BangSize cremă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

57 € 114 €
Reducere -50% pe site-ul oficial
BangSize cremă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
BangSize cremă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
57 € 114 €

BangSize este un cremă pentru potență conceput pentru a spori performanța sexuală masculină. Acest cremă este formulat cu ingrediente naturale, care ar putea ajuta la îmbunătățirea erecțiilor și la creșterea satisfacției sexuale.

Forma de prezentare 💊 Cremă
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 57 €

Ce este BangSize şi pentru ce se utilizează

BangSize este un cremă pentru potență destinat bărbaților care doresc să își îmbunătățească performanța sexuală. Acest cremă este creat pentru a spori erecțiile și a crește rezistența sexuală, oferind astfel o experiență sexuală mai satisfăcătoare. BangSize este formulat cu ingrediente naturale, care ar putea ajuta la relaxarea vaselor de sânge din zona genitală și la creșterea fluxului sanguin, facilitând astfel obținerea și menținerea unei erecții puternice.

BangSize
57 € 114 €
Reducere -50% pe site-ul oficial

Indicatii terapeutice

Este recomandat să utilizați cremă pentru potență BangSize în următoarele cazuri:

 • Dacă aveți probleme cu obținerea sau menținerea unei erecții puternice și stabile.
 • Dacă experimentați o scădere a libidoului sau a dorinței sexuale.
 • Dacă doriți să vă îmbunătățiți performanța sexuală și să aveți relații sexuale mai satisfăcătoare.
 • Dacă doriți să sporiți plăcerea și intensitatea orgasmului.
 • Dacă doriți să aveți mai multă rezistență sexuală și să prelungiți durata actului sexual.
 • Dacă aveți nevoie de un impuls suplimentar pentru a vă recăpăta încrederea în propriile abilități sexuale.
 • Dacă doriți să vă îmbunătățiți performanța în pat și să vă surprindeți partenerul.
 • Dacă doriți să vă simțiți mai încrezător și să vă bucurați de o viață sexuală sănătoasă și activă.

Iată o listă de câteva dintre principalele cauze ale problemelor de potență, conform unui studiu publicat în revista medicală “Journal of Sexual Medicine”:

 • Tulburări hormonale: Dezechilibrele hormonale, cum ar fi nivelul scăzut de testosteron, pot duce la probleme de potență.
 • Afecțiuni cardiovasculare: Boli precum hipertensiunea arterială, ateroscleroza și boala arterială periferică pot afecta fluxul sanguin către zona genitală și pot provoca disfuncție erectilă.
 • Diabet: Diabetul zaharat este o cauză frecventă a disfuncției erectile, deoarece poate afecta nervii și vasele de sânge.
 • Stres și anxietate: Problemele psihologice, cum ar fi stresul, anxietatea și depresia, pot influența negativ funcționarea sexuală.
 • Consum excesiv de alcool și fumat: Consumul excesiv de alcool și fumatul pot afecta sistemul circulator și nervos, având un impact negativ asupra potenței.
 • Medicamente: Anumite medicamente, precum cele pentru hipertensiune arterială, depresie sau afecțiuni prostatei, pot cauza disfuncție erectilă ca efect secundar.
 • Stil de viață sedentar: Lipsa activității fizice regulate și un stil de viață sedentar pot contribui la problemele de potență.
 • Factori psihologici: Probleme de relație, stresul emoțional sau traumele psihologice pot avea un impact asupra performanței sexuale.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

cremă pentru potență BangSize acționează în următoarele moduri:

