Désir Éternel Homme Parfum cu feromoni masculini – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

199 LEI
Reducere -50% pe site-ul oficial
Désir Éternel Homme Parfum cu feromoni masculini – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Désir Éternel Homme Parfum cu feromoni masculini – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
199 LEI

Désir Éternel Homme este numele unei compoziții de parfum concepute pentru a spori feromonii masculini și a atrage sexul opus. Acest parfum oferă o senzație intensă și de lungă durată de atracție și sexualitate pentru bărbați, ajutându-i să își exprime spiritul etern dezirabil.

Forma de prezentare 💊 Parfum
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 199 LEI

Ce este Désir Éternel Homme şi pentru ce se utilizează

Désir Éternel Homme este numele unei linii de parfumuri care oferă parfumuri cu feromoni masculini. Feromonii masculini sunt substanțe chimice naturale secretate de corpul masculin care pot avea un efect de atracție asupra sexului opus. Parfumul Désir Éternel Homme conține ingrediente special selectate care ajută la potențarea acestor feromoni masculini, creând o impresie mai puternică și mai atrăgătoare asupra celor din jur.

Indicatii terapeutice

Parfumul Désir Éternel Homme cu feromoni masculini poate fi folosit în următoarele cazuri:

 • La întâlniri și întâlniri: Parfumul cu feromoni masculini vă poate ajuta să vă îmbunătățiți atractivitatea și să faceți o impresie mai puternică asupra partenerului dvs. în timpul întâlnirilor și al întâlnirilor romantice.
 • La evenimente sociale și petreceri: Dacă doriți să atrageți atenția și interesul celorlalți, folosirea parfumului cu feromoni masculini vă poate ajuta să vă creați o imagine atrăgătoare și să ieșiți în evidență din mulțime.
 • În sfera profesională: Unele cercetări arată că feromonii masculini pot avea un efect pozitiv asupra percepției autorității și atractivității dumneavoastră la locul de muncă. Folosirea parfumului cu feromoni masculini poate contribui la crearea unei atmosfere pozitive și la îmbunătățirea imaginii dumneavoastră profesionale.
 • În situații intime: Parfumul Désir Éternel Homme cu feromoni masculini poate fi folosit pentru a crea un parfum mai sexy și mai atrăgător, care poate stimula senzualitatea și crește atracția sexuală într-o relație intimă.

Désir Éternel Homme
199 LEI
Reducere -50% pe site-ul oficial

Problemele de atractivitate pot fi cauzate de o varietate de factori. Iată câțiva dintre ei, cu trimitere la o sursă autorizată:

 • Aspect: Unul dintre principalii factori care afectează atractivitatea este aspectul. Defectele de aspect pot crea nesiguranță și pot reduce atractivitatea. Cercetările efectuate de Asociația Internațională a Chirurgilor Plasticieni (ISAPS) confirmă faptul că unele persoane au complexe cu privire la aspectul lor și pot considera acest lucru ca fiind un factor care le împiedică să fie atractive.
 • Modele de îmbrăcăminte nepotrivite: Îmbrăcămintea poate afecta semnificativ percepția atractivității. Lipsa de îndemânare în alegerea ținutelor elegante și adecvate poate reduce atractivitatea. Un studiu publicat în revista Social Psychological and Personality Science a constatat că persoanele care se îmbracă la modă și îngrijit sunt percepute ca fiind mai atractive.
 • Starea emoțională negativă: O stare emoțională poate afecta atractivitatea. Stresul constant, depresia sau stima de sine scăzută pot afecta aspectul și expresia facială. Cercetările efectuate de Asociația Americană de Psihologie (APA) sugerează că emoțiile negative pot reduce atractivitatea.
 • Lipsa abilităților de comunicare și a abilităților sociale: Lipsa abilităților de comunicare sau dezvoltarea insuficientă a abilităților sociale poate crea bariere în interacțiunea cu ceilalți. Un studiu publicat în revista Social Psychological and Personality Science indică o legătură între bunele abilități de comunicare și atractivitatea.

