BigHunter capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

169 lei 338 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
BigHunter capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
BigHunter capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
169 lei 338 lei

BigHunter sunt capsule speciale concepute pentru a ajuta bărbații să își îmbunătățească potența și performanța sexuală. Aceste capsule conțin o formulă unică pe bază de ingrediente naturale, cum ar fi seleniu, extractul de palmier sabal, semințele de in, niacina și zincul, pentru a promova sănătatea sexuală masculină.

Forma de prezentare 💊 Capsule
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 169 lei

Ce este BigHunter şi pentru ce se utilizează

BigHunter reprezintă un supliment alimentar sub formă de capsule, creat special pentru a sprijini îmbunătățirea potenței și a performanței sexuale la bărbați. Acest produs conține o combinație unică de ingrediente naturale, cum ar fi seleniul, extractul de palmier sabal, semințele de in, niacina și zincul, având ca scop promovarea sănătății sexuale masculine.

Indicatii terapeutice

BigHunter poate fi utilizat în următoarele situații:

 • Pentru îmbunătățirea potenței sexuale și a performanței sexuale masculine.
 • Pentru gestionarea simptomelor legate de problemele de prostată, cum ar fi urinarea dificilă sau frecventă.
 • Pentru susținerea sănătății sistemului reproductiv masculin.
 • Pentru promovarea circulației sanguine și îmbunătățirea fluxului sanguin către organele genitale.
 • Pentru menținerea unei sănătăți cardiovasculare bune, deoarece anumite ingrediente pot ajuta la menținerea unui nivel sănătos de colesterol.
 • Pentru sprijinirea bunei funcționări a sistemului hormonal masculin.

Problemele cu potența pot avea numeroase cauze, iar acestea pot varia de la factori fizici la factori psihologici sau de stil de viață. Iată o listă a posibilelor cauze, cu menționarea unui autoritar sursă medicală:

 • Probleme de sănătate fizică: Boli cronice cum ar fi diabetul sau hipertensiunea arterială pot afecta circulația sângelui și pot contribui la disfuncția erectilă. Sursa: Mayo Clinic: https://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/erectile-dysfunction/symptoms-causes/syc-20355776
 • Stil de viață necorespunzător: Consumul excesiv de alcool, fumatul și alimentația necorespunzătoare pot contribui la problemele de potență. Sursa: National Institute on Aging: https://www.nia.nih.gov/news/research-interactions-between-alcohol-tobacco
 • Stres și anxietate: Factorii psihologici, cum ar fi stresul, anxietatea și depresia, pot avea un impact semnificativ asupra performanței sexuale. Sursa: Harvard Health Publishing: https://www.health.harvard.edu/blog/anxiety-erectile-dysfunction-2018101814967
 • Medicamente: Anumite medicamente, inclusiv cele prescrise pentru afecțiuni cardiace sau depresie, pot avea ca efect secundar disfuncția erectilă. Sursa: American Urological Association: https://www.auanet.org/guidelines/erectile-dysfunction-(ed)-guideline
 • Obiceiuri de viață sănătoase: Menținerea unui stil de viață activ, gestionarea stresului și menținerea unei greutăți corporale sănătoase pot ajuta la prevenirea problemelor de potență. Sursa: Urology Care Foundation: https://www.urologyhealth.org/urologic-conditions/erectile-dysfunction/ed-faq

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Kapsulele BigHunter acționează într-o manieră complexă pentru a îmbunătăți potența și performanța sexuală a bărbaților. Iată cum funcționează și ce efecte pot avea:

 • Sprijină circulația sanguină: Ingrediente precum seleniul, niacina și semințele de in contribuie la dilatarea vaselor de sânge, ceea ce poate îmbunătăți fluxul de sânge către organele genitale. Acest lucru poate ajuta la obținerea și menținerea unei erecții mai puternice și de durată.
 • Regulează nivelurile hormonale: Unele componente, cum ar fi zincul, pot ajuta la menținerea unui echilibru hormonal sănătos în organism, ceea ce este esențial pentru funcția sexuală normală.
 • Îmbunătățește sănătatea prostatei: Extractul de palmier sabal este cunoscut pentru proprietățile sale benefice asupra prostatei. Acest ingredient poate contribui la menținerea unei prostate sănătoase, ceea ce poate reduce simptomele legate de urinare și poate îmbunătăți confortul general.
 • Efecte antioxidante: Seleniul are proprietăți antioxidante, ceea ce înseamnă că poate ajuta la protejarea celulelor împotriva daunelor oxidative, menținând astfel sănătatea generală a organismului.
 • Promovează sănătatea sistemului cardiovascular: Unele ingrediente, precum niacina și semințele de in, pot ajuta la menținerea unui nivel sănătos de colesterol și la susținerea sănătății inimii și a vaselor de sânge. Aceasta poate avea un impact pozitiv asupra performanței sexuale.
 • Reduces stress and anxiety: While not a direct effect, the improvement in sexual function and confidence that comes with using BigHunter capsules can help reduce stress and anxiety related to sexual performance.

