Gigant cremă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

169 RON 338 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
Gigant cremă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Gigant cremă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
169 RON 338 RON

Gigant este un cremă specială destinată utilizării pentru a obține o mărire a dimensiunii penisului. Acesta conține o combinație unică de ingrediente naturale, care susțin circulația sângelui în zona genitală și potențează performanțele sexuale masculine.

Forma de prezentare 💊 Cremă
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 169 RON

Ce este Gigant şi pentru ce se utilizează

Gigant este un produs sub formă de cremă, destinat să ajute la mărirea dimensiunii penisului. Acesta conține o formulă specială, cu ingrediente naturale, care pot spori circulația sângelui în zona genitală și pot oferi rezultate vizibile în termeni de volum și fermitate. Utilizarea regulată a cremei Gigant poate contribui la îmbunătățirea performanțelor sexuale și la creșterea încrederea în sine.

Indicatii terapeutice

Este recomandat să utilizați crema pentru mărirea penisului Gigant în următoarele cazuri:

 • Dacă sunteți nemulțumit de dimensiunea actuală a penisului și doriți să îl măriți.
 • Dacă aveți probleme cu erecția sau performanțele sexuale și căutați o soluție naturală pentru a le îmbunătăți.
 • Dacă doriți să obțineți rezultate vizibile în termeni de volum și fermitate a penisului.
 • Dacă doriți să creșteți încrederea în sine și să vă îmbunătățiți satisfacția sexuală.
 • Dacă doriți să experimentați o experiență sexuală mai plină și satisfăcătoare pentru dumneavoastră și partenerul dumneavoastră.

Dacă nu se tratează problema măririi penisului și nu se utilizează crema pentru mărirea Gigant, pot apărea următoarele probleme:

 • Disconfort și nemulțumire: Dacă sunteți nemulțumit de dimensiunea penisului și nu întreprindeți nicio acțiune pentru a îmbunătăți situația, s-ar putea să vă simțiți frustrat, nesigur și să aveți o stare generală de disconfort în viața sexuală.
 • Scăderea încrederii în sine: Problemele legate de dimensiunea penisului pot afecta încrederea în sine și stima de sine. Acest lucru poate avea un impact negativ asupra relațiilor personale și a performanțelor sexuale.
 • Probleme de cuplu: Nemulțumirea personală cu privire la dimensiunea penisului poate duce la tensiuni în relația de cuplu. Comunicarea deficitară și problemele sexuale nerezolvate pot deteriora intimitatea și armonia dintre parteneri.
 • Performanțe sexuale afectate: Stresul și anxietatea asociate cu nemulțumirea față de dimensiunea penisului pot afecta performanța sexuală. Pot apărea dificultăți în obținerea și menținerea erecției sau scăderea plăcerii sexuale.
Gigant
169 RON 338 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Cremă pentru mărirea Gigant acționează în următoarele moduri:

 • Stimularea circulației sângelui: Ingredientele active din cremă ajută la dilatarea vaselor de sânge din zona aplicată, îmbunătățind astfel fluxul de sânge către penis. Aceasta poate duce la o erecție mai puternică și de durată.
 • Întărirea țesuturilor și a mușchilor: Cremă Gigant conține ingrediente care pot contribui la întărirea țesuturilor și a mușchilor din zona aplicată. Acest lucru poate spori rezistența și puterea penisului în timpul actului sexual.
 • Hidratarea și hrănirea pielii: Cremă conține substanțe hidratante și hrănitoare care ajută la menținerea sănătății pielii penisului. Aceasta poate duce la o piele mai moale, mai elastică și mai bine întreținută.
 • Sprijin pentru funcția sexuală: Unele ingrediente din compoziția Cremăui pot avea proprietăți afrodisiace sau de stimulare a libidoului, contribuind astfel la o excitație mai intensă și la o satisfacție sexuală crescută.

