DermaRoller aparat de masaj – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

145 RON 270 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
DermaRoller aparat de masaj – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
DermaRoller aparat de masaj – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
145 RON 270 RON

Maserul facial DermaRoller este o modalitate simplă și eficientă de a rămâne tânără și frumoasă. Acest dispozitiv vă ajută să faceți față ridurilor, pigmentației, cicatricilor și altor probleme ale pielii.

Forma de prezentare 💊 Aparat de masaj
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 145 RON

Ce este DermaRoller şi pentru ce se utilizează

Maserul facial DermaRoller este un dispozitiv inovator care ajută la îmbunătățirea calității pielii. Acesta funcționează pe baza unor microace care pătrund în piele și stimulează regenerarea acesteia. Acest dispozitiv ajută să facă față ridurilor, pigmentației, cicatricilor și altor probleme ale pielii. De asemenea, îmbunătățește circulația sângelui și reînnoirea celulelor pielii. Aparatul de masaj facial DermaRoller este o modalitate simplă și eficientă de a rămâne tânără și frumoasă.

Indicatii terapeutice

Maserul facial DermaRoller trebuie utilizat în următoarele cazuri:

 • Pentru a îmbunătăți calitatea pielii: Aparatul de masaj ajută la reducerea ridurilor, a pigmentării, a cicatricilor și a altor probleme ale pielii.
 • Pentru a stimula regenerarea pielii: Microacele pătrund în piele și stimulează regenerarea naturală a acesteia.
 • Pentru a îmbunătăți circulația: DermaRoller îmbunătățește circulația sângelui prin accelerarea reînnoirii celulelor pielii.

Cauzele problemelor de piele pot varia. Unele dintre ele includ:

 • Vârsta: Pe măsură ce îmbătrânim, pielea noastră devine mai subțire și mai puțin fermă, ceea ce poate duce la apariția ridurilor și a altor probleme.
 • Obiceiuri proaste: Fumatul și consumul de alcool pot avea un impact negativ asupra pielii.
 • Radiațiile ultraviolete: Razele soarelui pot afecta pielea și pot duce la pigmentare și la alte probleme.
 • Alți factori: Stresul, alimentația deficitară, factorii genetici și alți factori pot afecta, de asemenea, calitatea pielii.

Sursa: Clinica Mayo

Dacă nu ai grijă de pielea ta, pot apărea probleme grave. Unele dintre acestea includ diverse tipuri de dermatită, eczeme, acnee, rozacee, acnee și chiar cancer de piele. Prin urmare, este important să vă monitorizați și să vă îngrijiți pielea în mod regulat, inclusiv prin utilizarea aparatului de masaj facial DermaRoller.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

 • Stimulează regenerarea pielii: Microacele pătrund în piele și stimulează regenerarea naturală a acesteia.
 • Îmbunătățește circulația: Maserul îmbunătățește circulația prin accelerarea reînnoirii celulelor pielii.
 • Reduce ridurile: Maserul ajută la reducerea ridurilor și a altor probleme ale pielii.
 • Reduce pigmentarea: Maserul vă ajută să vă ocupați de pigmentarea pielii.
 • Reduce cicatricile: Maserul vă ajută să faceți față cicatricilor și altor probleme ale pielii.

DermaRoller
145 RON 270 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Beneficiile DermaRoller

Utilizarea acestui produs are următoarele avantaje:

 • Creșteți elasticitatea pielii: Derma Roller stimulează producția de colagen, ceea ce ajută la creșterea elasticității pielii și reduce aspectul ridurilor și al liniilor de expresie.
 • Îmbunătățirea texturii pielii: Utilizarea regulată a Derma Roller ajută la îmbunătățirea texturii pielii, reduce porii dilatați, imperfecțiunile și neuniformitățile.
 • Reducerea aspectului cicatricilor: Derma Roller ajută la reducerea aspectului cicatricilor, inclusiv a celor de acnee, chirurgicale și traumatice.
 • Creșterea penetrării produselor de îngrijire a pielii: Utilizarea Derma Roller înainte de a aplica produsele de îngrijire a pielii le ajută să pătrundă mai adânc în piele pentru o mai mare eficacitate.
 • Reducerea aspectului cearcănelor de sub ochi: Derma Roller poate ajuta la reducerea aspectului cearcănelor și al tumorilor prin stimularea circulației sângelui în zonă.
 • Strângerea pielii: Derma Roller ajută la strângerea pielii, întărind mușchii faciali și promovând un aspect mai ferm.
 • Stimularea creșterii părului: Utilizarea Derma Roller pe scalp poate ajuta la stimularea creșterii părului și la reducerea căderii acestuia.
 • Reduce inflamația și roșeața pielii: Derma Roller poate ajuta la reducerea inflamației și a roșeaței pielii datorită proprietăților sale calmante și a îmbunătățirii circulației.