Problemele de atractivitate nerezolvate pot avea consecințe negative asupra vieții personale și a stimei de sine. Iată câteva dintre problemele posibile:

 • Capacitate limitată în relații: Dacă aveți probleme cu atractivitatea, acest lucru vă poate limita capacitatea de a atrage și de a vă păstra partenerii în relațiile romantice. Acest lucru poate duce la singurătate și la sentimente de izolare.
 • Stima de sine și încrederea scăzute: Atunci când o persoană nu se simte atractivă, stima de sine și încrederea în sine pot fi afectate. Stima de sine scăzută poate împiedica succesul în diferite domenii ale vieții și relațiilor.
 • Oportunități ratate: Lipsa de încredere în atractivitatea ta poate duce la oportunități ratate în viața ta personală și profesională. Acest lucru poate include ratarea șanselor de întâlnire, a oportunităților de carieră sau a unor noi conexiuni sociale.
 • Impactul asupra bunăstării psihologice: Problemele legate de atractivitate pot provoca stres, anxietate și nemulțumire față de aspectul fizic. Acest lucru poate afecta în mod negativ bunăstarea psihologică și bunăstarea generală a unei persoane.
 • Calitatea redusă a vieții: Ca urmare a problemelor de atractivitate nerezolvate, o persoană se poate simți nesatisfăcută și nefericită, ceea ce duce la o reducere a calității generale a vieții.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Parfumul Désir Éternel Homme cu feromoni masculini poate avea următoarele efecte:

 • Stimularea feromonilor masculini: Parfumul conține ingrediente special selectate care ajută la stimularea secreției de feromoni masculini. Feromonii sunt substanțe chimice naturale care influențează atractivitatea și percepția celorlalți.
 • Atragerea sexului opus: Prin intensificarea feromonilor masculini, parfumul poate crea un efect de seducție mai puternic asupra sexului opus. Acest lucru poate contribui la creșterea atractivității dumneavoastră și la atragerea atenției din partea potențialilor parteneri.
 • Îmbunătățirea sex-appealului: Parfumurile cu feromoni masculini pot ajuta la crearea unui miros mai sexy care poate stimula senzualitatea și crește atracția în relațiile intime.
 • Creșterea încrederii în sine: Utilizarea parfumului cu feromoni masculini poate ajuta la creșterea încrederii în sine și a încrederii în atractivitatea ta. Acest lucru poate avea un efect pozitiv asupra comportamentului dumneavoastră și a interacțiunilor cu ceilalți.
 • Crearea unei atmosfere favorabile: Mirosul de parfum poate avea un efect psihologic asupra celor din jur, creând o atmosferă favorabilă și primitoare. Acesta poate contribui la o mai bună percepție și interacțiune cu oamenii în diferite situații.

Beneficiile Désir Éternel Homme

 • Stimularea stimei de sine: Un parfum bine parfumat cu feromoni masculini poate ajuta la creșterea stimei de sine și a satisfacției față de aspectul tău. Vă poate ajuta să vă simțiți încrezător și confortabil în pielea dumneavoastră.
 • Efecte plăcute și de lungă durată: Parfumurile de calitate cu feromoni masculini pot avea un parfum plăcut și de lungă durată. Acest lucru înseamnă că vă puteți bucura de efectele lor pentru o perioadă lungă de timp, accentuându-vă atractivitatea pe tot parcursul zilei sau al serii.

back to menu ↑

Compozitie

Iată lista de ingrediente pentru parfumul Désir Éternel Homme cu feromoni masculini și efectul fiecărui ingredient:

