Eroxent pudra – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Eroxent pudra – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Eroxent pudra – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
179 lei 358 lei

Eroxent este un supliment în formă de pulbere destinat îmbunătățirii potenței masculine. Acesta conține o combinație de ingrediente naturale, cum ar fi proteine izolate din soia, L-arginină și extracte din plante precum Tribulus terrestris și ginseng.

Forma de prezentare 💊 Pudra
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 179 lei

Ce este Eroxent şi pentru ce se utilizează

Eroxent este un produs conceput pentru a oferi sprijin în îmbunătățirea potenței și performanței sexuale masculine. Este destinat să ajute bărbații să obțină și să mențină erecții mai puternice și de durată, să crească libidoul și să îmbunătățească satisfacția sexuală atât pentru ei, cât și pentru partenerii lor. Compoziția sa este o combinație atent selecționată de ingrediente naturale, precum proteine izolate din soia, L-arginină și extracte de plante precum Tribulus terrestris și ginseng, care sunt cunoscute pentru potențialul lor de a sprijini sănătatea sexuală și performanța. Folosind Eroxent conform instrucțiunilor, bărbații pot experimenta o îmbunătățire semnificativă a calității vieții lor sexuale.

Indicatii terapeutice

Eroxent poate fi utilizat în următoarele situații:

 • Disfuncție erectilă: Pentru bărbații care au dificultăți în obținerea sau menținerea unei erecții suficiente pentru activitatea sexuală.
 • Libidou scăzut: Pentru cei care simt o scădere a dorinței sexuale sau a interesului pentru activitatea sexuală.
 • Performanță sexuală redusă: Pentru bărbații care doresc să îmbunătățească rezistența și performanța lor în timpul actului sexual.
 • Sprijin pentru sănătatea sexuală generală: Pentru a promova o funcție sexuală sănătoasă și satisfacția generală în viața sexuală.

Există mai multe motive pentru care pot apărea probleme legate de potență. Printre acestea se numără:

 • Factori fizici, cum ar fi afecțiuni medicale (diabet, hipertensiune arterială, boli cardiace) – conform Institutului Național de Diabet și Boli Digestive și Renale din SUA.
 • Factori psihologici, cum ar fi stresul, anxietatea sau depresia – conform Asociației Americane de Psihologie.
 • Obiceiuri de viață nesănătoase, precum fumatul, consumul excesiv de alcool sau sedentarismul – conform Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Eroxent acționează în mai multe moduri pentru a sprijini sănătatea sexuală masculină și a îmbunătăți performanța sexuală. Iată câteva dintre modurile în care funcționează:

 • Stimularea circulației sanguine: Ingredientele precum L-arginina și L-citrulina pot ajuta la dilatarea vaselor de sânge, îmbunătățind astfel fluxul sanguin către penis și favorizând erecțiile mai puternice și mai durabile.
 • Creșterea nivelurilor de energie și rezistență: Taurina și extractele de plante precum ginsengul și maca pot ajuta la creșterea nivelurilor de energie și rezistență fizică și mentală, ceea ce poate îmbunătăți performanța în timpul actului sexual.
 • Sprijinirea funcției hormonale: Unele ingrediente, cum ar fi Tribulus terrestris și zincul, pot ajuta la echilibrarea nivelurilor hormonale, ceea ce poate fi benefic pentru libidou și performanță sexuală.
 • Susținerea sănătății sistemului nervos: Vitamina B6 și alte vitamine și minerale din compoziție pot sprijini sănătatea sistemului nervos, contribuind astfel la o funcție sexuală sănătoasă și la reducerea stresului și anxietății legate de performanța sexuală.

Eroxent
179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Beneficiile Eroxent

Iată câteva dintre beneficiile utilizării pulberii pentru potență Eroxent:

 • Îmbunătățirea performanței sexuale: Eroxent poate ajuta la obținerea și menținerea erecțiilor mai puternice și mai de lungă durată, îmbunătățind astfel calitatea actului sexual.
 • Crescerea libidoului: Ingredientele din compoziție pot sprijini creșterea dorinței sexuale și a interesului pentru activitatea sexuală.
 • Stimularea energiei și rezistenței: Utilizarea regulată a Eroxent poate contribui la creșterea nivelurilor de energie și rezistență fizică și mentală, ceea ce poate îmbunătăți performanța sexuală.
 • Promovarea sănătății sexuale generale: Prin echilibrarea nivelurilor hormonale, susținerea circulației sanguine și sprijinirea sănătății sistemului nervos, Eroxent poate contribui la menținerea unei sănătăți sexuale optime.
 • Utilizare comodă și discreție: Prezentarea sub formă de pulbere poate oferi o modalitate comodă și discretă de administrare, iar lipsa de necesitate de a folosi medicamente în formă de pastile poate fi un avantaj pentru unii utilizatori.

