o serie de avantaje care pot contribui la îmbunătățirea stării de sănătate a persoanelor cu diabet. Iată câteva dintre principalele beneficii ale acestor kapsule:

 • Controlul nivelului de zahăr din sânge: Glikotril ajută la menținerea unui nivel normal al glucozei în sânge, contribuind la gestionarea diabetului și evitarea fluctuațiilor bruște ale zahărului.
 • Stimularea producției de insulină: Unele ingrediente din compoziția Glikotril pot stimula producția de insulină în pancreas, ajutând astfel la reglarea nivelului de zahăr din sânge.
 • Îmbunătățirea sensibilității la insulină: Glikotril poate sprijini creșterea sensibilității țesuturilor la insulină, facilitând astfel absorbția glucozei și reducând rezistența la insulină.
 • Protecția celulelor pancreatice: Unele ingrediente active din Glikotril au proprietăți antioxidante și antiinflamatorii, contribuind la protejarea celulelor pancreatice de stresul oxidativ și inflamație.
 • Reglarea metabolismului lipidic: Glikotril poate ajuta la reglarea metabolismului lipidelor, facilitând arderea grăsimilor și scăderea nivelului de colesterol și trigliceride în sânge.
 • Sprijin pentru sănătatea cardiovasculară: Prin reducerea nivelului de zahăr și grăsimi în sânge, Glikotril poate contribui la menținerea sănătății inimii și vaselor de sânge.
 • Efecte antioxidante și antiinflamatorii: Unele ingrediente din compoziția Glikotril pot ajuta la combaterea stresului oxidativ și inflamației, ameliorând astfel riscul de complicații asociate diabetului.

back to menu ↑

Compozitie

Iată lista ingredientelor din kapsulele Glikotril pentru tratarea diabetului și efectul fiecărui ingredient:

 • Extract de frunze de dud – Ajută la menținerea nivelului normal de glucoză din sânge și la reglarea secreției de insulină.
 • Extract de frunze de măslin – Contribuie la scăderea nivelului de zahăr din sânge și la îmbunătățirea sensibilității celulelor la insulină.
 • Extract de semințe de fenicul – Stimulează producția de insulină și ajută la controlul nivelului de zahăr din sânge.
 • Extract de frunze de afine – Îmbunătățește absorbția glucozei și ajută la menținerea unui nivel stabil al zahărului din sânge.
 • Extract de frunze de pătlagină – Contribuie la reglarea glicemiei și la protejarea celulelor pancreatice responsabile de producția de insulină.
 • Crom – Ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge și la îmbunătățirea toleranței la glucoză.
 • Vitamina C – Susține sănătatea sistemului imunitar și ajută la reducerea riscului de complicații asociate diabetului.

Glikotril
179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a utiliza corect kapsulele Glikotril pentru diabet, urmați instrucțiunile de mai jos:

 1. Luați o kapsulă de Glikotril de două ori pe zi, preferabil în timpul meselor principale.
 2. Înghițiți kapsula cu suficientă apă.
 3. Respectați doza recomandată de medic sau instrucțiunile de pe ambalaj.

Reacţii adverse posibile

Utilizarea kapsulelor Glikotril pentru diabet poate provoca, în unele cazuri, unele efecte secundare. Iată câteva posibile efecte secundare asociate cu utilizarea kapsulelor Glikotril:

 1. Tulburări gastrointestinale: Pot apărea simptome precum greață, vărsături, diaree sau disconfort abdominal. Aceste simptome sunt rare și de obicei trecătoare.
 2. Reacții alergice: În cazuri rare, unele persoane pot prezenta reacții alergice la unul sau mai mulți dintre ingredientele kapsulelor Glikotril. Simptomele includ erupții cutanate, mâncărime, umflături sau dificultăți respiratorii.

Contraindicatii / Atentionari

Utilizarea kapsulelor Glikotril pentru diabet poate fi contraindicată în anumite situații. Iată câteva posibile contraindicații asociate cu utilizarea kapsulelor Glikotril:

 1. Hipersensibilitate la ingredientele active: Dacă sunteți alergic sau hipersensibil la oricare dintre ingredientele kapsulelor Glikotril, ar trebui să evitați utilizarea acestora.
 2. Interacțiuni medicamentoase: Anumite medicamente sau suplimente pe care le luați deja ar putea avea interacțiuni cu kapsulele Glikotril.
 3. Afecțiuni medicale preexistente: Unele afecțiuni medicale, cum ar fi afecțiuni hepatice sau renale severe, pot constitui contraindicații pentru utilizarea kapsulelor Glikotril.
 4. Sarcină și alăptare: Utilizarea kapsulelor Glikotril în timpul sarcinii sau alăptării poate fi contraindicată.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele utilizării kapsulelor Glikotril pentru diabet pot varia de la persoană la persoană și pot depinde de mai mulți factori, inclusiv starea de sănătate a fiecărei persoane, gradul de control al diabetului și modul de utilizare a kapsulelor. În general, utilizatorii pot experimenta următoarele beneficii:

 • Controlul nivelului de glucoză din sânge: Glikotril poate ajuta la menținerea nivelului de glucoză în limite normale și stabile, astfel contribuind la controlul diabetului.
 • Îmbunătățirea sensibilității la insulină: Unele ingrediente din compoziția kapsulelor Glikotril pot sprijini sensibilitatea la insulină, ajutând organismul să utilizeze mai eficient glucoza din sânge.
 • Reducerea riscului complicațiilor diabetului: Un control adecvat al diabetului poate contribui la reducerea riscului apariției complicațiilor asociate cu această afecțiune, precum probleme cardiovasculare, neuropatie diabetică sau leziuni renale.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Glikotril: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

În prezent, produsul Glikotril nu se găsește pe stoc în următoarele farmacii din România: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Se estimează că următoarea livrare de la producător va dura aproximativ 2-3 luni. Este important de menționat că prețurile în farmacii pot fi mai ridicate.