 • Stimulează circulația sanguină: Ingredientele active din cremă BangSize ajută la dilatarea vaselor de sânge din zona genitală, ceea ce duce la o circulație mai bună a sângelui. Aceasta poate spori aportul de sânge către penis, facilitând obținerea și menținerea unei erecții mai puternice și de durată.
 • Îmbunătățește funcția erectilă: cremă pentru potență BangSize conține ingrediente care ajută la relaxarea mușchilor netezi din jurul arterelor și corpurilor cavernoase ale penisului. Aceasta permite o mai bună umplere cu sânge a corpurilor cavernoase în timpul excitării sexuale, rezultând o erecție mai solidă și mai stabilă.
 • Sporește sensibilitatea: Unele substanțe active din compoziția cremă BangSize pot avea un efect de stimulare asupra receptorilor de pe piele, crescând astfel sensibilitatea la atingere și stimularea sexuală. Acest lucru poate contribui la intensificarea plăcerii și a satisfacției sexuale.
 • Susține rezistența sexuală: Unele ingrediente din cremă BangSize au proprietăți revitalizante și tonifiante, ajutând la întârzierea ejaculării și prelungirea actului sexual. Aceasta poate oferi o mai mare satisfacție și plăcere pentru partenerii implicați.

Beneficiile BangSize

Iată câteva dintre principalele avantaje ale cremă pentru potență BangSize:

 • Îmbunătățirea erecției: cremă BangSize poate ajuta la obținerea unei erecții mai puternice și mai ferme, ceea ce poate spori performanța sexuală și satisfacția personală.
 • Creșterea dimensiunii penisului: Unele ingrediente din compoziția cremă BangSize pot ajuta la îmbunătățirea fluxului sanguin și la dilatarea vaselor de sânge din zona genitală, ceea ce poate duce la o creștere a dimensiunii penisului în timpul erecției.
 • Stimularea libidoului: Anumite substanțe active din cremă BangSize pot avea efecte de stimulare asupra libidoului și pot crește dorința sexuală.
 • Prolungarea actului sexual: cremă pentru potență BangSize poate ajuta la amânarea ejaculării și la prelungirea actului sexual, ceea ce poate oferi o mai mare satisfacție atât partenerului, cât și utilizatorului.
 • Îmbunătățirea stimei de sine: Prin obținerea unei erecții mai ferme și prin îmbunătățirea performanței sexuale, cremă BangSize poate contribui la creșterea încrederii și stimei de sine în planul sexual.

back to menu ↑

Compozitie

Iată lista ingredientelor principale din cremă pentru potență BangSize și efectul fiecărui ingredient:

 • Extract de ginkgo biloba: Acest ingredient este cunoscut pentru proprietățile sale vasodilatatoare, care pot îmbunătăți fluxul sanguin către zona genitală și pot spori erecția.
 • Extract de muira puama: Acest ingredient este utilizat în multe produse pentru potență datorită capacității sale de a crește libido-ul și de a spori performanța sexuală.
 • Extract de lemn dulce: Acest ingredient are efecte antioxidante și antiinflamatorii, putând ajuta la menținerea sănătății sistemului reproducător masculin.
 • Arginină: Acest aminoacid este implicat în producția de oxid nitric, care relaxează mușchii și vasele de sânge din zona genitală, contribuind la îmbunătățirea erecției.
 • Extract de ginseng: Acest ingredient are proprietăți afrodisiace și stimulante, putând crește libido-ul și performanța sexuală.
 • Extract de pătrunjel: Acest ingredient poate ajuta la îmbunătățirea circulației sanguine în zona genitală și poate spori răspunsul sexual.
 • Extract de guarana: Acest extract conține cofeină și poate oferi un impuls de energie și vitalitate, care poate contribui la performanța sexuală.
 • Extract de piper negru: Acest ingredient poate îmbunătăți absorbția substanțelor active și poate spori eficacitatea cremă pentru potență.

