Alfa Power tablete – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

159 RON 314 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
Alfa Power tablete – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Alfa Power tablete – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
159 RON 314 RON

Alfa Power sunt tablete destinate îmbunătățirii potenței și a performanțelor sexuale masculine. Acestea conțin o combinație de ingrediente naturale care promovează circulația sângelui în zona genitală, sporesc libido-ul și oferă energie și rezistență sexuală crescută. În plus, Alfa Power poate contribui la creșterea dimensiunii și fermității erecției, oferind astfel o experiență sexuală îmbunătățită și satisfăcătoare.

Forma de prezentare 💊 Tablete
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 159 RON

Ce este Alfa Power şi pentru ce se utilizează

Alfa Power sunt tablete speciale concepute pentru a spori dimensiunea organului genital masculin. Acestea conțin o formulă unică de ingrediente naturale, care acționează în direcția stimulării creșterii țesutului și îmbunătățirii circulației sângelui în zona respectivă. Utilizarea regulată a tabletelor Alfa Power poate contribui la obținerea unui organ genital mai mare în termeni de lungime și grosime, oferind astfel o încredere crescută și satisfacție sexuală. Este important de menționat că rezultatele pot varia de la persoană la persoană.

Alfa Power
159 RON 314 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Indicatii terapeutice

Este recomandat să utilizați tabletele Alfa Power în următoarele cazuri:

 • Dacă sunteți nemulțumit de dimensiunea actuală a organului genital masculin și doriți să o îmbunătățiți.
 • Dacă aveți probleme în obținerea sau menținerea unei erecții suficient de ferme pentru satisfacția sexuală.
 • Dacă doriți să vă îmbunătățiți performanța sexuală și să aveți parte de experiențe mai intense în timpul actului sexual.
 • Dacă simțiți că încrederea și stima de sine sunt afectate de dimensiunea organului genital.
 • Dacă sunteți în căutarea unei soluții naturale și sigure pentru a spori dimensiunea organului genital.

Dacă nu se tratează problema dimensiunii organului genital și nu se iau măsuri adecvate, pot apărea anumite probleme. Conform Institutului Național de Sănătate din Statele Unite ale Americii (NIH), lipsa tratamentului adecvat poate duce la următoarele complicații:

 • Probleme în relația de cuplu: Nemulțumirea sau frustrarea legate de dimensiunea organului genital poate afecta relația de cuplu și viața sexuală în ansamblu. Lipsa satisfacției sexuale poate duce la tensiuni și conflicte în relație.
 • Scăderea încrederii în sine: Stima de sine și încrederea în propriile abilități sexuale pot fi afectate în cazul persoanelor care se simt nesigure sau nemulțumite de dimensiunea organului genital. Acest lucru poate avea un impact negativ asupra vieții sociale și emoționale.
 • Stres și anxietate: Probleme legate de dimensiunea organului genital pot cauza stres și anxietate în timpul actului sexual. Persoanele pot fi preocupate de performanța lor sexuală și pot avea temeri legate de satisfacția partenerului.
 • Scăderea plăcerii sexuale: Dimensiunea organului genital poate influența plăcerea sexuală atât pentru persoana în cauză, cât și pentru partener. Un organ genital mai mic poate duce la dificultăți în atingerea satisfacției sexuale și la reducerea plăcerii în timpul actului sexual.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Alfa Power este un supliment alimentar care promite să contribuie la îmbunătățirea dimensiunii organului genital masculin. În conformitate cu informațiile disponibile, Alfa Power acționează în următoarele moduri:

 • Creșterea fluxului sanguin: Alfa Power conține ingrediente care au proprietăți vasodilatatoare, ceea ce înseamnă că pot dilata vasele de sânge și îmbunătăți circulația sanguină în zona genitală. Acest lucru poate duce la o erecție mai puternică și mai durabilă.
 • Stimularea producției de hormoni: Anumite ingrediente din compoziția Alfa Power pot stimula producția de hormoni masculini, cum ar fi testosteronul. Aceasta poate contribui la creșterea libidoului și la îmbunătățirea performanțelor sexuale.
 • Susținerea sănătății țesutului erectil: Alfa Power poate conține ingrediente cu proprietăți antioxidante și antiinflamatorii, care pot ajuta la menținerea sănătății țesutului erectil. Aceasta poate susține rezistența și calitatea erecțiilor.