Glikotril preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului este de 179 lei, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este valabilă pe o perioadă limitată și nu necesită introducerea unui cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link și plasați comanda. Cantitatea de produse cu reducere este limitată, așa că vă recomandăm să acționați rapid pentru a beneficia de această ofertă.

Glikotril
179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se realizează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie în numerar la momentul livrării, fie prin cardul de credit.

Pot cumpara Glikotril de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro au fost înregistrate tot mai multe cazuri de vânzare a produselor contrafăcute și de fraudă. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste platforme.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Glikotril

Noi am verificat o mulțime de recenzii ale clienților despre Glikotril pe forumuri, în recenzii și comentarii de pe Amazon, pe site-uri de farmacii, în grupuri de Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Un procent foarte mic din recenzii sunt legate de reacții alergice.

Glikotril pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Sunt foarte mulțumită de kapsulele Glikotril pentru diabet. În calitate de persoană în vârstă și cu diabet de mulți ani, am căutat mereu soluții pentru a controla nivelul zahărului din sânge. De când am început să iau aceste kapsule, am observat o îmbunătățire semnificativă a stării mele de sănătate. Nivelul zahărului meu s-a stabilizat, iar senzația de oboseală și slăbiciune s-a diminuat considerabil. Recomand cu încredere kapsulele Glikotril pentru toți cei care luptă cu diabetul. Este un produs eficient și sigur.

Elena Popescu, 60 ani

Ca peste tot, în bucătărie se găsesc tentații dulci, iar eu, ca păstor al aromelor, mereu am fost tentat să gust din preparatele pe care le pregăteam. Diabetul a devenit o problemă serioasă pentru mine și am încercat multe produse pentru a-l controla. Când am aflat de kapsulele Glikotril, am decis să le încerc. Efectele au fost uimitoare! Am observat o scădere semnificativă a nivelului de zahăr din sânge, iar pofta mea de dulce a scăzut considerabil. Acum pot să mă bucur de preparatele mele preferate fără să-mi fac griji. Sunt încântat de rezultatele obținute cu ajutorul acestor kapsule și le recomand tuturor celor care se confruntă cu diabetul.

Ion, 45 ani

Sunt un tânăr activ și plin de energie, dar diabetul a fost o provocare pentru mine. Am căutat mereu metode naturale și eficiente pentru a-l controla. Kapsulele Glikotril s-au dovedit a fi o alegere excelentă. De când le iau, nivelul zahărului meu din sânge s-a menținut în limite normale, iar simptomele neplăcute ale diabetului au scăzut considerabil. Mă simt mai bine ca niciodată și pot să-mi duc viața activă fără restricții. Recomand cu căldură aceste kapsule tuturor celor care doresc să-și controleze diabetul într-un mod natural și eficient.

Andrei Mănescu, 27 ani

Glikotril este o înșelătorie? Există păreri negative?

Glikotril nu este o înșelătorie. Cele câteva recenzii negative pe care le puteți găsi despre produs sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu aveți alergie la niciunul dintre ingredientele produsului, nu se observă nicio reacție negativă la acesta.

back to menu ↑

Părerile medicilor

Sunt extrem de impresionat de eficacitatea capsulelor Glikotril în tratarea diabetului. Ca medic endocrinolog cu experiență, am văzut mulți pacienți luptându-se cu această afecțiune și căutând soluții pentru a-și menține nivelul zahărului din sânge sub control. După ce am studiat și am testat personal capsulele Glikotril, pot confirma că acest produs este cu adevărat remarcabil. Combinația de ingrediente naturale din compoziție acționează sinergic pentru a reduce nivelul zahărului din sânge, a spori sensibilitatea la insulină și a proteja organele vitale de complicațiile diabetului. În plus, pacienții mei au raportat o scădere semnificativă a nevoii de medicamente anti-diabetice și o îmbunătățire generală a calității vieții lor. Recomand cu încredere capsulele Glikotril tuturor pacienților mei și le consider un adjuvant valoros în gestionarea diabetului într-un mod sigur și eficient.

Dr. Markus Schmidt
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Cum funcționează capsulele Glikotril în tratarea diabetului?

R: Capsulele Glikotril acționează prin reducerea nivelului de zahăr din sânge, îmbunătățind sensibilitatea la insulină și protejând organele vitale.

Cât de sigure sunt capsulele Glikotril pentru diabetici?

R: Capsulele Glikotril sunt formulate cu ingrediente naturale și au fost testate pentru a fi sigure și eficiente în gestionarea diabetului.

Cât timp durează până când se observă rezultatele utilizării capsulelor Glikotril?

R: Timpul necesar pentru a observa rezultatele poate varia de la persoană la persoană, dar mulți utilizatori raportează îmbunătățiri semnificative după câteva săptămâni de utilizare regulată.

Există vreun efect secundar asociat cu utilizarea capsulelor Glikotril?

R: Capsulele Glikotril sunt în general bine tolerate, dar pot apărea reacții individuale minore, precum greață sau disconfort gastrointestinal. Este recomandat să consultați un medic înainte de utilizare.

Pot folosi capsulele Glikotril împreună cu medicamentele mele actuale pentru diabet?

R: Înainte de a începe utilizarea capsulelor Glikotril, este recomandat să discutați cu medicul dumneavoastră pentru a stabili dacă pot fi utilizate în combinație cu medicamentele actuale.

Cât de des trebuie să iau capsulele Glikotril?

R: Doza recomandată este de obicei de 1-2 capsule pe zi, în funcție de indicațiile medicului sau de instrucțiunile de pe ambalaj.