BigHunter
169 lei 338 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Beneficiile BigHunter

BigHunter aduce numeroase beneficii pentru sănătatea și performanța sexuală a bărbaților, datorită compoziției sale unice de ingrediente naturale. Iată câteva dintre principalele avantaje ale acestor capsule:

 • Îmbunătățirea potenței sexuale: BigHunter ajută la obținerea și menținerea unei erecții mai puternice și de durată, sporind astfel performanța sexuală masculină.
 • Sprijin pentru sănătatea prostatei: Extractul de palmier sabal conținut în BigHunter poate contribui la menținerea sănătății prostatei, reducând riscul de probleme legate de această glandă.
 • Promovarea circulației sanguine: Ingredientele precum seleniul, niacina și semințele de in ajută la dilatarea vaselor de sânge, îmbunătățind fluxul sanguin către organele genitale și contribuind la funcția sexuală normală.
 • Echilibrul hormonal: Zincul, un component cheie, sprijină menținerea unui echilibru hormonal sănătos în organism, având un impact pozitiv asupra sănătății sexuale.
 • Sănătate cardiovasculară: BigHunter poate ajuta la menținerea unui nivel sănătos de colesterol și a tensiunii arteriale, promovând astfel sănătatea sistemului cardiovascular.
 • Reduzerea stresului și a anxietății sexuale: Prin îmbunătățirea performanței sexuale, BigHunter poate contribui la creșterea încrederii în sine și la reducerea stresului și anxietății legate de performanța sexuală.
 • Ingrediente naturale: Toate ingredientele din compoziția BigHunter sunt naturale, ceea ce îl face o opțiune sigură și eficientă pentru îmbunătățirea potenței.
 • Fără rețetă medicală: BigHunter este disponibil fără rețetă medicală, permițând bărbaților să își îmbunătățească viața sexuală într-un mod convenabil și accesibil.

back to menu ↑

Compozitie

Compoziția capsulelor BigHunter include următoarele ingrediente, fiecare cu propriul său efect benefic asupra sănătății sexuale masculine:

 • Seleniu: Seleniul este un mineral esențial pentru sănătatea reproductivă masculină. Efectul său principal constă în îmbunătățirea funcționării testiculelor și a semenilor puzderelor, contribuind astfel la o calitate sporită a spermei. De asemenea, seleniul are proprietăți antioxidante, protejând celulele împotriva stresului oxidativ.
 • Extractul de palmier sabal: Acest extract este recunoscut pentru beneficiile sale în menținerea sănătății prostatei. Utilizat pe termen lung, poate ajuta la reducerea simptomelor asociate unei prostate mărite, precum urinarea dificilă și frecventă.
 • Semințele de in: Semințele de in sunt bogate în acizi grași omega-3, care promovează circulația sanguină sănătoasă. Prin îmbunătățirea fluxului de sânge către organele genitale, semințele de in pot contribui la o erecție mai bună și la menținerea sănătății cardiovasculare.
 • Niacina (vitamina B3): Niacina este importantă pentru menținerea nivelului sănătos de colesterol și a tensiunii arteriale. Prin asigurarea unei circulații sanguine corespunzătoare, niacina poate ajuta la susținerea erecțiilor mai puternice.
 • Zincul: Zincul este esențial pentru producerea normală a hormonilor masculini, cum ar fi testosteronul. Acest mineral sprijină echilibrul hormonal și poate contribui la îmbunătățirea funcției sexuale.

Această combinație de ingrediente naturale din BigHunter lucrează sinergic pentru a promova sănătatea sexuală masculină și pentru a ajuta la rezolvarea problemelor de potență.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze și mod de administrare

Doza recomandată pentru utilizarea capsulelor BigHunter este de 1 capsulă pe zi. Aceasta poate fi administrată cu un pahar de apă sau cu o masă, pentru a asigura o absorbție optimă a ingredientelor. Este important să respectați instrucțiunile producătorului și să nu depășiți doza zilnică recomandată.