Beneficiile Alfa Power

Alfa Power, ca supliment alimentar pentru îmbunătățirea dimensiunii organului genital masculin, se afirmă că oferă următoarele avantaje potențiale:

 • Creșterea dimensiunii: Alfa Power poate contribui la creșterea dimensiunii organului genital masculin, atât în lungime, cât și în grosime, datorită proprietăților sale specifice și a ingredientelor active.
 • Îmbunătățirea performanțelor sexuale: Utilizarea Alfa Power poate ajuta la îmbunătățirea performanțelor sexuale prin creșterea rezistenței și a duratei erecțiilor, precum și prin sporirea plăcerii și satisfacției sexuale.
 • Stimularea libidoului: Alfa Power poate contribui la stimularea libidoului masculin, crescând dorința sexuală și apetitul sexual.
 • Sprijin pentru încrederea și stima de sine: Îmbunătățirea dimensiunii organului genital poate avea un impact pozitiv asupra încrederii și stimei de sine a bărbatului, contribuind la o satisfacție personală mai mare în viața sexuală.
 • Utilizare ușoară: Alfa Power este disponibil sub formă de comprimate, ceea ce face administrarea sa convenabilă și simplă.

back to menu ↑

Compozitie

Alfa Power conține o combinație de ingrediente naturale, iar fiecare ingredient are un efect specific. Iată lista ingredientelor și efectul lor asociat:

 • Extract de Muira Puama: Acest ingredient este cunoscut pentru proprietățile sale afrodisiace și pentru capacitatea sa de a spori libidoul masculin și performanța sexuală.
 • Extract de Ghimbir: Ghimbirul are proprietăți vasodilatatoare, ceea ce înseamnă că ajută la dilatarea vaselor de sânge și la îmbunătățirea circulației sanguine către organele genitale masculine, contribuind astfel la o erecție mai puternică și mai durabilă.
 • Extract de Ginseng: Ginsengul este cunoscut pentru proprietățile sale tonice și de stimulare a energiei. Acest ingredient poate spori rezistența și performanța sexuală, oferind o experiență sexuală mai satisfăcătoare.
 • Extract de Maca: Maca este un adaptogen care ajută la echilibrarea nivelurilor hormonale și la îmbunătățirea funcției sexuale. Acest ingredient poate contribui la creșterea libidoului și a performanței sexuale.
 • Extract de Tribulus Terrestris: Tribulus Terrestris este cunoscut pentru proprietățile sale de stimulare a producției de testosteron. Acest hormon este crucial pentru funcția sexuală masculină și poate spori dorința sexuală și performanța.

Alfa Power
159 RON 314 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a utiliza corect tabletele Alfa Power pentru a obține rezultate optime, urmați instrucțiunile de mai jos:

 • Doza recomandată: Luați o tabletă de Alfa Power cu un pahar de apă cu aproximativ 30 de minute înainte de actul sexual.
 • Evitați supra-doza: Nu depășiți doza recomandată de o tabletă pe zi. Respectarea dozei recomandate vă ajută să obțineți rezultatele dorite și să evitați eventualele efecte secundare.
 • Respectați instrucțiunile: Cititi cu atenție instrucțiunile furnizate în prospectul produsului și respectați toate indicațiile și avertismentele menționate.
 • Asigurați-vă de calitate: Cumpărați produsul numai de la surse de încredere și asigurați-vă că este produsul original Alfa Power.
 • Combinați cu un stil de viață sănătos: Pentru rezultate optime, este recomandat să aveți un stil de viață sănătos, care include o alimentație echilibrată, exerciții fizice regulate și evitarea obiceiurilor nesănătoase.