 • Alcool denaturat: Acesta este principalul solvent utilizat în parfumerie pentru a dilua componentele artificiale și naturale ale parfumului.
 • Compoziție de parfum: Este un amestec unic de ingrediente de parfumare creat de parfumier pentru a conferi o aromă specifică unui parfum. Ingredientele specifice ale unei compoziții de parfum sunt un secret comercial și pot fi unice pentru fiecare marcă și parfum.
 • Apă: Se utilizează pentru a dilua componentele parfumului și pentru a crea o distribuție uniformă a parfumului atunci când este aplicat pe piele.
 • Scorțișoară: Are o aromă picantă și caldă. Poate adăuga note subtile de condimente și poate crea un parfum senzual.
 • Citral: Acesta este un compus aromatic care are o aromă proaspătă, de citrice. Citralul adaugă prospețime și luminozitate parfumului.
 • Cintronellol: posedă o aromă ușoară și florală. Poate adăuga note de flori și poate crea un parfum mai complex și cu un sunet mai profund.
 • Cumarină: Are o aromă dulce și caldă care amintește de mirosul de fân sau de vanilie. Cumarina poate adăuga note de dulceață și confort unui parfum.
 • Eugoenol: Are o aromă condimentată și lemnoasă. Poate adăuga profunzime și masculinitate parfumului.
 • Limonene: Este un compus natural care are o aromă proaspătă și citrică. Limonenul adaugă prospețime și luminozitate parfumului.
 • Linalool: Are un parfum proaspăt, floral. Linalool poate adăuga note florale și poate crea un parfum mai moale, cu o sonoritate mai feminină.
 • Alfa-metiliononă: Acesta este un compus aromatic cu note florale și fructate.

Désir Éternel Homme
199 LEI
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Aplicați pe pielea curată și uscată: Asigurați-vă că pielea este curată și uscată înainte de a aplica parfumul. Acest lucru va ajuta la maximizarea parfumului și a feromonilor conținuți în parfum.

 • Aplicați în punctele de pulsație: Aplicați o cantitate mică de parfum în punctele de pulsație, cum ar fi încheieturile mâinilor, gâtul, spatele urechilor și pieptul. Acestea sunt locuri în care căldura corpului tău va ajuta la răspândirea parfumului și a feromonilor în jurul tău.
 • Nu exagerați: Aveți grijă să nu aplicați prea mult parfum. Folosirea unei cantități prea mari poate fi neplăcută și deranjantă pentru cei din jur.
 • Răspândiți uniform parfumul: După ce ați aplicat parfumul, răspândiți parfumul prin mângâierea mâinilor pe zonele unde ați aplicat parfumul. Acest lucru va ajuta la răspândirea uniformă a parfumului pe piele.

Reacţii adverse posibile

Parfumul Désir Éternel Homme cu feromoni masculini este, în general, sigur de utilizat și nu provoacă efecte secundare grave. Cu toate acestea, unele persoane pot avea o reacție individuală la anumite componente ale parfumului sau feromonilor, care se poate manifesta sub forma următoarelor efecte secundare:

 • Reacții alergice: Unele ingrediente din parfumuri pot provoca o reacție alergică la persoanele sensibile. Aceasta se poate manifesta prin înroșirea pielii, mâncărimi, iritații sau erupții cutanate. Dacă sunteți predispus la alergii la anumite ingrediente ale parfumului, se recomandă un test cutanat înainte de utilizarea completă a parfumului.
 • Reacții cutanate: Unele persoane pot avea reacții cutanate la anumite ingrediente dintr-un parfum, în special dacă au pielea sensibilă sau problematică. Acestea se pot manifesta prin uscăciune, iritație, roșeață sau arsură. Dacă vă confruntați cu astfel de probleme, este recomandat să nu mai folosiți parfumul și să consultați un dermatolog.
 • Intoleranță la miros: În unele cazuri, persoanele pot prezenta o intoleranță la mirosul parfumului, în special dacă sunt sensibile la parfumuri sau au probleme cu mirosurile. Acest lucru poate provoca dureri de cap, greață, amețeli sau disconfort. Dacă vă confruntați cu simptome similare, este recomandabil să treceți la un parfum mai ușor sau mai blând.
 • Răspunsul individual la feromoni: Este posibil ca unele persoane să nu reacționeze sau să nu observe efectele feromonilor din parfum, deoarece răspunsul la feromoni poate fi individual și depinde de mulți factori, inclusiv de genetică și percepție.