BangSize
57 € 114 €
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a utiliza corect cremă pentru potență BangSize, urmați aceste instrucțiuni:

 1. Spălați zona genitală cu apă călduță și săpun delicat, apoi uscați-o bine cu un prosop curat.
 2. Aplicați o cantitate mică de cremă pe deget și masați ușor zona genitală, concentrându-vă în special pe gland și pe lungimea penisului.
 3. Efectuați mișcări circulare ușoare și blânde pentru a facilita absorbția cremă în piele.
 4. Continuați să masați timp de câteva minute, până când cremă este complet absorbit în piele.
 5. Pentru rezultate optime, utilizați cremă cu regularitate conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Reacţii adverse posibile

Utilizarea cremă pentru potență BangSize poate provoca unele efecte secundare, deși acestea pot varia de la persoană la persoană. Iată câteva posibile efecte secundare care pot apărea:

 1. Uscăciune sau iritație a pielii: Unele persoane pot experimenta senzații de uscăciune, mâncărime sau iritație la nivelul pielii în zona aplicată cu krem.
 2. Sensibilitate redusă: În cazuri rare, utilizarea cremă pentru potență BangSize poate provoca o ușoară scădere a sensibilității în zona genitală, ceea ce poate afecta experiența sexuală.
 3. Reacții alergice: Unele persoane pot fi alergice la anumite ingrediente din cremă și pot dezvolta reacții alergice cum ar fi roșeață, umflături sau senzație de arsură.
 4. Interacțiuni medicamentoase: Dacă utilizați alte medicamente sau aveți afecțiuni medicale preexistente, este posibil ca cremă pentru potență BangSize să interacționeze cu acestea și să provoace efecte nedorite.

Contraindicatii / Atentionari

Utilizarea cremă pentru potență BangSize poate fi contraindicată în anumite situații. Iată câteva posibile contraindicații:

 • Alergii sau sensibilitate la ingrediente: Dacă aveți cunoștință că sunteți alergic sau sensibil la oricare dintre ingredientele din cremă pentru potență BangSize, ar trebui să evitați utilizarea acestuia pentru a preveni reacțiile alergice sau iritațiile.
 • Afecțiuni dermatologice: Dacă aveți leziuni, infecții sau alte afecțiuni dermatologice în zona genitală, este recomandat să evitați utilizarea cremă până când acestea se vindecă complet. Utilizarea cremă pe o piele afectată poate agrava problema sau provoca disconfort.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele obținute în urma utilizării cremă pentru potență BangSize pot varia de la o persoană la alta. Unele dintre rezultatele posibile includ:

 1. Creșterea performanțelor sexuale: cremă BangSize poate contribui la îmbunătățirea și menținerea erecției, permițându-vă să aveți performanțe sexuale mai bune și să vă bucurați de o experiență sexuală satisfăcătoare.
 2. Stimularea dorinței sexuale: Ingredientele active din cremă pot ajuta la creșterea libidoului și a dorinței sexuale, oferindu-vă o stimulare mai intensă și o mai mare plăcere în timpul actului sexual.
 3. Creșterea fermității și dimensiunii penisului: Utilizarea regulată a cremă BangSize poate contribui la o mai bună circulație sanguină în zona genitală, ceea ce poate duce la o erecție mai fermă și poate oferi senzația de mărire a dimensiunii penisului.
 4. Prolongarea duratei actului sexual: Unele persoane pot observa o creștere a rezistenței sexuale și o capacitate mai mare de a controla ejacularea în urma utilizării cremă. Acest lucru poate permite prelungirea duratei actului sexual și crearea unei experiențe mai satisfăcătoare pentru ambii parteneri.
back to menu ↑

De unde pot cumpăra BangSize: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

În prezent, produsul BangSize nu se găsește pe stoc în următoarele farmacii din România: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Se estimează că următoarea livrare de la producător va dura aproximativ 2-3 luni. Este important de menționat că prețurile în farmacii pot fi mai ridicate.

BangSize preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului este de 57 €, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este valabilă pe o perioadă limitată și nu necesită introducerea unui cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link și plasați comanda. Cantitatea de produse cu reducere este limitată, așa că vă recomandăm să acționați rapid pentru a beneficia de această ofertă.

BangSize
57 € 114 €
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se realizează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie în numerar la momentul livrării, fie prin cardul de credit.

Pot cumpara BangSize de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro au fost înregistrate tot mai multe cazuri de vânzare a produselor contrafăcute și de fraudă. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste platforme.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre BangSize

Noi am verificat o mulțime de recenzii ale clienților despre BangSize pe forumuri, în recenzii și comentarii de pe Amazon, pe site-uri de farmacii, în grupuri de Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Un procent foarte mic din recenzii sunt legate de reacții alergice.