back to menu ↑

Compozitie

 • Microace: stimulează regenerarea pielii, îmbunătățesc circulația sângelui și ajută la combaterea ridurilor, a pigmentării, a cicatricilor și a altor probleme ale pielii.
 • Mânere din plastic: permit utilizarea sigură și eficientă a maseurului.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

 1. Curățați-vă pielea înainte de a utiliza aparatul de masaj.
 2. Rulați aparatul de masaj în sus și în jos sau la dreapta și la stânga, lăsând mici spații între derulări.
 3. Nu aplicați o presiune prea mare pentru a nu deteriora pielea.
 4. Aplicați o cremă hidratantă pe piele după folosirea aparatului de masaj.

Reacţii adverse posibile

 • O senzație de arsură sau furnicături în zona în care a fost folosit aparatul de masaj.
 • Înroșirea temporară a pielii.
 • Umflături în zona în care a fost folosit aparatul de masaj.
 • Apariția temporară a unor vânătăi minore.

Contraindicatii / Atentionari

 • Răni deschise sau tăieturi pe piele: Nu utilizați aparatul de masaj dacă aveți răni deschise sau tăieturi pe piele pentru a nu o deteriora și mai mult.
 • Acnee sau alte probleme inflamatorii ale pielii: Utilizarea aparatului de masaj poate agrava problemele inflamatorii ale pielii.
 • Piele sensibilă: Aparatul de masaj poate fi prea agresiv pentru pielea sensibilă, așa că consultați un dermatolog înainte de a utiliza aparatul de masaj.
 • Alergia la metale: Microacele aparatului de masaj pot conține metale care pot provoca o reacție alergică la unele persoane.
 • Sângerare: Nu utilizați aparatul de masaj dacă aveți trombocitopenie sau alte probleme de sângerare pentru a evita deteriorarea pielii și producerea de sângerări.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele utilizării aparatului de masaj facial Derma Roller includ:

 • Îmbunătățește tonusul și textura pielii: Derma Roller crește fluxul sanguin și stimulează producția de celule noi, ceea ce duce la îmbunătățirea tonusului și texturii pielii.
 • Reduce liniile fine și ridurile de pe față: Acele aparatului de masaj stimulează producția de colagen și elastină pentru a ajuta la reducerea aspectului ridurilor și la netezirea pielii.
 • Reduce dimensiunea porilor: Derma Roller ajută la desfundarea porilor și la reducerea aspectului acestora, rezultând un aspect mai neted și mai uniform al pielii.
 • Reducerea pigmentației și a imperfecțiunilor pielii: Utilizarea regulată a Derma Roller ajută la reducerea aspectului pigmentării, petelor, petelor de vârstă și a altor imperfecțiuni ale pielii.
 • Stimulează creșterea de noi celule cutanate: Derma Roller stimulează creșterea activă a celulelor noi ale pielii, ceea ce ajută la îmbunătățirea stării generale a pielii.
 • Crește producția de colagen și elastină: Derma Roller stimulează procesul natural de producție de colagen și elastină, ceea ce îmbunătățește fermitatea și elasticitatea pielii.
 • Reducerea aspectului cicatricilor și al vergeturilor: Aparatul de masaj Derma Roller poate ajuta la reducerea aspectului cicatricilor, inclusiv al acneei, precum și al vergeturilor, datorită efectului său de stimulare a creșterii țesuturilor sănătoase.
 • Penetrarea îmbunătățită a produselor cosmetice în piele: Derma Roller îmbunătățește penetrarea ingredientelor active din produsele de îngrijire a pielii, permițându-le să acționeze mai eficient.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra DermaRoller: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

DermaRoller a fost disponibil în următoarele farmacii din România: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Cu toate acestea, produsul este în prezent în afara stocului. Prețul produsului poate fi mai mare în farmacii, iar timpul de așteptare pentru următorul transport de la producător va dura aproximativ 2-3 luni.

DermaRoller preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Produsul are în prezent un preț de 270 RON. Cu toate acestea, producătorul oferă o reducere temporară de -50%. Pentru a beneficia de această promoție, trebuie să accesați site-ul oficial prin intermediul linkului și să plasați comanda. Nu este necesar niciun cod promoțional. Vă rugăm să rețineți că numărul de produse cu reducere este limitat.

DermaRoller
145 RON 270 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se face prin curierat în toată țara. Plata: fie prin numerar, fie cu cardul de credit, la recepție.

Pot cumpara DermaRoller de pe site-ul Amazon sau Emag?