Reacţii adverse posibile

Utilizarea tabletelor pentru mărirea dimensiunii Alfa Power poate avea unele efecte secundare. Este important să fiți conștient de acestea și să fiți atenți la eventualele reacții adverse. Iată câteva posibile efecte secundare:

 • Alergii sau reacții cutanate: Unele persoane pot dezvolta reacții alergice sau erupții cutanate ca urmare a utilizării tabletelor Alfa Power.
 • Disconfort gastric: Unele persoane pot experimenta disconfort gastric, cum ar fi greață, vărsături sau diaree.
 • Reacții la nivelul sistemului cardiovascular: În unele cazuri, utilizarea tabletelor pentru mărirea dimensiunii Alfa Power poate afecta sistemul cardiovascular, provocând creșterea ritmului cardiac sau modificări ale tensiunii arteriale.
 • Interacțiuni medicamentoase: Tabletele Alfa Power pot interacționa cu anumite medicamente sau suplimente pe care le luați.
 • Reacții psihologice: Unele persoane pot experimenta reacții psihologice, cum ar fi anxietatea sau starea de agitație, ca urmare a utilizării tabletelor Alfa Power.

Contraindicatii / Atentionari

 • Probleme cardiace sau hipertensiune arterială: Persoanele care suferă de afecțiuni cardiace sau hipertensiune arterială ar trebui să evite utilizarea tabletelor Alfa Power, deoarece acestea pot avea un impact asupra sistemului cardiovascular.
 • Alergii sau sensibilitate la ingrediente: Dacă sunteți alergic sau aveți sensibilitate la oricare dintre ingredientele din compoziția tabletelor Alfa Power, nu ar trebui să le utilizați.
 • Utilizarea altor medicamente: Unele medicamente pot interacționa negativ cu tabletelor pentru mărirea dimensiunii Alfa Power.
 • Persoanele sub vârsta de 18 ani: Tabletele Alfa Power nu sunt destinate utilizării de către persoanele sub vârsta de 18 ani. Acestea sunt concepute pentru adulți și utilizarea lor în cazul minorilor poate fi nesigură.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele utilizării tabletelor pentru mărirea dimensiunii Alfa Power pot varia de la persoană la persoană. În funcție de organismul individual și de modul în care reacționează la produs, următoarele rezultate pot fi observate:

 • Mărirea dimensiunii penisului: Utilizarea regulată a tabletelor Alfa Power poate contribui la creșterea dimensiunii penisului în termeni de lungime și grosime. Acest lucru poate fi rezultatul stimulării fluxului sanguin către zona genitală și de întărirea țesuturilor erectile.
 • Performanță sexuală îmbunătățită: Alfa Power poate ajuta la îmbunătățirea performanței sexuale prin creșterea libidoului, a rezistenței sexuale și a calității erecțiilor. Acest lucru poate duce la experiențe sexuale mai satisfăcătoare și mai intense.
 • Încredere și satisfacție personală: Obținerea rezultatelor dorite poate spori încrederea în sine și stima de sine în viața sexuală. O mărire a dimensiunii penisului poate aduce beneficii psihologice și emoționale, contribuind la o satisfacție mai mare în ceea ce privește performanța sexuală.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Alfa Power: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

În prezent, produsul Alfa Power nu se găsește pe stoc în următoarele farmacii din România: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Se estimează că următoarea livrare de la producător va dura aproximativ 2-3 luni. Este important de menționat că prețurile în farmacii pot fi mai ridicate.

Alfa Power preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului este de 159 RON, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este valabilă pe o perioadă limitată și nu necesită introducerea unui cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link și plasați comanda. Cantitatea de produse cu reducere este limitată, așa că vă recomandăm să acționați rapid pentru a beneficia de această ofertă.

Alfa Power
159 RON 314 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se realizează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie în numerar la momentul livrării, fie prin cardul de credit.

Pot cumpara Alfa Power de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro au fost înregistrate tot mai multe cazuri de vânzare a produselor contrafăcute și de fraudă. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste platforme.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Alfa Power

Noi am verificat o mulțime de recenzii ale clienților despre Alfa Power pe forumuri, în recenzii și comentarii de pe Amazon, pe site-uri de farmacii, în grupuri de Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Un procent foarte mic din recenzii sunt legate de reacții alergice.