back to menu ↑

Compozitie

Iată lista ingredientelor din pulberea pentru potență Eroxent și efectul fiecărui ingredient:

 • Proteine izolate din soia: Pot sprijini creșterea și repararea țesuturilor musculare, contribuind astfel la rezistența fizică și la performanța generală.
 • Taurină: Un aminoacid care poate ajuta la creșterea nivelurilor de energie și la îmbunătățirea rezistenței, fiind benefic pentru performanța fizică și sexuală.
 • L-arginină: Ajută la creșterea producției de oxid nitric în organism, ceea ce poate îmbunătăți fluxul sanguin către penis și susține erecțiile mai puternice.
 • Magneziu (sub formă de carbonat de magneziu): Contribuie la relaxarea mușchilor și la funcționarea normală a sistemului nervos, fiind esențial pentru sănătatea generală.
 • L-citrulină: Este implicată în procesul de producție a oxidului nitric, sprijinind astfel circulația sanguină și performanța sexuală.
 • Extract de fructe de Tribulus terrestris 10:1 (45% saponine): Poate crește nivelurile de testosteron și sprijini libidoul și performanța sexuală masculină.
 • Vitamina C (acid L-ascorbic): Un antioxidant puternic care poate proteja celulele împotriva stresului oxidativ și sprijini sănătatea generală.
 • Seleniu (din seleniu drojdie îmbogățită): Contribuie la funcția normală a sistemului imunitar și la protejarea celulelor împotriva deteriorării.
 • Extract de rădăcină de maca (Lepidium meyenii) 10:1: Este asociat cu creșterea libidoului și a performanței sexuale, precum și cu susținerea nivelurilor de energie.
 • Extract de rizom de ginseng (Panax ginseng) 10:1: Cunoscut pentru capacitatea sa de a spori energia și rezistența și de a îmbunătăți funcția sexuală.
 • Zinc (sub formă de citrat de zinc): Esențial pentru sinteza testosteronului și pentru sănătatea generală a prostatei și a sistemului reproductiv masculin.
 • Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină): Ajută la metabolismul proteinelor și la producția de neurotransmițători, contribuind la funcția sexuală și la starea de bine generală.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru utilizarea pulberii Eroxent, se recomandă următoarele:

 1. Se dizolvă o porție din pulbere într-un pahar de apă sau alt lichid înainte de consum.
 2. Se administrează de preferință cu aproximativ 30 de minute înainte de activitatea sexuală planificată.

Reacţii adverse posibile

În timp ce majoritatea utilizatorilor pot tolera pulberea pentru potență Eroxent fără probleme, pot apărea unele reacții adverse, care pot include:

 1. Tulburări digestive, cum ar fi greață, diaree sau disconfort abdominal.
 2. Reacții alergice la anumite ingrediente din compoziție, cum ar fi soia sau alte plante.
 3. Agitație sau insomnie, în cazul sensibilității la anumite ingrediente care pot afecta sistemul nervos.

Contraindicatii / Atentionari

Utilizarea pulberii pentru potență Eroxent poate fi contraindicată în următoarele situații:

 1. Persoanele cu alergie cunoscută sau sensibilitate la oricare dintre ingredientele din compoziție.
 2. Persoanele care iau medicamente sau suferă de afecțiuni medicale, cum ar fi diabetul sau problemele cardiace, fără consult medical prealabil.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Utilizarea pulberii pentru potență Eroxent poate aduce următoarele rezultate pentru organism:

 • Îmbunătățirea performanței sexuale: Mulți utilizatori pot observa o creștere a rezistenței și a capacității de a obține și menține erecții puternice și de lungă durată, ceea ce poate duce la o experiență sexuală mai satisfăcătoare.
 • Creșterea libidoului: Eroxent poate ajuta la stimularea dorinței sexuale și la sporirea interesului pentru activitatea sexuală, ceea ce poate fi benefic pentru relațiile intime.
 • Sănătate sexuală generală: Prin susținerea circulației sanguine, echilibrarea nivelurilor hormonale și sprijinirea sistemului nervos, utilizarea regulată a Eroxent poate contribui la menținerea unei sănătăți sexuale optime și la prevenirea problemelor erectile și a altor complicații sexuale.
 • Energie și vitalitate: Mulți utilizatori pot experimenta o creștere a nivelurilor de energie și vitalitate, ceea ce poate contribui la îmbunătățirea stării de bine generală și la o mai mare satisfacție în viața de zi cu zi și în relațiile sexuale.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Eroxent: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Eroxent poate fi achiziționat în România din următoarele farmacii: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com, dar în prezent produsul nu este disponibil. În farmacii, prețul este mai mare, iar așteptarea pentru următoarea livrare de la producător este de 2-3 luni.