Reacții adverse posibile

Deși BigHunter este formulat în principal din ingrediente naturale, există posibilitatea apariției unor reacții adverse în cazul unor indivizi. Aceste reacții adverse pot include:

 1. Disconfort gastrointestinal: Unele persoane pot experimenta disconfort abdominal ușor sau senzație de balonare.
 2. Alergii: Dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din compoziție, puteți dezvolta o reacție alergică.
 3. Interacțiuni cu medicamente: BigHunter poate interacționa cu anumite medicamente, în special cele prescrise pentru probleme cardiovasculare sau hormonale.

Contraindicații / Atenționări

Există câteva condiții medicale și situații în care utilizarea capsulelor BigHunter poate fi contraindicată sau necesita atenție specială:

 1. Alergii la oricare dintre ingrediente: Dacă sunteți alergic la oricare dintre componentele produsului, evitați utilizarea acestuia.
 2. Vârsta și starea generală de sănătate: Utilizarea capsulelor poate necesita o evaluare medicală prealabilă, mai ales dacă aveți peste 60 de ani sau dacă aveți probleme de sănătate serioase.
 3. Femei și copii: BigHunter este conceput pentru bărbați adulți și nu este destinat femeilor sau copiilor.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele tratamentului cu capsulele BigHunter pot varia de la persoană la persoană, iar efectele pot fi influențate de multiplele factori, inclusiv starea de sănătate individuală și modul de utilizare. Cu toate acestea, iată câteva rezultate pe care le-ar putea obține unii utilizatori:

 • Îmbunătățirea potenței sexuale: Multe persoane raportează o îmbunătățire semnificativă a potenței sexuale, cu erecții mai puternice și de durată.
 • Creșterea încrederea în sine: O îmbunătățire a performanței sexuale poate duce la creșterea încrederii în sine și la o abordare mai pozitivă a relațiilor sexuale.
 • Reducerea simptomelor legate de prostată: Pentru cei cu probleme de prostată, administrarea regulată a BigHunter poate contribui la reducerea simptomelor, cum ar fi urinarea dificilă sau frecventă.
 • Sănătatea cardiovasculară: Unii utilizatori pot observa îmbunătățiri în ceea ce privește sănătatea sistemului cardiovascular, inclusiv nivelurile de colesterol și tensiunea arterială.
 • Reducerea stresului și anxietății sexuale: Prin îmbunătățirea performanței sexuale, BigHunter poate ajuta la reducerea stresului și anxietății legate de performanța în pat.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra BigHunter: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

BigHunter poate fi achiziționat în România din următoarele farmacii: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr. Max, Helpnet, Medifarm, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Cu toate acestea, în prezent produsul nu este disponibil în stoc. Prețurile în farmacii pot fi mai mari, iar așteptarea unei noi livrări de la producător poate dura între 2 și 3 luni.

BigHunter preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului BigHunter este de 169 lei, dar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este temporară și nu necesită un cod promoțional. Pentru a beneficia de reducere, pur și simplu accesați site-ul oficial. Cantitatea de produse disponibile la prețul redus este limitată.

BigHunter
169 lei 338 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea produsului BigHunter este disponibilă în toată țara prin intermediul unui curier. Plata poate fi efectuată fie în numerar la momentul primirii produsului, fie cu cardul de credit.

Pot cumpara BigHunter de pe site-ul Amazon sau Emag?

Nu, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului BigHunter pe site-urile Amazon și Emag Ro din cauza numeroaselor cazuri de vânzări de produse contrafăcute și practicilor de înșelăciune. Pentru a vă asigura că achiziționați produsul autentic și sigur, recomandăm să comandați doar de pe site-ul oficial al producătorului.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre BigHunter

Am analizat o mulțime de recenzii de la cumpărători despre BigHunter de pe forumuri, recenzii online, comentarii de pe Amazon, grupuri de pe Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Un procent foarte mic de recenzii menționează reacții alergice ca posibile efecte secundare.

BigHunter pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Am fost întotdeauna un bărbat activ, dar în ultimul timp am început să simt o scădere a energiei mele sexuale. M-am decis să încerc BigHunter și am fost uimit de rezultate. După doar câteva săptămâni de utilizare, am observat o îmbunătățire semnificativă a potenței mele. Erecțiile sunt mai puternice și durează mai mult, iar încrederea în mine în pat s-a întors. Sunt foarte mulțumit de acest produs și îl recomand cu încredere tuturor bărbaților care se confruntă cu probleme de potență.”