Beneficiile Gigant

Cremă pentru mărirea Gigant oferă următoarele beneficii:

 • Mărirea dimensiunilor penisului: Utilizarea regulată a Cremăui Gigant poate contribui la mărirea în lungime și grosime a penisului, oferind astfel o satisfacție sexuală îmbunătățită.
 • Sporirea potenței și a performanței sexuale: Ingredientele active din Cremă Gigant pot ajuta la îmbunătățirea potenței sexuale și la prelungirea erecției. Acest lucru poate duce la o performanță sexuală mai bună și la o mai mare încredere în sine.
 • Creșterea rezistenței sexuale: Cremă poate contribui la creșterea rezistenței sexuale și la amânarea ejaculării, permițându-vă să aveți mai mult control în timpul actului sexual.
 • Îmbunătățirea satisfacției sexuale: Utilizarea Cremăui Gigant poate duce la o intensificare a senzațiilor sexuale și la o satisfacție generală mai mare în timpul actului sexual.
 • Stimularea sensibilității: Unele ingrediente din cremă pot avea efecte de stimulare a sensibilității penisului, ceea ce poate contribui la o experiență sexuală mai plăcută și mai intensă.
 • Îngrijirea și hidratarea pielii: Cremă Gigant conține ingrediente hidratante și hrănitoare care ajută la menținerea sănătății și aspectului pielii penisului.
back to menu ↑

Compozitie

Gigant conține următoarele ingrediente și efectele lor:

 • RHODIOLA ROSEA: Această plantă adaptogenă are proprietăți afrodisiace și stimulatoare ale sistemului nervos. Poate ajuta la creșterea libidoului și la îmbunătățirea performanței sexuale.
 • FRUCTE DE PAULLINIA CUPANA: Aceste fructe, cunoscute și sub numele de guarana, conțin cofeină și alcaloizi care pot stimula circulația sângelui și pot spori energia și rezistența sexuală.
 • SALVIE: Extractul de salvie are proprietăți antiinflamatorii și antioxidante. Acesta poate ajuta la menținerea sănătății prostatei și poate contribui la echilibrarea nivelului hormonal.
 • MENTA: Uleiul de mentă are proprietăți de răcire și revigorare, care pot contribui la stimularea fluxului sanguin în zona genitală și la o erecție mai puternică.
back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Gigant
169 RON 338 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Doze si mod de administrare

Pentru a utiliza Cremă pentru mărirea Gigant, urmați instrucțiunile de utilizare de pe ambalajul produsului. În general, pașii de utilizare pot fi următorii:

 • Spălați zona genitală cu apă caldă și săpun delicat și uscați-o cu grijă.
 • Aplicați o cantitate adecvată de cremă pe degete și începeți să masați ușor zona genitală.
 • Efectuați mișcări circulare și de fricțiune, masând încet și uniform.
 • Continuați masajul timp de 10-15 minute sau până când crema este complet absorbită în piele.
 • Repetați procedura în fiecare zi, conform recomandărilor producătorului, pentru a obține rezultate optime.

Reacţii adverse posibile

Utilizarea Cremăui pentru mărirea Gigant poate avea unele pobleme efecte secundare. Este important să fiți conștient de acestea înainte de utilizare. Iată câteva posibile efecte secundare asociate cu utilizarea Cremăui Gigant:

 • Sensibilitate sau iritație a pielii: Unele persoane pot prezenta o reacție alergică la unul sau mai mulți dintre ingredientele din cremă. Acest lucru poate cauza senzație de mâncărime, roșeață sau iritație a pielii.
 • Reacții alergice: Dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din cremă, este posibil să dezvoltați o reacție alergică mai severă. Aceasta poate include umflarea feței, buzelor sau limbii, dificultăți de respirație sau înțepături severe.
 • Disconfort sau senzație de arsură: Unele persoane pot simți un disconfort sau o senzație de arsură în zona genitală după utilizarea Cremăui. Aceasta poate fi rezultatul unei reacții individuale sau a sensibilității pielii.