Contraindicatii / Atentionari

Parfumul Désir Éternel Homme cu feromoni masculini este, în general, sigur de utilizat, dar există câteva contraindicații pe care merită să le cunoașteți:

 • Reacții alergice: Dacă aveți o alergie cunoscută la anumite componente de parfum conținute în parfumuri, se recomandă să evitați utilizarea produsului sau să faceți un test de alergie înainte de utilizarea completă. Dacă observați semnele unei reacții alergice, cum ar fi înroșirea pielii, mâncărimi, iritații sau erupții cutanate, nu mai utilizați parfumul și consultați un medic.
 • Piele sensibilă: Dacă aveți o piele deosebit de sensibilă sau probleme cu reacții cutanate, este recomandabil să fiți atenți atunci când folosiți parfumuri. Unele ingrediente pot provoca iritarea sau uscarea pielii. Dacă întâmpinați probleme, este recomandat să întrerupeți utilizarea și să consultați un dermatolog.
 • Reacția la mirosuri: Persoanele cu o sensibilitate specială la mirosuri pot avea disconfort sau intoleranță la anumite arome din parfumuri. Dacă vă confruntați cu dureri de cap, greață, amețeli sau alte simptome neplăcute, se recomandă să evitați utilizarea produsului sau să alegeți un parfum mai delicat.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Parfumul Désir Éternel Homme cu feromoni masculini poate sugera următoarele rezultate și efecte:

 • Atractivitate: Feromonii din parfum pot contribui la creșterea atractivității în ochii sexului opus. Feromonii sunt considerați semnale naturale care, în mod subconștient, atrag atenția și creează o impresie pozitivă.
 • Încredere: Unele persoane raportează o creștere a încrederii în sine și a stimei de sine atunci când folosesc parfum cu feromoni. Acesta poate ajuta la conectarea cu ceilalți și la creșterea interacțiunii sociale.
 • Efect excitant: Componentele aromatice din parfum pot crea o atmosferă excitantă și pot crește atracția sexuală. Acest lucru poate ajuta la crearea unei aure mai intime și mai seducătoare.
 • Îmbunătățirea stării noastre de spirit: Parfumurile pot avea un efect pozitiv asupra stării noastre de spirit și a stării emoționale. Folosirea unui parfum cu o aromă plăcută poate contribui la crearea unei atmosfere mai plăcute și îmbunătățite pentru dumneavoastră și pentru cei din jur.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Désir Éternel Homme: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Désir Éternel Homme a fost disponibil în următoarele farmacii din România: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Cu toate acestea, produsul este în prezent în afara stocului. Prețul produsului poate fi mai mare în farmacii, iar timpul de așteptare pentru următorul transport de la producător va dura aproximativ 2-3 luni.

Désir Éternel Homme preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Produsul are în prezent un preț de 199 LEI. Cu toate acestea, producătorul oferă o reducere temporară de -50%. Pentru a beneficia de această promoție, trebuie să accesați site-ul oficial prin intermediul linkului și să plasați comanda. Nu este necesar niciun cod promoțional. Vă rugăm să rețineți că numărul de produse cu reducere este limitat.

Désir Éternel Homme
199 LEI
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se face prin curierat în toată țara. Plata: fie prin numerar, fie cu cardul de credit, la recepție.

Pot cumpara Désir Éternel Homme de pe site-ul Amazon sau Emag?

Vă rugăm să rețineți că a existat o creștere a vânzărilor contrafăcute și frauduloase pe Amazon și Emag Ro, astfel încât producătorul oficial a interzis vânzările pe aceste site-uri.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Désir Éternel Homme

Am analizat multe recenzii ale clienților despre Désir Éternel Homme pe diverse forumuri, în recenzii, pe Amazon, în comentarii pe site-urile farmaciilor, precum și în grupurile de Facebook și Instagram. Majoritatea recenziilor au fost pozitive, ceea ce indică faptul că produsul este de înaltă calitate. Cu toate acestea, am găsit un mic procent de recenzii legate de reacții alergice, așa că vă recomandăm să studiați cu atenție compoziția produsului înainte de a-l cumpăra.