Eroxent preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Pe site-ul oficial al producătorului, prețul produsului Eroxent este 179 lei, iar în prezent există o reducere specială de 50%. Această ofertă este temporară și nu necesită utilizarea unui cod promoțional. Pentru a beneficia de reducere, vă rugăm să accesați site-ul oficial prin următoarea legătură și să plasați comanda. Cantitatea de produse disponibile la preț redus este limitată.

Eroxent
179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea este efectuată prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie în numerar la primirea coletului, fie cu cardul de credit.

Pot cumpara Eroxent de pe site-ul Amazon sau Emag?

Da, pe site-urile Amazon și Emag Ro au fost înregistrate tot mai multe cazuri de vânzare a produselor contrafăcute și de fraudă. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea Eroxent pe aceste platforme.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Eroxent

Am verificat numeroase recenzii ale consumatorilor despre Eroxent pe forumuri, recenzii, Amazon, comentarii pe site-urile farmaciilor, grupuri de Facebook și Instagram. Majoritatea acestora sunt pozitive. Un procent foarte mic de recenzii sunt legate de reacții alergice.

Eroxent pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Sunt extrem de mulțumit de rezultatele obținute cu Eroxent! Am încercat multe produse înainte, dar acesta este cu adevărat eficient. Am observat o îmbunătățire semnificativă în performanța mea sexuală și în satisfacția partenerei mele. Îmi place că este ușor de utilizat și nu am experimentat niciun efect secundar. Recomand cu încredere tuturor bărbaților care doresc să-și îmbunătățească viața sexuală!

Andrei Popescu, 42 de ani, Inginer

Sunt încântat de rezultatele obținute cu Eroxent! După o perioadă în care am avut probleme cu potența, am decis să încerc acest produs și nu pot fi mai mulțumit. Am observat o îmbunătățire semnificativă în performanța mea sexuală și în rezistența mea generală. Eroxent mi-a redat încrederea în mine și în capacitatea mea de a avea o viață sexuală activă și satisfăcătoare. Recomand cu încredere acest produs tuturor bărbaților care se confruntă cu probleme similare!

Adrian Stoica, 50 de ani, Manager de proiect

Sunt extrem de mulțumit de rezultatele obținute cu Eroxent! În urma unei perioade în care am simțit că energia și performanța mea sexuală au scăzut, am decis să încerc acest produs. Rezultatele au fost uimitoare! Am observat o îmbunătățire semnificativă în potența și durata erecțiilor mele, iar partenera mea este și ea foarte mulțumită de această schimbare. Recomand cu încredere Eroxent tuturor bărbaților care doresc să-și îmbunătățească viața sexuală și să se simtă mai încrezători în propria lor virilitate!

Daniel Marinescu, 45 de ani, Inginer mecanic

Eroxent este o înșelătorie? Există păreri negative?

Eroxent nu este o înșelătorie. Cele câteva recenzii negative care pot fi găsite despre produs sunt legate de anumite reacții alergice. Dacă nu aveți alergii la niciunul dintre ingredientele sale, nu se observă nicio reacție negativă la produs.

back to menu ↑

Părerile medicilor

Am avut ocazia să studiez eficacitatea și siguranța produsului Eroxent și sunt impresionat de rezultatele sale. Ingredientele naturale din compoziție sunt bine-cunoscute pentru proprietățile lor benefice asupra sănătății sexuale masculine. Am observat o îmbunătățire semnificativă în starea de sănătate a pacienților mei care au utilizat acest supliment. Recomand cu încredere Eroxent ca o opțiune sigură și eficientă pentru bărbații care doresc să îmbunătățească potența și performanța sexuală.

Dr. Klaus Müller, Specialist în urologie
Eroxent
179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Eroxent are efecte secundare?

Eroxent este formulat cu ingrediente naturale și sigure, iar majoritatea utilizatorilor nu raportează efecte secundare. Cu toate acestea, reacțiile alergice sunt posibile în cazul sensibilității la anumite ingrediente.

Cât de rapid își face efectul Eroxent?

Timpul necesar pentru a observa rezultatele poate varia în funcție de fiecare individ. Unii utilizatori pot observa îmbunătățiri în câteva săptămâni, în timp ce alții pot avea nevoie de mai mult timp.

Este Eroxent potrivit pentru oricine?

Eroxent este destinat bărbaților adulți care doresc să îmbunătățească sănătatea lor sexuală. 

Pot lua Eroxent dacă am alergii la unele ingrediente?

Dacă aveți alergii cunoscute la anumite ingrediente din compoziție, este recomandat să evitați utilizarea Eroxent.

Unde pot achiziționa Eroxent?

Eroxent poate fi achiziționat de pe site-ul oficial al producătorului.

Care este modul corect de administrare a Eroxent?

Eroxent este de obicei disponibil sub formă de pulbere.