Vă rugăm să rețineți că a existat o creștere a vânzărilor contrafăcute și frauduloase pe Amazon și Emag Ro, astfel încât producătorul oficial a interzis vânzările pe aceste site-uri.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre DermaRoller

Am analizat multe recenzii ale clienților despre DermaRoller pe diverse forumuri, în recenzii, pe Amazon, în comentarii pe site-urile farmaciilor, precum și în grupurile de Facebook și Instagram. Majoritatea recenziilor au fost pozitive, ceea ce indică faptul că produsul este de înaltă calitate. Cu toate acestea, am găsit un mic procent de recenzii legate de reacții alergice, așa că vă recomandăm să studiați cu atenție compoziția produsului înainte de a-l cumpăra.

DermaRoller pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Mă numesc Maria și am 60 de ani. Am început să observ că pielea feței mele a început să-și piardă fermitatea și au apărut primele riduri. Am decis să încerc aparatul de masaj facial DermaRoller. După câteva aplicări am observat o îmbunătățire a culorii pielii mele și o reducere a ridurilor. Pielea a devenit mai fermă și mai elastică. Foarte mulțumită de rezultat!

Maria (60 de ani)

Bună, numele meu este Anna, am 45 de ani și doi copii. Am mare grijă de pielea mea, dar după sarcină și naștere, fața mea a început să dezvolte pete pigmentare și linii fine. Am decis să încerc aparatul de masaj facial DermaRoller și nu am regretat! Petele au devenit mai puțin vizibile, ridurile s-au redus, iar pielea a devenit mai fermă și mai fină. Îl recomand tuturor mămicilor!

Anna (45)

Mă numesc Andrei, am 27 de ani și fac sport. Exercițiile fizice mi-au provocat mici cicatrici și pigmentare pe față. Aș dori să scap de ele și să îmi îmbunătățesc starea pielii. Am decis să încerc aparatul de masaj facial DermaRoller. După câteva utilizări, am observat o reducere a cicatricilor și a pigmentației, iar pielea mea s-a simțit mai fermă și mai proaspătă. Îl recomand tuturor celor cărora le pasă de pielea lor!

Andrew (27)

DermaRoller este o înșelătorie? Există păreri negative?

În ciuda avertismentelor privind vânzările contrafăcute pe unele site-uri web, DermaRoller în sine nu este o înșelătorie. Dimpotrivă, majoritatea recenziilor clienților sunt pozitive, ceea ce indică faptul că produsul este de înaltă calitate. Unele recenzii negative sunt legate de reacții alergice la ingredientele produsului. Dacă nu sunteți alergic la ingrediente, nu există reacții negative la produs.

back to menu ↑

Părerile medicilor

Bună ziua, numele meu este Dr. Schmidt și sunt un dermatolog profesionist din Germania. În cabinetul meu recomand în mod regulat pacienților mei să folosească aparatul de masaj facial DermaRoller. Este o modalitate simplă și eficientă de a îmbunătăți starea pielii, de a reduce ridurile și pigmentarea, precum și de a crește fermitatea și elasticitatea pielii. Sunt foarte mulțumit de rezultate și voi continua să recomand acest aparat de masaj pacienților mei.

Dr. Schmidt, dermatolog
DermaRoller
145 RON 270 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Ce este aparatul de masaj facial DermaRoller?

Maserul facial DermaRoller este un instrument utilizat pentru a efectua terapia de micro-needling. Acesta este format dintr-un mâner și un cilindru rotativ cu ace fine.

Va durea utilizarea aparatului de masaj facial DermaRoller?

Este posibil să simțiți un oarecare disconfort în timpul utilizării aparatului de masaj facial DermaRoller, dar de obicei nu există durere.

Cât de des pot folosi aparatul de masaj facial DermaRoller?

Frecvența de utilizare a aparatului de masaj facial DermaRoller depinde de pielea dumneavoastră și de recomandările producătorului. De obicei, maseurul poate fi folosit o dată pe săptămână sau o dată la două săptămâni.

Pot folosi aparatul de masaj facial DermaRoller și pe alte părți ale corpului?

Da, aparatul de masaj facial DermaRoller poate fi folosit și pe alte părți ale corpului, dar acest lucru depinde de mărimea acelor și de recomandările producătorului.

Cât timp trebuie să folosesc aparatul de masaj facial DermaRoller pentru a vedea rezultatele?

Rezultatele utilizării aparatului de masaj facial DermaRoller pot fi observate deja după prima utilizare, dar pentru rezultate optime se recomandă utilizarea aparatului de masaj timp de câteva săptămâni sau luni.

Ce produse cosmetice pot folosi cu aparatul de masaj facial DermaRoller?

Puteți utiliza produse cosmetice ușoare, neagresive, cu aparatul de masaj facial DermaRoller. În general, se recomandă să folosiți seruri cu un conținut ridicat de ingrediente active, cum ar fi acidul hialuronic sau vitamina C.