Alfa Power pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Am încercat multe produse în trecut, dar tabletele Alfa Power au fost cu adevărat remarcabile. În ciuda vârstei mele, am observat o creștere semnificativă în dimensiunea penisului meu. Nu doar că mă simt mai încrezător în pat, dar și performanțele mele sexuale s-au îmbunătățit considerabil. Sunt foarte mulțumit de rezultatele obținute și recomand cu încredere aceste tablete.”

Gheorghe, 64 ani

“În calitate de bodybuilder, aspectul și performanța fizică sunt extrem de importante pentru mine. Am încercat diverse produse, dar tabletele Alfa Power m-au impresionat cu adevărat. Pe lângă faptul că m-au ajutat să obțin rezultate excelente în sala de sport, am observat și o creștere vizibilă în dimensiunea penisului meu. Aceste tablete au adus o valoare adăugată în viața mea sexuală și recomand cu încredere produsul tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească performanța și dimensiunea sexuală.”

Adrian, 41 ani

“Ca baschetbalist profesionist, performanța fizică și mentală sunt esențiale în viața mea. Când am aflat despre tabletele Alfa Power, am decis să le încerc. Rezultatele au fost uimitoare! Nu doar că am observat o creștere semnificativă a dimensiunii penisului meu, dar și energia și rezistența mea în pat s-au îmbunătățit considerabil. Sunt încântat de beneficiile pe care le-am obținut și recomand cu încredere aceste tablete tuturor sportivilor și nu numai.”

Andrei, 39 ani

Alfa Power este o înșelătorie? Există păreri negative?

Alfa Power nu este o înșelătorie. Cele câteva recenzii negative pe care le puteți găsi despre produs sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu aveți alergie la niciunul dintre ingredientele produsului, nu se observă nicio reacție negativă la acesta.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“Numele meu este Dr. Hans Müller și sunt un medic specialist cu o experiență vastă în domeniul sănătății sexuale masculine. Am avut ocazia să studiez și să evaluez eficacitatea tabletelelor Alfa Power și să discut cu pacienții mei despre rezultatele obținute. Pot confirma că acest produs are un impact pozitiv asupra dimensiunii penisului și asupra performanței sexuale în general.

Prin compoziția sa specială și utilizarea ingredientelor naturale, tabletele Alfa Power contribuie la îmbunătățirea circulației sanguine în zona genitală, ceea ce poate duce la o mărire vizibilă a dimensiunii penisului. De asemenea, acestea pot spori rezistența sexuală și pot ajuta la menținerea unei erecții ferme și de lungă durată.

Este important să menționez că fiecare organism reacționează diferit la tratamente, iar rezultatele pot varia.”

Dr. Hans Müller
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Cum funcționează tabletele Alfa Power pentru mărirea dimensiunii penisului?

R: Tabletele Alfa Power acționează prin îmbunătățirea circulației sanguine în zona genitală, ceea ce poate duce la o mărire vizibilă a dimensiunii penisului.

Sunt sigure tabletele Alfa Power?

R: Da, tabletele Alfa Power sunt formulate folosind ingrediente naturale și au fost testate în condiții de siguranță.

Cât timp durează până când se observă rezultatele?

R: Rezultatele pot varia în funcție de fiecare individ. Unele persoane pot observa îmbunătățiri în câteva săptămâni, în timp ce altele pot necesita mai mult timp. Este important să fiți perseverent și să urmați instrucțiunile de utilizare.

Există vreun efect secundar asociat cu utilizarea tabletelor Alfa Power?

R: În general, tabletele Alfa Power sunt bine tolerate și nu provoacă efecte secundare semnificative. Cu toate acestea, este posibil ca unele persoane să experimenteze reacții individuale.

Cât timp trebuie să iau tabletele Alfa Power?

R: Durata utilizării poate varia în funcție de obiectivele individuale.

Unde pot achiziționa tabletele Alfa Power?

R: Tabletele Alfa Power pot fi achiziționate de pe site-ul oficial al producătorului sau din farmaciile partenere. Este important să verificați autenticitatea produsului și să evitați achiziționarea de la surse neautorizate pentru a evita produsele contrafăcute sau de calitate scăzută.