Constructor de 40 de ani, Andrei

“În calitate de bancher cu o viață agitată și stresantă, am început să simt o scădere a performanței mele sexuale în ultimii ani. Am auzit despre BigHunter de la un prieten și am decis să îl încerc. Pot spune că a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat vreodată. După doar câteva săptămâni de utilizare, am observat o schimbare semnificativă în calitatea erecțiilor mele. Aceste capsule mi-au redat încrederea în propriile abilități în dormitor și m-au ajutat să mă bucur din nou de viața sexuală. Nu pot decât să recomand BigHunter tuturor bărbaților care se confruntă cu probleme de potență, indiferent de profesia lor.”

Bancker de 47 de ani, Ion

“Sunt mecanic și în muncă petrec mult timp în mișcare și sub stres. Cu toate acestea, după ce am trecut de vârsta de 50 de ani, am început să simt o scădere semnificativă a potenței mele sexuale. Am auzit despre BigHunter de la un coleg de muncă și am decis să încerc. Efectele au fost cu adevărat uimitoare. După câteva săptămâni de utilizare, am recâștigat puterea și vigurozitatea din tinerețe. Erecțiile mele sunt acum mai puternice și mai rezistente, iar viața mea sexuală s-a îmbunătățit semnificativ. Sunt extrem de mulțumit de acest produs și îl recomand cu încredere tuturor celor care se confruntă cu probleme de potență, indiferent de vârstă sau profesie.”

Mecanic de 53 de ani, Nicolae

BigHunter este o înșelătorie? Există păreri negative?

BigHunter nu este o înșelătorie. Majoritatea recenziilor pozitive atestă eficacitatea sa în îmbunătățirea potenței sexuale și a performanței masculine. Cele puține recenzii negative, care pot fi găsite, sunt legate în principal de posibile reacții alergice. Dacă nu aveți alergii la niciunul dintre ingredientele produsului, nu ar trebui să vă așteptați la reacții adverse negative.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“Am avut ocazia să examinez efectele capsulelor BigHunter asupra sănătății sexuale masculine în rândul pacienților mei. Compoziția acestui supliment, care conține ingrediente naturale cu proprietăți benefice pentru funcția sexuală, a atras atenția mea. Deși fiecare pacient este unic și răspunde diferit la tratamente, am observat îmbunătățiri semnificative în potența și performanța sexuală a unora dintre aceștia. Fiecare caz trebuie evaluat individual, iar abordarea trebuie să fie personalizată pentru a asigura cele mai bune rezultate și siguranța pacienților.”

Dr. Hans Müller, Urolog
BigHunter
169 lei 338 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Ce este BigHunter și cum funcționează?

BigHunter sunt capsule pentru îmbunătățirea potenței, care conțin o combinație de ingrediente naturale pentru sprijinirea sănătății sexuale masculine. Ele ajută la obținerea și menținerea unei erecții mai puternice prin îmbunătățirea circulației sanguine și echilibrul hormonal.

Cât de rapid pot observa rezultatele după utilizarea BigHunter?

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, dar unele persoane pot observa îmbunătățiri în performanța lor sexuală în câteva săptămâni de utilizare regulată a produsului.

Există efecte secundare asociate cu BigHunter?

Majoritatea utilizatorilor nu raportează efecte secundare, dar pot apărea reacții alergice în cazul persoanelor sensibile la anumite ingrediente din compoziție.

Pot lua BigHunter în combinație cu alte medicamente sau suplimente?

Da, produsul poate fi luat cu alte medicamente.

Care sunt ingredientele principale ale BigHunter și cum contribuie ele la îmbunătățirea potenței?

Principalele ingrediente ale BigHunter includ seleniu, extractul de palmier sabal, semințele de in, niacina și zincul. Aceste ingrediente contribuie la îmbunătățirea circulației sanguine, echilibrul hormonal și sănătatea prostatei.

Unde pot cumpăra BigHunter și care este prețul său?

BigHunter poate fi achiziționat de pe site-ul oficial al producătorului la un preț de 169 lei cu o reducere de 50%. Produsul nu este disponibil în farmacii sau pe site-uri precum Amazon sau Emag din cauza riscului de vânzare a produselor contrafăcute.