Contraindicatii / Atentionari

Utilizarea Cremăui pentru mărirea Gigant poate avea anumite contraindicații și ar trebui evitată în anumite situații. Este important să fiți conștient de acestea înainte de a utiliza produsul. Iată câteva posibile contraindicații asociate cu utilizarea Cremăui Gigant:

 • Alergii sau sensibilitate la ingrediente: Dacă sunteți alergic sau aveți o sensibilitate cunoscută la oricare dintre ingredientele din cremă, este recomandat să evitați utilizarea acestuia.
 • Afecțiuni dermatologice: Dacă aveți o afecțiune dermatologică preexistentă în zona genitală, cum ar fi dermatită, eczemă sau psoriazis, este posibil să nu fie recomandată utilizarea Cremăui Gigant. Aceste afecțiuni pot fi exacerbate sau pot interacționa negativ cu produsul.
 • Răni, leziuni sau inflamații: Dacă aveți răni deschise, leziuni sau inflamații în zona genitală, este important să evitați utilizarea Cremăui Gigant până când acestea se vindecă complet. Utilizarea Cremăui pe pielea afectată poate provoca disconfort sau poate întârzia procesul de vindecare.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele utilizării Cremăui pentru mărirea Gigant pot varia în funcție de fiecare persoană și de modul în care reacționează la produs. În general, utilizatorii raportează următoarele rezultate potențiale:

 • Mărirea dimensiunilor: Unii utilizatori afirmă că au observat o creștere a dimensiunilor penisului în urma utilizării regulate a Cremăui Gigant. Aceasta poate include o creștere în lungime sau circumferință. Este important să înțelegeți că rezultatele pot fi diferite pentru fiecare individ.
 • Creșterea încrederii și a stimei de sine: Utilizatorii raportează că utilizarea Cremăui Gigant poate avea un impact pozitiv asupra încrederii în sine și a stimei de sine în timpul actului sexual. Aceasta se datorează atât efectelor fizice, cât și efectului psihologic al obținerii unei dimensiuni mai mari.
 • Performanțe sexuale îmbunătățite: Unele persoane observă o îmbunătățire a performanțelor sexuale în urma utilizării Cremăui Gigant. Aceasta poate include o erecție mai puternică și mai durabilă, o rezistență sexuală crescută și o satisfacție generală sporită în timpul actului sexual.
 • Stimularea circulației sanguine: Unii utilizatori observă că Cremă Gigant poate ajuta la stimularea circulației sanguine în zona genitală, ceea ce poate contribui la o erecție mai bună și la o performanță sexuală îmbunătățită.
back to menu ↑

De unde pot cumpăra Gigant: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

În prezent, produsul Gigant nu se găsește pe stoc în următoarele farmacii din România: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Se estimează că următoarea livrare de la producător va dura aproximativ 2-3 luni. Este important de menționat că prețurile în farmacii pot fi mai ridicate.

Gigant preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului este de 169 RON, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este valabilă pe o perioadă limitată și nu necesită introducerea unui cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link și plasați comanda. Cantitatea de produse cu reducere este limitată, așa că vă recomandăm să acționați rapid pentru a beneficia de această ofertă.

Livrare si plata

Livrarea se realizează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie în numerar la momentul livrării, fie prin cardul de credit.

Gigant
169 RON 338 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Pot cumpara Gigant de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro au fost înregistrate tot mai multe cazuri de vânzare a produselor contrafăcute și de fraudă. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste platforme.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Gigant

Noi am verificat o mulțime de recenzii ale clienților despre Gigant pe forumuri, în recenzii și comentarii de pe Amazon, pe site-uri de farmacii, în grupuri de Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Un procent foarte mic din recenzii sunt legate de reacții alergice.

Gigant pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Sunt foarte mulțumit de rezultatele obținute în urma utilizării Cremăui Gigant. La vârsta mea, am început să mă confrunt cu o scădere a performanțelor sexuale și o diminuare a dimensiunilor penisului. După ce am început să utilizez Cremă Gigant, am observat o îmbunătățire semnificativă. Nu numai că dimensiunea penisului meu s-a mărit, dar am obținut și erecții mai puternice și o rezistență sexuală crescută. Sunt mai încrezător în viața sexuală și mă bucur de rezultatele obținute. Recomand cu încredere Cremă Gigant celor care doresc să obțină rezultate similare.”