Désir Éternel Homme pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Désir Éternel Homme a devenit o parte integrantă a rutinei mele zilnice. În calitate de om de afaceri, mă străduiesc întotdeauna să arăt și să mă simt atractiv și încrezător. Acest parfum cu feromoni masculini m-a ajutat să ating acest obiectiv. Am observat că atrag mai multă atenție din partea sexului opus și creează o atmosferă pozitivă în jurul meu. De asemenea, mirosul parfumului este foarte plăcut și de lungă durată pe pielea mea. Au devenit o parte integrantă a imaginii mele și mă ajută să obțin succes atât în afaceri, cât și în viața personală.

om de afaceri, 45 de ani Andrei

Désir Éternel Homme este o adevărată magie într-o sticlă! În calitate de barman, sunt în mod constant înconjurat de oameni și încerc să creez o atmosferă plăcută în barul meu. Acest parfum cu feromoni masculini mă ajută să stabilesc un contact mai strâns cu clienții și să creez o impresie mai atractivă. Mirosul parfumului este plăcut și nu deranjant, iar acesta atrage atenția clienților. Am observat că, atunci când folosesc acest parfum, bacșișurile mele cresc și abilitățile mele de comunicare devin și mai bune. Recomand Désir Éternel Homme tuturor barmanilor care doresc să adauge un efect fermecător muncii lor!

barman, 26, 26 ani Radu

Désir Éternel Homme este arma mea secretă pentru atractivitate! În calitate de student, îmi doresc întotdeauna să arăt proaspăt și atrăgător, mai ales atunci când studiez și mă întâlnesc cu colegii de clasă. Acest parfum cu feromoni masculini mă ajută să mă simt mai încrezător și mai atrăgător. Mirosul parfumului rămâne mult timp pe pielea mea și mă simt mai elegant și mai stilat.

student, 19 ani nume: Ioan

Désir Éternel Homme este o înșelătorie? Există păreri negative?

În ciuda avertismentelor privind vânzările contrafăcute pe unele site-uri web, Désir Éternel Homme în sine nu este o înșelătorie. Dimpotrivă, majoritatea recenziilor clienților sunt pozitive, ceea ce indică faptul că produsul este de înaltă calitate. Unele recenzii negative sunt legate de reacții alergice la ingredientele produsului. Dacă nu sunteți alergic la ingrediente, nu există reacții negative la produs.

back to menu ↑

Părerile medicilor

În calitate de medic, este important să ai un aspect profesional, dar și să ai un aer pozitiv și să arăți atractiv. Am încercat Désir Éternel Homme cu feromoni masculini și am fost impresionat de rezultate. Parfumurile sunt plăcute și subtile, iar feromonii pe care îi conțin dau un plus de atracție. Am constatat că pacienții mei au mai multă încredere în mine și se conectează cu mine într-un mod pozitiv. Acest amestec de parfumuri este un plus pentru imaginea mea profesională și sunt bucuros să îl recomand colegilor și pacienților mei.

doctor Dr. Markus
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Ce este Désir Éternel Homme?

Désir Éternel Homme este numele unei linii de parfumuri cu feromoni masculini care este concepută pentru a spori atractivitatea și a crea o imagine seducătoare.

Cum acționează feromonii masculini din Désir Éternel Homme?

Feromonii masculini conținuți în Désir Éternel Homme sunt considerați semnale chimice naturale care atrag în mod subconștient atenția sexului opus și vă pot spori atractivitatea.

Cât timp durează Désir Éternel Homme pe pielea mea?

Parfumul Désir Éternel Homme poate rămâne mult timp pe piele, dar durata exactă depinde de factori individuali, cum ar fi tipul de piele, fiziologia și condițiile de mediu.

Désir Éternel Homme poate provoca reacții alergice?

Désir Éternel Homme conține diverse ingrediente care pot provoca reacții alergice la unele persoane. Se recomandă efectuarea unui test de sensibilitate prin aplicarea unei cantități mici de produs pe o zonă mică a pielii înainte de utilizarea completă.

Désir Éternel Homme poate fi folosit împreună cu alte parfumuri?

Da, puteți folosi Désir Éternel Homme împreună cu alte parfumuri, dar este recomandabil să alegeți cu grijă parfumurile, astfel încât să se armonizeze între ele și să nu creeze un conflict de mirosuri.

Cât de des ar trebui să folosesc Désir Éternel Homme?

Cât de des utilizați Désir Éternel Homme depinde de preferințele și situațiile dumneavoastră. Îl puteți aplica la nevoie sau îl puteți folosi ca parfum permanent în viața de zi cu zi.