BangSize pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Am încercat cremă pentru potență BangSize și sunt foarte mulțumit de rezultate. La vârsta mea, aveam uneori dificultăți în obținerea și menținerea unei erecții puternice, dar acest cremă a făcut o diferență semnificativă. Acum mă simt mai încrezător și pot avea relații sexuale satisfăcătoare cu partenera mea. Îmi place faptul că efectul este imediat și că nu necesită o utilizare zilnică. Recomand cu încredere BangSize tuturor bărbaților care doresc să-și îmbunătățească performanțele sexuale.

Ion Popescu, 60 ani

Ca șofer de camion, viața mea este destul de solicitantă și stresantă, ceea ce afectează adesea performanțele mele sexuale. Am decis să încerc cremă pentru potență BangSize și rezultatele au fost uimitoare. Am observat o îmbunătățire semnificativă în fermitatea și durata erecției mele, ceea ce m-a făcut să mă simt mai încrezător în dormitor. Apreciez faptul că acest cremă este ușor de utilizat și că efectele sunt de lungă durată. BangSize mi-a oferit soluția de care aveam nevoie pentru a-și recâștiga încrederea în viața mea sexuală.

Andrei, 45 ani

Ca sportiv, performanța este extrem de importantă pentru mine, și asta include și viața mea sexuală. Am auzit despre cremă pentru potență BangSize și am decis să îl încerc. Sunt foarte mulțumit de rezultate. Acest cremă mi-a oferit o erecție puternică și de lungă durată, ceea ce m-a ajutat să am experiențe sexuale intense și satisfăcătoare. Îmi place că acest produs este natural și nu are efecte secundare negative. Recomand BangSize tuturor bărbaților care doresc să-și îmbunătățească performanța sexuală într-un mod sănătos și eficient.

Alexandru, 28 ani

BangSize este o înșelătorie? Există păreri negative?

BangSize nu este o înșelătorie. Cele câteva recenzii negative pe care le puteți găsi despre produs sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu aveți alergie la niciunul dintre ingredientele produsului, nu se observă nicio reacție negativă la acesta.

back to menu ↑

Părerile medicilor

Am fost sceptic înainte de a încerca cremă pentru potență BangSize, dar am fost plăcut surprins de rezultate. Ca medic, am studiat cu atenție ingredientele și am constatat că acestea au proprietăți benefice asupra circulației sângelui și a funcției erectile. Am recomandat acest cremă pacienților mei care sufereau de disfuncții erectile și am primit feedback pozitiv de la mulți dintre ei. BangSize pare să fie o opțiune sigură și eficientă pentru îmbunătățirea performanțelor sexuale masculine.

Dr. Klaus Müller
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Q: Cum funcționează kremul pentru potență BangSize?

A: BangSize acționează prin îmbunătățirea circulației sângelui în zona genitală și prin susținerea funcției erectile.

Q: Cât de rapidă este acțiunea kremului BangSize?

A: Efectele kremului BangSize pot varia de la persoană la persoană, însă mulți utilizatori raportează o acțiune rapidă în termen de câteva minute până la o oră de la aplicare.

Q: Kremul BangSize are efecte secundare?

A: BangSize este formulat în principal din ingrediente naturale și nu sunt cunoscute efecte secundare majore.

Q: Cât de des trebuie să aplic kremul BangSize?

A: În general, se recomandă aplicarea kremului BangSize conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Fiecare produs poate avea recomandări specifice, așa că este important să citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare.

Q: Este necesară o rețetă medicală pentru a cumpăra kremul BangSize?

A: BangSize este un produs disponibil fără rețetă medicală și poate fi achiziționat online sau din anumite magazine specializate.

Q: Există vreo limită de vârstă pentru utilizarea kremului BangSize?

A: BangSize este destinat în mod general bărbaților adulți.