Ștefan, 60 ani

“Ca șofer profesionist, viața mea este adesea stresantă și ritmul alert de viață nu m-a ajutat întotdeauna să am performanțe sexuale satisfăcătoare. Am decis să încerc Cremă Gigant și nu pot fi mai fericit cu rezultatele. Am observat o creștere semnificativă a dimensiunii penisului meu și am obținut o erecție mai puternică și de durată. Aceasta mi-a redat încrederea în viața sexuală și m-a ajutat să mă bucur de momentele intime mai mult ca niciodată. Cremă Gigant este cu adevărat o soluție eficientă pentru cei care doresc să își îmbunătățească performanțele sexuale.”

Andrei, 48 ani

“Ca sportiv dedicat, performanța este o prioritate pentru mine în fiecare aspect al vieții mele, inclusiv în dormitor. Am descoperit Cremă Gigant și pot spune că a fost o alegere excelentă. Am observat o creștere semnificativă a dimensiunii penisului meu și am obținut o erecție puternică și de durată. Acest lucru a avut un impact pozitiv asupra încrederii mele și a satisfacției mele în timpul actului sexual. Recomand cu încredere Cremă Gigant tuturor sportivilor sau persoanelor care doresc să obțină performanțe sexuale superioare.”

Radu, 29 ani

Gigant este o înșelătorie? Există păreri negative?

Gigant nu este o înșelătorie. Cele câteva recenzii negative pe care le puteți găsi despre produs sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu aveți alergie la niciunul dintre ingredientele produsului, nu se observă nicio reacție negativă la acesta.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“Numele meu este Dr. Klaus Schmidt și sunt un medic specialist în urologie din Germania. După ce am studiat cu atenție ingredientele și efectele Cremăui Gigant, pot spune că este o soluție promițătoare pentru bărbații care doresc să își îmbunătățească performanțele sexuale și să obțină o dimensiune mai mare a penisului. Ingredientele naturale, cum ar fi Rhodiola Rosea și extractul de fructe de Paullinia Cupana, au proprietăți stimulatoare și pot ajuta la creșterea fluxului sanguin către zona genitală, favorizând astfel o erecție mai puternică și o creștere a dimensiunii penisului. Salvie și menta aduc beneficii suplimentare, contribuind la relaxarea țesuturilor și la îmbunătățirea rezistenței sexuale. Ca medic, recomand cu prudență Cremă Gigant, însă îl consider o opțiune viabilă pentru bărbații care doresc să își îmbunătățească performanțele sexuale.”

Dr. Klaus Schmidt
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Q: Cum funcționează crema Gigant pentru mărirea penisului?

A: Crema Gigant acționează prin îmbunătățirea circulației sanguine în zona genitală, promovând astfel o erecție mai puternică și o mărire a dimensiunii penisului.

Q: Cât timp durează până când încep să văd rezultatele utilizând crema Gigant?

A: Timpul necesar pentru a observa rezultatele poate varia de la o persoană la alta, însă multe persoane raportează îmbunătățiri semnificative în câteva săptămâni de utilizare constantă a cremei Gigant.

Q: Este crema Gigant sigură de utilizat?

A: Da, crema Gigant este formulată din ingrediente naturale și nu prezintă riscuri majore pentru sănătate.

Q: Pot utiliza crema Gigant dacă am alergii?

A: Dacă aveți alergii cunoscute sau sensibilitate la anumite ingrediente, este important să citiți cu atenție lista de ingrediente a cremei Gigant.

Q: Câtă cremă ar trebui să aplic și cât de des?

A: Instrucțiunile de utilizare ale cremei Gigant vor oferi indicații specifice cu privire la cantitatea și frecvența aplicării. Este important să urmați cu atenție instrucțiunile producătorului.

Q: Există vreun efect secundar asociat cu utilizarea cremei Gigant?

A: De obicei, crema Gigant este bine tolerată și nu prezintă efecte secundare semnificative.